Dodaj do ulubionych

Prezydent zaprasza na bal

01.01.08, 14:41
"Gwiazdą wieczoru będzie zespół Vox."

Bujda na resorach. Vox grał gdzie indziej :))))
Jak tam balik vipisków? Vipito sporo?
Obserwuj wątek
    • sympatyk_piw Prezydent zaprasza na bal 01.01.08, 14:42
      Gwiazdą wieczoru będzie zespół Vox. Ale we Wrocławiu....
      • Gość: krysia Re: Prezydent zaprasza na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 15:55
        moze i grał we wrocławiu. durniu czytaj uwaznie, bal bedzie dopiero
        pod koniec stycznia. ale ty jestes kretynem zawsze musisz byc
        złośliwy w stosunku do prezydenta czy masz racje czy tez nie. jednak
        po twoim poście widac ze raczej jej nie masz
        • sympatyk_piw No przeoczyłem. No co... 01.01.08, 16:46
          No to cofam to wszystko, czekam na Vox i udany bal.
          • Gość: traper Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.08, 17:05
            krysiu nawet jeżeli krytykuje twojego prezydenta to robi to w sposób
            który nikomu nie ubliża.Ty natomiast kulturą nie grzeszysz.Jeżeli
            ten twój prezydent ma takich popleczników jak ty to biada temu
            miastu.
            • Gość: krysia Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 18:09
              bo to co robi sympatyk_piw to nic innego jak manipilacja, kłamstwo i
              oszczerstwo dlatego pozwoliłam sobie na orazliwą krytykę,
              a prezydent taki sam mój jak i twój:)
              • sympatyk_piw Re: No przeoczyłem. No co... 01.01.08, 19:01
                Jaka manipilacja, jaka orazliwa krytyka? Ja tam swoje wiem ;)
                • Gość: traper Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.08, 15:39
                  tak formalnie jest prezydentem miasta w którym mieszkam ale uważam,
                  ze nasze miasto stać na lepszego włodarza z doświadczeniem zawodowym
                  i życiowym.Rozmawiając z mieszkańcami innych miast wstydzę się że
                  mieszkam w mieście w którym wygrał pis i człowiek który właśnie nie
                  ma żadnych doświadczeń.Ale tak faktycznie wstyd mi za mieszkańców
                  którzy dali się oczarować i go wybrali i jestem przekonany a wręcz
                  pewny,że za niecałe trzy lata to co piszę przekona cię do tego.
                  • Gość: tbj Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 21:36
                    czyli, jeśli jest to Twoje jedyne kryterium oceny to za rok rozumię
                    zdecydowanie wybierzesz Kosztowniaka tak ?- przecież będzie miał już
                    doświadczenie nie tylko zawodowe, życiowe ale i prezydenckie !!!

A jak nie to nie pisz bzdur smarku bo znaczy, że nie wiesz co to
                    doświadczenie zawodowe i życiowe gdyż nie można mówić o
                    doświadczeniu zawodowym na fotelu prezydenta.

Jak będziesz chciał naprawić cieknący kran poszukasz hydraulika z
                    doświadczeniem zawodowym a Prezydent to nie zawód tylko Urząd - jak
                    nie wiesz co to znaczy zapraszam do wikipedi.
                    • Gość: traper Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 16:40
                      Żal mi cię.Ale to już nie moja wina że jesteś tak mało inteligentny,
                      a z takimi zazwyczj już nie dyskutuję.
                      • Gość: tbj Re: No przeoczyłem. No co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 23:25
                        albo zbyt inteligentny byś mógł konstruktywnie porozmawiać -
                        poczytaj troszkę, albo zapisz się na jakiś kurs rozwoju osobistego i
                        dopiero wypowiadaj się na forum - lub napisz do "Przyjaciółki"
                        redakcja chętnie pomaga takim jak Ty
              • sympatyk_piw A jednak go nie lubią. 07.04.08, 18:46
                miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,5097194.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka