pol2804 19.07.08, 19:34 Proszę o polecenie dobrych zespołów muzycznych na wesele z wokalistka w składzie. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Akcel Re: zespoły na wesele IP: *.internet.radom.pl 20.07.08, 00:37 Zespól Muzyczny-Akcel- Na każdą okazję 4-osobowy z wokalistką tel. Marcin-693-595-282 Tomek-506-904-782 Zapraszamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: zespoły na wesele IP: *.internet.radom.pl 30.01.09, 22:07 NIE POLECAM-AKCEL-to PIJAKI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka16 Re: zespoły na wesele 20.07.08, 15:53 Polecam Zespól Muzyczny RYTM. Jest to zespol 4-osobowy z wokalistką. Sama slyszalam na weslelu jak graja na zywo.Sa super, fajnie spiewaja i bawia gosci,wybralam wlasnie ich:)Ale to wszystko przeciez rzecz gustu. podaje kontakt do zesplou RYTM tel.505-627-787 Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.mniow Re: zespoły na wesele 20.07.08, 21:54 zapraszam na naszą stronę www.members.lycos.co.uk/defacto/news.php tel:784035169 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: zespoły na wesele IP: *.era.pl 21.07.08, 08:57 Witam, Polecam zespół Lorens. Zespół 4 osobowy z wokalistką. Kontakt 60220887 Zawsze świetna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi7 Re: zespoły na wesele IP: *.infoplus.com.pl 21.07.08, 10:12 Nie polecam black&white Odpowiedz Link Zgłoś
abartczak1 Re: zespoły na wesele 21.07.08, 11:58 Gość portalu: Artur napisał(a): > Witam, > Polecam zespół Lorens. > Zespół 4 osobowy z wokalistką. > Kontakt 602201887 > Zawsze świetna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
igorsenior Re: Zespół Black & White - nie Polecam! 25.03.09, 10:19 Co za Wieśniaki prawdziwe Cześki w kapeluszach syn sam wziął ten zespół, bo słuchał opinii z tego forum, chyba sami go tworzą. Miałem inteligentnych zacnych gości, a oni odwalali wiejskie wesele /najadłem się tylko wstydu i pragnąłem końca tej porażki/ zespół w kapeluszach, a słoma z butów wystawała, jakie prymitywne prowadzenie wesela zwykłe prostactwo. Co do Wokalisty to straszny fałsz a głos przeciętny chałturniczy nic rewelacyjnego, pieje i często fałszuje, wokalistka mało śpiewała sam playback miała "żabie oczy" chyba chora na tzw. wytszeszcz, straszyła gości i opalona, aż brudna, zwykła wiejska dziewucha, była tylko do stroju a straszyła, żałosna żenada. Fatalny repertuar nie wiedziałem co grają z kolumn trzaski i liczne piski często nie było nic słychać co grają! A ja chciałem dla syna zespół MEDIUM. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: zespoły na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 19:08 A ja polecam black& white.zależy od gustu, ja mysle ze są rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "0`KAY'- Re: zespoły na wesele IP: *.internet.radom.pl 30.01.09, 22:06 TAKI JEST TYKO JEDEN---"0`KAY" Witamy Nazywamy się ot tak po prostu "O`KAY", Jesteśmy bardzo ze sobą zżytym,sympatycznym,wesołym Zespołem Muzycznym. Chcielibyśmy umilać Państwu każda Rodzinną Imprezke,Uroczystośc,Wesela,Studniówki. "jesteśmy do usług"- możemy również poprowadzić karaoke, co będzie dodatkową atrakcją na państwa imprezie. Zapraszamy,czekamy na odzew z Państwa strony i kontakt. RENIA,GRZEŚ,JACEK I PAWEŁ. kontakt. Grześ 509-602-993. Odpowiedz Link Zgłoś
igorsenior Re: Zespół Black & White - Wieśniaki! 25.03.09, 10:41 Co za Wieśniaki prawdziwe Cześki w kapeluszach syn sam wziął ten zespół, bo słuchał opinii z tego forum, chyba sami go tworzą. Miałem inteligentnych zacnych gości, a oni odwalali wiejskie wesele /najadłem się tylko wstydu i pragnąłem końca tej porażki/ zespół w kapeluszach, a słoma z butów wystawała, jakie prymitywne prowadzenie wesela zwykłe prostactwo. Co do Wokalisty to straszny fałsz a głos przeciętny chałturniczy nic rewelacyjnego, pieje i często fałszuje, wokalistka mało śpiewała sam playback miała "żabie oczy" chyba chora na tzw. wytszeszcz, straszyła gości i opalona, aż brudna, zwykła wiejska dziewucha, była tylko do stroju a straszyła, żałosna żenada. Fatalny repertuar nie wiedziałem co grają z kolumn trzaski i liczne piski często nie było nic słychać co grają! A ja chciałem dla syna zespół MEDIUM. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś