Dodaj do ulubionych

Caffe Impossible nie tylko dla artystów

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 22:17
Byłem - początki obiecujące, choć jeszcze brak tego "czegoś",
atmosfery. Ale może ta przyjdzie z czasem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Urle Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów IP: *.internet.radom.pl 02.09.03, 11:16
      Nono..... udostepnia lokal dla artystow?a co z muzykami?;(
      Hmm brzmi to wszystko dosc interesujaco.Ciekawe,czy Caffe
      Impossible nie zmieni sie tak jak Teatralna z lokalu dla
      artystow umyslowych ...w lokal dla artystow z wielkimi bicepsami.
      • przeciszczykiewicz Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów 02.09.03, 11:40
        KTO to jest artysta umyslowy. Czy glówny ksiegowy? Czy prawdziwy artysta nie
        ma prawa miec bicepsów? Co na to rzezbiarze?
    • Gość: "fan" BMW Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów IP: 64.107.182.* 02.09.03, 17:02
      Jesli chodzi o "Teatralna" to nawet tam nie wchodze- wystarczy
      spojrzec na samochody zaparkowane przed wyjsciem. MOze to i
      stereotyp ale jaki procent uczciwych ludzi jezdzi nowymi BMW i
      Mercedesami a do tego jest "napompowanych" jakby nosili
      telewizory marki "Rubin"?...
      • Gość: driver Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów IP: *.radom.pilickanet.pl 03.09.03, 01:31
        nie przesadzaj z ta teatralna bo tam jest bardzo przyjemnie,
        sam jezdze autem ,ktore sie rzuca w oczy ale nie jestem dresem itd.
        teatralna to moj ulubiony lokal, jedzenie dobre, obsluga mila, i fajne
        atmosfera.
        • Gość: Mona Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów IP: 217.96.36.* 03.09.03, 12:48
          Gość portalu: driver napisał(a):

> nie przesadzaj z ta teatralna bo tam jest bardzo przyjemnie,
          > sam jezdze autem ,ktore sie rzuca w oczy ale nie jestem dresem itd.
          > teatralna to moj ulubiony lokal, jedzenie dobre, obsluga mila, i fajne
          > atmosfera.

Zwłaszcza, kiedy po 15 minutach oczekiwania na kelnera - ten oznajmia, że "mają
          dużo pracy" i na pizzę trzeba czekać... ponad godzinę.
          A gotowe dania stoją na moich oczach ok. 5 minut "na barku" na to, aż kelner je
          poda. Na stole lądują zimne. Może lepiej wprowadzić samoobsługę albo zostaż w
          domu?....

• muzyk2 Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów 03.09.03, 23:23
            Jest juz wiele fajniejszych lokali niz Teatralna.
            • Gość: Urle Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów IP: *.internet.radom.pl 03.09.03, 23:37
              Ja np polecam osobiscie KATAKUMBY :) albo bar mleczny Balaton hehehe ;P
              • Gość: vilandra Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów IP: *.intranet.durrpol.com.pl / 192.168.0.* 04.09.03, 10:18
                teatralna to dobra knajpa.Ja samochodu nie mam i moi znajomi tez nie. jednak
                siedzimy tam bardzo czesto. kelnerzy, cóz trzeba dobrze trafic. Dziewczyny sa
                bardzo mile i sprawne w obsłudze i chłopak blondyn. jesli bedziecie dla nich
                grzeczni oni beda grzeczni dla was. ja tam chodze juz bardzo długo i zazwyczaj
                szystko dostaje w miare szybko. ja jestem mila dal nich oni dla mnie i czasem
                oczywiscie zostawiamy napiwki. poza tym to dobrze ze czekam 20-30 min na
                jedzenie przynajmniej wiem ze to oni je przygotowali a nie sa to jakies
                kiepskie mrozonki.
                coz wszystko zalezy od nastawienia.
                Aha, i nie polecam kelenra z bródka jest wrecz bezczelny.
                • Gość: kojot Re: Caffe Impossible nie tylko dla artystów IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 04.09.03, 10:49

> teatralna to dobra knajpa,kelnerzy, cóz trzeba dobrze trafic. Dziewczyny sa
                  > bardzo mile i sprawne w obsłudze i chłopak blondyn. jesli bedziecie dla nich
                  > grzeczni oni beda grzeczni dla was, zazwyczaj
                  > szystko dostaje w miare szybko. ja jestem mila dal nich oni dla mnie i
                  czekam 20-30 min
                  > Aha, i nie polecam kelenra z bródka jest wrecz bezczelny.

Znakomita reklama Teatralnej, pamietaj badz bardzo mily dla kelnera z bródka,
                  albo jak go zobaczysz uciekaj, najlepiej do CAFFE IMPOSSIBLE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka