pies22 24.08.03, 15:58 Aby pomóc GW tu wpiujcie pytania do naszych parlamentarzystów. Ja nie mam pytań bo znam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.tkdami.net / 172.16.5.* 24.08.03, 16:59 Ja niestety tez je znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 17:01 1)Ile miejsc pracy dla załatwił pan/pani dla mieszkańcó Radomia? 2) Ile i jakie firmy dzięki pana/pani zabiegom rozpoczęło działalność w Radomiu lub okolicach tworząc nowe miejsca pracy? (konkrety). 3) Jakie podjął pan/pani działania lobbingowe na rzecz Radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 21:35 Drogi miki, pomyliłeś funkcje. Parlament służy do stanowienia prawa, a nie do załatwiania miejsc pracy. Od tego są inne instytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 24.08.03, 21:42 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Drogi miki, pomyliłeś funkcje. Parlament służy do stanowienia prawa, a nie do > załatwiania miejsc pracy. Od tego są inne instytucje Stanowieniem prawa mozna zlikwidować dobrze prosperujące interesy osób jak i całych środowisk, a niewątpliwie Radom jest pewnego rodzaju środowiskiem, więc wypowiedx Mikiego jest w pełni zasadna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moris Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 22:24 Marcin o czym Ty piszesz? Urwałeś się z choinki? Przecież decyzje podejmuje rząd i podległe mu instytucje a to w większości składa się z parlamentarzystów lub kolegów partyjnych parlamentarzystów.Miki ma rację.Pewnie nie chodzi mu o wbezpośrednie załatwianie komuś pracy (chociaż to SLDowscy potrafią ale tylko swoim) tylko o lobbing na rzecz Radomia, który w konsekwencji może przynieśc miejsca pracy.A tu NIC!!! Darmozjady nie nie robią. przysięgam że nigdy na nich nie zgłosuję (głosowałem na Kopaczową bo myślałem że ... szkoda gadać). Odpowiedz Link Zgłoś
szakal57 Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW 25.08.03, 10:51 Gość portalu: moris napisał(a): > Marcin o czym Ty piszesz? Urwałeś się z choinki? Przecież decyzje podejmuje > rząd i podległe mu instytucje a to w większości składa się z parlamentarzystów > lub kolegów partyjnych parlamentarzystów.Miki ma rację.Pewnie nie chodzi mu o > wbezpośrednie załatwianie komuś pracy (chociaż to SLDowscy potrafią ale tylko > swoim) tylko o lobbing na rzecz Radomia, który w konsekwencji może przynieśc > miejsca pracy.A tu NIC!!! Darmozjady nie nie robią. przysięgam że nigdy na nich > > nie zgłosuję (głosowałem na Kopaczową bo myślałem że ... szkoda gadać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 13:52 CZY PRZY OKAZJI AIR SHOW ZEBRALIŚCIE SIĘ DO KUPY I UZGODNILIŚCIE STRATEGIĘ W SPRAWIE CARGO? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciszczykiewicz Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW 02.09.03, 11:24 Jedno pytanie, ale odpowiedz chcialbym uzyskac od wszystkich po kolei parlamentarzystów ziemi radomskiej. CO Z OBIECANEK PRZEDWYBORCZYCH UDALO CI SIE DLA RADOMIA ZRAELIZOWAC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: PYTANIA DO PARLAMENTARZYSTÓW IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 09:45 Popieram.Tym bardziej, że już dawno minął półmetek Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś