Dodaj do ulubionych

wokalistka szuka zespołu

IP: 81.26.8.* 21.04.08, 00:49
SZUKAM ZESPOŁU NA WESELA I INNE IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE...MAM DOŚĆ
DUŻE DOŚWIADCZENIE I SZEROKI REPERTUAR... NAJCHETNIEJ PODEJME
WSPÓŁPRACE NA STAŁE,OD ZARAZ;-)POSIADAM ROWNIEZ UMIEJETNOSC GRY NA
INSTRUMENTACH.
MÓJ NR GG.9213476. JEŚLI KTOS JEST ZAINTERESOWANY PROSZE O KONTAKT.
Obserwuj wątek
    • nathalie6 Re: wokalistka szuka zespołu 21.04.08, 13:09
      na jakich grasz instrumentach?
      W jakiej tonacji lubisz śpiewać?
      Czy umiesz dobierać i podkładać drugi głos?
      I czy lubisz chórki?

myszkajestsuper@wp.pl
      • Gość: wokalistka Re: wokalistka szuka zespołu IP: 81.26.8.* 21.04.08, 15:45
        gram na gitarze oraz instrumentach klawiszowych,choć na weselach
        wolała bym śpiewac.... jeśli chodzi o drugie głosy to raczej nie mam
        z tym problemów...oczywiscie wszystko zależy od piosenki.... Skala
        głosu-altowa;-)
        jeśli chodzi o tonacje to nie moge przeciez podac jednej-konkretnej.
        Wszystko zależy od utworu...
        • nathalie6 Re: wokalistka szuka zespołu 21.04.08, 16:39
          gitara akustyczna i elekrtyczna/
          a tonację można ustalić,jeśli ćwiczyłaś głos,bo jeśli śpiewasz
          amatorsko,no to tylko wiesz ,że wolisz śpiewać w TONACJACH altowych.
          jakie masz doświadczenie w tej branży.
          Akutat szukamy kogoś z umijętnością gry na gitarze i śpiewem
          • Gość: wokalistka Re: wokalistka szuka zespołu IP: 81.26.8.* 21.04.08, 16:45
            prosze o kontakt na gg.
            • Gość: manager Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 17:34
              Sorry ,że wtrące swoje trzy groszy. Zbyt duże wymagania do jeszcze
              niewielkich umiejętności. Głos ciekawy i muzykalna utalentowana
              Osóbka jest z Małgosi, ale duże mniemanie o sobie i wymagania oraz
              to ,że z tym graniem na gitarze nie udało nam się zapoznać tylko
              pozostało to w sferze bajek " Z mchu i paproci" lub "opowieści z
              lasku Bulońskiego" ( a o klawiszach??? to już zupełny szok i wieść
              dotychczas nie wiadoma i nie sprawdzona chyba , przez nikogo.... )
              spowodowało średnie zainteresowanie Nasze. świadczy to chyba
              też ,że są kłopoty ze znalezieniem chętnych by zatrudnić i spełniać
              wymagania Młodej Gwiazdki Prowincjonalnej. słaba też znajomośc j.
              Angielskiego , no ale to juz inna piosenka. Predyspozycje wymowy do
              j. francuskiego. Dobrze wszystko sprawdzić , bo mogą być kłopoty.
              Panienko Małgosiu zapewne dobrze wiesz kto to napisał.
              • Gość: wokalistka Re: wokalistka szuka zespołu IP: 81.26.8.* 21.04.08, 20:42
                DZIEKUJE PANU Z ZESPOŁU SIMPLY THE BEST ZA WYPOWIEDZ NA MÓJ TEMAT...
                ILU LUDZI TYLE OPINI...TAK JAK O ZESPOLE SZANOWNEGO PANA
                MANAGERA.... ;-) ALE PO TO JEST TO FORUM...
                • nathalie6 Re: wokalistka szuka zespołu 21.04.08, 23:46
                  A jednak zaryzykuję,żeby mieć swoje zdanie
                  Proszę o telefon

602-104-498

Czekam jutro.
                  • Gość: zespół Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.59.udn.pl 22.04.08, 08:36
                    poproszę Panią o podanie telefonu na mojego e-maila mojmail2@o2.pl
                    pilne
      • Gość: jan Re: wokalistka szuka zespołu IP: 91.195.159.* 19.04.09, 00:14
        Zespół okolicznościowy, zarobkowy ( zabawy typu: wesela, bankiety, dancingi, itp.) poszukuje dwóch wokalistek!
        Bardzo pilne!
        proszę o kontakt pod numerem : 608241090
        lub też Jon.007@interia.eu

Okolice Raciborza!
    • Gość: bierwce Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:30
      Ale sobie sami z Zespolu wypisują
      Reklama w stylu DODY.
      Tak to świaTA ZA SWOJĄ WOKALISTKĄ NIWE WIDZIELI,PÓŻNIEJ SAMI JEJ
      ZAPROPONOWALI ABY POMOGŁA ZNAJOMYM,A TERAZ OBGADUJĄ JAK INNYCH
      SWOICH CZŁONKÓW ZESPOŁU-JUŻ NIEOBECNYCH A W SWOIM OKU DRZAZGI NIE
      WIDZĄ .
      ONI SĄ BOMBA-TYLKO JAKOŚ NIKT Z NIMI UMÓW NIE CHCE PODPISYWAĆ.
      WOLĄ BAJKĘ ZESPÓL Z JEDLIŃSKA NP. GAMA DANCE,CZY Z RADOMIA NP BLACJ
      AND WHITWE,CIEŃ,I WIELE INNYCH,KTÓRE GRAJĄ A NIE ROBIĄ DZIWADZTWA -
      TYLKO W REFLEXIE FAŁSZE-NA AKDEONACH TO AŻ USZY BOLĄ- LUDZIE
      NAUCZCIE SIĘ NAJPIERW GRAĆ ,GITARZYSTA,TO NAWET STRUN GITARY NIE
      DOTKNIE,KABLE MA NIEPODŁĄZONE,ALE RĘKA OD CZASU DO CzASU POMACHA A
      NA GRYFIE PALCE CAŁY CZAS W JEDNEJ POZYCJI.
      A CO DO WOLALU TO JUŻ CAŁKOWITA TERAZKLAPA-BO JEDYNA OZDOBA-JAKĄ
      MIELI,PROFESJINALIZM-ZNIKNEŁA

• Gość: gosc Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:05
        Jakiego tematu ten bełkot dotyczy? Nic z tego nie zrozumiałem.
        Zamiast na forum obrzucać błotem jakieś zespoły, proponuję trochę
        czasu poświęcić na uzupełnienie braków ze szkoły podstawowej.
    • Gość: DO WOKALISTKI Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:33
      BIERWCE
      TO WYŻEJ MIALO BYĆ DO REFLEXU ,TAK SIĘ OBURZYŁEM,ŻE NIE TU
      NAPISAŁEM.PROSZĘ O WYBACZENIE
      A ŁADNIE ŚPIEWASZ?
      • Gość: Gość Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.chello.pl 22.04.08, 14:49
        Tak dawajcie nazwy tych wypocin ze wsi i nie zarejestrowanych zespołów już się
        urząd skarbowy wami zajmie ćwoki i grajki z wiochy. Kare wam dojebią i wrócice
        krowy doić. Z wesele 2000pln co tydzień a podatki gdzie? Wypie..c z forum bo
        sam pojde do us i telefony podam
        • Gość: ktos Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 16:26
          Jesli liczysz, że za 2000zł znajdziesz 5 osobowy zespół z
          zarejestrowaną działalnością, płacący ZUS, podatki, wystawiający
          faktury, posiadający kasę fiskalną, to chyba będzie trudno. Do tego
          z dobrym sprzętem i poziomem. Są takie, ale nie za 2000zł. Cena też
          dużo mówi o zespole.
          • Gość: Gośc Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.chello.pl 22.04.08, 18:24
            Jaką K.... kase fiskalną posłuchaj co Ty mówisz? Zobacz sobie wpis do PKD
            podatek 19%. Bieda jest w Polsce wlasnie dlatego ze tak k....kradniecie. Ile w
            sbote gra zespołow w Polsce 1000? no to policz 1000 x 2500pln bo tyle wynośi
            srednia cena na zespół i od tego podatek 19% x 4 bo co tydzien. Jaka to suma ?
            bysmy wszyscy mniej za wszystko k...placili gdyby nie te wszy ..e zlodzieje
            dlatego jak sie to ch..a Pana reklamujecie a nie macie dzialanosci to sam
            przysięgam k... pojde do urzędu i zloze donos, dlatego wyp....c stąd. Jeszcze
            k... jedną reklame zobacze zespołu bez działalności gospodarczej. I przyjminjcie
            do wiadomości kto pobiera korzyści finansowe a nie odprowadza za to podatku to
            kracież ścigana z urzędu.
            • Gość: ktoś Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:20
              Dzięki kolego, tak niech wszyscy płacą podatki bo nie możemy sobie
              djet podnieść. Widzisz jestem bardzo biedny, co tam utrzymanie domu
              w Warszawie, oraz dwóch letnich na Mazurach i w Zakopanym TO
              PRZECIESZ MÓSI KOSZTOWAĆ!!!!. Dlatego apeluję do wszystkich płacić,
              płacić, płacić. Kiedyś i ja doiłem krowy i może drogi mój przedmówco
              wymyśl coś by i od tej czynności był podatek np. DOJOWY. Co ty na to?
            • Gość: gosc Re: wokalistka szuka zespołu IP: 82.139.55.* 22.04.08, 23:09
              Był już wątek na ten temat. Po przekroczeniu pewnych obrotów trzeba
              zaistalowac kase fiskalną oraz wejsc w strefę VAT 22%. Płacenie ZUS
              za 365 dni w roku tez jest kontrowersyjne, jesli działalnosc
              prowadzi się przez 20-30 dni w roku. Ale takie prawo, trudno.
              Tylko jakim prawem Ty wrzucasz wszyskich do jednego worka? Wiele
              zespołów ma zarejestrowaną działalność lub grają na umowy zlecenia
              przez agencje. Jeśli masz dowody to zrób z tego użytek, a nie
              wytrząsasz się nad swoją nieudolnością, zamiast samemu wziąć się do
              roboty.
              Jeśli nie masz dowodów, to lepiej sam weź mordę w kubeł i sp.....laj
              z forum, zanim ktoś Ciebie poda do sądu o pomówienie i zarząda
              odszkodowania. Kradzież to jest jak komuś się zabierze jego
              własność, a nie jak nie pozwoli siebie okraść.
              • Gość: gośc Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.chello.pl 22.04.08, 23:50
                Trzeba bylo sie uczyc . Jak masz status artysty to nie placisz vatu . poczytaj
                uwaznie zanim napiszesz.
                • Gość: sam sie doucz Re: wokalistka szuka zespołu IP: 82.139.55.* 23.04.08, 00:00
                  Sam się doucz. PKD 92.34Z Działalność rozrywkowa. Normalnie jest
                  traktowana jako usługi. Nie ma ryczałtu. Wesela nie są występami
                  artystycznymi. A do umów o dzieło trzeba mieć prawa autorskie.
                  • Gość: gosc Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.chello.pl 23.04.08, 00:06
                    To idz do pierwszego lepszego księgowego to Ci powie, jak nie wierzysz. Jeśli
                    masz status artysty po przekroczeniu obrotów nie bedziesz vatowcem.
            • Gość: do gościa Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 00:09
              Biegnij do urzędu nawet dzisiaj. Tylko nóg nie połam. Ale pajac. Nie ma słów na
              taką gnide.Biegnij biegnij pieseczku....hehehhe.
              • Gość: gosc Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.chello.pl 23.04.08, 00:35
                Gnidą i pajacem jestes ty i zebys sie nie zdzwił ćwoku.
                • Gość: do gościa Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 00:54
                  poszczekaj jeszcze kundelku i do budy spie...laj bo już nudny sie robisz
                  • Gość: manager Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:28
                    O Jezu!!! wątek miał dotyczyć wokalistki , która szuka zespołu a
                    przez jednego "półmózga" , pojawili się "pajace" , "gnidy" i sam Pan
                    Bóg wie kto jeszcze. Typowe dla tego Forum, które już od dawna jest
                    miejscem popisów rożnej maści " PIESKÓW" ujadających i szczekających
                    na wszystko i na wszystkich> niezależnie od tego czy mają coś do
                    powiedzienia czy nie...... wylewanie pomyj, stresy bezrobotnych
                    pseudo muzyków , sorry !!! muzykantów. O jakich Artystach Piszą Ci
                    sfrustrowani Goście to też tylko sam Pan Bóg wie , bo ja wśrod tzw.
                    Kapel Weselnych znam zaledwie kilku rzeczywistych muzyków a o
                    Artystach już nie chcę wspominać, bo nawet ukończona Szkoła muzyczna
                    lub kilka klas ogniska muz. , a nawet studia wych. muzycznego i
                    podobnych kierunków pedagogicznych nie uprawniają do dawania sobie
                    takiego zaszczytnego określenia. Artysta to ten , kto ma tytuł
                    Magistra sztuki lub choćby weryfikacje wielostopniową wydaną
                    nielicznym przez komisję Ministerstwa kultury , sztuki i Dziedzictwa
                    Narodowego. Panowie> Gnidy , Pieski , Pieniacze nim zabierzecie głos
                    to radze być choć trochę przygotowanymi, bo nie macie pojęcia ani o
                    należnych z tytułu działalnosci gospodarczej ( a do takich należy
                    granie po weselach i nie ma to nic wspólnego z Artystami i Artyzmem)
                    podatkach ( jaki Vat??? po.. Was czy Wy wiecie kiedy się jest
                    Vatowcem) odpisach od podatków ( 50% kosztów uzysku w przypadku
                    dzialalnosci twórczej itp. ) rachunkach , opłatach Zus, Zaiks itp.
                    No ale mnie już nic nie zdziwi tutaj , bo tacy PIENIACZE ,
                    pseudomuzycy i " szczekające różnej maści Pieski" potrafią tylko
                    pyskować i wylewać pomyje na Innych , którzy mają cos mądrego
                    (opartego o Fakty) do powiedzenia. Uwielbiam też sztucznych
                    pochlebców lub Krytyków Innych zajętych i zapracowanych ( a tym
                    samym BEEEEEEE!!! a nie cacy ) zespołów. Najlepsze są commenty typu
                    zaj........ty , zajefajny , super > polecam ( Auto-Reklama ,
                    hihihihihi!!! ) albo BEEEEEEEEEEEE , pijacy , nic nie umiejący i nie
                    solidni , dyskietki itp. .> to o zaszczutej konkurencji z dobrych i
                    bardzo dobrych , wziętych zespołów przez " kolegów z pseudo-
                    konkurencji" która nie mając zamówień tą drogą opluwa innych. SZ.
                    Pani Małgosiu - wokalistko szukajaca zespołu wypada mi współczuć ,ze
                    ma tutaj Pani do czynienia z debilami i Pajacami . Zespół może jakiś
                    sie trafi lub już trafił ( chyba Pani z wybitnego zespołu znanego z
                    innych wątków "Zespołu z Lotniska" się tylko trafiła i chce
                    zaryzykować.) Na pewno nie tu i nie tędy droga w poszukiwaniu
                    zatrudnienia. Nie mniej zyczę powodzenia , szczęścia i zdrowia a
                    mnie też Dobry Panie Boże nie opuszczaj. a Idiotom wybacz i odpuść
                    winy , bo z głupoty nie wiedzą co czynią. Pozdro dla wszystkich
                    • Gość: gosc Re: wokalistka szuka zespołu IP: 82.139.55.* 23.04.08, 11:24
                      Coż to tak w liczbie mnogiej Pan manager na wszystkich psioczy? Vat
                      zależy od obrotów, które się przekroczy i się płaci w usługach też.
                      Podobnie ewidencjonowanie sprzedaży usług, bo tym jest gra na
                      weselach. Dla osób fizycznych za pomocą kasy fiskalnej. Jeśli gra
                      Pan dla firm za pomocą umów o dzieło, odliczając 50% koszty
                      uzyskania przychodu, to są wymagana m in prawa autorskie, żeby
                      stworzyć dane dzieło. Jakież to dzieło Pan tworzy na weselach i jaki
                      artyzm? Który grajek weselny ma satus artysty? Usługa jak każda
                      inna, podlegająca takim samym prawom podatkowym, a nie żadne dzieło
                      czy artyzmy.
                      • Gość: manager Re: Ad rem do gościa. Jakiego ??? z Urzędu Skarb.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 15:54
                        Drogi Panie " psu na budę Pana Wypociny. Popsioczyłem na
                        takich "ujadających piesków" jak Pan i podobnych Frustratów.
                        Zwracając uwagę ,że ten Wątek dotyczy P. Małgosi , którą akurat
                        miałem Przyjemność poznać jako młodą i utalentowaną Piosenkarkę a
                        nie jako pseudo - refrenistkę do ozdoby i towarzystwa jakich
                        większosć na weselnym rynku. Nawet prawie byłem zdecydowany ją
                        zatrudnić ale obie strony uznały ,ze jednak to nie to o co nam i Jej
                        chodzi. Jak na nasze oczekiwania to narazie zbyt wygórowane Warunki
                        na jeszcze niestety średnie umiejętności i rozstaliśmy się po próbie
                        w zgodzie , taką mam nadzieję . Ona nadal szuka i daj Boże niech
                        znajdzie, a mnie nie opuszczaj też>>> w zdrowiu przede wszystkim
                        Dobry Panie Boże, bo z pozostalymi sprawami dają radę....... Co zaś
                        tyczy się Pana DURNOT to akurat tak się składa ,że mam zespół
                        składający sie z Profesjonalistów z dyplomami i ministerialnymi
                        weryfikacjami ( sa wśród nas też kompozytorzy i aranżerowie- czyli
                        nie tylko odtwórcy wszechobecnej Discopolo " barachołki" ale też
                        Twórcy. A co już najbardziej Pana szanownego zaskoczy >>>> Ja sam
                        osobiscie mam oprócz dyplomów przyznany przez specjalna Komisję
                        Ministerstwa K.i Szt. i d. Narodowego od ponad 20 lat status
                        Artysty - twórcy po zaliczeniu mi stażu , osiągnięc i umiejetności
                        ( To prawda Chyba takie coś mam jako jedyny w Radomiu, stąd pewnie
                        niewiedza i zdziwko lekkutkie. hihihihihihi!!! i czy pracuje czy nie
                        opłacam należne składki Zus na rentę i emeryturę Twórcy a podatek
                        w 50% wtedy kiedy pracuję. ZAIKS opłaca zawsze zamawiający i Moi
                        koledzy nawet jeszcze na tym zarabiają z Praw Autorskich. więc nim
                        się " Ciołku " odezwiesz to najpierw pomyśl z kim możesz mieć do
                        czynienia. Bo pewnie nie wiesz ,że takie znane zespoły Jak
                        Golec'Orkiestra A Bracia P. i Ł. Golec to twórcy jako Kompozytorzy
                        m.in. ) czy Brathanki też występują na weselach i innych bankietach
                        tanecznych. Ale Twój móżdżek nie ma ani o tym pojęcia tak jak i o
                        innych rzeczach a pewnych spraw nie jest sobie w stanie nawet
                        wyobrazić. Dlatego jak Ci już radzono pora do "budy" Piesku....... i
                        SILENCE , CALM!!!! Tego też pewnie nie wiesz i nie rozumiesz co to
                        znaczy??? Bezpłatna lekcja ...... Ciiiiiiiiiiiiiisza. Pozdrawiam
                        mądrzejszych i mnie ujadających bez powodu
                        • Gość: gosc Re: Ad rem do gościa. Jakiego ??? z Urzędu Skarb. IP: 82.139.55.* 24.04.08, 21:37
                          No i pokazał klasę pan manager z StB. Epitety godne wielkiego
                          artysty. A na jakimż to szanowny pan gra instrumencie? Może na
                          butelkach od wódki? Czy żonka szanownego pana (kolejna z resztą)już
                          nie śpiewa, że szuka pan pomocy wśród młodego pokolenia?
                        • Gość: gosc Re: Ad rem do gościa. Jakiego ??? z Urzędu Skarb. IP: 82.139.55.* 24.04.08, 21:54
                          ...opłacam należne składki Zus na rentę i emeryturę Twórcy a
                          podatek w 50% wtedy kiedy pracuję..."

Takiej stawki w Polsce nie ma. Chyba pan myli koszty uzyskania
                          przychodu przy umowie o dzieło. Pozostała kwota podlega
                          opodatkowaniu PIT.
                          Niestety, grając imprezy rozrywkowe typu wesela, nie wykonuje pan
                          dzieła, a także nie może spisać umowy o dzieło z osobą fizyczną.
                          Usługi szanowny panie to są. Nie prowadzi pan w ten sposób legalnej
                          działalnośći.
                          Czy jest ktoś na forum, komu wystawił ten pan legalny dokument
                          ewidencjonowania przychodu jako osobie fizycznej?
                          • Gość: manager Re: Ad rem do gościa. Jakiego ??? z Urzędu Skarb. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 08:36
                            NO COMMENTS !!! NA UJADAJĄCE I SZCZEKAJĄCE PIESKI NAJLEPSZY JEST
                            CHYCEL ALE W TYM PRZYPADKU TO CHYBA JESZCZE DODATKOWO PSYCHIATRA I
                            ZASTRZYK PRZECIW WŚCIEKLIŻNIE
                          • Gość: Dokładnie Re: Ad rem do gościa. Jakiego ??? z Urzędu Skarb. IP: *.chello.pl 25.04.08, 13:56
                            To są usługi muzyczne które nie podlegają ryczaltowi tylko są opodatkowane 19 %
                            na Vat "wskakuje się" po przekroczeniu obrotu ok 50 000 pln chyba że ma się
                            status artysty czyli ukonczoną Akademie Muzyczną wtedy vat nie obowiązuje. Nie
                            ma znaczenia czy gram koncert na 10 000 tys osób czy wesele w remizie to są
                            usługi takie jak każde inne. Resztę członków zespołu zatrudnia się na umowę o
                            dzieło z ich pensji płacimy podatek a resztę wrzucamy w koszta łącznie z paliwem
                            , tel, i środkami trwałymi. Chyba nikomu nie trzeba mówić jakie są konsekwencje
                            kiedy prowadzi się działalnośc "na lewo". Jeśli chodzi o zaiks to i prawda płaci
                            organizator ale jeśli zespół posiada stronę www i ma tam własne wykonania
                            cudzych utworów to płaci ryczaltem zaiks 100 pl miesięcznie i nie ma znaczenia
                            czy to granie na żywo, podkłady midi , czy dzwonki na telefon to czyjeś dzieło i
                            koniec tematu. Kara za bezprawne wykorzystywanie utworów na stronie www to 5000
                            zl za pół roku ,czyli jesli wejdą na serwer i udowodnią ze mp3 byly tam 2 lata
                            to kara 20 000 pln + koszty sądowe. Podsumowując usługi muzyczne podlegają
                            opodatkowaniu z tytułu prowadzonej działalności gospodarczej i niczym się nie
                            róznią od innych działalności usługowych takich jak taksówkarz, piekarz, sklep
                            spożywczy, wulkanizacja, i co by bylo gdyby wszyscy ci ludzie trudniący się
                            różnymi profesjami działali na czarno i nie placili podatków. A to że skarb
                            Państwa zubożeje i nie bedzie na sluzbe zdrowia, policję ,szkolnictwo i
                            wszystkie dziedziny życia publicznego finansowane ze skarbu Państwa. W krajach
                            rozwiniętych przestępstwa podatkowe są traktowane bardzo surowo i często grożą
                            wieloletnim więzieniem bo każdy tam wie ze płacenie podatków jest dobrem ogólnym
                            które służy wszystkim obywatelom w celu podniesienia jakości ich życia . Ludzie
                            którzy okradają skarb Panstwa są złodziejami .Dodam jeszcze że te "pieseczki" i
                            donosiciele w normalnych krajach są wyrózniani i nagradzani ponieważ wykrywają
                            przestępstwa i pomagają odpowiednim organom i władzom. Koniec kropka.
                            • Gość: manager Re: Ad rem do gościa i Dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:37
                              Wielce Szanowni Panowie i Panie. Ten wątek ma temat " WOKALISTKA
                              SZUKA ZESPOLU" !!!!! Miło jest kogoś posłuchać i poczytać mądrego.
                              Wiedzy nigdy nie za wiele....... Popieram Pana "dokladnie" i to co
                              napisał i to też miałem na myśli zabierając w tym temacie swój
                              głos. Nie chciałem nikogo obrażać ani dołączać do Sfory "
                              Ujadających bez sensu i treści Kundelków" Frustratów. Życzę Pani
                              Małgosi utalentowanej wokalistce mimo wszystko sukcesów ( nam i Jej
                              było nie po drodze z wielu względów , o których tylko my wiemy i
                              niech tak zostanie ) Pomagam , pomagałem i pomagać będę
                              utalentowanym instrumentalistom i piosenkarzom ,-kom , dzieląc się
                              z Nimi ( li tylko jako moją pasją i hobby) moją wiedzą ,
                              umiejętnościami i wieloletnim doświadczeniem jako Artysta i menager
                              (jeśli tylko chcą skorzystać) nawet i najczęściej bezpłatnie . Gdy
                              ja też tego chcę i uważam ,że warto poświecać mój czas. UJADAJĄCYM
                              PIESKOM i FRUSTRATOM zawsze mówię i MÓWIMY
                              NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE Pozdrawiam Małgosię i wszystkich
                              nie ujadających i nie opluwających nikogo . Good Luck!!! ps. dla
                              Gościa " Kundelka">>>> otóż Sz.Panie Gościu cos nie coś Pan wie ,"
                              że dzwonią ale nie wie Pan za wiele i w Którym Kościele ". Żonę
                              miałem tylko jedną nigdy na szczęście nie śpiewała i śpiewać nie
                              będzie. Grać i występować już nie muszę od tego mam muzyków , którzy
                              jak wyłaczą prąd to też unplugged między innymi i na butelkach
                              zagrają...... Po za tym rad bym był kiedyś zobaczyć (jakiś rachunek
                              i Pana uprawnienia do wyrażania poglądów i uprawianej
                              działalności ),zobaczyć jak to Pan płaci te wszystkie podatki i
                              składki , o których bez sensu Się Pan wymądrza. Moje papiery są i
                              były zawsze w porządku łącznie z dyplomami , uprawnieniami
                              Piosenkarza Artysty Twórcy jak i managera ( juz nie prowadzę tej
                              działalności oficjalnie , tylko powtarzam!!!!! >>>>>>>>> jako pasję
                              i hobby bezpłatnie a tym samym nie muszę odprowadzać już teraz ani
                              podatków ani składek od działalności gospodarczej). Nie szczekaj
                              więc Już Frustracie - "kundelku" tylko do "budy"!!!!! lub schowaj
                              się do mysiej dziury jak też to robią inni opluwacze godni tylko
                              litości i pożałowania.
                              • Gość: manager Re: Ad rem do gościa i Dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:49
                                ......... acha i jeszcze jedno..... może lepiej załozyć nowy wątek
                                do porad prawnych z prawa podatkowego , działalności gospodarczej ,
                                artystycznej i twórczej??? By tak jak obszernie zrobił To Szanowny
                                Pan "DOKŁADNIE" pomóc i pomagać KOLEGOM. Pod rozwagę też podaję inny
                                pomysł........ Może też niech " Kundelki" założą swój wątek
                                >>>>>> " SZCZEKAM I OPLUWAM BEZPŁATNIE WSZYSTKICH I WSZYSTKO"
                                niezależnie czy coś wiem , czy tylko mi się wydaje ,że CÓS WIM.
                                Zawsze będzie lepiej znaleść i dołaczyć innym Frustratom Opluwaczom.
                                What You are FORUMOWICZE Thinkig about??????
                    • Gość: Muzykant Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 19:03
                      Panie Manager. Jak widać z Pana wypowiedzi to własnie jest Pan
                      jednym z takich, o których Pan pisze. Jak można być takim hipokrytą.
                      Poza tym dlaczego Pan zabiera głos na temat aspiracji dziewczyny ?
                      Nie pasowała Panu, miała zbyt wygórowane oczekiwania - Pańska sprawa.
                      A moze jednak to Pan szuka "kury" znoszącej złote jajka i to takiej,
                      której nie trzeba będzie karmić ?
                      Niestety siedzę w branży muzycznej od wielu lat i widziałem już nie
                      raz jak były traktowane wokalistki - najlepsze były te, które miały
                      głos i talent oraz żanych wymagań finansowych. Członkowie zespołów,
                      menadżerowie rzucali im tylko ochłapy, a później się jeszcze
                      dziwili, że dziewczęta olewały imprezy.
                      Proszę wybaczyć, ale Pańskie wypowiedzi nie są godne człowieka
                      biznesu, ani managera "z prawdziwego zdarzenia". Poza tym proszę
                      także nie "wzywać imienia Pana Boga nadaremnie". Porszę mi wybaczyć,
                      choć jestem osobą niewierzącą to uważam, że Pana wypowiedzi w
                      stylu "Jezu Chryste ku.. mać" ubliżają osobom wierzącym.
                      Co do autorki tego wątku - niestety nie znam jej możliwości, ani
                      oczekiwań i zapewne nie poznam, ale uważam, ze dziewczyna w sposób
                      konkretny przedstawiła swoje walory. Widać czego chce oraz, ze
                      potrafi doceniać swoją wartość. Pan natomiast najpierw robi jej koło
                      tyłka, a później jak Panu "dają po uszaczh" to staje się
                      jej "wielce" obrońcą - wstyd.
                      • Gość: manager Re: Ad rem do muzykanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 11:41
                        Szanowny Panie Muzykancie, Witam w klubie " Szczekających". Gdyby
                        Pan trochę lepiej rozumiał słowo pisane , to by Pan zauważył ,że
                        zabierajac tutaj Głos miałem na uwadze dwie sprawy. 1> primo , wątek
                        Główny tytułowy " Wokalistka ....... ". I w mojej pierwszej
                        wypowiedzi miałem na myśli to ,żeby ostrzec potencjalnych
                        zainteresowanych ,że P. Małgosia mimo ,że zdolna i utalentowana , to
                        trochę "Bajeruje" i chodziło mi nie o śpiew a o granie na
                        instrumentach. Mnie nie zaprezentowała tych umiejętności Nie grała
                        na niczym tylko opowiadała jakie to jest proste.......??? ) a o
                        fakcie ,że jeszcze oprócz gitary gra (????) na klawiszach
                        dowiedziałem się dopiero tutaj. Rozmawialiśmy Z p. Małgosią kilka
                        razy , była też sprawdzana wokalnie (instrumentalnie nie miałem
                        okazji , gdyż na próbę-casting nie przywiozła gitary , pytając "po
                        co???" PRZECIEŻ ONA GRA " ) i nadal uważam ,że wymagania trochę na
                        wyrost......... Co do tematu "aspiracji" chwalebne jest je mieć ale
                        zawsze chyba trzeba mierzyć "SIŁY NA ZAMIARY". Ja tak zawsze robiłem
                        i tego wymagam nie tylko od siebie. I tak jest chyba uczciwiej nie
                        tylko wobec innych ale i wobec siebie samego. Co do "kury" i ZŁOTEGO
                        JAJKA . To tak się składa ,że to nie ja szukam tylko mnie często
                        szukają Ci którym wiadomo co mogę zaoferować i jak płacę Muzykom za
                        ich pracę , zaangażowanie , umiejetności....... etc.
                        Oczywiście ,żeby było jasne Według mnie SPRAWIEDLIWIE TO NIE ZNACZY
                        PO RÓWNO. Bo na pewno nie może zarabiać jednakowo Piosenkarka
                        rozpoczynająca pracę , często nie mając zbyt dużego doświadczenia i
                        repertuaru,( która nie ma własnego nawet mikrofonu i statywu z
                        pulpitem) z Muzykiem Instrumentalistą i Vokalistą ( Vide Mój
                        Gitarulek!!!!) który oprócz tego ,że świetnie gra i śpiewa to ma
                        Transport i profesjonalny ( wart Kilkadziesiąt tysięcy złotych!!! )
                        sprzęt na którym pracuje cały zespół. A do tego jako wybitny i
                        wykształcony muzyk ( akademia Muz. , aktualnie nauczyciel w klasie
                        gitary w szkole muz. II stopnia ) jeszcze robi i opracowuje
                        aranżacje , chórki...... etc. , m.in. dla tejże piosenkarki. 2
                        Primo!!! w dalszej części zabrałem głos przeciw "SZCZEKACZOM" którzy
                        pomylili wątki w dodatku pisząc BZDETY na tematy , o których nie
                        mają zielonego pojęcia. W dodatku obszczekując Anonimowo i bezkarnie
                        wszystkich i wszystko ( Frustraci bez pracy???!!!) Dlatego
                        zaproponowałem tym "Szczekającym i ujadającym Kundelkom" odrębny
                        wątek aby ten JAZZGOT było łatwiej zauważyć jeśli muszą sobie w ten
                        sposób ULŻYĆ . I sprawa ostatnia . Jako człowiek wierzący mogę
                        prosić Pana Boga o zdrowie i pomyślnośc ( nie tylko dla mnie)
                        wszędzie i zawsze. Nie przypominam też sobie abym połączył tak Jak
                        to NADINTERPRETOWAŁ ( celowo ??? złośliwie??? )P. Muzykant
                        Westchnienia do Pana Boga JEZU CHRYSTE razem w jednym zdaniu z
                        KU.... MAĆ. I to tyle.... reszta juz bez komentarza. A MAŁGOSI nadal
                        życzę sukcesów , spełnienia aspiracji i wymagań finansowych ( oraz
                        wszystkiego Najlepszego!!! ) adekwatnie do posiadanego Talentu i
                        umiejętności. Dlatego tu jeszcze zaglądam a "wywołany do Odpowiedzi"
                        odpowiadam. Szczęścia , satysfakcji i zdrowia życzę ponownie
                        wszystkim i znów (czy to się podoba NIEWIERZĄCEMU Muzykantowi czy
                        nie!!!...)piszę :"A mnie dobry Panie Boże nie opuszczaj
                        • Gość: Muzykant Re: Ad rem do muzykanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:21
                          Primo - pisze Pan "zdolna i utalentowana" , "bajeruje", a
                          następnie "była też sprawdzana wokalnie (instrumentalnie nie miałem
                          okazji)" po czym wypowiada się Pan tak autorytatywnie na jej temat
                          jakby dokładnie ją znał zarówno wokalowo jak i od strony
                          instrumentalnej.
                          Idąc dokładnie Pana tokiem rozumowania, równie dobrze ja o Panu mogę
                          napisać, że nie jest Pan w ogóle związany z branżą artystyczną, a
                          wszystko to co Pan tu o sobie napisał to wierutne bzdury.
                          Na równi ja nie znam Pana jak i Pan nie zna tej dziewczyny. Tak więc
                          ocenianie kogoś na podstawie tego, czego nie miał okazji poznać
                          (proszę mi wybaczyć) jest po prostu "nie na miejscu".

Oczywiście wiem, ze często nawet młode osoby nie zdają sobie sprawy
                          ze swoich braków. Wydaje im się, ze umieją grać czy śpiewać, a tak
                          naprawdę umiejętności te są zbyt małe, nawet pomimo dużego talentu i
                          drzemiącego w nich potencjału.

jednak uważam, że naprawdę niepotrzbne jest Pańskie rzucanie kłód
                          pod nogi młodej, ambitnej i jak sam Pan napisał utalentowanej osoby.
                          Każdy kto będzie chciał ją poznać zrobi to osobiście. To czy posiada
                          przerośnięte ambicje i aspiracje bardzo szybko wyjdzie na jaw i
                          naprawdę Pańskie opinie i ostrzeżenia wyrobione na podstawie
                          krótkiego spotkania wcale nie muszą być miarodajne i prawdiwe.

Pańską wypowiedź na temat dziewczyny po prostu odbieram jako swego
                          rodzaju ripostę i chęć "dogryzienia". Z resztą przejawia Pan tą
                          cechę w stosunku do wszystkich, którzy ośmielili się mieć inne
                          zdanie. Także i mnie dopadła Pańska zgryźliwość.
                          Tutaj wielkie słowa uznania dla autorki wątku, która w sposób bardzo
                          inteligentny "podsumowała" Pańską wypowiedź.

Secundo - oczywiście, ze sprawiedliwie nie znaczy po równo, ale czy
                          czymś złym jest mówienie wprost i otwarcie o swoich oczekiwaniach ?
                          Osobiście wolę ludzi, którzy mówią wprost czego oczekują, a nie
                          siedzą cicho, a później się obrażają czując się jeszcze przy tym
                          wielce pokrzywdzonymi robią później

Tertio - proszę mnię nie mieszać w grono swoich
                          przyjaciół "szczekaczy" bo nie mieliśmy okazji razem pasać świń i
                          owiec. Proszę okazać trochę więcej kultury, tym bardziej, że uważa
                          się Pan za człowieka kultury.
                          • Gość: Muzykant Re: Ad rem do muzykanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:24
                            ... wielce pokrzywdzonymi robią później koło tyłka, bo nie byli w
                            stanie zrozumieć lub zaakceptować zasad typowo biznesowych.
                            • Gość: grojek Re: Ad rem do muzykanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 00:58
                              a co Ty jej chłopak jesteś, że tak się produkujesz? a może rodzina?
                              co?...obrońca.heehheheh
                              • Gość: Muzykant Re: Ad rem do muzykanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 08:35
                                Ani jej ani Managera nie znam osobiście. Jedyne co nas łączy to
                                tylko to forum.
                                Staję w jej obronie bo mi się "w kieszeni nóż otwiera" jak czytam
                                takie pierdoły/ploty.
                          • Gość: manager Re: Ad rem do muzykanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 12:14
                            SZ. Panie Muzykancie ( ??? ) , gdyby Pan trochę lepiej rozumiał
                            słowo pisane a już na pewno gdyby Pan sam siebie nie łączył
                            ze "szczekaczami" ( vide>>> pisanie nie prawdy , nadinterpretacja
                            mojego tekstu, kłamliwe wkładanie w mój post, nie mających miejsca
                            zwrotów ( Gdzie i w którym tekście użyłem Słów "KU...... mać wraz z
                            O Jezu.... ??? ). A propos wzdychań "o Jezu" czy też próśb o to
                            aby "dobry Pan Bóg mnie nie opuszczał". Według mojej wiedzy w niczym
                            to nie obraża uczuć wierzących ale Pan jako niewierzący nic też i na
                            ten temat nie wie. Gdyby Pan chciał sobie przypomnieć moje
                            wypowiedzi i rozumiał język polski to zauważył By Pan ,ze P.
                            Małgosię miałem okazję dokładnie sprawdzić wokalnie (na czym znam
                            się jak mało kto... czy ktoś to wie czy nie!!!??) i to nie jeden raz
                            ( próba u mnie w domu, próba>>> Godzinny występ na żywo z zespołem
                            podczas imprezy , próba 3 - godzinna z moim udziałem i mojego
                            kierownika muzycznego , pianisty aranżera )i pisząc ZDOLNA <
                            MUZYKALNA> UTALENTOWANA miałem na myśli możliwości i umiejętności
                            wokalne. O instrumentalnych umiejętnościach nie miałem okazji się
                            przekonać , gdyż P.Małgosia mimo mojej prośby nie zabrała na ostatni
                            etap Castingu ( u mojego kierownika muzycznego) gitary aby
                            zaprezentować swoje umiejętności gry na tym instrumencie. O tym ,że
                            podobno gra jeszcze na klawiszach dowiedziałem się tutaj. Dlatego
                            nazwałem to "Bajerowaniem". Dlatego też , nie umniejszając
                            zdolnościom P.Małgosi była to tylko moja sugestia dla potencjalnych
                            zainteresowanych ,była aby dokładnie wszystko sprawdzić. Ostatecznie
                            nie byliśmy zainteresowani . MY.. czyli ani reprezentowany przeze
                            mnie zespół ani P. Małgosia. Dla nas zbyt małe umiejetności do
                            żądań, a Dla Małgosi pewnie zbyt duże nasze wymagania ( zepół mój to
                            Profesjonaliści a nie "szkółka niedzielna" , Dom Kultury lub
                            Caritas... ) i ostatecznie obie strony nie były zainteresowane
                            dalszym ciągiem. Podkreślałem jednak ,że bez urazy i obrazy ( mam
                            nadzieję obustronnej???!!! ) nadal dobrze życzę Tej Utalentowanej
                            Młodej Piosenkarce dlatego byłem zainteresowany zabieraniem tutaj
                            głosu. Zwróciłem też uwagę "sczekaczom , ujadaczom i frustratom"
                            czego faktycznie dotyczy ten wątek z propozycją aby wypowiadać się
                            na temat i aby pofolgować swym frustracjom "szczekacze" ( nie są to
                            żadni moi Przyjaciele tak jak i Sz.Pan "muzykant" nie był , nie jest
                            i nie będzie) załozyli odrębny wątek pt. " OBSZCZEKAM WSZYSTKICH I
                            WSZYSTKO BEZPŁATNIE". I to by było na tyle. Jeszcze raz wszystkim
                            Ludziom z Forum ( w tym i Małgosi i Sz. Panu Muzykantowi ) życzę
                            zdrowia , powodzenia i wszelkiej szczęśliwości a mnie Dobry Panie
                            Boże nie opuszczaj ( to pobożne życzenie a nie wzywanie P.Boga
                            nadaremno..... ) Good Luck Everybody!!!!!
                            • Gość: gosc Re: Ad rem do managera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 12:25
                              To pan obszczekał wszystkich jak ujadający kundelek zza płotu. Jest
                              pan zadufanym bucem i cierpi na przerost własnej wartości, która w
                              rzeczywistości jest dużo mniejsza, niż się panu wydaje. Więcej
                              skromności szanowny panie, bo za wieloma muzykantami to może pan
                              jedynie walizki nosić, panie artysto z bożej łaski.
                              • Gość: manager Re: do gościa-ujadacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 15:12
                                A za kim to niby miałbym "te walizki nosić". Może odkryj swe
                                oblicze "bohaterze" anonimimowy, Frustracie , kundelku jakich tutaj
                                wielu................. O moich umiejętnościach , doświadczeniu ,
                                wiedzy i sukcesach możesz tylko pomarzyć. I zapewniam Cię ,że tacy
                                jak Ty nie umniejszą tego wszystkiego "szczekając" anonimowo. Może
                                dla Ciebie jestem "bucem" tylko dlatego ,że znam swoją wartość i mam
                                coś więcej do powiedzenia. Nie muszę się też ukrywać tak jak Ty i
                                podobni Tobie " szczekające i ujadające bez sensu Kundelki". No more
                                comments & game over!!! Radzę udać się jak najszybciej do
                                PSYCHIATRY , bo jak widzę Deprecha i Frustracja Cię zżera i może
                                juz wkrótce pozostanie się targnąc na linę..........
                                • Gość: manager Re: do gościa-ujadacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 15:19
                                  Acha....... jeszcze tylko jedno..... juz zauważyłem ,ze "szczekasz"
                                  nie tylko tutaj Frustracie.A mnie "ust" nie zatkasz bo od tego jest
                                  m.in to forum by zabierać na nim głos ....... Inteligentni Ludzie i
                                  tak wiedzą kiedy , kto i z jakiego powodu "ujada"
                                  • Gość: zniesmaczony Re: do gościa-ujadacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 15:35
                                    Dajcie już sobie na wstrzymanie wszyscy bo to niesmaczne się robi.
                                    Jeszcze żeby któryś na temat się wypowiedział.
                                • Gość: gosc Re: do gościa-ujadacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 17:09
                                  Pokazuje pan klasę "wielkiego artysty". Artysta to nie sprawny
                                  muzykant, choć i do takich trudno pana zaliczyć, ale przede
                                  wszystkim osobowość, a nie prostactwo.
                                  Nie przypominam sobie też, żebyśmy byli per "ty". Świń z panem nie
                                  pasałem.
                                  • Gość: manager Re: do gościa-ujadacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:37
                                    Szanowny Panie "Ujadaczu"". Nie przypominam sobie abym ad persona
                                    zwracał się do Pana per "TY", jeżeli już to "szczekający Bez sensu
                                    Kundelku" i to nie tylko do Sz. Pana tylko w liczbie mnogiej bo
                                    jest Was Wielu. Nie jestem tez żadnym Muzykantem ani świniopasem.
                                    • Gość: gosc Re: do gościa-ujadacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 03:55
                                      Nie pamięta pan co pisze, to już niewesoło ze zdrowiem.
                                      Zarówno w formach wypowiedzi, jak i dosłownie np cyt.
                                      "...Frustracie , kundelku (...) I zapewniam Cię ,że tacy
                                      jak Ty nie umniejszą tego wszystkiego..."
                                      Nawet świniopas miałby więcej kultury.
    • Gość: obserwator Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:38
      Gdzie jest administrator ten strony czy tego nie widzi kto zezwala na pisanie
      takich rzeczy na publicznym forum!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka