Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 18:23 Mam pytanko czy znacie może jakieś gabinety kosmetyczne, gdzie robią ładny makijaż ślubny? jak kształtuje się cena takiego makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawia84 Re: Makijaż ślubny 05.03.08, 14:35 Polecam serdecznie salon Afrodyta przy ul. Hallera. Pani Ewelina cudownie maluje kosmetykami gł malu wilz (z tego co pamiętam). Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: Makijaż ślubny 05.03.08, 14:37 ceny kształtują się w granicach 50-60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: Makijaż ślubny IP: *.31.radom.pilicka.pl 17.07.08, 15:18 ile trwa taki robienie ślubnego makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 17:44 Cleopatra ceny 60-70 zł ale na targach slubnych modelki malowane przez panie z Cleopatry miały bezkonkurencyjny makijaż w stosunku do tych malowanych w innych salonach.GORĄCO POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
anettamu Re: Makijaż ślubny 01.04.08, 00:17 a znasz imię tej pani która tak ładnie maluje w kleopatrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Makijaż ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.08, 16:51 Dziewczyny odradzam makijaż w neffretete spa na ul.głównej katastrofa szpanują najlepszymi kosmetykami a moj próbny makijaż był okropny,twarz miałam czerwoną jak burak i świeciłam się już po 4 godzinach.Makijaż ślubny robiłam w końcu w salonie Iguana na ul.Prusa i był wspaniały:)dzięki Asiu polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:33 ja też się tam malowałam na swoje wesele i byłam bardzo zadowolona trzymał się do samego rana, super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRAMBOISE80 Re: Makijaż ślubny IP: *.gprs.plus.pl 27.08.08, 00:46 Witam serdecznie, Ślub to jedna z najważniejszych okazji w naszym życiu, w związku z tym każda z nas chce tego dnia wyglądać wyjątkowo i pięknie. Wykonuję makijaże od 9 lat, są to makijaże ślubne, wieczorowe, sylwestrowe, dzienne i inne okazje. Współpracowałam z telewizją TVN, malowałam do sesji zdjęciowych, oraz prywatnie posiadam duże doświadczenie przy makijażach ślubnych. Makijaż tego dnia powinień być delikatny wydobywający naturalne piękno i podkreślający je, jednocześnie nie możemy zapominać o tym, że musi on być wykonany nieco inaczej niż nasz codzienny makijaż ponieważ musi spełnić również swoją funkcję na zdjęciach. Makijaż ślubny proponuję poprzedzić makijażem próbnym gdzie mogę Ci pokazać kilka Twoich twarzy, a Ty wybierzesz tę która najbardziej Ci się spodoba. Jeśli masz pytania proszę o telefon 609 717 603 WARSZAWA - DOJAZD DO KLIENTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Makijaż ślubny IP: *.152.udn.pl 06.06.08, 21:48 polecam salon kama na paderewskiego ja tam malowalam sie na wesele jak bylam starsza i makijaz trzymal mi sie do rana pani mlodej to samo nic sie nie ztarl a ni sie nie swiecilysmy do rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Makijaż ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 11:12 hej ja malowałam sie koło katedry tam koło kwiaciarni nie wiem jak sie nazywa ten salon ale kazdy mowil ze mam sliczny makijaz i do samego rana mi sie trzymał!!!!!!!polecam 100% satysfakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonnia Re: Makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:27 a ja testowałam chyba większość salonów kosmetycznych w radomiu jeśli chodzi o makijaż.Jedne były fatalne inne wydawały się dobre,ale dopiero gdy byłam starszą u koleżanki na ślubie zobaczyłam co to znaczy profesjonalny makijaż!Malowała ją pani wizażystka,która przyjechała do niej do domu.Na swój ślub na pewno będę korzystać z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Makijaż ślubny IP: 195.205.42.* 06.08.08, 10:30 Do Gonni: Bardzo uprzejmie proszę-zdradź kilka szczegółów odnośnie tej Pani. Mój mail:prototyp@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tutti5566 Re: Makijaż ślubny 17.02.09, 17:49 a ja polecam panią Anetę, makijaz trzymał siędo białego rana, wejdzie sobie na jej stronkę, i zobaczcie co działa ta kobieta www.anetapedraszewska.com ja zaplaciłam 2oozł z próbnym makijażem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erminka Re: Makijaż ślubny IP: 195.93.162.* 06.08.08, 21:00 Do gonnia: Też poszukuję kogoś kto profesjonalnie robi makijaż. Możesz przesłać mi namiary na tę wizażystkę na maila: irmina.pink@wp.pl. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonnia Re: Makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 01:05 Pani ma na imię Ewa. Myślę,że nie obrazi się jak podam tu jej maila: visage_efka@o2.pl Nr telefonu moja przyjaciółka gdzieś posiała... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Makijaż ślubny IP: *.59.udn.pl 01.09.08, 22:29 OSTRZEGAM PANIE przed studiem kosmetycznym SANDRA na osiedlu POŁUDNIE. Ja osobiście byłam tam dwa razy i na pewno już tam więcej nie pójdę. Wykonano mi pedicure, robiła mi go chyba uczennica, Ania. Wykonała całość tzw. frezarką włącznie z usuwaniem skórek, efekt był taki że nie mogłam chodzić dwa dni, ponieważ stopy były tak czerwone i pokaleczone, paznokcie u nóg były tak wypolerowane jak bym sobie pomalowała lakierwm bezbarwnym. Po dwóch tygodniach lakier z paznokci zszedł. Wyregulowano mi brwi że były tak cienkie, że raz w tygodniu musiałam sobie robić henne, nawet usunieto mi włoski z brwi od góry, Skórki u paznokci u rąk ( robiła sama szefowa)całe poszarpane. Paznokcie pomalowała tak że było widać tzw. paski, no ale jakos to przykryła bezbarwnym lakierem i nałożyła kropelki żeby szybko wyschły, oraz oliwkę do skórek żeby nie było widac jak są poszarpane. Na drugi dzień moja koleżanka poszła na makijaż. po trzech godzinach makijaz spłynął, wglądała jak Panie które pracują przy drogach!!! Mówia że maja bardzo dobry sprzęt i kosmetyki, ale najważniejsze jest doświadczenie oraz umiejetności i poważne traktownie klientów Ceny są wysokie a efekt pracy fatalny. Gabinet brudny, byłam w białych spodniach i została mi plama na spodniach po lakierze, a urządzenie do moczenia nóg, chyba od nowości nie było porządnie umyte.Pani Szefowo, chcąc zarabiac, trzeba dbać o klienta i o czystość salonu, to nie te czasy. Powiesiła Pani dużo dyplomów i co z nich wynika? zero umiejetności, brud w salonie i Pani zarozumialstwo jaka to Pani wspaniała kosmetyczka, jak również ta mała Pani Ania też doskonała kosmetyczka. ale niestety tylko w słowach, i ta opryskliwość. A gdzie ten pokoik zabaw dla dzieci, położyła Pani parę zabawek i to tak brudnych że strach ich dawac dzieciom, bo jeszcze sie nabawią jakiejs choroby. Ostrzegam wszystkie Panie przed usługami w tym zakładzie, szkoda pieniędzy i waszego czasu i zdrowia. Katarzyna W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 21:29 witam, jestem wizażystką stylistką, wykonuje makijaż profesjonalny w domu klientki, pracuje na profesjonalnych kosmetykach, całość utrwalam fixer sprayem, jeśli masz ochotę dowiedzieć się więcej zadzwoń - 602783090 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Re: Makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 03:48 polecam gabinet kosmetyki pielęgnacyjnej i leczniczej delight na grzecznarowskiego w dawnej elei/ billi a teraz stokrotce. Pewnie jestescie zdziwione, ze wypowiada sie facet na ten temat :) ale bylem zachwycony makijazem mojej, teraz juz zony :), ona rowniez bo byl bardzo trwaly i taki dyskretny :) Makijaz wykonywala pani Iza i chyba robi go tam najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.jaona Re: Makijaż ślubny 18.04.09, 19:26 Witam wszystkie przyszłe panny młode, polecam makijaż ślubny w Centrum Zdrowia i Urody Nefretete na ul. Głównej 12 w Radomiu. Od marca tego roku makijaże ślubne wykonują u nas wizażyści- styliści związani z warszawską grupą beautyheaven. Dzięki nowej współpracy gwarantujemy najpiękniejsze makijaże ślubne w Radomiu. Przekonajcie się sami. Zapraszamy. Więcej na: www.nefretete.radom.pl/spa,makijaz_radom,makijaz_slubny_radom_nefretete.html Odpowiedz Link Zgłoś