buzia111 08.04.08, 17:45 Witam, czy ma ktoś może aktualne namiary na zespół Mixtura? Bo niestety ten co ja mam jest już nieaktualny :-) Co sądzicie o tej kapeli na wesele? Słyszałam, ze są nieźli. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.vel.misiek Re: zespół mixtura 08.04.08, 18:56 Według mnie najlepszy zespół w mieście. Członkowie kapeli są otwarci na każdą sugestię i nie narzucają wizji wesela, są w stanie zagrać praktycznie każdy popularny utwór. Poza tym nie piją alkoholu podczas pracy, są bezproblemowi i wyrozumiali dla biesiadników. Moim zdaniem Konrad narzucił tak wysokie standardy w lokalnym środowisku kapel weselnych, że trudno komukolwiek im dorównać. Mikstura No 1! Poza nimi długo, długo nic i dopiero reszta zespołów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia111 Re: zespół mixtura IP: 82.139.54.* 09.04.08, 11:11 A czy posiadasz może aktualny numer do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: zespół mixtura 09.04.08, 12:30 Sądzę, że telefon jest wciąż aktualny. Raczej Ci go nie podam ot tak sobie, gdyż nie uważam za słuszne dzielić się czyimś kontaktem bez wiedzy tej osoby. Napiszę do Konrada, iż jesteś zainteresowana współpracą z Miksturą i dopiero wtedy zadecydujemy co zrobić. Czy takie rozegranie sprawy Cię satysfakcjonuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buzia111 Re: zespół mixtura 09.04.08, 15:57 Niestety, kiedy dzwonię na numer, który dostałam od znajomych (tu na forum znalazłam taki sam)to sekretarka mnie informuje, że nie ma takiego numeru. Napisałam do Ciebie prywatną wiadomość na maila gazety, proszę o odpowiedź. Dziękuję i Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: zespół mixtura 09.04.08, 16:16 Rzuć okiem na skrzynkę. ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś