Dodaj do ulubionych

Nowa gra dla m

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:06
www.speculararts.com/terrarealm.html/game.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldi Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:11
      i co rozpracowlaes te mieszkanki w ttm pokoju z doniczkami. nawet nie wiem czy
      jest do tgo jaks wskazowka?
      • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:49
        A gdzie tam :(
        Ciężko idzie .
        Link do wskazówek jest na pierwszej stronie "HINTS" , ale znam angielski słabo
        i niewiele z tego rozumiem .
        • kalkos Re: Nowa gra dla m 17.04.05, 21:58
          tez bym chcial do mieszkanka :(
          znalazlem cztery lapy i kombinacje na skrzynce z guzikami. ale nic dalej.
          smutno w tym lesie...
          • kalkos Re: Nowa gra dla m 17.04.05, 22:14
            wlazlem do jaskini sa jakies drzwi ale nie moge wejsc. wyjsc z jaskini tez nie
            moge. po porstu help
            • kalkos Re: Nowa gra dla m 17.04.05, 22:22
              uff. jestem w samym srodku
              • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:28
                No , nareszcie ruszyłam :)
                Zrobiłam mieszanki , napoiłam kwiatka i wlazłam do komnaty ze świecącym
                kwiatkiem .
                • kalkos Re: Nowa gra dla m 17.04.05, 23:30
                  to zazdroszcze. ja mieszam i mieszam i nic. kalendarz i zegar maja znaczenie
                  pewnie, ale jakie?
                  • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:59
                    Kalendarz i zegar dają takie same wskazówki jak doniczki z pierwszej półki .
                    Każda półka to inna wskazówka , ale wszystkie dotyczą tych mieszanek i tego
                    całego urządzenia .
                    • Gość: bialaa Re: Nowa gra dla m IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 18.04.05, 15:50
                      a ja nie moge wyjsc z tego cholernego lasu-ulozylam puzzle i co??? gdzie mam
                      isc???
                      • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:02
                        Jeśli po wciśnięciu guzika klapka się nieco zapadła , wychodzisz i szukasz
                        otwartego wejścia do jaskini . Z lasu nie wychodzisz .
                        • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 17:09
                          Nowa gra dla kogo niby?? :-)) Cóż to za skrót? :D Ja właśnie usiłuje otworzyć
                          gierkę i zaraz zabieram się do marudzenia na forum, że nic nie jarzę :D A
                          co ! :P Pozdrawiam

Marta
                          • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 17:18
                            heh jak na ironię losu gra nie chce mi się odpalić :( NIe chce mi się ten
                            shockware zainstalować i lipa z grania :( Chyba, że ma być czarny ekran z
                            czterema kreskami u góry :P w ramce zamknięty, to co innego :D A tak chciałam
                            pograć, no :(
                          • kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 17:20
                            moze ktos bedzie tak dobry i powie przynajmniej ile razy mam nalewac tych
                            plynow i ktory dolny kurek odkrecic? jak dla mnie za duzo tych kombinacyjnych
                            mozliwosci
    • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 17:42
      Co tu robić do jasnej cholerci? Zainstalowałam tego głupiego shocwava i dupa
      zbita - dalej nie chce mi się odpalić :( mam syst. XP professional...ktoś wie
      jaka jest przyczyna? :-/
      • kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 17:43
        ja nic nie instalowalem. od razu sie laduje... ale i tak mieszam bez skutku
        • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 19:12
          no dobra - zaczynam marudzić :D o co chodzi z puzzlami? Na podstawie czego
          trzeba je ułożyć? Bo chcę ułożyć po przeciwnej stronie identycznie jak mam po
          lewej ale jakoś mi nie idzie i się zastanawiam czy dobrze myślę :/ HELP
          • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:17
            Pochodż trochę po terenie , a znajdziesz pieczarę z rysunkiem na ścianie .
            Rozejrzyj się dokładnie - znajdziesz rozwiązanie .
        • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:14
          Zwróć uwagę , że te doniczki i kwiatki są rozdzielone - lewa , prawa .No , i że
          pojemniki z płynami są trzy .
          W HINTS /po lewej na dole/ wyczytałam , że trzeba pamiętać o kwiatku . Z
          Zostawiłam więc trochę mieszanki dla niego . Ile ? Druga półka podpowie .
          A trzecia wskaże zawory , które trzeba otworzyć , żeby ten prąd czy co to tam
          jest , popłynął .
          • Gość: 14 Re: Nowa gra dla m IP: *.cskmswia.pl 19.04.05, 09:05
            no ale jakei zawory

no bo jak robisz mieszanke z lewego i woda to sie odkrecaja i tak 2 zawory
            (miesznka 2-3 (3 wody)) a potem z prawym (4-3 (4 wody)) - no i sa w podzilce. i
            teraz ile sie zostawia w tej menzurce z lewej (podziałka jest do 8) i w prawej.

no i teraz te dolne zawory - sa 3 skrajny z lewje jak sie nacisnie to wszytko
            ucieka - srodkowy to zapal sie kwiatek i gasnie az prawej strony nie da wogole
            sie nim krecic - juz nie mam sily

wczoraj ze 2 godziny kombinowalemi nic... dobre propocje sa czy nie? - prosze
            o pomoc bo mnie juz trafia

• Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:33
              Dla kwiatka zostawiasz ułamkową część tego , co nalałeś - podpowiedż na drugiej
              półce .
              A dolne zawory - dolna półka . Mnie się poduszka skojarzyła z wypoczynkiem :))
        • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 19:16
          Dobra już jestem w środku jaskini :D
          • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 19:44
            No dobra wymieszałam już te kwiatki - wyszło ok - i co dalej?? ;-/
            • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:49
              Wchodzisz do sali , w której zapaliło się światło , ale żeby je otworzyć musisz
              jeszcze coś zrobić .
              • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 19:57
                Matko - zjechałam jakąś windą :D Skończył ktoś już?? :-))
                • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:03
                  Stoję przed pomarańczowym okiem i kombinuję z tymi kolorowymi pionkami .
                  Może Tobie coś wpadnie do głowy ?
                  • kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 20:10
                    zabieram sie za mieszanie po przerwie. zaraz was dogonie:)
                    • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 20:18
                      Zgubiłam się - już nie wiem co robić z tymi kolorami oraz z zamykającymi się
                      ciągle drzwiami :(
                      • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 20:38
                        Jupiiiiiiii skończyłam :D trzeba zejść na dół za tymi drzwiami co się niby
                        zamykają najpierw w lewo, potem w prawo (z resztą bez różnicy), pootwierać te
                        niby oka i spisać symbole które odpowiadają kolorom a potem nanieść je pod te
                        oko czy co tam jest...kurde nie wiem jak to opisać :(
                        Masz jeszcze jakieś gry?? :D
                        • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:58
                          Też skończyłam :)
                          Szkoda , że nie ma dalszego ciągu .
                          • kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 21:07
                            napiszcie mi jak mozna zostawic dla kwiatka, jak mi wszystko do lewej rury
                            wpada. moge podlac najpierw kwiatka ale wtedy nie "zostawiam". poza tym, jakie
                            i czy w ogole maja znaczenie kolory kwiatkow?
                            • kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 21:32
                              no udalo sie...
                              • Gość: kasia Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:37
                                a jak to uruchomić po zainstalowaniu ? pod czym tego szukać ?
                                • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:43
                                  Masz las na ekranie ? Rączka z paluszkiem Cię poprowadzi :))
                                  • Gość: kasia Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:45
                                    właśnie że nic nie mam - po zainstalowaniu weszłam ponownie do interetu i mam
                                    tylko Yahoo
                                    • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:54
                                      No , to nie wiem .
                                      online.sector.sk/hra.aspx?game=906
                                      Spróbuj ten .
                                      • Gość: kasia Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:35
                                        gdzie iść po ułożeniu puzzli - bo kręcę się w kółko i to przestaje być ważne.
                                        Do tej samej jaskini co był rysunek ?
                                      • Gość: kasia Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:40
                                        ok, jestem w jaskini i są jakieś drzwi - jak otworzyć
                                        katg1.gazeta.pl
                                        • katg1 Re: Nowa gra dla m 19.04.05, 20:51
                                          jestem pod okiem, ale po drodze nic nie spisywałam, bo nie wiedziałam. Niech
                                          ktoś napisze w jakiej kolejności te kolory i czy to na pewno na srodek jak ja
                                          myślę ?
                                          • katg1 Re: Nowa gra dla m 19.04.05, 20:55
                                            please - napiszcie kolejność tych kolorów, bo już mi głowa pęka
                                            katg1@gazeta.pl
                                            • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:17
                                              Wysłałam .
                                              • katg1 Re: Nowa gra dla m 19.04.05, 21:57
                                                OK ! Zrobiłam ! Już nie mogę, ale przynajmniej pójdę spokojnie spać.
                                                Dzięki za pomoc !
                                              • Gość: 14 Re: Nowa gra dla m IP: *.cskmswia.pl 20.04.05, 08:04
                                                gdzie wy te oka widziecie

jak sie zrobi mieszanke w pokoju z zegarem sie przestawia wajche do gory i
                                                idzimy do tej niby jaskini co swieca te kwiatki (krata) i co ta sa niby te oka
                                                ja szukam ich i zawsze dochodze do windy i jak zjade to juz jest ta komnata co
                                                sa te szkielka. gdzie sa te oka co sie do nich zaglada - albo jak jest
                                                kolejnosc tych kolorow i gdzie sie je uklada na srodek czy na symbole?
                                                • Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:41
                                                  Kiedy staniesz już przed stolikiem z tymi kolorowymi pionkami musisz zamknąć
                                                  drzwi sali /nie windy/ i po obu stronach szukasz wejścia do korytarzy . Tam się
                                                  dowiesz , co dalej robić .
                                                  • Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 20.04.05, 19:34
                                                    No dobrze....jakieś nowe gry?? :D Jestem spragniona, że tak powiem :-))
                                                    Pozdrawiam

Marta
                                                  • Gość: marta Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:44
                                                    Hej, jaka Marta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka