Dodaj do ulubionych

PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW

24.08.03, 15:58
Aby pomóc GW tu wpiujcie pytania do naszych parlamentarzystów. Ja nie mam
pytań bo znam odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.tkdami.net / 172.16.5.* 24.08.03, 16:59
      Ja niestety tez je znam
    • Gość: miki Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 17:01
      1)Ile miejsc pracy dla załatwił pan/pani dla mieszkańcó Radomia?
      2) Ile i jakie firmy dzięki pana/pani zabiegom rozpoczęło działalność w Radomiu
      lub okolicach tworząc nowe miejsca pracy? (konkrety).
      3) Jakie podjął pan/pani działania lobbingowe na rzecz Radomia?
      • Gość: Marcin Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 21:35
        Drogi miki, pomyliłeś funkcje. Parlament służy do stanowienia prawa, a nie do
        załatwiania miejsc pracy. Od tego są inne instytucje.
        • Gość: LOLO Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 24.08.03, 21:42
          Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Drogi miki, pomyliłeś funkcje. Parlament służy do stanowienia prawa, a nie do
          > załatwiania miejsc pracy. Od tego są inne instytucje

Stanowieniem prawa mozna zlikwidować dobrze prosperujące interesy osób jak i
          całych środowisk, a niewątpliwie Radom jest pewnego rodzaju środowiskiem, więc
          wypowiedx Mikiego jest w pełni zasadna
    • Gość: moris Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 22:24
      Marcin o czym Ty piszesz? Urwałeś się z choinki? Przecież decyzje podejmuje
      rząd i podległe mu instytucje a to w większości składa się z parlamentarzystów
      lub kolegów partyjnych parlamentarzystów.Miki ma rację.Pewnie nie chodzi mu o
      wbezpośrednie załatwianie komuś pracy (chociaż to SLDowscy potrafią ale tylko
      swoim) tylko o lobbing na rzecz Radomia, który w konsekwencji może przynieśc
      miejsca pracy.A tu NIC!!! Darmozjady nie nie robią. przysięgam że nigdy na nich
      nie zgłosuję (głosowałem na Kopaczową bo myślałem że ... szkoda gadać).
      • szakal57 Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW 25.08.03, 10:51
        Gość portalu: moris napisał(a):

> Marcin o czym Ty piszesz? Urwałeś się z choinki? Przecież decyzje podejmuje
        > rząd i podległe mu instytucje a to w większości składa się z
        parlamentarzystów
        > lub kolegów partyjnych parlamentarzystów.Miki ma rację.Pewnie nie chodzi mu
        o
        > wbezpośrednie załatwianie komuś pracy (chociaż to SLDowscy potrafią ale
        tylko
        > swoim) tylko o lobbing na rzecz Radomia, który w konsekwencji może przynieśc
        > miejsca pracy.A tu NIC!!! Darmozjady nie nie robią. przysięgam że nigdy na
        nich
        >
        > nie zgłosuję (głosowałem na Kopaczową bo myślałem że ... szkoda gadać).
    • Gość: Boguś Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 13:52
      CZY PRZY OKAZJI AIR SHOW ZEBRALIŚCIE SIĘ DO KUPY I UZGODNILIŚCIE STRATEGIĘ W
      SPRAWIE CARGO?
      • przeciszczykiewicz Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW 02.09.03, 11:24
        Jedno pytanie, ale odpowiedz chcialbym uzyskac od wszystkich po kolei
        parlamentarzystów ziemi radomskiej.
        CO Z OBIECANEK PRZEDWYBORCZYCH UDALO CI SIE DLA RADOMIA ZRAELIZOWAC?
    • Gość: janas Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 09:45
      Popieram.Tym bardziej, że już dawno minął półmetek Sejmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka