sympatyk_piw 01.01.08, 14:41 "Gwiazdą wieczoru będzie zespół Vox." Bujda na resorach. Vox grał gdzie indziej :)))) Jak tam balik vipisków? Vipito sporo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatyk_piw Prezydent zaprasza na bal 01.01.08, 14:42 Gwiazdą wieczoru będzie zespół Vox. Ale we Wrocławiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Prezydent zaprasza na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 15:55 moze i grał we wrocławiu. durniu czytaj uwaznie, bal bedzie dopiero pod koniec stycznia. ale ty jestes kretynem zawsze musisz byc złośliwy w stosunku do prezydenta czy masz racje czy tez nie. jednak po twoim poście widac ze raczej jej nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_piw No przeoczyłem. No co... 01.01.08, 16:46 No to cofam to wszystko, czekam na Vox i udany bal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.08, 17:05 krysiu nawet jeżeli krytykuje twojego prezydenta to robi to w sposób który nikomu nie ubliża.Ty natomiast kulturą nie grzeszysz.Jeżeli ten twój prezydent ma takich popleczników jak ty to biada temu miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 18:09 bo to co robi sympatyk_piw to nic innego jak manipilacja, kłamstwo i oszczerstwo dlatego pozwoliłam sobie na orazliwą krytykę, a prezydent taki sam mój jak i twój:) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_piw Re: No przeoczyłem. No co... 01.01.08, 19:01 Jaka manipilacja, jaka orazliwa krytyka? Ja tam swoje wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.08, 15:39 tak formalnie jest prezydentem miasta w którym mieszkam ale uważam, ze nasze miasto stać na lepszego włodarza z doświadczeniem zawodowym i życiowym.Rozmawiając z mieszkańcami innych miast wstydzę się że mieszkam w mieście w którym wygrał pis i człowiek który właśnie nie ma żadnych doświadczeń.Ale tak faktycznie wstyd mi za mieszkańców którzy dali się oczarować i go wybrali i jestem przekonany a wręcz pewny,że za niecałe trzy lata to co piszę przekona cię do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 21:36 czyli, jeśli jest to Twoje jedyne kryterium oceny to za rok rozumię zdecydowanie wybierzesz Kosztowniaka tak ?- przecież będzie miał już doświadczenie nie tylko zawodowe, życiowe ale i prezydenckie !!! A jak nie to nie pisz bzdur smarku bo znaczy, że nie wiesz co to doświadczenie zawodowe i życiowe gdyż nie można mówić o doświadczeniu zawodowym na fotelu prezydenta. Jak będziesz chciał naprawić cieknący kran poszukasz hydraulika z doświadczeniem zawodowym a Prezydent to nie zawód tylko Urząd - jak nie wiesz co to znaczy zapraszam do wikipedi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 16:40 Żal mi cię.Ale to już nie moja wina że jesteś tak mało inteligentny, a z takimi zazwyczj już nie dyskutuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 23:25 albo zbyt inteligentny byś mógł konstruktywnie porozmawiać - poczytaj troszkę, albo zapisz się na jakiś kurs rozwoju osobistego i dopiero wypowiadaj się na forum - lub napisz do "Przyjaciółki" redakcja chętnie pomaga takim jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_piw A jednak go nie lubią. 07.04.08, 18:46 miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,5097194.html Odpowiedz Link Zgłoś