casimirvs 10.07.08, 14:01 I już jest temat na artykuł, a że dotyczy narodu wybranego to tym bardziej Wyborcza napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mb Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.pilickanet.pl 10.07.08, 16:28 wypasione te macewy ladne kolorowe naprawde warto cos takiego obejrzec;] jeszcze takich nei widzialem mysle ze maja duza wartosc artystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqfjn Macewy wykopano na budowie marketu IP: 82.139.48.* 10.07.08, 16:38 Macewami wyłożono również plac na Wacynie przy szkole rolniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H+C Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 17:36 A czego oczekujesz po gazecie z Izraela. Kończę, bo napiszą, że jestem ANTYSEMITą. A ja ich po prostu , delikatnie mówiąc, nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.range81-129.btcentralplus.com 10.07.08, 20:45 Właśnie to "po prostu, delikatnie mówiąc, nielubienie", to się nazywa "antysemityzm" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut? też ładnie do Jaro IP: 82.139.0.* 10.07.08, 22:20 "spiepszaj" "chamy antysemickie" Cóż, trudno znaleźć argumenty do nawiązania dialogu z Tobą. Mimo wszystko, Jaro, Ciebie również pozdrawiam wraz z całą rodziną Twoją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berek Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: 83.14.207.* 10.07.08, 21:44 Jak ja kogoś nie lubię to się z nim nie spotykam, mało tego nie chodzę do niego do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H+C Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:08 Ja decyduję kogo lubię czy nie. Sam też odwiedzam kogo chcę. A widzę jak lobby żydowskie odżywa po 89 roku to mnie się to nie podoba i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut? też ładnie Demokracja po żydowsku IP: 82.139.0.* 10.07.08, 22:14 Jak w tytule. Jak o nas dobrze i chwalicie, to jest dobrze. A jak o nas niedobrze i nie chwalicie, to Was nie lubimy. Typowe . Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich, od których wali czosnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Demokracja po żydowsku 11.07.08, 10:58 Lepiej czosnkiem niż - jak od przeciętnego Polaka - brudem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut? też ładnie Do admina IP: 82.139.0.* 11.07.08, 00:56 Witam proszę o wyjaśnienie, czym złamałem regulamin, że usunięto mój post? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Do admina IP: *.60.udn.pl 11.07.08, 07:24 Niczym nie złamałeś, ale tak już na tym forum jest. Cenzura nie śpi Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Do admina 11.07.08, 07:38 Gość portalu: Helmut? też ładnie napisał(a): > Witam > proszę o wyjaśnienie, czym złamałem regulamin, że usunięto mój post? > Pozdrawiam serdecznie nie złamał Pan. post usunałem przypadkowo. za pomyłke przepraszam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Hyde Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.privacyfoundation.de 11.07.08, 01:01 A po co z nimi od razu na cmentarz? Niech je wkopią na rynku aby łysole, graficiarze i kochający pejsatych inaczej mieli na czym zostawiać wyrazy swego uwielbienia. W tym mieście brakuje Hydeparku więc pomysł na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Macewy wykopano na budowie marketu 11.07.08, 10:57 Jak odkryto płytę Nieznanego Żołnierza, to też był o tym artykuł w GW. Głupota jest naprawdę ciężką i nieuleczalną chorobą, ale po co wszystkich informować, że się jest półgłówkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecowy [...] IP: 85.197.99.* 11.07.08, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
realista-1 Macewy wykopano na budowie marketu 11.07.08, 13:04 Cześć Pamięci zamordowanych Polaków w Rzezi Wołyńskiej!!!!Może coś na ten Temat,dziwna cisza w mediach ,ale cóż to, w końcu to tylko 60 tysięcy Polaków nawet nie warto wspominać prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.crowley.pl 11.07.08, 14:44 człowieku :) wykopano macewy. takie pamiątki po świecie, z którym radom był kiedyś dosyć mocno związany. o tym jest ten post. jeżeli drażni Cię brak informacji na temat Wołynia, załóż osobny wątek. chętnie przeczytam. słowo daję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Na szczęście już jest mniej związany IP: *.radom.vectranet.pl 11.07.08, 17:50 Choć kombinują jak nam swoją baze z rakietami wsadzić aby jakąś awanturę wywołać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 18:55 jak antysemici tu szaleja to admin siedzi cicho. jak nazwałem ich po imieniu to admin wyciął/WHY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.pilickanet.pl 12.07.08, 11:05 Jesli bylyby to jakies nedzne kamienie to na pewno nie trafilo by to do opinii publicznej, ani do konserwatora zabytkow. Jesli odkopano by popiersie lenina to forum wrzaloby ze to komunistyczna gazeta, a jakby odnaleziono jakis zaginiony swiety obraz:D to wszyscy by krzyczeli ze czarna mafia chce opanowac swiat, och krzykacze, debile nie znajacy sie na rzeczy ta informacja byla we wszystkich lokalnych mediach, ale tylko tu ma taki wydzwiek. Jak mozna sie poddawac takiej tendencji i wypisywac takie brednie. Ludzie wy chyba w zyciu sie strasznie nudzicie ze we wszystkim szukacie drugiego dna. Niektore sprawy w zyciu sa prostsze niz sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Macewy wykopano na budowie marketu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 21:55 Chyba nie wszyscy wiedzą, że przed wojną Radom był niemalże w połowie żydowski i że radomianami byli także żydzi. Macewy to ślad historii i tożsamości przedwojennego Radomia. Znalezisko ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś