bum4 26.08.03, 21:27 Wiecie moze gdzie w naszym miescie mozna dostac torebki i akcesoria skorzane firmy Wittchen? Nie bardzo sie orientuje gdzie w Radomiu moge dostac rzeczy tej firmy:(( Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pestka Re: Wittchen w Radomiu? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 10:48 W pasażu M1 jest sklep z galanterią skórzaną (torby, teczki, portfele itd.). Mają tam dużo Wittchena (tak było przynajmniej rok temu jak kupowałem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PWSOŚ Re: Wittchen w Radomiu? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 12:11 Jeśli chodzi Ci o męskie akcesoria tej firmy to największy wybór mają w sklepie VIP na Żeromskiego 11 (z odzieżą męską). Nawet gdyby czegoś nie mieli mogą w ciągu kilku dni bezpłatnie Ci sprowadzić. Tak kupowaliśmy teczkę tej firmy dla naszego promotora. Super obsługa. A przy okazji pozdrowienia dla pani Ani z tego sklepu! Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Wittchen w Radomiu? 27.08.03, 12:15 Dzieki:) To teraz wiem juz gdzie sa meskie:) Tyle przynajmniej. W M1 bylam wczoraj i Wittchen zniknal..dziwne dziwne. Pamietam ze na Żeromskiego byl malenki sklepik i tam byly rekawiczki, portfele i torebki Wittchena, ale juz go nie ma:( A ja napalilam sie na czerwone rekawiczki Wittchenowe no i nie ma...Jak nie znajde, to pozostaje Wawa..:) Jeszcze raz dziekuje za pomoc. Ola Odpowiedz Link Zgłoś