Dodaj do ulubionych

Lubińska vs. Nitras cd.

02.12.06, 18:18
Ogladając w TV. Lubińska utwierdziłem sie ,że jednak jest ona tzw.mentalną
blondynką /bez obrazy blondwłosych Pań/.Robiąc konferencję prasowa w sprawie
własnej na tle partyjnego logo i omawianych spraw partii to dowód na
to.Zresztą jakkolwiek ma ona racje,że to nie Ona podpisała to umorzenie
podatku komus z Samoobrony ,bo uczynił to pracownik resortu w czasie gdy
była Min.Finansów, to szef odpowiada w jakis sposób za czyny swego
podwładnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Deratyzator Za grosz obiektywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:22
      Stronniczość i nienawiść zalały Ci mózg. Pokaż swój negatywny tego typu wpis
      jak na tle logo SLD tłumaczył się Wziątek za mieszkanie.
      • praszczur1 Re: Za grosz obiektywności 02.12.06, 18:43
        Gość portalu: Deratyzator napisał(a):

> Stronniczość i nienawiść zalały Ci mózg. Pokaż swój negatywny tego typu wpis
        > jak na tle logo SLD tłumaczył się Wziątek za mieszkanie.

Nie oglądałem żadnego Wziątka. A kto to ?Ogladałem Lubinską 45 min temu i do
        niej się odnoszę.A Tobie nawet nie ma czego zalać.
        • Gość: memory Re: Za grosz obiektywności IP: *.globalconnect.pl 02.12.06, 20:59
          > Ogladałem Lubinską 45 min temu i do
          > niej się odnoszę
          Jestes zwyczajną szują, towarzyszu praszczur1.
    • Gość: lary absztyfikant kłamie jak Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:57
      Nie kłam. Lubińska nic nie podpisywała.
      jak składano wniosek to nie było jej już w Ministerstwie Finansów.
      a do tej pory nikt tego umorzenia nie podpisał
      • Gość: endy Re: absztyfikant kłamie jak Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:00
        Jak tam, panie redaktorze... główka po andrzejkach nie boli? a nóżki na bruku
        Strarówki po wyjściu z imprezy pan nie skręcił? :)
        mamy cię!....
        • Gość: lary Re: absztyfikant kłamie jak Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:09
          Ty do mnie z tym redaktorem? o co ci chodzi?
          • Gość: endy Re: absztyfikant kłamie jak Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:11
            nie do ciebie tylko do absztyfikanta.jak dostałem info drogą emailową kim jest
            absztyfikant to zdębiałem... ale jeżeli to prawda,to fecet po prostu wypełnia
            polecenie służbowe szefa, a szef wypełnia polecenie służbowe szefa wszystkich
            szefów... :)
            • Gość: JOOP andy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:48
              Andy. Czy chodzi Ci o w dalszej części o Andrzeja Nierychło i samego Olka czy
              to nie ta linia ?
    • praszczur1 Re: Lubińska vs. Nitras cd. 02.12.06, 19:24
      Oj Wy wszyscy macie w głowie na...ne.Mania jakaś przesladowcza czy co. We mnie
      Absztyfikanta widzicie .Ja się mogę tylko śmiać.Jak piwo otwieracie to żeby Wam
      z butelki Absztyfikant nie wyskoczył jak Dżin z lampy Aladyna.Kazdy czas ma
      swoich Aladynów.Przyjdzie umierać.
      • Gość: JOOP Re: Lubińska vs. Nitras cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:46
        Przed chwila sam dałeś popis mani przesladowczej z elementami chmastwa i
        prymitywizmu wpisując tekst o blondynce Lubińskiej. Bytelke otwierasz a tu
        Lubińska wyskakuje. Innym zarzucasz swoją własną chorobę ?
        • praszczur1 Re: Lubińska vs. Nitras cd. 02.12.06, 20:19
          Ty naucz się czytać, i rozumieć funkcjonalny analfabeto.Ogladałem kronikę
          Szczecińską i skomentowałem co widziałem.A opinie mam taka jak napisałem .Wolno
          mi wyrazic swoje zdanie .Napisałem i tak oglednie.
          • Gość: memory Re: Lubińska vs. Nitras cd. IP: *.globalconnect.pl 02.12.06, 21:01
            > Wolno
            >
            > mi wyrazic swoje zdanie
            twoje zdanie świadczy o tym, żeś:
            matoł
            chamidło
            prymityw
            tępak
            itd.
            • praszczur1 Re: Lubińska vs. Nitras cd. 02.12.06, 21:07
              Gość portalu: memory napisał(a):

> > Wolno
              > >
              > > mi wyrazic swoje zdanie
              > twoje zdanie świadczy o tym, żeś:
              > matoł
              > chamidło
              > prymityw
              > tępak
              > itd.

Pani Lubińska jest krynicą mądrosci wszelakiej, cenionym naukowcem i
              niekwestionowaną przywódczynią Szczecinskiej kato-prawicy.Ta ocena społeczna
              przełożyła się na świetny wynik wyborów samorządowych.
              • Gość: memory Re: Lubińska vs. Nitras cd. IP: *.globalconnect.pl 02.12.06, 21:09
                Uprawiaj dalej ten onanizm forumowy, bezmózgu.
                EOT
                • praszczur1 Re: Lubińska vs. Nitras cd. 02.12.06, 21:13
                  Gość portalu: memory napisał(a):

> Uprawiaj dalej ten onanizm forumowy, bezmózgu.
                  > EOT

He he end of thread Owsiku.
    • Gość: abcd Flaki w oleju + szum informacyjny IP: *.chello.pl 02.12.06, 19:24
      Ileż można o tym samym?! Przecież nikt Lubińskiej nie oskarżył o branie
      łapówek. Z tego co ja czytałem, co najwyżej zarzucają jej sprzyjanie
      koalicjantom bardziej niż innym obywatelom. Na tle innych ujawnionych historii
      w III/IV RP, np. SKOK-ów, albo wcześniej festiwalu kolesiostwa za AWS/SLD, to
      to jest drobiazg. I ten Nitras chyba ją w końcu przeprosił, więc dlaczego
      podaje go do sądu? Jest taka zawzięta i nie potrafi wybaczyć po katolicku?
      Inni piszą, że to się wydarzyło wtedy gdy już przestała być ministrem, albo w
      ogóle się nie wydarzyło, bo nikt nie podpisał umorzenia.
      O co tutaj chodzi? Czy ktoś jeszcze to rozumie, bo mam wrażenie jakiegoś szumu
      informacyjnego?
      • Gość: deus.ex.machine Re: Flaki w oleju + szum informacyjny IP: 80.53.41.* 02.12.06, 21:42
        Bo Lubinska i jej wspolpracownicy kreuja sie na elity moralne tego kraju - stad
        nawet drobne wydawloby sie rzeczy raza w oczy i tyle. Jak mi ktos mnie poucza o
        tym co jest zle a co nie to sam powinein byc wzorem czyli powinene byc bez
        skazy... tyle w temacie...
        • Gość: joko Re: Flaki w oleju + szum informacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:52
          Lubińska i jej współpracownicy są bez skazy i na tym polega cały problem takich
          jak ty.każdy mierzy innych swoją miarą - jak jesteś szumowiną i złodziejem to
          taką samą łatke przypinasz innym. robisz to cały czas na tym forum, co wynika z
          twojej frustracji i kompleksów.tak to jest, jak się jest wyrzutkiem nie w swoim
          kraju i dosięga cię problem szklanego sufitu.Wyżej śmieciarza nie podskoczysz,
          chłopie!
          • Gość: deus.ex.machine Re: Flaki w oleju + szum informacyjny IP: 80.53.41.* 03.12.06, 00:18
            haha i o tym mowie - katolicy i poplecznicy opus dei rulez...

PS
            moja frustracja jest daleko mniejsza od frustracji lubinskiej i tych co wiazali
            z nia swe stolkowe nadzieje...

PS2
            wole byc smieciarzem niz pseudoministrem ktory wzgardzil bycie radnym miasta bo
            nie zostal prezydentem...
            bycie smieciarzem to nie wstyd - praca jak kazda inna, bycie manipulatorem to
            wstyd...
            • Gość: joko Re: Flaki w oleju + szum informacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 08:11
              > bycie smieciarzem to nie wstyd - praca jak kazda inna, bycie manipulatorem to
              > wstyd...

jedno nie wyklucza drugiego.to,że jesteś śmieciarzem to nie wstyd. Wstyd,że
              próbujesz być "manipulatorem" (cokolwiek by to nie znaczyło..). a największy
              wstyd,że ci to nie wychodzi
      • Gość: joko kłamstwo Nitrasa i Sobeckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:49
        Jak to nikt?
        po co zmieniasz linię ataku Nitrasa?
        Nitras powiedział: Lubińska popełniła korupcję polityczną umarzając posłowi
        Samoobrony podatek.
        Sobecka w Głosie Szczecińskim (Orkla) napisała: PO:Lubińska dała łapówkę
        posłowi Samoobrony.
        Jest to najobrzydliwszy sposób na niszczenie ludzi poprzez kłamstwo, w którym
        nie ma nawet cienia prawdy. Osoby, które dopuściły się tego kłamstwa powinny
        zostać ukarane, także po to, aby inni zdawali sobie sprawę, że kłamstwo nie
        popłaca.
        • Gość: abcd Re: kłamstwo Nitrasa i Sobeckiej IP: *.chello.pl 02.12.06, 22:34
          Gość portalu: joko napisał(a):

> Jak to nikt?
          > po co zmieniasz linię ataku Nitrasa?

Ja się opieram na tym artykule:
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3768935.html

> Sobecka w Głosie Szczecińskim (Orkla) napisała: PO:Lubińska dała łapówkę
          > posłowi Samoobrony.

Ale prof. Lubińska twierdzi że oskarżono ją o wzięcie łapówki:
          "Zszargano nazwisko Lubińskich i wmówiono społeczeństwu, że wzięłam łapówkę. To
          jest strasznie krzywdzące" - dodała.
          Z tego wynika, że prof. Lubińska była oskarżana przez PO o jednoczesne wzięcie
          i danie łapówki i na dodatek o korupcję polityczną. Czy to nie jest jakiś
          absurd?
          • Gość: joko Re: kłamstwo Nitrasa i Sobeckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:39
            > Z tego wynika, że prof. Lubińska była oskarżana przez PO o jednoczesne
            wzięcie
            > i danie łapówki i na dodatek o korupcję polityczną. Czy to nie jest jakiś
            > absurd?

To nie absurd. To wyjątkowo podłe działanie Nitrasa mające na celu osiągnięcie
            określonych korzyści. Po czymś takim Nitras powinien wycofać się z polityki,
            tak zrobiłby człowiek honoru. Ale że było to w wykonaniu Nitrasa działanie
            celowe, więc od początku było wiadomo że honoru to on nie ma.
            • Gość: abcd Re: kłamstwo Nitrasa i Sobeckiej IP: *.chello.pl 02.12.06, 22:55
              Gość portalu: joko napisał(a):

> Po czymś takim Nitras powinien wycofać się z polityki,
              > tak zrobiłby człowiek honoru.

Wydaje mi się, że pod koniec kampanii wyborczej Nitras przeprosił Lubińską jak
              nakazał sąd.
              Ja odnoszę jednak nieodparte wrażenie, że tutaj chodzi o utrącenie Nitrasa z
              innego powodu niż jakaś wypowiedź w trakcie kampanii wyborczej. Premier
              Kaczyński mówił o Rokicie sto razy gorsze rzeczy, a teraz go widzi w swoim
              rządzie.
              Tutaj chodzi zapewne o inną sprawę, którą Nitras się zajmował w Sejmie i
              niektórych bardzo, bardzo zdenerwował...
              • Gość: joko Re: kłamstwo Nitrasa i Sobeckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 08:09
                To ci się wydaje...
      • Gość: salomon Nitras jest kłamcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:02
        To nie kwestia wybaczenia ale kwestia obrony dobrego imienia. Sam
        stwierdzasz,że nie wiesz o co chodzi... A chodzi o to,że Nitras skłamał
        oskarżając Lubińską o korupcję. Nawet nie wiem, jak można osądzić jego czy,bo
        on oskarżył Lubińską o czyn, w któym nie było nawet cienia prawdy. Dlatego ten
        facet powinien ponieść konsekjwencje. A może je ponieść podwójnie - z powództwa
        cywilnego i z oskarżenia publicznego. W tym przypadku zasługuje na wszelkie
        konsekwencje. Poseł jest osobą zaufania publicznego i nie ma prawa publiczne
        kłąmać w celu osiągnięcia korzyści, gdyż w ten sposób podważa zaufanie do
        innych ludzi funkcjonujących w życiu publicznym. Taki facet powinien być
        skazany na ostracyzm społeczny.
        Najśmieszniejsze jest to, że Nitras publicznie powiedział, że jeżeli ktoś
        nazwie go kłamcą (w domyśle: Lubińska) to odda ją do sądu. I jakoś dziennikarze
        nie pytają go o to, czy wywiąże się ze swojej obietnicy. Dziennikarze mają
        bardzo WYBIÓRCZĄ pamięć...
    • piotr33k2 Re: Lubińska vs. Nitras cd. 02.12.06, 23:24
      to nie ona to "koń emil" , he he.
      • Gość: memory Re: Lubińska vs. Nitras cd. IP: *.globalconnect.pl 02.12.06, 23:28
        won z forum szmaciarzu, he he
        • zona.pijaka Re: Lubińska vs. Nitras cd. 03.12.06, 08:45
          Największym błędem Lubińskiej rzutującym na jej karierę nie był wcale udział w
          aferce z próbą umorzenia tych paru złotych. Czort z tym. Jej najwiekszym błędem
          było to, że rozłożyła parasol ochronny nad drugą krową - MWJ. A to właśnie MWJ
          blokowała wszystko, co możliwe, do zainwestowania w Szczecinie i naraziła nas,
          konsumentów, na najwieksze straty.
          • jurnyj_malczik Re: Lubińska vs. Nitras cd. 03.12.06, 08:53
            Żono masz rację .MJW to kliniczny przypadek tzw "szczecińkich elit" i to
            wszelakiej maści (biznes,nauka,kultura etc.).Okopać się w zadupiastym
            Szczecinie dla nas starczy do dojenia , no i lęk przed "TYMI" z zewnątrz bo
            nagle okazało by się jakimi to ci nasi są ignorantami i beztalenciami.
          • praszczur1 Re: Lubińska vs. Nitras cd. 03.12.06, 08:53
            Mam nadzieję,że to nie zazdrość przez Ciebie przemawia ? Pamietaj, że dla mnie
            zawsze byłaś, jestes i będziesz ucielesnieniem niewieścich powabów.
          • Gość: ortek Re: Lubińska vs. Nitras cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:01
            I właśnie ta krowa Jacyna dostała najwięcej głosów ze wszystkich kandydatów,
            dodajmy do tego że dostał więcej głosów niż każdy z kandydatów na posła! Ta
            cholerna krowa to ma farta,że dostała tyle głosów! Widocznie zagłosowali na nią
            ludzie z województwa małopolskiego i podlaskiego,bo tam jej nie znają. Jakby ją
            poznali, toby na nią nie głosowali!
            • Gość: zyga Re: Lubińska vs. Nitras cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 16:41
              gościu Tymochowicz się kłania anie klasa tej Pani
              • Gość: reakcja Re: Lubińska vs. Nitras cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:39
                Ale jaja! To Tymochowicz ją przez 10 lat albo i dłużej ustawiał?! ale musiała
                kasy na to wydać!ta Jacyna to umie w siebie inwestować :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka