danius14 29.02.08, 11:16 Właśnie sie dowiedziałem że Centrum Słoneczne ( na Chrobrego ) + Aquapark zostana otwarte już 9 grudnia 2008 r!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kol Re: Centrum Słoneczne IP: *.radom.pilickanet.pl 29.02.08, 11:48 Tak, jeszcze z ziemi nie wyszli. A tak w ogóle to cokolwiek się dowiedzieć na temat budowy tego centrum graniczy z cudem. Kiedyś pytałem jak firma będzie budować centrum cisza do dziś. Strona internetowa nie aktualizowana prawie w ogóle. Zobaczcie jak wyglądają informwcje inwestorów na innych budowach. Ludzie mają pełna informacje łacznie z wykazem sklepów jaki powstna w galeriach. wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danius Re: Centrum Słoneczne IP: 82.139.45.* 29.02.08, 12:08 A wiem stąd bo KFC będzie tam i moja znajoma podpisała umowę z nimi i piszę na umowie że 9 grudnia otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk Re: Centrum Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 15:15 miala KFC... bo umowa jest opatrzona klauzula poufnosci i za wyciek takiej informacji przewidziane sa konsekwencje z wypowiedzeniem umowy wlacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Centrum Słoneczne ?? kiedy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 17:34 Na pierwszym miejscu jest jak widać sprzedaż mieszkań na planowanym osiedlu natomiast o reszcie zabudowy cisza : www.nowecentrum.pl/aktualnosci.php Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Centrum Słoneczne ?? kiedy ?? 29.02.08, 18:12 Mamy marzec i w 9 miesięcy wybudują centrum, ze wszystkimi sklepami,itp.?Nie wydaje mi się,a zreszta nie znam się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danius14 Re: Centrum Słoneczne IP: 82.139.45.* 29.02.08, 18:24 Ojej . Ja mogę ci powiedzieć wszystkie sklepy jakie tam będą !! Bo wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Centrum Słoneczne 29.02.08, 18:26 No to poproszę o te sklepy:)Bo jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Centrum Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 18:31 W 9 miesięcy to można postawić blaszak w stylu Biedronki a nie centrum z prawdziwego zdarzenia .Chyba że to będzie takie centrum jak nowa hala obok M-1 (blaszana stodoła tylko z odpicowanym frontem )? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk Re: Centrum Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 19:14 9 grudnia centrum zostanie otwarte dla najemcow by mogli rozpoczac urzadzanie lokali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danius Re: Centrum Słoneczne IP: 82.139.45.* 29.02.08, 22:47 Czyli około 15 grudnia zostanie otwarte centrum . O ile dobrze pójdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: Centrum Słoneczne IP: *.unknown.vectranet.pl 01.03.08, 07:25 Centrum zostanie otwarte w przyszłe wakacje(jak wszystko dobrze pojdzie )Nie rozumiem kto i po co rozsiewa farmazony?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Centrum Słoneczne IP: *.tkdami.net 01.03.08, 08:09 Okropnie tandetne to centrum, jak taki wiekszy garaż czy wytwórnia wód gazowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Centrum Słoneczne IP: *.tkdami.net 01.03.08, 10:02 nie moze odbiegac od otoczenia , ktore jest jak wszystko w Radomiu - tandetne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Centrum Słoneczne IP: *.internet.radom.pl 01.03.08, 12:23 a ja mowie ze na 99% oddane bedzie na wiosnę czyli za ok.12/13 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahahaha Re: Centrum Słoneczne IP: 82.139.45.* 01.03.08, 13:31 Przekonamy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naj Re: Centrum Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 19:16 Bardzo prawdopodobne, bo jeśli najemcy faktycznie 9 grudnia zostaną wpuszczeni, to będą 24h na dobę harować, żeby tylko przed świętami coś zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak Czekamy na informacje od inwestora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:31 My tu sobie gadu gadu ale może na ten temat wypowie się na swoich stronach inwestor .Powinien docenić zainteresowanie "lokalnych patriotów" i puścić garstkę informacji na swojej stronie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahahaha Re: Czekamy na informacje od inwestora ! IP: 82.139.45.* 01.03.08, 22:34 Popieram!! Mam pytanie Co sądzicie o tym tzw "Aquaparku" który powstanie tuż obok bo według mnie jest troszkę za mały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timon brat pumby Re: Czekamy na informacje od inwestora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 08:44 juz dawno mowilem ze aquaparku nie powinno byc w tym miejscu. tam non stop bedzie ruch autokarowy, wozacy dzieciaki ze szkol. to tak jakby na rynku w krakowie zamiast sukiennic postawic plywakbude. Odpowiedz Link Zgłoś
centrumsloneczne_radom Re: Czekamy na informacje od inwestora ! 04.03.08, 22:25 Gość portalu: radomiak napisał(a): > My tu sobie gadu gadu ale może na ten temat wypowie się na swoich stronach > inwestor .Powinien docenić zainteresowanie "lokalnych patriotów" i puścić > garstkę informacji na swojej stronie ??? Szanowni Forumowicze, pora na sprostowanie niektórych informacji: 1. Oficjalne otwarcie Galerii Słonecznej planowane jest na jesień 2009 roku. 2. Do tej pory podpisaliśmy umowy z Delikatesami ALMA, siecią Intersport, grupą LPP (Reserved, Cropp Town, Home & You i Esotiq) oraz Silver Screen (multikino). 3.Obecnie negocjujemy umowy dotyczące powierzchni powyżej i około 1000 m.kw. 4.Nie wynajmujemy jeszcze mniejszych powierzchni. Szczegółowe informacje na temat Galerii łącznie z wizualizacją dostęności powierzchni oraz galerią fotograficzną znajdą się na oddzielnej stronie Galerii Słonecznej. Oddzielną, własną stronę posiada już Osiedle Słoneczne - pod adresem www.osiedlesloneczne.com.pl. Na stronie Centrum Słonecznego zamieszczamy i będziemy zamieszczać bardziej ogólne, najistotniejsze informacje dotyczące etapów realizacji projektu jako całości. Pozdrawiamy dziekując za uwagi i pytania, Zespół Informacji Centrum Słonecznego w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Czekamy na informacje od inwestora ! 04.03.08, 22:50 Nareszcie prawdziwe Delikatesy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3D maniak Re: Czekamy na informacje od inwestora ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:08 Szkoda ze lkecewazycie wszelkie pytania i uwagi kierowana na ogolnego maila. (juz ponad rok czekam na odpowiedz). Korzystajac z okazji chcialem zwrocic uwage na Panstwa pseudo wizualizacje! Przy tak duzej inwestycji obsluge wizualizacji zleca sie jakiejs porzadnej firmie! A to co Panstwo reprezentuja na stronie znacznie odbiega od mozliwosic programow 3D. (ladniejsze wizki robilem 5 lat temu!) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany ale nieznany Re: Centrum Słoneczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 11:19 brawo panie prezydencie kosztowniak, brawo pis!!!! Odpowiedz Link Zgłoś