Gość: zez Konwencja wyborcza PO w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:02 Trzy recepty dla Radomia-dwie już mamy zrealizowane: usługi (najwieksza ilość marketów w przeliczeniu na mieszkańca), edukacja-16 prywatnych rzekomo wyższych uczelni oraz kilka publicznych),komfort oczywiście, tylko dla kogo, na pewno nie dla bezrobotnych, wegetujących za 500zł brutto na osobę i dojeżdżających do W-wy, nic nie obiecała i słowa dotrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Lepiej niż Sztechyna 28.09.07, 23:24 Niewiele obietnic, a to znaczy, że PO wyciąga wnioski z dotychczasowych kompromitacji. Przypomnę, jak to w 2005 r. Grzegorz Sztechyna zapewniał, że PO nie będzie brać pieniędzy z budżetu państwa, a jak rok później pojawiła się możliwość wzięcia subwencji, to PO od razu rzuciła się na kasę. www.styczynski.pl/ www.lid.radom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
polikarp Re: Lepiej niż Sztechyna 28.09.07, 23:39 Jak na skończonego cynika to ciekawa wypowiedź. Wszyscy biorą skąd się da, a PO ma robić za dziewicę orleańska - i to wbrew prawu (bo nie wolno finansować partii np z darowizn firm). Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Lepiej niż Sztechyna 29.09.07, 00:03 polikarp napisał: > Jak na skończonego cynika.... Poprawnie należałoby napisać: "Jak na człowieka niezwykle szczerego", ale mniejsza z tym > Wszyscy biorą skąd się da, a PO ma robić za dziewicę orleańska... Drogi Polikarpie, przecież właśnie o tym pisałem, po cholerę Sztechyna robił z PO dziewicę, skora puszcza się ona jak inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika bestia Re: Lepiej niż Sztechyna IP: 82.139.61.* 29.09.07, 13:31 to samo można powiedzieć O Tobie, "oddajesz się" każdej partii, z którą tylko masz jakiekolwiek szanse utrzymać się lub dostać do "koryta władzy", a te bajki o "pracy na rzecz Radomia" opowiadaj dzieciom na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Lepiej niż Sztechyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 13:06 Jesteś najlepszym przykładem oddawania się za pieniądze i inne profity. Zachowałeś się jak koniunkturalna tania panienka. Na twim miejscu bym się zamknął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Lepiej niż Sztechyna IP: *.tkdami.net 28.09.07, 23:55 no cóż drogi Panie, podobnie spiesz przypomniec ze PO nie miała kłopotów z przyjęciem raportu finansowego przez PKw, no a Lid(l) miał Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Lepiej niż Sztechyna 29.09.07, 00:21 elf napisał: > no cóż drogi Panie,podobnie spiesz przypomniec ze PO nie miała kłopotów z przyjęciem raportu finansowego przez PKw, no a Lid(l) miał Szanowny Elfie, nie tak dawno PO oburzała się, że Tuskowi przypisuje się dziadka z Wehrmachtu, a teraz ty, jak sądzę sympatyk PO, przerabiasz nazwę LiD na na markę jednej z niemieckich sieci handlowych. Czuję się w tej sytuacji prawie jak Tusk. A ponieważ jestem w 50 procentach Kaszubem, to powinienem się może czuć jak półTusk. Tak można się bawić słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
polikarp Re: Lepiej niż Sztechyna 29.09.07, 00:29 W 100 procentach jesteś łajzą, która była wszędzie tam, gdzie były konfitury. Teraz zaczepiłeś się w Radpecu i myślisz, że ktoś Cię poprze. Spuśćmy zasłonę... Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Lepiej niż Sztechyna 29.09.07, 00:43 Polikarpie, jesteś wulgarny, ja Cię tam nie wyzywam. Otóż pragnę Ci oświadczyć, że jakoś żadnych konfitur nie konsumowałem. Na poparcie nie liczę, bowiem do tego trzeba mieć kasę na kampanię wyborczą, a ja takowej nie mam, więc kampanii robić nie będę. Ale samo startowanie w wyborach uważam za ciekawe doświadczenie. Przyznam Ci się, że świetnie się bawię. A posłami zostaną ci, co już nimi byli, bo mają forsę. A ludzie są ... . Przemilczę jacy, bo nie chcę obrażać wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Wybory za pasem 29.09.07, 00:50 Wszyscy startujący nagle sobie przypominają o ciemnym ludzie. Nawet na forum. Pora na kupowanie wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Wybory za pasem IP: *.rad.vectranet.pl 29.09.07, 16:55 w USA partie działają tylko podczas wyborów i obywatele nie płaczą z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
piotras444 Re: Lepiej niż Sztechyna 29.09.07, 11:59 Chyba Schetyna komuszku, no wlasnie,PO w odroznieniu od takich populistow jak wy, wieel nie obiecuje,ale dziala Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Jak go zwał 29.09.07, 13:40 Jak go zwał, tak go zwał, niech Ci będzie Piotrasie któryś tam, że mu Schetyna. Ale kłamca i tyle. PO niewiele obiecała, ale nawet tego nie dotrzymała. Rzuciła się na szmal. A komuszka sobie wypraszam - ja reprezentuję lewicę postsolidarnościową. www.uniapracy.radom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryan Re: Jak go zwał IP: *.tkdami.net 29.09.07, 13:46 "A komuszka sobie wypraszam - ja reprezentuję lewicę postsolidarnościową." To ciekawe, dlaczego na stronie www nie chwali się pan przeszłością przed 1989 rokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Jak go zwał IP: *.rad.vectranet.pl 29.09.07, 16:50 przecież każdy kandydat wypełniał oświadczenie że nie współpracował ze służbami komunistycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Jak go zwał 29.09.07, 19:24 Zamiast wytykania innym może coś konstruktywnego panie kandydacie. Może pan coś poobiecuje? Wymyślać innym od kłamców to każdy potrafi. A jak jest pana recepta na zmianę czegokolwiek w Radomiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Recepta 29.09.07, 20:52 Najprostsza sprawa, która nic nie kosztuje (finansowo) to stworzenie ze wszystkich parlamentarzystów ziemi radomskiej silnego lokalnego lobby. Interes lokalny ponad partyjny. Można się kłócić w wielu kwestiach, ale wszyscy winni działać dla swoich wyborców. Żadnego zasłaniania się dyscypliną partyjną. Głosowanie przeciw interesom swojej małej ojczyzny powinien być traktowany przez elektorat jako niewybaczalna zdrada. Co prawda posła odwołać nie można, ale można nie wybierać go powtórnie. www.styczynski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiec Zdjęcike wyborcze IP: 82.139.35.* 29.09.07, 20:59 Aby żyło się lepiej??? images12.fotosik.pl/114/17e0246f8048ab07med.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Może coś nie z sciene-fiction 29.09.07, 22:13 Konkrety, konkrety poproszę. To sprawa wyborców kogo wybiorą a pan nie ma na to wpływu. Ja pytałem co pan zamierza zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
www.lid.radom.pl 100 konkretów 30.09.07, 21:01 100 konkretów na stronie www.lid.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant I znowu wykret 01.10.07, 13:01 Chce uslyszec co konkretnie pan zamierza zrobic bedac poslem ziemi radomskiej?? Nie interesuja mnie odnosniki na glowna strone LIDu. Gadac ze inni to oszusci i zlodzieje to kazdy potrafi. Interesuje mnie jakie sprawy sa wedlug pana dla Radomia najwazniejsze i jak sie zamierza pan za nie wziasc. Odpowiedz Link Zgłoś
piotras444 Re: Jak go zwał 01.10.07, 11:28 tak, tylko,ze Bugaja bardzo latwo sie pozbyliscie,a ze Szmajdzinskim i innymi betonami w jednym szeregu idziecie. tacy jestescie postsolidarnosciowi jak ja onrowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solaris Re: Konwencja wyborcza PO w Radomiu IP: 82.139.33.* 30.09.07, 10:24 Oooo! mój ulubieniec w zielonym garniturku Made in Korej w okularkach "lenonkach", który za sprawą swojego popychadła z Echa dnia znalazł na wiele lat ciepłą posadkę w Radpecu. Chce pan być osobą publiczną. Proszę w takim razie powiedzieć zwykłym mieszkańcom naszego miasta ile zarabiał pan w Radpecu jako (niedo)rzecznik łącznie w nagrodami (sic!, za co?, "trzynastkami" i "czternastkami" - też za co? Ja dysponuję pewnymi danymi i w razie oszustwa opublikuję w przybliżeniu parotysięczną kwotę otrzymywaną co miesiąc za... artykuł propagandowy pisany w... dawnej pana gazecie Echu Dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny_patriota Facet w czerni 30.09.07, 21:15 Niejeden raz toczyłem spory z rzecznikiem ciepłowniczego monopolisty w Radomiu i też chciałbym wiedzieć jaką on kasę dostaje za mieszanie z błotem tych co się odważyli słusznie skrytykować jego prezesów. Jednak jego opis mi jakoś nie pasuje. On ubiera się jakby był w żałobie, a okularki ma jakieś takie nijakie, na pewno nie lennonki. Nie oczekiwałbym że ujawni zarobki ale jak ty je Solaris znasz to wal. Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Facet w czerni IP: *.tkdami.net 30.09.07, 22:12 ojoj sam ze sobą polemiozujesz?? Niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Facet w czerni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 23:04 a jesli juz mowimy o PO, to na kogo chcielibyscie oddac glos z listy tej partii? czy moze nikogo ciekawego tam nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ustroniak Re: Facet w czerni IP: *.rad.vectranet.pl 30.09.07, 23:14 Tylko Witkowski Odpowiedz Link Zgłoś
super.lola Re: Facet w czerni 01.10.07, 10:04 A kogo Ty tam znasz, że tak gadasz? Co na pewno lista koegów z PiS jest zajefajna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtu Re: Facet w czerni IP: 193.111.144.* 01.10.07, 10:20 Pan Witkowski mówi-oby ludziom żyło się lepiej,pytanie tylko którym ludziom-chyba starej nomenklaturze która dorobiła się takich majątków na które w USA pracuje się przez kilka pokoleń, jeden polski milioner oznacza ok. 300 nędzarzy, to oznacza kontynuację LIBERALIZMU w wykonaniu PO i LiD czyli pierwszy milion nalwży ukraść a dalej róbta co chceta, z góry dziękuję-DEJA VU. Odpowiedz Link Zgłoś
piotras444 Re: Facet w czerni 01.10.07, 11:33 Gość portalu: rtu napisał(a): > Pan Witkowski mówi-oby ludziom żyło się lepiej,pytanie tylko którym > ludziom-chyba starej nomenklaturze która dorobiła się takich majątków > na które w USA pracuje się przez kilka pokoleń, jeden polski > milioner oznacza ok. 300 nędzarzy, to oznacza kontynuację LIBERALIZMU > w wykonaniu PO i LiD czyli pierwszy milion nalwży ukraść a dalej > róbta co chceta, z góry dziękuję-DEJA VU. obudz sie z mentalnego letargu, czlowieku, jakiej nomenklaturze,jak cchesz moge podac przyklady pisowskiej nomenklatury w Radomiu, ktora bardzo szybko po 89 roku przefarbowala sie na pis, a sztandary pzpr zmienila na krzyze i obrazki. ja nie naleze do nomenklatury, moj ojciec mial prywatna dzialanosc,a wykoczyli go tacy ludzie jak pan Falek i Rejczak-wielcy prawicowcy za dyche Odpowiedz Link Zgłoś
redoxygene Co do 100 konkretow... 30.09.07, 23:40 Jak widze, jest to 100 konkretow dla Polski. A czy sa jakies konkrety dla Radomia, oczywiscie, oprocz 3 konkretow HGW? Bo sie jak na razie ich nie doszukalem. Wracajac do konkretow dla Polski-sa konkrety, typu linia Y, a gdzie chociazby cos o rozwoju aglomeracyjnym, reformie administracyjnej, sprawach transportowych na poziomie stricte lokalnym w kontekscie tworzonego prawa? Chyba, ze LiD uwaza, ze np. problemy komunikacyjne miast powinny, wbrew temu co sie dzieje w UE, rozwiazac same miasta i aglomeracje. Nic o niezmiernie waznej gospodarce przestrzennej, ktora jest prowadzona wadliwie. Nic takze o zrownowazonym rozwoju kraju i wyrownaniu poziomu rozwojowego regionow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnyj Re: Co do 100 konkretow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 06:44 Klasyk Kwaśniewski powiedział(jeszcze stojąc ) w Kijowie.Cytuję z pamięci.>>Diewuszkom w głazaq smatriet nada,no kanieszna..,astorożnym być toże nada.Więc jako otrożny optymista daję Lidowi 4,99%,patrząc prosto w oczy pani Grabowskiej (i oczywiście Kaczmarskiemu).Kupiłem se alpagę i piję za wasze zdrówko.Szkoda ,że dziś nie możmy dziś być razem,ale za wasze zdrówko jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś