tylkoradomiak 23.01.08, 12:36 slyszeliscie ze maja tam grac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: du Re: tam poszukaj IP: *.radom.pilicka.pl 23.01.08, 15:48 profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=93143391 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Carrion na Metalmanii IP: *.tkdami.net 23.01.08, 20:34 A to oficjalne info na stronie Metalmanii : 2008.01.23 Metalmania 2008 – pełny skład Małej Sceny!!! Metal Mind Productions ma przyjemność ogłosić pełny skład Małej Sceny XXII edycji największego metalowego festiwalu w Europie Środkowo-Wschodniej. W tym roku na małej scenie zagoszczą jedynie 2 polskie zespoły, natomiast reszta składu będzie międzynarodowa. Polskę będzie reprezentować formacja Carrion oraz Pandemonium. Gratulacje dla Carrionu !!! Tak trzymać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Carrion na Metalmanii IP: *.unknown.vectranet.pl 23.01.08, 20:45 metalmind.com.pl/metalmania/index.php?dzial=newsy&more=149 a wiecie ze to pierwszy zespol z radomia ktory tam zagra od poczatku istnienia tej imprezy? szacunek panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario bros. Re: Carrion na Metalmanii IP: *.unknown.vectranet.pl 24.01.08, 13:02 a co oni grają? jakieś disco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Carrion na Metalmanii IP: *.rad.vectranet.pl 25.01.08, 16:46 Disco moze nie, ale poziom tandety i kiczu podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Carrion na Metalmanii IP: *.unknown.vectranet.pl 25.01.08, 19:07 Gość portalu: M. napisał(a): > Disco moze nie, ale poziom tandety i kiczu podobny. no nie? jak na taki kicz to duzo koncertow graja carrion.pl/koncerty.php a ty M. gdzie najblizszy? jakas remiza? wesele? czy nagrywasz sie jak meczysz nothing else matters i wrzucasz na youtube zeby miec pod co konia (...) co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Carrion na Metalmanii IP: *.rad.vectranet.pl 25.01.08, 19:54 Wierne kolko fanow Padliny sie odezwalo... Oni tez graja duzo koncertow i co z tego? iwk.org.pl/szukaj/Boys "Jezeli nie zgadzasz sie z moim zdaniem, szanuje to Jezeli chcesz mnie zabic za moje zdanie, to jestes zerem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Carrion na Metalmanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 22:56 Normalnie szok GRATULACJE!!!! I jak zwykle trafia się jakiś parch, który jadem chlapie (to o M.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Carrion na Metalmanii IP: *.unknown.vectranet.pl 26.01.08, 02:06 jak mysle o takich zakompleksionych patalachach jak M. to az moge byc zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Carrion na Metalmanii IP: *.rad.vectranet.pl 26.01.08, 16:47 Heh.. Zastanawialem sie ile osob mnie zbluzga za moje slowa. Tylko dwie? Co tak malo fanow Padliny jest tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Carrion na Metalmanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 17:01 reszta ma cię w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Carrion na Metalmanii IP: *.rad.vectranet.pl 26.01.08, 17:25 Hmm w sumie masz racje. Wszyscy siedza w dupie, a jeden ch*uj z niej wystaje i na mnie bluzga. :) BTW. pozdrawiam moderatora, ktory nie wywala tego OTa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Carrion na Metalmanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 17:33 hehehe lubisz jak coś ci z dupy wystaje cioty tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Carrion na Metalmanii IP: *.tkdami.net 26.01.08, 19:04 Ojejej..i po co te kłótnie? Jeśli komuś nie podoba się Carrion niech poprostu nie słucha i nie zabiera głosu, tylko znajdzie temat bardziej interesujący dla niego.Ale to by było za proste. Oj te radomskie złosliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor13 Re: Carrion na Metalmanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 15:02 Brawo panowie!!! Po dobrych recenzjach albumu czas zaprezentować się na dużym festiwalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Carrion na Metalmanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 13:55 CARRION! CARRION! CARRION! jak dobrze ze sa takie zespoly bo jak patrze na wydre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogo26 Re: Carrion na Metalmanii IP: *.87.udn.pl 27.01.08, 22:50 Ciekawe ile osób z Radomia jedzie na Metalmanię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spycio Re: Carrion na Metalmanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 15:31 slyszalem ze sporo sie wybiera cos w JR ostatnio mowili ze jakies szersze grono bedzie dopingowac :) i zajbiscie!!! musimy wspierac takie kapele jak Carrion a nie wrzucac im na dzien dobry bo cos im sie udaje!!! no kur...ale zazdrosci sie chyba ludzie nie pozbeda i juz :)) PS: mnie sie tam np Szymon Wydra nie podoba ale nie wchodze na wszyskie fora gdzie cos o nich pisza i nie krytykuje!!! troche szacunku dla innych panie M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Carrion na Metalmanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 18:33 dobrze ze bedzie radomski watek ale co tam najwazniejsza jest gwiazda wieczoru ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoradomiak Re: Carrion na Metalmanii 29.01.08, 08:27 ja niestety nie pojade :( ale z niecierpliwoscia czekam na koncert w naszym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solpa Re: Carrion na Metalmanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 11:31 zapraszam dzisiaj na www.onet.pl nawet tam pisza o naszym CARRIONIE :))) ze zagraja na Metalmanii!!! jeszcze raz wielkie gratulacje :) i powodzenia w wielkim swiecie!!! nie zwariujcie tylko panowie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś