liroj 07.09.03, 15:08 To skandal - nie dosc, ze ma spora zawartosc siarki (ponad 2%) to jeszcze jest o 50 groszy drozsza niz wszedzie indziej. Na przyklad dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jassp Re: Benzyna w BP! IP: *.radom.pl 07.09.03, 21:00 O 50 gr? to chyba 98Super. Z gazem ostanio też tam się dzieją dziwne rzeczy , drożeje/tanieje w ciągu jednego dnia o kilkanaście groszy. Spróbój na Esso na Michałowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swojak Benzyna w BP! IP: *.pkobp.pl 09.09.03, 15:04 E tam , naoglądałeś sie filmów i obcztytałeś gazet a teraz panikujesz. czym podjeżdzasz pod stację paliw ??? Wartburgiem??(hehe) CPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr. tom Re: Benzyna w BP! IP: *.internet.radom.pl 09.09.03, 19:19 ani bp ani esso ani jet ani zadne shelle, ludzie proscie o certyfikaty paliw,kazda stacja sprowadzajac paliwo dostaje taki, nie sugerujcie sie cenami,ja ostatnio widzialem jak na JET'cie stala cysterna MEBLOILU a oni nie wiadomo skad maja paliwo,pozatym wspomagajmy rodzimy przemysl, mam tu na mysli ORLEN, u nich paliwa zawsze maja ta sama wysoka jakosc i nie sa drozsze od innych,np mnie oplaca sie jechac z radomia do JEDLANKI gdzie jest stacja pod szyldem PETROCHEMII PLOCK mimo ze nie jezdze w tamta strone,bo wiem ze paliwa maja pierwsza klasa i wszelkie kontrole u nich wypadaja najlepiej jak tylko moga, sprobojcie i przekonajcie sie,wassze samochody beda wam wdzieczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny Benzyna w BP! IP: *.pkobp.pl 09.09.03, 15:02 liroj napisała: > To skandal - nie dosc, ze ma spora zawartosc siarki (ponad 2%) to > jeszcze jest o 50 groszy drozsza niz wszedzie indziej. Na przyklad dzisiaj! E, tam nasłuchałeś się pogłosek i teraz panikujesz. A w ogóle to czym ty przyjechałeś zatankować??? heheh CPN Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Benzyna w BP! 09.09.03, 22:11 328Ci Titanim Silber 2000, szara skora, pelna elektryka ... mam kontinuowac? Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Benzyna w BP! 10.09.03, 17:09 6 poduszek powietrznych + zaslona, podgrzewane oba przednie fotele, oba tez elektrycznie sterowane, elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka, fotel kierowcy ma 3 pamieci (wlacznie z lusterkami!), stereo Harmon & Kardon, 17 calowe gumy Bridgestone Touranza 225/45 ZR17, swiatla ksenonowe, wykonczenie wnetrza w drewnie ... a BP dalej nie lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Benzyna w BP! IP: 212.160.134.* 10.09.03, 14:15 liroj napisała: > To skandal - nie dosc, ze ma spora zawartosc siarki (ponad 2%) to > jeszcze jest o 50 groszy drozsza niz wszedzie indziej. Na przyklad dzisiaj! 1- NTG 2- wolny kraj, dowolny wybór stacji i cen. W Polsce mamy ca. 5.000 stacji w tym BP 179 + patronackich 51 / inf. z ich strony/. 3- Nie stać cię na paliwo to kup sobie rower:-))) Odpowiedz Link Zgłoś