Dodaj do ulubionych

Centrum Słoneczne

29.02.08, 11:16
Właśnie sie dowiedziałem że Centrum Słoneczne ( na Chrobrego ) + Aquapark
zostana otwarte już 9 grudnia 2008 r!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kol Re: Centrum Słoneczne IP: *.radom.pilickanet.pl 29.02.08, 11:48
      Tak, jeszcze z ziemi nie wyszli.
      A tak w ogóle to cokolwiek się dowiedzieć na temat budowy tego
      centrum graniczy z cudem. Kiedyś pytałem jak firma będzie budować
      centrum cisza do dziś. Strona internetowa nie aktualizowana prawie w
      ogóle. Zobaczcie jak wyglądają informwcje inwestorów na innych
      budowach. Ludzie mają pełna informacje łacznie z wykazem sklepów
      jaki powstna w galeriach.
      wstyd
      • Gość: Danius Re: Centrum Słoneczne IP: 82.139.45.* 29.02.08, 12:08
        A wiem stąd bo KFC będzie tam i moja znajoma podpisała umowę z nimi i piszę na
        umowie że 9 grudnia otwarcie
        • Gość: syndyk Re: Centrum Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 15:15
          miala KFC...

bo umowa jest opatrzona klauzula poufnosci i za wyciek takiej informacji
          przewidziane sa konsekwencje z wypowiedzeniem umowy wlacznie :)
          • Gość: Miki Centrum Słoneczne ?? kiedy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 17:34
            Na pierwszym miejscu jest jak widać sprzedaż mieszkań na planowanym osiedlu
            natomiast o reszcie zabudowy cisza : www.nowecentrum.pl/aktualnosci.php
            • tomus2221 Re: Centrum Słoneczne ?? kiedy ?? 29.02.08, 18:12
              Mamy marzec i w 9 miesięcy wybudują centrum, ze wszystkimi
              sklepami,itp.?Nie wydaje mi się,a zreszta nie znam się:)
          • Gość: danius14 Re: Centrum Słoneczne IP: 82.139.45.* 29.02.08, 18:24
            Ojej . Ja mogę ci powiedzieć wszystkie sklepy jakie tam będą !! Bo wiem!!!
            • tomus2221 Re: Centrum Słoneczne 29.02.08, 18:26
              No to poproszę o te sklepy:)Bo jestem ciekaw.
              • Gość: Miki Re: Centrum Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 18:31
                W 9 miesięcy to można postawić blaszak w stylu Biedronki a nie centrum z
                prawdziwego zdarzenia .Chyba że to będzie takie centrum jak nowa hala obok M-1
                (blaszana stodoła tylko z odpicowanym frontem )?
                • Gość: syndyk Re: Centrum Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 19:14
                  9 grudnia centrum zostanie otwarte dla najemcow by mogli rozpoczac urzadzanie lokali
                  • Gość: Danius Re: Centrum Słoneczne IP: 82.139.45.* 29.02.08, 22:47
                    Czyli około 15 grudnia zostanie otwarte centrum . O ile dobrze
                    pójdzie :D
                    • Gość: KG Re: Centrum Słoneczne IP: *.unknown.vectranet.pl 01.03.08, 07:25
                      Centrum zostanie otwarte w przyszłe wakacje(jak wszystko dobrze pojdzie )Nie
                      rozumiem kto i po co rozsiewa farmazony?!
                      • Gość: be Re: Centrum Słoneczne IP: *.tkdami.net 01.03.08, 08:09
                        Okropnie tandetne to centrum, jak taki wiekszy garaż czy wytwórnia
                        wód gazowanych.
                        • Gość: norma Re: Centrum Słoneczne IP: *.tkdami.net 01.03.08, 10:02
                          nie moze odbiegac od otoczenia , ktore jest jak wszystko w Radomiu -
                          tandetne
                          • Gość: ... Re: Centrum Słoneczne IP: *.internet.radom.pl 01.03.08, 12:23
                            a ja mowie ze na 99% oddane bedzie na wiosnę czyli za ok.12/13 miesiecy
                            • Gość: Hahahaha Re: Centrum Słoneczne IP: 82.139.45.* 01.03.08, 13:31
                              Przekonamy się
                    • Gość: naj Re: Centrum Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 19:16
                      Bardzo prawdopodobne, bo jeśli najemcy faktycznie 9 grudnia zostaną wpuszczeni,
                      to będą 24h na dobę harować, żeby tylko przed świętami coś zarobić :)
                      • Gość: radomiak Czekamy na informacje od inwestora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:31
                        My tu sobie gadu gadu ale może na ten temat wypowie się na swoich stronach
                        inwestor .Powinien docenić zainteresowanie "lokalnych patriotów" i puścić
                        garstkę informacji na swojej stronie ???
                        • Gość: Hahahaha Re: Czekamy na informacje od inwestora ! IP: 82.139.45.* 01.03.08, 22:34
                          Popieram!! Mam pytanie Co sądzicie o tym tzw "Aquaparku" który powstanie tuż
                          obok bo według mnie jest troszkę za mały
                          • Gość: timon brat pumby Re: Czekamy na informacje od inwestora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 08:44
                            juz dawno mowilem ze aquaparku nie powinno byc w tym miejscu. tam non stop
                            bedzie ruch autokarowy, wozacy dzieciaki ze szkol.

to tak jakby na rynku w krakowie zamiast sukiennic postawic plywakbude.
                        • centrumsloneczne_radom Re: Czekamy na informacje od inwestora ! 04.03.08, 22:25
                          Gość portalu: radomiak napisał(a):

> My tu sobie gadu gadu ale może na ten temat wypowie się na swoich
                          stronach
                          > inwestor .Powinien docenić zainteresowanie "lokalnych patriotów" i
                          puścić
                          > garstkę informacji na swojej stronie ???

Szanowni Forumowicze,

pora na sprostowanie niektórych informacji:

1. Oficjalne otwarcie Galerii Słonecznej planowane jest na jesień
                          2009 roku.

2. Do tej pory podpisaliśmy umowy z Delikatesami ALMA, siecią
                          Intersport, grupą LPP (Reserved, Cropp Town, Home & You i Esotiq)
                          oraz Silver Screen (multikino).

3.Obecnie negocjujemy umowy dotyczące powierzchni powyżej i około
                          1000 m.kw.

4.Nie wynajmujemy jeszcze mniejszych powierzchni.

Szczegółowe informacje na temat Galerii łącznie z wizualizacją
                          dostęności powierzchni oraz galerią fotograficzną znajdą się na
                          oddzielnej stronie Galerii Słonecznej.

Oddzielną, własną stronę posiada już Osiedle Słoneczne - pod adresem
                          www.osiedlesloneczne.com.pl.

Na stronie Centrum Słonecznego zamieszczamy i będziemy zamieszczać
                          bardziej ogólne, najistotniejsze informacje dotyczące etapów
                          realizacji projektu jako całości.

Pozdrawiamy dziekując za uwagi i pytania,

Zespół Informacji Centrum Słonecznego w Radomiu.
                          • tomus2221 Re: Czekamy na informacje od inwestora ! 04.03.08, 22:50
                            Nareszcie prawdziwe Delikatesy:)
                          • Gość: 3D maniak Re: Czekamy na informacje od inwestora ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:08
                            Szkoda ze lkecewazycie wszelkie pytania i uwagi kierowana na ogolnego maila.
                            (juz ponad rok czekam na odpowiedz).

Korzystajac z okazji chcialem zwrocic uwage na Panstwa pseudo wizualizacje!
                            Przy tak duzej inwestycji obsluge wizualizacji zleca sie jakiejs porzadnej
                            firmie! A to co Panstwo reprezentuja na stronie znacznie odbiega od mozliwosic
                            programow 3D.
                            (ladniejsze wizki robilem 5 lat temu!)
                            Pozdrawiam
    • Gość: znany ale nieznany Re: Centrum Słoneczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 11:19
      brawo panie prezydencie kosztowniak, brawo pis!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka