Dodaj do ulubionych

sala na wesele "Pod różami "

25.03.08, 19:11
Witam!
Prosze o opinie na temat tej sali .
Interesuje mnie:
- jakie jedzenie
- czy dla 100 osób bedzie wystarczajaco miejsca do tanczenia ??
Z góry dziekuje wszytskim za własne opinie i pomoc :)
Obserwuj wątek
    • bogus_linda Re: sala na wesele "Pod różami " 25.03.08, 19:15
      Dla jasnosci dodam , że mowa o sali na ul. Radomskiej 49 w Jedlnii Let.
      • Gość: Ala Re: sala na wesele "Pod różami " IP: *.algo.radman.pl 25.03.08, 19:18
        Cieniuchna knajpa.
        • kibicfutbolu Re: sala na wesele "Pod różami " 25.03.08, 20:15
          Bardzo dobry lokal,świetne żarcie,właściciel zapewnia atrakcje, może
          być komik,magik,grupa taneczna do wyboru do koloru i inne
          przyjemności,fajny nastrój słowme możesz brać w ciemno!
    • Gość: maggi Re: sala na wesele "Pod różami " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:56
      a dlaczego kiepska alu może coś więcej???
      • Gość: polu Re: sala na wesele "Pod różami " IP: *.32.radom.pilicka.pl 26.03.08, 11:01
        Bylem na kilku imprezach i moge polecic, fajny wlasciciel dba o
        gosci, dobre zarcie i cenowo zawsze sie mozna dogadac
        • Gość: abc Re: sala na wesele "Pod różami " IP: 217.96.36.* 28.03.08, 19:59
          Polecam !!!
          Przestronnie, szerokie wygodne schody, parkingi, klimatyzacja,
          hotel, dobra nowoczesna kuchnia.
          Radom nie ma takiego lokalu.
          • Gość: Adek Re: sala na wesele "Pod różami " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:03
            Własnie że w Radomiu jest mnóstwo takich lokali
            • Gość: abc Re: sala na wesele "Pod różami " IP: 217.96.36.* 28.03.08, 20:19

Można prosić o przykłady ?
              • Gość: Adek Re: sala na wesele "Pod różami " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:49
                pierwszy z brzegu
                www.goliat.radom.pl/salawawa.htm
                • Gość: ja Re: sala na wesele "Pod różami " IP: *.tkdami.net 29.03.08, 09:41
                  Leśny Dwór-parking,dobre jedzenie,duza sala,hotel..Hotel
                  Wsola,Maxima...jest duzo tego typu lokali..
                  • milenka.2 Re: sala na wesele "Pod różami " 01.04.08, 10:59
                    sala super, wesele udane na 140 osób, a jedzonko pycha, polecam
                • Gość: ja Re: sala na wesele "Pod różami " IP: *.tkdami.net 29.03.08, 09:43
                  Dodam,że ja w ubiegłym roku bawiłam się w Pod Różami na weselu i
                  było ok.Na 100 osób to bedzie w sam raz.wtedy gdy ja bylam bawiło
                  sie ok 180 i był tłok i scisk.koszmar.Jedzenie bardzo dobre,miła
                  obsługa.Polecam.
                  • Gość: abigail Re: sala na wesele "Pod różami " IP: 82.139.38.* 29.03.08, 11:19
                    na weselu nie byłam, ale na żarełku w restauracji-bardzo dobre:)
    • bohdankaras Re: sala na wesele "Pod różami " 01.04.08, 11:18
      Bardzo dobry lokal. Miałem tam przyjęcie komunijne córki, wszystko
      było znakomicie zorganizowane. Świetna kuchnia, bardzo profesjonalna
      obsługa i sympatyczni właściciele. Polecam!
    • Gość: mlody zonkos Re: sala na wesele "Pod różami " IP: 62.77.183.* 01.04.08, 14:50
      Sala spoko ale osob troszke chyba malo, 2 lata temu przy rozmowach wstepnych wlasciciel zgodzil sie wstepnie na 100 osob i ugodnilismy cene od pary. Nastepnie po 2 dniach stwierdzil ze oprocz oplaty zyczy sobie dodatkowo 2tys. ( Rzekomo klimatyzacja sie nie zwraca przy takiej ilosci osob). Podejrzewalismy z zona ze po prostu w miedzyczasie zglosil sie ktos z wieksza iloscia osob i wlasciciel postanowil zrobic lepszy interes troszeczke wystrychajac nas na dudka (sory Winetou biznes is biznes). Coz trudno, my mielismy swietna impreze w hotelu Wsola i to moge polecic jak najbardziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka