kam_71 06.10.07, 00:19 Czyżby Czyż czymś sie wykazał? Nieładnie sympatyku! A z drzewek już zabrałeś plakaciki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicio "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 06:15 Kto by pomyślał, że będą wisieć na latarniach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.radom.pilicka.pl 06.10.07, 08:27 Pan Sońta podpisał z nami umowę na zajęcie około 550 słupów. Kiedy się zorientowaliśmy, że jest ich więcej, wysłaliśmy ludzi, żeby je policzyli - informuje Marek Czyż, dyrektor MZDiK. Wczoraj od samego rana po radomskich ulicach jeździły dwie ekipy z MZDiK i liczyły. Drogowcom zszedł na tej pracy cały dzień. O godz. 16 jeszcze nie mieli pełnych danych. Czyż skuteczny jak Czyż , kreatywna chłopowina wysłała za małe ekipy.Kończ waść wstytdu oszczędź. Panie prezydencie K. skróć męki i wstydu oszczędź włścicielowi słupów.Jak nie umie dróg budować to może chodniki skutecznie pozamiata.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.201.udn.pl 06.10.07, 08:48 Sońta i PIS - koniec z wami ła...drami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.internet.radom.pl 06.10.07, 09:12 a skad pan wuefista ma tyle kaski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am97 Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.radom.pilicka.pl 07.10.07, 11:59 ale jeszcze mało- przydałoby sie wiecej, gdyby tak przeslizgnac się przez te wybory...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Sońta, Łopuszański, Suski - gdzie to się rodzi? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.10.07, 08:54 Wstyda dla Radomia takie "osobowości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afront Re: Sońta, Łopuszański, Suski - gdzie to się rodz IP: *.radom.pilicka.pl 08.10.07, 20:56 popieram to prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Sońta weś i sobie posprzątaj te swoje wędrujące IP: *.21.radom.pilicka.pl 06.10.07, 10:16 plakaty bo sie walają po całej ulicy Chrobrego i stanowią zagrożenie dla ruchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradk "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: 82.139.44.* 06.10.07, 11:05 pańie włefista pan jest kłamcą mówią około 3000 tysiecy a pan panie Sońta za to nie zapłacił, wiec niech pan nie kłamie juz doś waszych manipulacji............komuno wróć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Kłamstwa w reklamie z tą pracą dla młodych panie S IP: 82.139.60.* 06.10.07, 12:29 wiem, bo nie pomógł pan mojemu synowi pomimo znajomości z dawnych lat z kimś kto polecał mojego syna i doświadczenia mojego syna w transporcie i znajomości komunikatywnej angielskiego, a było to w firmie gdzie rozmowy prowadził p Fałek, a te plakaty to dobrze, że wędrują, świetny pomysł!!!, ale żeby tak gdzies wywędrowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper Re: Kłamstwa w reklamie z tą pracą dla młodych pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:01 miał zawsze wszystkich i wszystko w d---e musi być prawie sprawiedliwie, a "inteligentne" społeczenstwo Radomia i tak na niego zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: 82.139.59.* 06.10.07, 15:01 Sonta kłamca, a jeszcze nie poseł. Komuno wracaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika bestia "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: 82.139.61.* 06.10.07, 15:25 sympatyk z forum GW przeniósł sie na latarnie, i tam jego miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.10.07, 16:13 Kampania buraczana trwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.10.07, 16:23 Niestety "zaistniał" pan, panie Sońta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my to nie THEBIL Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: 82.139.49.* 06.10.07, 21:15 „CHAMSTWO I WARCHOLSTWO KŁAMIE ŻYWE OCZY”, DZIENNIKARZE! ZAPYTAJCIE SIĘ, JAKIE SĄ WARUNKI UMÓW Z ZEORK I MZDIK A NIE BĘDZIECIE WTEDY DAWAĆ ZROBIĆ SIĘ W BALONA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserw. "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.radom.pilicka.pl 07.10.07, 11:54 niedobrze się robi- patrzac na plakaty- przyzna się-NIGDY, NIE TAKI JAK ON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.internet.radom.pl 07.10.07, 12:55 warto poczytac elajagiello.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mal1950 Czegóż innego spodziewaliście się po PiS-ie ??? 07.10.07, 14:42 Przecież oni są WZOREM UCZCIWOŚCI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.tkdami.net 07.10.07, 21:05 Sońta to największy dzbuk jakiego stworzyło to marne miasto, jak marne miasto tak marny intelektualnie kandydat zreszta nie jedyny... ale najgorsze jest to że ta marnota myśli że wszyscy inni są głupsi od niego hmmm.. "wędrujace plakaty" normalnie szok jak to czytam nie moge uwierzyć w taka paranoje Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? 07.10.07, 22:14 Boli was, że nikt z was wcześniej nie wpadł na ten prosty a zarazem genialny pomysł? Niestety dla was, ale najlepsze rozwiązania są zawsze najprostsze lub na odwrót. Brawo Krzysiek!!! _____________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antypatyk_pis Choroba postępuje 07.10.07, 23:54 Schizofrenik z mnogą osobowością powrócił, jeszcze sam sobie brawo bije - dobre heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Re: Choroba postępuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 08:49 jest też drugu Sońta Karol. Taki sam prawy jak Krzysztof. Ten wiesza się na przystankach. Wiem , że wykupił miejsca po 1 plakacie. A wiesza ich dużo więcej 2 - 3 to morma. A zaklejał juz prawie całe przystanki. Do tego wykorzystuje godło państwowe zamiast swojej podobizny, któtej chyba się wstydzi. Radny a okrada miasto! Ciekawe czy poniesie za to karę. Niech MZDiK spradzi i jego plakaty. Na szczęście ludzie sami oczyszczają miasto z takich plakatów. Jakie Prawo taka Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol nie S. "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 09:01 Nameczylem sie z rodzina i policzylem plakaciki Krzysia S. Bardzo szybko wedruja..... bo jak policzylismy to jest ich o 313 wiecej niz zadeklarowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.tkdami.net 08.10.07, 10:29 to moze zrobimy wędrujących radnych i wywędrujemy pana Sońte ze swoimi genialnymi pomysłami do wólki klwateckiej heheh bo z jego pomysłowościa nadaje się do dojenia kaczek hehehe może coś wymysli żeby dawały :))) a jak narazie to powinien zapłacić za nadmiar plakatów a najlepiej jeszcze zeby dostał mandat za zaśmiecanie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.21.radom.pilicka.pl 08.10.07, 10:39 Jeśli ktoś nie zna procedur to słupy pod plakaty opłaca się w wyznaczonych ulicach, na wyznaczomą ilość dni i o wyznaczonej powierzchni zajętej na słupie. Pisanie o wędrujących plakatach jest informacją świadomie "naiwnego" (nie chcjałbym pisać nienormalnego. chamskiego. bezczelnego) dla ludzi którzy nie zetknęli się z tymi procedurami i uważają, że jeśli ktoś coś mówi to powinna to być prawda. Panie Sońta. (Kanciacha) Znów pan kłamie i nie zanosisię żeby pan przestał. Jeżeli zwiedzie pan dostateczną ilość radomian i wybiorą pana do sejmu to przyjdzie się oddalić z tego miasta bo mieć przedstawiciela pana pokroju to nie jest tylko wstyd ale i całkowita żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Radomianin "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.centertel.pl 09.10.07, 17:45 Quo Vadis Panie Sońta?? Bo mam nadzieje że nie do sejmu! tego bym nie zniósł!Ludzie wyjdzmy na ulice i zerwijmy wszystkie plakty niech nie te mordy nie zaniżają wartości naszego miasta!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich Wielkich Radomian!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfg Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.tkdami.net 09.10.07, 21:11 twarzą lidu jest alkoholik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Sońta w waszych lodówkach IP: *.201.udn.pl 09.10.07, 22:15 2 sprawy. 1) czytałeś zapewne w gazecie wybiórczej o Marzenie Paduch, która umieściła na swoich plakatach wyborczych herb naszego miasta ( bez zgody władz miasta) tłumacząc, że kocha Radom? Otóż byłem dzisiaj w Kozienicach i widziałem plakaty wyborcze pani Paduch z herbem Kozienic ! 2) Sońta. Ten s...syn zamiast 500 plakatów powiesił 1.500 i nadal je wiesza, wszędzie Sońta - już boje się lodówkę otwierac bo mi jego morda wyskoczy. I ten jego tekst na reklamówce na Dami - załatwie państwa sprawy w Warszawie. A głos ma jak ci.. - okreslenie mojej żony jak słyszy jego cichutki głosik cherubinka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reja Re: Sońta w waszych lodówkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 08:17 Ten katolicki kłamczuszek powinien mieć trochę honoru. W rozmowach rzuca frazesy, że to dla dobra społeczeństwa. Popierdułka Odpowiedz Link Zgłoś
rks1926 Re: Sońta w waszych lodówkach 10.10.07, 09:14 W poprzednich wyborach pan Sońta obiecywał ludziom, że zmniejszy koszty wywozu nieczystości. Dostał gromkie brawa. Tydzień temu na sesji Rady Miejskiej pan Sońta wnioskował o ich podwyżkę. Braw nie dostanie, ale czy to nie jest złamanie obietnic przdwyborczych? ps. ja też boję się otworzyć lodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Sońta w waszych lodówkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 09:53 do ano Zapytaj się żony czy Krzysio to ci.., a zobaczysz co ci powie ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipolit Jeszcze nie poseł a już kombinuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 14:56 Nadaje się na posła Pan K. Sońta. Cwaniactwo to cecha pożądana. Podoba mi się zaradność tego kandydata. Poprzyjmy go radomianie !!! Prawo i Sprawiedliwość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Jeszcze nie poseł a już kombinuje IP: *.tkdami.net 10.10.07, 20:40 Mordo ty moja........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 17:12 Ujadanie kilku piszących śmieci nic nie zmieni. Sońta dostanie się do sejmu BO NA TO ZASłUGUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lachor Sońta w lodówce IP: *.201.udn.pl 10.10.07, 22:55 sam jesteś śmieciem a Sońta i jego PiS? do lodówki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipolit Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 09:03 Jeśli uważasz, że cwaniaczek zasługuje na to, żeby być posłem to znaczy, że też jesteś cwaniaczkiem koleś. Swój popiera swego. Prawo i Sprawiedliwość... Cóż za hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wiadomości... "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? IP: *.tronic.pl 12.10.07, 11:31 jechałem dzisiaj ul. Limanowskiego i od ronda do krzyzówek na Borkach wisi 21 sztk Sońty na obie strony słuapa. dalej od Borek do skrzyzowania z ul. czarnoleska..51 sztuk. Pytam o to czy nie da sie wywnioskowac o uczciwości tego 'polityka' jeśli to dane tylko z 2 ulic... Odpowiedz Link Zgłoś
darek_liryk Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? 12.10.07, 23:50 Tych plakatów jest z każdym dniem więcej.Takie przegięcie może się obrócić przeciw kandydatowi i nie osiągnie ławy sejmowej, celu swego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
sumieniepisu Re: "Wędrujące" czy nieopłacone plakaty Sońty? 16.10.07, 23:52 Kolejny kłamca z PiS ? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś