Gość: 100 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:06 www.speculararts.com/terrarealm.html/game.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waldi Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:11 i co rozpracowlaes te mieszkanki w ttm pokoju z doniczkami. nawet nie wiem czy jest do tgo jaks wskazowka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:49 A gdzie tam :( Ciężko idzie . Link do wskazówek jest na pierwszej stronie "HINTS" , ale znam angielski słabo i niewiele z tego rozumiem . Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Nowa gra dla m 17.04.05, 21:58 tez bym chcial do mieszkanka :( znalazlem cztery lapy i kombinacje na skrzynce z guzikami. ale nic dalej. smutno w tym lesie... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Nowa gra dla m 17.04.05, 22:14 wlazlem do jaskini sa jakies drzwi ale nie moge wejsc. wyjsc z jaskini tez nie moge. po porstu help Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:28 No , nareszcie ruszyłam :) Zrobiłam mieszanki , napoiłam kwiatka i wlazłam do komnaty ze świecącym kwiatkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Nowa gra dla m 17.04.05, 23:30 to zazdroszcze. ja mieszam i mieszam i nic. kalendarz i zegar maja znaczenie pewnie, ale jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:59 Kalendarz i zegar dają takie same wskazówki jak doniczki z pierwszej półki . Każda półka to inna wskazówka , ale wszystkie dotyczą tych mieszanek i tego całego urządzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialaa Re: Nowa gra dla m IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 18.04.05, 15:50 a ja nie moge wyjsc z tego cholernego lasu-ulozylam puzzle i co??? gdzie mam isc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:02 Jeśli po wciśnięciu guzika klapka się nieco zapadła , wychodzisz i szukasz otwartego wejścia do jaskini . Z lasu nie wychodzisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 17:09 Nowa gra dla kogo niby?? :-)) Cóż to za skrót? :D Ja właśnie usiłuje otworzyć gierkę i zaraz zabieram się do marudzenia na forum, że nic nie jarzę :D A co ! :P Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 17:18 heh jak na ironię losu gra nie chce mi się odpalić :( NIe chce mi się ten shockware zainstalować i lipa z grania :( Chyba, że ma być czarny ekran z czterema kreskami u góry :P w ramce zamknięty, to co innego :D A tak chciałam pograć, no :( Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 17:20 moze ktos bedzie tak dobry i powie przynajmniej ile razy mam nalewac tych plynow i ktory dolny kurek odkrecic? jak dla mnie za duzo tych kombinacyjnych mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 17:42 Co tu robić do jasnej cholerci? Zainstalowałam tego głupiego shocwava i dupa zbita - dalej nie chce mi się odpalić :( mam syst. XP professional...ktoś wie jaka jest przyczyna? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 17:43 ja nic nie instalowalem. od razu sie laduje... ale i tak mieszam bez skutku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 19:12 no dobra - zaczynam marudzić :D o co chodzi z puzzlami? Na podstawie czego trzeba je ułożyć? Bo chcę ułożyć po przeciwnej stronie identycznie jak mam po lewej ale jakoś mi nie idzie i się zastanawiam czy dobrze myślę :/ HELP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:17 Pochodż trochę po terenie , a znajdziesz pieczarę z rysunkiem na ścianie . Rozejrzyj się dokładnie - znajdziesz rozwiązanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:14 Zwróć uwagę , że te doniczki i kwiatki są rozdzielone - lewa , prawa .No , i że pojemniki z płynami są trzy . W HINTS /po lewej na dole/ wyczytałam , że trzeba pamiętać o kwiatku . Z Zostawiłam więc trochę mieszanki dla niego . Ile ? Druga półka podpowie . A trzecia wskaże zawory , które trzeba otworzyć , żeby ten prąd czy co to tam jest , popłynął . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14 Re: Nowa gra dla m IP: *.cskmswia.pl 19.04.05, 09:05 no ale jakei zawory no bo jak robisz mieszanke z lewego i woda to sie odkrecaja i tak 2 zawory (miesznka 2-3 (3 wody)) a potem z prawym (4-3 (4 wody)) - no i sa w podzilce. i teraz ile sie zostawia w tej menzurce z lewej (podziałka jest do 8) i w prawej. no i teraz te dolne zawory - sa 3 skrajny z lewje jak sie nacisnie to wszytko ucieka - srodkowy to zapal sie kwiatek i gasnie az prawej strony nie da wogole sie nim krecic - juz nie mam sily wczoraj ze 2 godziny kombinowalemi nic... dobre propocje sa czy nie? - prosze o pomoc bo mnie juz trafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:33 Dla kwiatka zostawiasz ułamkową część tego , co nalałeś - podpowiedż na drugiej półce . A dolne zawory - dolna półka . Mnie się poduszka skojarzyła z wypoczynkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 19:16 Dobra już jestem w środku jaskini :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 19:44 No dobra wymieszałam już te kwiatki - wyszło ok - i co dalej?? ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:49 Wchodzisz do sali , w której zapaliło się światło , ale żeby je otworzyć musisz jeszcze coś zrobić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 19:57 Matko - zjechałam jakąś windą :D Skończył ktoś już?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:03 Stoję przed pomarańczowym okiem i kombinuję z tymi kolorowymi pionkami . Może Tobie coś wpadnie do głowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 20:10 zabieram sie za mieszanie po przerwie. zaraz was dogonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 20:18 Zgubiłam się - już nie wiem co robić z tymi kolorami oraz z zamykającymi się ciągle drzwiami :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 18.04.05, 20:38 Jupiiiiiiii skończyłam :D trzeba zejść na dół za tymi drzwiami co się niby zamykają najpierw w lewo, potem w prawo (z resztą bez różnicy), pootwierać te niby oka i spisać symbole które odpowiadają kolorom a potem nanieść je pod te oko czy co tam jest...kurde nie wiem jak to opisać :( Masz jeszcze jakieś gry?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:58 Też skończyłam :) Szkoda , że nie ma dalszego ciągu . Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Nowa gra dla m 18.04.05, 21:07 napiszcie mi jak mozna zostawic dla kwiatka, jak mi wszystko do lewej rury wpada. moge podlac najpierw kwiatka ale wtedy nie "zostawiam". poza tym, jakie i czy w ogole maja znaczenie kolory kwiatkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:37 a jak to uruchomić po zainstalowaniu ? pod czym tego szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:43 Masz las na ekranie ? Rączka z paluszkiem Cię poprowadzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:45 właśnie że nic nie mam - po zainstalowaniu weszłam ponownie do interetu i mam tylko Yahoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:54 No , to nie wiem . online.sector.sk/hra.aspx?game=906 Spróbuj ten . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:35 gdzie iść po ułożeniu puzzli - bo kręcę się w kółko i to przestaje być ważne. Do tej samej jaskini co był rysunek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:40 ok, jestem w jaskini i są jakieś drzwi - jak otworzyć katg1.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Nowa gra dla m 19.04.05, 20:51 jestem pod okiem, ale po drodze nic nie spisywałam, bo nie wiedziałam. Niech ktoś napisze w jakiej kolejności te kolory i czy to na pewno na srodek jak ja myślę ? Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Nowa gra dla m 19.04.05, 20:55 please - napiszcie kolejność tych kolorów, bo już mi głowa pęka katg1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:17 Wysłałam . Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Nowa gra dla m 19.04.05, 21:57 OK ! Zrobiłam ! Już nie mogę, ale przynajmniej pójdę spokojnie spać. Dzięki za pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14 Re: Nowa gra dla m IP: *.cskmswia.pl 20.04.05, 08:04 gdzie wy te oka widziecie jak sie zrobi mieszanke w pokoju z zegarem sie przestawia wajche do gory i idzimy do tej niby jaskini co swieca te kwiatki (krata) i co ta sa niby te oka ja szukam ich i zawsze dochodze do windy i jak zjade to juz jest ta komnata co sa te szkielka. gdzie sa te oka co sie do nich zaglada - albo jak jest kolejnosc tych kolorow i gdzie sie je uklada na srodek czy na symbole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Nowa gra dla m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:41 Kiedy staniesz już przed stolikiem z tymi kolorowymi pionkami musisz zamknąć drzwi sali /nie windy/ i po obu stronach szukasz wejścia do korytarzy . Tam się dowiesz , co dalej robić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra dla m IP: *.leszczyny.net 20.04.05, 19:34 No dobrze....jakieś nowe gry?? :D Jestem spragniona, że tak powiem :-)) Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Nowa gra dla m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:44 Hej, jaka Marta? Odpowiedz Link Zgłoś