Dodaj do ulubionych

Nowy rozkład PKP

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:35
Obowiązuje od 6 stycznia. Czy zauważyliście jakieś zmiany. A może zaczniemy
dyskusje co chcielibyście zmienić lub usprawnić? Rozkład zmieni się znowu 14
grudnia 2002, może do tego czasu z pomocą Gazety wyślemy uwagi i propozycje do
PKP i samorządów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Robsonka Re: Nowy rozkład PKP IP: *.netia.pl 08.01.02, 14:20
      Skrócić czas przejazdu pociągu Radom-Warszawa o 30 min.
      Na początek wystarczy.
      • Gość: jdk Re: Nowy rozkład PKP IP: 212.149.48.* 08.01.02, 15:05
        O 30 minut to sie czas... wydluzyl w ciagu ostatnich 20 lat!

Rodzice opowiadaja, jak w latach 70. pociag z Radomia do Centralnej jechal 1h
        15min. (Przed wojna podobno tez 1h 15min). Sam jeszcze pamietam chyba 1h 25min.
        Teraz zdaje sie chyba 1h 45min - to sie nazywa postep. Ciekawe jak dlugo
        jeszcze? Pewnie dopoty dopoki sie nieremontowane od lat tory zupelnie nie
        rozsypia :(
    • Gość: Kaboom Re: Nowy rozkład PKP IP: *.radom.pl 08.01.02, 21:32
      Gość portalu: driver napisał(a):

> Obowiązuje od 6 stycznia. Czy zauważyliście jakieś zmiany. A może zaczniemy
      > dyskusje co chcielibyście zmienić lub usprawnić? Rozkład zmieni się znowu 14
      > grudnia 2002, może do tego czasu z pomocą Gazety wyślemy uwagi i propozycje do
      > PKP i samorządów?

My story :

Zawsze wracalem od dziewczyny z Pionek pociagiem pospiesznym o 22.16, tak samo
      chcialem zrobic i 6 stycznia, jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylem ze tego
      pociagu juz nie ma,dali mi za to pospieszny o 23.29
      To ja przekazuje moje oredzie do PKP: W d..e sobie wsadzcie to polacznie
      • Gość: kolega Re: Nowy rozkład PKP IP: 10.128.133.* 08.01.02, 22:19
        co się kurna martwisz, bedziesz miał więcej czasu na dmuchanie swojej panienki:)
        • Gość: Kaboom Re: Nowy rozkład PKP IP: *.radom.pl 09.01.02, 00:16
          Gość portalu: kolega napisał(a):

> co się kurna martwisz, bedziesz miał więcej czasu na dmuchanie swojej
          > panienki :)

Na razie to sie ja czuje 'wydmuchany' przez PKP..

• Gość: kolega Re: Nowy rozkład PKP IP: 10.128.133.* 09.01.02, 12:16
            no taaak, po wydmuchaniu koleżanki nie ma się siły do pociągu wsiąść, co? A
            może by tak szanownego kolegę, koleżanka raczyła by przenocować? I przyjemniej,
            i nie trzeba się po nocy po mieście włóczyć. Zniknie też uczucie dymania przez
            PKP:)
            • Gość: Kaboom Re: Nowy rozkład PKP IP: *.radom.pl 09.01.02, 19:16

> no taaak, po wydmuchaniu koleżanki nie ma się siły do pociągu wsiąść, co? A
              > może by tak szanownego kolegę, koleżanka raczyła by przenocować?

Nie da rady,w nocy to ja sie musze wyspac porzadnie, a jakbym zostal to sen bylby
              pewnie ostatnia rzecza o ktorej bym myslal..
              Zreszta rano trzeba do roboty..

A co do dymania PKP, znowu mam oredzie: PKP Fuck you...
              Jeszcze chca mi znizke zabrac, podwojne Fuck you PKP...
              • Gość: kolega Re: Nowy rozkład PKP IP: 10.128.133.* 10.01.02, 01:54
                E tam PKP fuck:) Kolezankę fuck ile pary lokomotywa dała. I olej Pan ten
                nieszczęsny rozkład PKP. Fuck koleżankę, fuck ile pary w członkach:)
                • Gość: Kaboom Re: Nowy rozkład PKP IP: *.radom.pl 10.01.02, 06:43

> E tam PKP fuck:) Kolezankę fuck ile pary lokomotywa dała. I olej Pan ten
                  > nieszczęsny rozkład PKP. Fuck koleżankę, fuck ile pary w członkach:)

Widze ze kolega ma obsesje na punkcie sexu
    • Gość: jdk Re: Nowy rozkład PKP IP: 212.149.48.* 10.01.02, 18:32
      Pytanie: ile jest obecnie pociagow pospiesznych lub ekspresowych z Radomia do
      Warszawy kazdego dnia? Osobowych? Czy jezdza w stalych odstepach (np. co
      godzine)?
      • Gość: kolega Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: 10.128.133.* 11.01.02, 16:22
        Nie mam proszę Pana obsesji na tym punkcie. Tylko nie rozumiem powodów z powodu
        których Pan tak strasznie klnie na PKP. Jak Panu wyjaśniłem wczesniej, wszak to
        tylko dla Pana korzyść:)
        • Gość: kolega Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: 10.128.133.* 11.01.02, 16:53
          Szanowny Pan nie odpisuje, widać znowu do Pionek pojechał:)
          • Gość: jdk Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: 212.149.48.* 11.01.02, 17:47
            Spoko! Pewnie wroci tym o 23.29 :)
            • Gość: kolega Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: 10.128.133.* 11.01.02, 18:31
              Nie byłbym tego taki pewien. Zaczyna się weekend, więc nie ma się gdzie rano w
              sobotę spieszyć. A jeśli koleżanka jest uroczą młodą osóbką, to jaki jest sens
              wychodzić z ciepłego łóżeczka i gonić na ten nieszczęsny pospieszny pociąg?:)
              • Gość: jdk Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: 212.149.48.* 11.01.02, 18:37
                Tak w ogole to mozna przeciez jechac osobowym - z Pionek nie jest to chyba
                jakas straszna roznica.

Ale - zejdzmy moze z kolegi Kabooma :)
                • Gość: kolega Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: 10.128.133.* 11.01.02, 18:44
                  Szanowny Panie. Uważam że ten wątek całkiem ciekawie się zapowiada. A jeśli
                  jeszcze Pan Kaboom raczy podzielić się z nami swoimi wrażeniami z licznych
                  niewątpliwie podróży do Pionek, to myślę i Pan podzieli moje skromne zdanie:).
                  • Gość: Kaboom Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: *.radom.pl 11.01.02, 18:57

> Szanowny Panie. Uważam że ten wątek całkiem ciekawie się zapowiada. A jeśli
                    > jeszcze Pan Kaboom raczy podzielić się z nami swoimi wrażeniami z licznych
                    > niewątpliwie podróży do Pionek, to myślę i Pan podzieli moje skromne zdanie:).

Spiesze z wyjasnieniami
                    Odnosnie pociagow osobowych: Owszem, jest osobowy o 21.24, z wiadomych wzgledow
                    to polaczenie mi nie odpowiada,w koncu ja chce spowrotem moje polacznie o 22,16 :)
                    Chyba trzeba bedzie zorganizowac jakas blokade torow( w przypadku autobusu 13 to
                    pomoglo), jest jakis ochotnik na zatrzymywanie pociagu? :)
                    Po drugie, owszem, sa niewatpliwe korzysci wynikajace z polaczenia o 23.29 ALE sa
                    rowniez minusy,tzn jest problem z dostaniem sie do domu jak sie jest w radomiu o
                    24.00..
                    A nie zarabiam na tyle aby sponsorowac jakies lokalne radio taxi :)
                    • Gość: kolega Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: 10.128.133.* 11.01.02, 19:01
                      Szanowny Pan wytłumaczył się i owszem, ale nie na temat:) A nie lepiej zostać
                      na noc w Pionkach? Panu chodzą po głowie blokady pociągów, tudzież inne
                      nierozsądne propozycje. Ponadto wracając do Radomia o 24 to można, przyznaję to
                      ze smutkiem, stać się ofiarą niebezpiecznejprzygody.
                      • Gość: Kaboom Re: Nowy rozkład PKP - do Kabooma IP: *.radom.pl 11.01.02, 19:22

> Szanowny Pan wytłumaczył się i owszem, ale nie na temat:) A nie lepiej zostać
                        > na noc w Pionkach? Panu chodzą po głowie blokady pociągów, tudzież inne
                        > nierozsądne propozycje. Ponadto wracając do Radomia o 24 to można, przyznaję to
                        > ze smutkiem, stać się ofiarą niebezpiecznejprzygody.

Odpowiadam : Owszem, mozna zostac na noc, ale rano trzeba dojechac do pracy co by
                        mnie zmuszalo do wstania o 7 rano, a nikt zywy mnie nie zmusi do tego abym
                        wstawal w srodku nocy :)
                        Co do niebezpiecznych przygod w Radomiu, nie boje sie, nikt mnie nie zaczepia,
                        chyba sie boja ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka