Dodaj do ulubionych

Kto mi zarzuci KŁAMSTWO!!!!!!

25.04.08, 20:27
Witam
Na tym forum jest wiele moich wypowiedzi (KRYTYCZNYCHY) wobec
działalności Miłościwie Nam Panującego - Wójta Gminy Odrzywół.
Ponieważ, nie "ukrywam" się anonimowo, pod jakimś loginem, tylko
wszystkim jest wiadome, że <nemne> to login Sławka Gajewskiego,
wobec powyższego oczekuję, że może KTOŚ mi również konkretnie i
OFICJALNIE zarzuci, że jestem kłamcą i oszustem.
Dla jasności, za wszystko co tu napisałem ponoszę pełną
odpowiedzialność, nie tylko jako osoba fizyczna, ale również
funkcjonariusz publiczyny.
Sławomir Gajewski - radny
Obserwuj wątek
    • nemne Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powinność 25.04.08, 21:24
      Wszystkie wpisy napisane przez <nemne> należą do Sławomira
      Gajewskiego, dlatego jesli coś tam jest nieprawdą, lub też poczuje
      się "urazony", niech ...... czyni swoją powinność.
      Sławomir Gajewski
      26-425 Odrzywół
      Pl. Kilińskiego 47
      • maniek-1 Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powin 26.04.08, 01:57
        Jesteś dennym prowodyrem
        pozdrawiam
        maniek-1
        • nemne Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powin 24.05.08, 14:41
          maniek-1 napisał:

> Jesteś dennym prowodyrem
          > pozdrawiam
          > maniek-1

Witaj <mniek-1>
          A fe. Zamiast merytorycznej wypowiedzi, to Ty brzydko sie wyrażasz,
          wykorzystując do tego rzekomą "anonimowość".;))
          Pozdrawiam - Sławek
          • nemne Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powinność 29.08.08, 19:47
            Witam
            Jeszcze raz przypominam, że:

Sławomir Gajewski
            26-425 Odrzywół
            Pl. Kilińskiego 47

• baraniarz01 Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powi 29.08.08, 21:13
              No dobrze ale niektórzy nie chcą się bawić w sądy i prokuratury
              • nemne Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powinność 23.09.08, 20:05
                Witam

Sławomir Gajewski
                26-425 Odrzywół
                Pl. Kilińskiego 47
                • studentas Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powi 24.09.08, 09:20
                  Nie zaśmiecaj tego forum takimi wpisami.
                  • mieszkaniec38 Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powi 24.09.08, 09:46
                    studentas mianowałeś się już administratorem tego forum? Cos widać,
                    że masz ciągoty do pouczania innych. Kogoś mi to przypomina, na tym
                    forum juz zdarzali się tacy, którzy próbowali wszystkich pouczać.
                    Jak widać raczej niewiele po nich zostało.
                    • studentas Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powi 24.09.08, 09:49
                      Np?
                      • studentas Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powi 24.09.08, 10:02
                        Podaj przykład kogoś takiego. Nick lub login.
                        • mieszkaniec38 Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powi 24.09.08, 10:19
                          Męczący już jesteś
                          • studentas Re: Kto mi zarzuci KŁAMSTWO - czyńcie swoja powi 24.09.08, 10:43
                            A ty rzucasz słowa na wiatr. Oskarżenia bez pokrycia. Udowodniłeś to
                            przed chwilą.
                            • nemne Informacja 01.02.09, 19:30
                              Uprzejmie informję, że znalazł się jeden forumowicz, o loginie
                              <gmina.odrzywol>, który zarzucił mi oszczerstwa na forum.

Jeszcze raz podkreślam, że za każdy wpis ponoszę odpowiedzialność,
                              dlatego czynię to wg przysługujących mi praw i dodatkowo KAŻDEMU
                              moge to udowodnić.
                              Tak samo uprzejmie informowalem, że ta zasada wobec mojej osoby,
                              obowiazuje również "w drugą stronę".

Dlatego, w dniu 16 lutego 2009r. (pierwsza rozprawa)
                              <gmina.odrzywol> będzie miał możliwość mi to potwierdzić, a wtedy to
                              ja poniosę koszty sprawy, albo za to przeprosić i ponieść koszty
                              sprawy.

W związku z powyższym, w/w informację dedykuję wszystkim "anonimowym
                              bohaterom".

Sławomir Gajewski - radny
                              • tysiak.pl Re: Informacja 01.02.09, 21:26
                                Jakiego rzędu są koszty takiej sprawy?
                                Czy wstawiennictwo jest obowiązkowe?
                                Konsekwencjami takiej sprawy cywilnej: jest kilka stówek i przeprosiny w
                                lokalnej gazecie?
                                No słyszycie anonimowi bohaterowie?! Cisza mi tutaj na forum!
                                Słowo pana Gajewskiego na tym forum jest ostateczne i nie podlega jakiejkolwiek
                                dyskusji;)
                              • skicioknieklawy Re: Informacja 01.02.09, 21:29
                                Oj nemne ty zawsze jesteś chętny nadstawić głowę ale co ci to daje i tak wszyscy
                                wiedzą że gadasz głupoty czyli nieprawdę. Ale pogadać zawsze sobie możesz:) To
                                więc nawijaj:)
                                • nemne Do <tysiak.pl> i <skicioknieklawy> 01.02.09, 21:48
                                  Szanowni w/w
                                  I tak: dla <tysiak.pl>
                                  1. stawinienictwo od wswtawiennictwa różni się tak (ktoś na forum
                                  użył takiego określenia) jak ch... od ogórka
                                  2. jesli napisalem gdzieś, że prokuratura prowadzi postepowanie w
                                  sprawie falszywych dokumentow w UG i podalem nr sygabtury sprawy,
                                  tzn. że za tę informacje ponoszę odpwoezialność, że jest prawdziwa,
                                  a każdy kto to neguje i zarzuca mi oszeczerstwo musi sie liczyc z
                                  konsekwencjami.
                                  3. zawsze twierdziłem, że nie każdy musi mnie lubić i nie kazdy musi
                                  mieć takie samo zdanie, dlatego ZAPRASZAM do DYSKUSJI, np. że
                                  budynek w stanie surowym OSP w Kamiennej Woli, rzeczywiście
                                  kosztował 341 tys. i każdemu, kto w to wątpi wójt moze okazać
                                  faktury;))) hehehehehe.

Do <skicioknieklawy>
                                  1. Jest tu wiele informqcji podpisanych przeze mnie, dlatego może
                                  jakiś przykład, że "gadam głupoty czyli nieprawdę". Bo, w p
                                  [rzeciwnym razie majac na uwadze powyższe, to ja zarzucę Ci, że
                                  jesteś KŁAMCA i OSZCZERCA i chętnie Tobie tez to udowodnię, tak
                                  że ...;)))
                                  2.kapewu?

Jak zawsze pozdrawiam
                                  - Sławomir Gajewski
                                  26-425 Odrzywół
                                  Pl. Kilińskiego 47
                                  • tysiak.pl Re: Do <tysiak.pl> i <skicioknieklawy 01.02.09, 22:03
                                    To powtarzam:
                                    jakie koszty takiej sprawy?
                                    stawiennictwo obowiązkowe?
                                    Twoje straszenie na nikim nie robi wrażenia. Strata Twojego czasu.
                                    Monopolu na tym forum już niestety (dla Ciebie i Twoich "ziomków")nie masz.
                                    Prawda, że bardzo ładne mamy przedszkole w tym budynku za 341tyś?
                                    • skicioknieklawy Re: Do <tysiak.pl> i <skicioknieklawy 01.02.09, 22:28
                                      Tysiak im tylko pozostaje straszenie sądami :)aby nikt się nie odzywał:))Dobre i
                                      tyle dla nich:)
                                      • nemne Do <skicioknieklawy> 01.02.09, 22:50
                                        skicioknieklawy napisał:

> Tysiak im tylko pozostaje straszenie sądami :)aby nikt się nie
                                        >odzywał:))Dobre i tyle dla nich:)

Szanowny <skicioknieklawy>
                                        1. O jakich Ty sądach mówisz. Przecież już w 2004 Marianek
                                        rozpoczął, a ponieważ byłem wtedy ... nie taki, jak obecny, no to
                                        musiałem przepraszać, za użyty m.in. taki zwrot:
                                        "że nie chciał wpisać zarządu Wspólnoty do ewidencji".
                                        Sąd w Przysusze uznał, tak jak uznał i rozstrzygał o kompetencjach
                                        Naczelnego Sądu Administracyjnego, który w uzasadnieniu wyroku sygn.
                                        akt: II OSK 1495/07 z dnia 4.12.2007r. napisał, że "działalność
                                        Wójta Gminy Odrzywół w sprawie Wspólnoty jest szkodliwa".

2. Co jakiś czas otrzymuję pisma (mogę okazać!!!) od pana Kmieciaka,
                                        który za każdym razem żąda ode mnie (DOBROWOLNEJ)wpłaty 5 tys. zł na
                                        cel społeczny i zamieszczenia tzw. "przeprosin" za zwroty użyte w
                                        moich pismach.

3. Ponieważ tak jak pisałem, trochę doświadczenia to już mam, no to
                                        odpisywałem, żeby się .... (wężykiem) i rzeczywiście „odtegowuje”
                                        się.

4. <gmina.odrzywol> zarzucił mi OSZCZERSTWA, no to będzie miał
                                        możliwość mi udowodnić te "oszczerstwa", tym bardziej, ze w swoim
                                        wpisie 'groził" mi, ze skieruje przeciwko mojej osobie sprawę do
                                        Sądu. Czyli działam w JEGO interesie, bo skoro „zapomniał" no to
                                        będzie miał możliwość wykazania. Z drugiej strony ja tez będę miał
                                        możliwość udowodnienia, że tak niestety jak o tym piszę -
                                        rzeczywiście jest.
                                        Jak zawsze pozdrawiam - Sławek
    • nemne Re: Do <tysiak.pl> 01.02.09, 22:31
      tysiak.pl napisał:

> To powtarzam:
      > jakie koszty takiej sprawy?
      > stawiennictwo obowiązkowe?
      > Twoje straszenie na nikim nie robi wrażenia. Strata Twojego czasu.
      > Monopolu na tym forum już niestety (dla Ciebie i Twoich "ziomków")
      nie masz.
      > Prawda, że bardzo ładne mamy przedszkole w tym budynku za 341tyś?

1. Niewymownie mi przyjemnie, ze już rozróżniasz "wstawiennictwo"
      od "stawiennictwa".

2. Nie udzielam porad prawnych nieznajomym. Ale jeśli Cię to
      interesuje, to zobacz w Internecie art.212-216 kk, lub tez udaj się
      do adwokata.

3. O jakim "straszeniu" piszesz? Przecież ja tylko grzecznie
      informuję, o konsekwencjach ubliżania, a to nie to samo (patrz jak
      pkt 1) co merytoryczna dyskusja na argumenty.

4. Bylem tam. Oglądalem i przedszkole mi się podoba
      ale niestety (podobnie pkt1.) w CAŁOŚCI ten budynek kosztował
      740 tys. zł
      (stan SUROWY - 341 tys. zł + przystosowanie za 391 tys. w
      2006/2007r.).

5. Ponieważ, w tym przypadku uważam, jak uważam, a ponadto jestem
      radnym , no to chcę uzyskać informacje dotyczące CO i w JAKIEJ
      ILOŚCI jest na fakturach, że w stanie SUROWYM kosztował aż 341 tys.
      i to po cenach z przed 10 lat.

6. Nigdy nie lubiłem "monopolu" i "dyktatury". Jestem zwolennikiem
      demokracji dlatego Marianek ma kłopoty i swoimi "długimi rękami" to
      się może co najwyżej podrapać i to ostrożnie, bo pazurki ...też
      przypiłuję)

Jak zawsze pozdrawiam - Sławek
      • maniek-1 Re: Jak po sprawie?????? 16.02.09, 16:12
        "Dlatego, w dniu 16 lutego 2009r. (pierwsza rozprawa)
        <gmina.odrzywol> będzie miał możliwość mi to potwierdzić, a wtedy to
        ja poniosę koszty sprawy, albo za to przeprosić i ponieść koszty
        sprawy"

pozdrawiam
        maniek-1
        • nemne Kto mi zarzuci KŁAMSTWO????!!! 04.09.09, 18:28
          Witam

Sławomir Gajewski
          26-425 Odrzywół
          Pl. Kilińskiego 47
          • slawomir.gajewski Titanic tonie!! Kto mi zarzuci kłamstwo. 02.12.09, 21:48
            Witam
            W związku z ostatnimi wpisami dotyczącymi spraw poruszanych na forum, uprzejmie przypominam, że jeśli wskażecie, że jakiś tekst stanowi kłamstwo...wiecie gdzie mnie szukać.

Dlatego, każdy "miłośnik" Kmieciaka lub Maryniego - albo niech podyskutuje, albo skieruje sprawę do sądu, albo niech pisze peany pochwalne na cześć i chwalę Kmieciaka i Maryniego na reklamowanym przez Kmieciaka "niezależnym" forum. (było takie, ale zapewne z powodu frekwencji;)) zaprzestało działalności.

Osobiście muszę się przyznać, że lubię takich "miłośników", bo to oni są "rodzynkami", które próbują wytłumaczyć, że "Titanic płynie, orkiestra gra i wszystko jest ok., podczas gdy KAŻDY widzi, jak jest naprawdę i Titanic tonie", a wraz z nim przydupasy.
            Pozdrawiam - Sławomir Gajewski
            • gajowy.easy Re: Hahaha 02.12.09, 21:54
              Ty toniesz w niespełnionych marzeniach;)
              Bęcki dostaniesz w wyborach każdy to wie, miałeś szanse sie
              wypromowac w gazecie a wyszła "kupa". No nic jeśli sobie powtórzysz
              1000 razy, że wygrasz wybory to może je w swojej głowie wygrasz,
              niestety rzeczywistośc bedzie dla Ciebie jak zawsze okrutna;)
              • slawomir.gajewski Do <gajewegocostam> 02.12.09, 22:22
                Szanowny <gajowy>
                Czy u Ciebie wszytko w porządku, jesli tak to nie denerwuj się.
                Zobacz tytuł,
                www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091120/POWIAT0205/736899639
                artykułu i ... głowa do góry;))
                Jak zawsze pozdrawiam i miłej nocy zyczę;))
                Sławomir Gajewski
                • gajowy.easy Re: Do <gajewegocostam> 03.12.09, 09:43
                  Ja się denerwuje? Żartujesz sobie.
                  Nie biorę Twoich wpisów jak każdy na poważnie no może poza
                  Twoimi "kochasiamia" z tego forum czyli czytaj. ok 5 osób max:D
                  Tytułowałeś się już różnie ale co to ma do stanu faktycznego? :)
                  Pozdro
                  • cieta.riposta Re: Do <gajewegocostam> 03.12.09, 15:40
                    No chyba jednak się mylisz:) Zobacz z jaką przewagą głosów Sławek został
                    radnym:) Bo różnica między nim a Jaśnie Nam Pierdzącym w Stołek jest taka, że
                    Sławka ludzie szanują, a JNP się po prostu boją. Na szczęscie wszystko się
                    zmieni po następnych wyborach samorządowych. A kto wie? Może jeszcze szybciej:D
                    • gajowy.easy Re: Do <gajewegocostam> 03.12.09, 18:52
                      No chyba jednak się NIE mylę;)
                      Co mają wybory radnego do wyborów na wójta.
                      Zobacz jaką przewagę miał wójt w wyborach nad Sławkiem. Magiczne
                      liczby nie kłamią 62% do 26%( nie chce mi się sprawdzać dokładnie
                      ile tam było) Miazga.
                      W wyborach Prezydenckich powiedziano by że drugiego kandydata w
                      ogóle nie było.
                      Nie siej tutaj propagandy że się wójta boją a jego szanują. Skąd ty
                      możesz wiedzieć kto kogo szanuje ankietę przeprowadzałeś? I też z tą
                      bojaźnią nie wal ściemy- wybory są anonimowe więc twoja teoria z
                      dupy wzięta.
                      Wydaje mi się że w wyborach wójt powiększy przewagę nad Sławkiem.
                      dlaczego tak myslę? Dostał szanse pokazania sie jako radny i co?
                      Kontrolerem się mianował. A co dla ludzi? Zero (chyba że zataił w
                      wywiadzie, taki skromny, nie chciał sie chwalić;))
                      PS. tym kontrolerem był też zanim został radnym więc nie nawojował
                      nic więcej z teką prezesa i radnego.
                      Oczywiście to są moje przemyślenia ale wystarczająca liczba osób,
                      która pozwoli wygrać wybory dotychczasowemu wójtowi myśli podobnie.
                      Takie moje odczucia.
                      • pak-er Re: Do <gajewegocostam> 03.12.09, 19:06
                        Gajowy coraz lepiej tylko ta "dupa" nie potrzebna. Ja wychodzę z założenia że
                        pomimo to należałoby by trochę przewietrzyć Gmine. Niektórzy za długo siedzą już
                        na swoich stanowiskach szcegółnie tych wazniejszych i po prostu zjada ich rutyna
                        nie przykładają sie być może do swoich obowiązków jak wymaga tego sytuacja. A
                        jak jest wiemy wszyscy trzeba zakasać rękawy i do roboty.
                        Nowi ludzie byc może stworzyli by nową jakośc rzadzenia może nawet lepszą. Podam
                        przykład Klwowa, nowy wójt a w ciągu 3 lat zrobił tyle że przez ostanie 10 lat
                        tego nie było.
                        • slawomir.gajewski Do <gajewegocostam> puk,puk - uśmiechnij się;)) 03.12.09, 20:29
                          Sznowwny <gajowy>
                          1.W wyborach prezydenckich, różnica nawet 10% to kilka milionów głosów.
                          Natomiast w wyborach na wójt, to zaledwie kilkadziesiąt.;))
                          2. W 2006r. Kmieciak był trochę "mocniejszy", gmina nie była tak zadłużona, a i Gajewski nie będąc radnym, na sesjach mógł tylko słuchać, bo - nie nie miał prawa głosu. (mówił tylko Kmieciak)
                          3.Obecnie, jak jest każdy widzi. No poza Tobą i kilkoma przydupasami.
                          4. Skoro tak negatywnie oceniasz Gajewskiego jako radnego, to trzeba bylo glosować w internecie przeciw, a tak to SAM nie dałeś rady i:
                          www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091120/POWIAT0205/736899639 :))
                          5. Jako radny opozycji, na pewno robię to co obiecywałem przed wyborami.
                          Jak zawsze pozdrawiam - Sławomir Gajewski

Jak zaww

• gajowy.easy Re: Do <gajewegocostam> puk,puk - uśmiec 04.12.09, 12:45
                            1. To jest proporcjonalnie tez u nas w gminie. Jak przewaga miedzy
                            Nim a Tobą była ok. 800 osób na ok. 2000 głosujących to tak samo sie
                            ma jak w Prezydenckich. Wiesz chyba o co mi chodzi.
                            2.Jest mocniejszy niz był 2006.
                            3. Jedni widzą tak inni inaczej, nie trzeba się przez to denerwować
                            i straszyć.
                            4. Nie dało się głosowa przeciw tylko za. W innym głosowaniu da się
                            przeciw i wyniki przedstawiam tutaj:

5. Jeżeli to obiecywałeś jako radny wyborcom i wg. siebie to
                            spełniłeś to możesz byc pewny że cię wybiorą ponownie na radnego.
                            Wybory wójta to już jednak inna rzecz.

PS. Uśmiecham się, nie denerwuje. Traktuje rozmowy z Toba na
                            poważnie. Nie chce Cię obrażać, szkalować, kłamać itp. Nie którzy
                            nie znają znaczenia pewnych słów np. "oszołom" bo wg nich jest to
                            cos obraźliwego mimo, że ja używam w znaczeniu "fanatyk" ślepo
                            darzący za ideą wg. słownika. Tak jak np. fanatycznie walczyłeś o
                            np. maszt telefonii. Ja nie rozumiem twojej walki. Jesli cos stoi u
                            kolesia na jego placu to chyba on za to zbiera profity no tak? Cos
                            wywalczyłeś bo nie wiem czy to stoi dalej czy nie? To jest Fanatyzm.
                            Tak samo jak fanatycznie dążysz do bycia wójtem. Fanatycznie
                            walczysz z wójtem. Czy to dobre czy nie niech każdy sobie ocenia
                            indywidualnie ja mówię tylko że fanatycznie a jak wiemy fanatycznie
                            to zagorzale, zaciekle, ślepo.
      • czakalakaabc Re: Do <tysiak.pl> 04.12.09, 17:51
        Panie NEMME postaw sobie pan taki budynek to zobaczysz ile kosztuje;)
    • gajowy.easy Re:Obiecane wyniki 04.12.09, 13:31
      Zapomniałem o linku:
      forum.gazeta.pl/forum/w,25494,91974605,91974605,Ocenmy_naszych_politykow_.html

• zoltar990 Re:Obiecane wyniki 04.12.09, 19:22
        nie placz fanatyku>>>> jasnie pierdzacego>>>>>>:( nie placz:((
        • pak-er Re:Obiecane wyniki 04.12.09, 20:32
          Jak widzę poważna dyskusja na problemy społeczne się rozmywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka