mutek1992 16.06.08, 11:55 Radomiak zajmując 7 miejsce w tabeli spadł do nowej 3 ligi odpowiednik 4 liga obecna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Broń1926 Jeśli Broń awansuje- będą derby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 12:34 A jeszcze niedawno ekipa spod gołębnika, i a nawet niektórzy przefarbowania na biało-zielono kibice Broni śmiali się na słowa derby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruk Re: Jeśli Broń awansuje- będą derby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 12:48 to wszystko przez to ze nie mają stadionu na 15000 widzow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS1926 Re: Jeśli Broń awansuje- derbów nie bedzie! IP: *.anonymouse.org 16.06.08, 17:53 Teraz w nagrodę za zajęcie zaszczytnego siódmego miejsca premiowanego degradacją otrzymają brak licencji na grę w III lidze, czyli derbów nie będzie. A co do stadionu to firmy developerskie już czekają na działkę przy Struga 63, wybudują nam śliczne osiedle apartamentowców. A Radomiaczek?... No cóż, czas zająć miejsce w lidze drugiej drużyny czyli klasa A czeka! Co do derbów to może za 10 lat jak sie zieloni sąsiedzi z dna wygrzebią i z kolan podniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 18:36 Po 1 primo Zeby byly derby to bron musi awansowac po 2 primo Pzpn nie zwiększyć nowej 2 ligi do 18 zespolow a po 3 primo ultimo po co derby jak broniarze znow ze strachu nieprzjda na swoj stadion CALY RADOM JEST ZIELONY Odpowiedz Link Zgłoś
kibicfutbolu Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! 16.06.08, 21:46 Radomiak błagał powiększenie ligi ale nie wniosek przepadł z hukiem www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article? AID=/20080616/AKTUALNOSCI/736119682.Broń wejdzie do III ligi.Radomiak spadnie do V ligi za liste Fryzjera.Derbów nie będzie,a w V lidze na Radomiaka nikt przyjdzie.To przykre że kibice ze Struga nie są patriotami lokalnymi nie życzą Broni powodzenia.Ja jestem kibicem całego ftubolu radomskiego ale jak Radomiak źle życzy Broni to i ja im źle życzę.Brawa dla Związku Piłkarskiego,że nie dał Radomiakowi dostac się do ligi przy zielonym stoliku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: 82.139.41.* 17.06.08, 06:45 kibicfutbolu napisał: Ja > jestem kibicem całego ftubolu radomskiego ale jak Radomiak źle życzy > Broni to i ja im źle życzę.Brawa dla Związku Piłkarskiego,że nie dał > Radomiakowi dostac się do ligi przy zielonym stoliku! Poczytaj posty wyżej i je przeanalizuj. Tylko Radomiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludź Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.08, 07:44 czy ten klub sprzedaje mecze? dlaczego jast taki słabiutki już tyle lat? czy wiecej jest działaczy niż piłkarzy? po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daw77 Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: 195.3.153.* 17.06.08, 12:43 ten się cieszy kto się cieszy ostatni.. tymczasem napinajcie się w necie (w czym jesteście mistrzami) a gdy już dojdzie do derby życzę wam bezpiecznej drogi ewakuacyjnej... bo przecież jak zwykle gdzieś trzeba będzie uciec :-) .. co do licencji, spadku - fryzjera - pożyjemy zobaczymy, wy zajmijcie się swoją kapelką bo jak na razie awans jest tylko w sferze pobożnych życzeń .. poza tym jak sami widzicie opcje są różne, raz lepsze dla jednych raz lepsze dla drugich - więc nie podniecajcie się tak zajadle bo wszystko może się niedługo zmienić .. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1926 Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: *.anonymouse.org 17.06.08, 14:50 Gość portalu: daw77 napisał(a): życzę wam bezpiecznej drogi e > wakuacyjnej... bo przecież jak zwykle gdzieś trzeba będzie uciec :-) Najlepiej tak jak w Mozolicach schować sie w rowach, tylko gdzie wy w Radomiu rowy znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx jakie miasto taka liga...kielce - 1, radom - 4 IP: 193.111.144.* 17.06.08, 15:05 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: jakie miasto taka liga...kielce - 1, radom - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:43 Ale wy się tymi Mozolicami podniecacie!!! To był szczyt waszej akcji???!!! Przypomnij sobie lamusie jak na swój stadion wejść nie mogłeś bo się bałeś!!! Więc módl się raczej abyście nie weszli do III ligi bo będzie powtórka z rozrywki. No chyba że razem z policją na sektor wejdziecie. P.S. Gdybyście mieli jaja, to po waszym wyjeździe do Nadarzyna podjechalibyście pod nasz klub, ogródek. Ale strach ma wielki oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibicfutbolu Re: jakie miasto taka liga...kielce - 1, radom - 17.06.08, 16:12 Pamiętam jak kilkanaście lat temu Radomiak II grał u siebie z Bronią I w III lidze i wtedy kibole Radomiaka poskarżyli się policji że nie mogą wejść na swój stadion więc różnie to bywało z tą odwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: jakie miasto taka liga...kielce - 1, radom - IP: 82.139.41.* 17.06.08, 17:42 Hehe.Po wypowiedzi domyślam się kim waść jest.Wiec w innym tamacie nie gadaj farmazonów że kibicujesz obu klubom radomskim.A co do twojej wypowiedzi to grały rezerwy i dobrze wiesz jakie były wtedy czasy,każdy olewał rezerwy drużyny.A co do policji to pogadaj sobie z G on zawsze dobrze rozumie wasze potrzeby i eskorte wam zamawia wręcz jak pizze przez telefon.A w dalsze polemiki z wami nie ma się w co wdawać Odpowiedz Link Zgłoś
mutek1992 Derby Radomia 17.06.08, 19:45 1 raz się przy trafiło na mini derbach a na 1 sklady to bróń się bał tak jak np.Mosir 2005 to broniarze weszłi dopiero z policją bo się ewakułowali sie z hali bo sie bali dostać a np. Broń Radom - Proch Pionki kto się bał ryja uchyliść spiewaliście wyzywaliście Radomiaka i Proch podeszło 4 kibiców po dwóch z Pionek i Radomiaka i zmiejsca wyzywanie sieskończyło 4 na około 50 i się baliście i tak jak każde derby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1926 Re: Derby Radomia IP: *.31.radom.pilicka.pl 17.06.08, 21:38 mutek1992, tu jest coś dla ciebie: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d0818dbb905f5db1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Derby Radomia IP: 88.156.226.* 18.06.08, 11:21 Przydaly by sie derby w radomiu jest zapotrzebowanie na fudbil w dobrym wykonaniu i na dobrym poziomie na pieknym stadionie w Radomiu kibice juz wiele lat czekaja na cos takiego a nasza wladza nie stadionu nie bedzie takich gumisim mamy w UM Kosztowniak itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19 KING 26 Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.08, 13:10 co wy sie spodziewaliście, teraz jeszcze degradacja za korupcje, piłkarze z regionu radomskiego a Broń pnie sie w górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic19R10 Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 17:00 Tak jak już ktoś to powiedział pożyjemy zobaczymy:) A Wy lepiej zajmijcie się barażami, bo jeszcze będzie tkwili w V lidze. Wy to siętylko na necie tak udzielać potraficie. Mam znajomego broniarza, i ostatnio mi się żalił, że jak to będzie, że będą z nami derby, ze znowu po dupie dostaną i na stadion nie wejdą. Więc wyżyjcie się na internecie, a mecz pokaże jaka jest rzeczywistość. " Było ich sześciu potem dwunastu i założyli klub pederastów. Klub się rozwijał Klub się rozrastał broń Radom K**** i pederasta!!!" W Radomia TYLKO RADOMIAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1926 Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: *.31.radom.pilicka.pl 18.06.08, 17:17 Do kibica1910 Ja mam znajomego gołębiarza i ostatnio mi sie żalił że jak dojdzie do derbów to ze Struga nie będzie miał kto na nie przyjść. Płakał że co mecz to mniej kibiców a i grajkowie nie chcą wygrywać dla takiej garstki ludzi. Pisz dalej takie brednie a derby to sobie na Dami obejrzysz, przynajmniej nie wyłapiesz nic na ryj! O mój gołębiarzu zielony psie O mój gołębiarzu zielony psie Inni cię jeb*li do japy dawali Przyłączę się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cygan1910 Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! 19.06.08, 09:13 Synku tak samo popisywaliście się przed pucharowymi derbami, a pamiętasz jak się wtedy skończyły te wasze popisy w necie ? Jak nie pamiętasz, to zapytaj się starszych kolegów albo Waszych byłych "przyjaciół" z Hutnika Kraków. O nas nie martw się dzieciaku tylko martw się już jak wejść na własny stadion "bohaterze". Najpierw odróbcie lekcje z przeszłości, bo tak samo teraz zaciemniacie rzeczywistość jak wtedy, ale to już wasza sprawa, bo my sobie poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1926 Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: *.31.radom.pilicka.pl 19.06.08, 18:05 cygan1910 napisał: > Synku tak samo popisywaliście się przed pucharowymi derbami, a > pamiętasz jak się wtedy skończyły te wasze popisy w necie ? Kolejny kretyn żyjący historią.... Rozejrzyj się dookoła człowieku, chyba nie zauważasz zmian lub nie chcesz ich zauważyć. > O nas nie martw się dzieciaku tylko martw się już jak wejść na > własny stadion "bohaterze". Wchodzę na niego za każdym razem, zastanów sie gdzie i jak ty będziesz wchodził jak ci Radomiaczka do klasy A przerzucą. Możesz wtedy nie mieć gdzie wejść, chyba że wykupisz jeden ż apartamentów na Struga 63. > my sobie poradzimy Tak samo jak weszliście teraz z Engelem do I ligi. Buchachachacha A tak sie spinaliście że będzie awans.... Daj na tacę za zdrowie Hernika i módl sie żeby się nie rozmyślił co do ładowania kasy w to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _szmit 1910 - 2008 IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.08, 20:51 katastrofa 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Radomiaczek Jest w IV Lidze !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:19 A moze by tak kibicowac Nidzie Pinczow, ktora od nowego sezonu grac bedzie w nowej II lidze. Wstyd dla Radomia, grac po wioskach. Odpowiedz Link Zgłoś