polo681 10.03.08, 12:39 Witam, Przechodzę czesto w pobliżu hotelu-widmo na Staroopatowskiej.Od paru dni chyba ruszyły prace.Czy wiadomo komuś co dalej będzie z tą budowlą.Może to ma zwiazek z EURO 2012? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zylam1 Re: Hotel na Staroopatowskiej 10.03.08, 13:00 :)) zapewne. W hotelu drużyny będą mieszkać a grać na stadionie Radomiaka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Hotel na Staroopatowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 13:02 Drogi naiwniaku ten budynek obecnie nadaje się tylko na wielki kurnik albo chlewnię ale na pewno nie na hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisaty Re: Hotel na Staroopatowskiej IP: *.tkdami.net 11.03.08, 15:54 Szykuja kwatery na mieszkania zastepcze dla wysiedlanych z ruder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OD DO Re: Hotel na Staroopatowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 09:32 to jest wiekopomny pomnik przekretów w tzw. III rp w skali lokalnej! Odpowiedz Link Zgłoś
zylam1 Re: Hotel na Staroopatowskiej 12.03.08, 13:29 Przekrętów prawicowych włodarzy z początków lat 90. Wbrew pozorom ekipa do dziś wiele sie nie zmieniła. Niestety przebudowa istniejącego obiektu jest droższa niż postawienie nowego a mieszkańcy ul.placowej nie zgadzają sie na socjale ze względu na możliwe patologie. Dodatkowo plac przed hotelem został wydzierżawiony a to była jedyna jego wartość. Myślę, że będzie on stał do czasu, aż grożącą zawaleniem konstrukcję każe rozebrać właścicielowi nadzór budowlany. Może to potrwać jeszcze z 30-40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: Hotel na Staroopatowskiej 20.03.08, 22:15 Dziś pojawiły się rusztowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KY Re: Hotel na Staroopatowskiej IP: 82.139.34.* 20.03.08, 23:03 Super. Moze wreszcie ucywilizują te budynki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-obserwator Re: Hotel na Staroopatowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 07:30 E tam, z pewnością kolejny biznesmen robi "szum" bo chce zaciągnąć kredyt. Hotel "w zaniechaniu" niech nam żyje i daje od czasu do czasu zapomogi dla kolejnych przedsiębiorczych. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin76762 Re: Hotel na Staroopatowskiej 21.03.08, 13:07 Rzeczywiście prowadzone są w tym budynku jakieś prace budowlane. Niedawno przeczytałem, że sprawa prowadzona przez wymiar sprawiedliwości, dotycząca jakichś nieprawidłowości, których dopuścił się właściciel tej nieruchomości nadal trwa. : ) Także mam nadzieję, że budynek ten przestanie kiedyś straszyć swym wyglądem! Na pewno prowadzone w budynku prace nie mają związku z przygotowaniami do Euro 2012, gdyż nie spełniłby on warunków, jakie określono organizatorom. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Hotel na Staroopatowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 14:37 Euro 2012 nie dla Radomia niestety . Radom nie przeszedl w stepnej selekcji.Sa tam Kielce.Smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś