Dodaj do ulubionych

zespoły na wesele

19.07.08, 19:34
Proszę o polecenie dobrych zespołów muzycznych na wesele z wokalistka w składzie. Z góry dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Akcel Re: zespoły na wesele IP: *.internet.radom.pl 20.07.08, 00:37
      Zespól Muzyczny-Akcel-
      Na każdą okazję
      4-osobowy z wokalistką
      tel.
      Marcin-693-595-282
      Tomek-506-904-782

Zapraszamy :-)
      • Gość: radomianka Re: zespoły na wesele IP: *.internet.radom.pl 30.01.09, 22:07
        NIE POLECAM-AKCEL-to PIJAKI!!!!!!
    • malutenka16 Re: zespoły na wesele 20.07.08, 15:53
      Polecam Zespól Muzyczny RYTM. Jest to zespol 4-osobowy z wokalistką.
      Sama slyszalam na weslelu jak graja na zywo.Sa super, fajnie
      spiewaja i bawia gosci,wybralam wlasnie ich:)Ale to wszystko
      przeciez rzecz gustu.
      podaje kontakt do zesplou RYTM tel.505-627-787
    • konrad.mniow Re: zespoły na wesele 20.07.08, 21:54
      zapraszam na naszą stronę
      www.members.lycos.co.uk/defacto/news.php
      tel:784035169
    • Gość: Artur Re: zespoły na wesele IP: *.era.pl 21.07.08, 08:57
      Witam,
      Polecam zespół Lorens.
      Zespół 4 osobowy z wokalistką.
      Kontakt 60220887
      Zawsze świetna zabawa
      • Gość: blondi7 Re: zespoły na wesele IP: *.infoplus.com.pl 21.07.08, 10:12
        Nie polecam black&white
      • abartczak1 Re: zespoły na wesele 21.07.08, 11:58
        Gość portalu: Artur napisał(a):

> Witam,
        > Polecam zespół Lorens.
        > Zespół 4 osobowy z wokalistką.
        > Kontakt 602201887
        > Zawsze świetna zabawa
        • igorsenior Re: Zespół Black & White - nie Polecam! 25.03.09, 10:19
          Co za Wieśniaki prawdziwe Cześki w kapeluszach syn sam wziął ten zespół, bo
          słuchał opinii z tego forum, chyba sami go tworzą. Miałem inteligentnych zacnych
          gości, a oni odwalali wiejskie wesele /najadłem się tylko wstydu i pragnąłem
          końca tej porażki/ zespół w kapeluszach, a słoma z butów wystawała, jakie
          prymitywne prowadzenie wesela zwykłe prostactwo. Co do Wokalisty to straszny
          fałsz a głos przeciętny chałturniczy nic rewelacyjnego, pieje i często fałszuje,
          wokalistka mało śpiewała sam playback miała "żabie oczy" chyba chora na tzw.
          wytszeszcz, straszyła gości i opalona, aż brudna, zwykła wiejska dziewucha, była
          tylko do stroju a straszyła, żałosna żenada. Fatalny repertuar nie wiedziałem co
          grają z kolumn trzaski i liczne piski często nie było nic słychać co grają! A
          ja chciałem dla syna zespół MEDIUM. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!
    • kocis74 Re: zespoły na wesele 25.07.08, 11:18
      www.bajka.muzyka.pl
      • Gość: weselnik Re: zespoły na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 19:08
        A ja polecam black& white.zależy od gustu, ja mysle ze są rewelacja!
    • Gość: "0`KAY'- Re: zespoły na wesele IP: *.internet.radom.pl 30.01.09, 22:06
      TAKI JEST TYKO JEDEN---"0`KAY"
      Witamy
      Nazywamy się ot tak po prostu "O`KAY",
      Jesteśmy bardzo ze sobą zżytym,sympatycznym,wesołym Zespołem
      Muzycznym.
      Chcielibyśmy umilać Państwu każda Rodzinną
      Imprezke,Uroczystośc,Wesela,Studniówki.
      "jesteśmy do usług"- możemy również poprowadzić karaoke, co będzie
      dodatkową
      atrakcją na państwa imprezie.
      Zapraszamy,czekamy na odzew z Państwa strony i kontakt.
      RENIA,GRZEŚ,JACEK I PAWEŁ.

kontakt.
      Grześ 509-602-993.
      • igorsenior Re: Zespół Black & White - Wieśniaki! 25.03.09, 10:41
        Co za Wieśniaki prawdziwe Cześki w kapeluszach syn sam wziął ten zespół, bo
        słuchał opinii z tego forum, chyba sami go tworzą. Miałem inteligentnych zacnych
        gości, a oni odwalali wiejskie wesele /najadłem się tylko wstydu i pragnąłem
        końca tej porażki/ zespół w kapeluszach, a słoma z butów wystawała, jakie
        prymitywne prowadzenie wesela zwykłe prostactwo. Co do Wokalisty to straszny
        fałsz a głos przeciętny chałturniczy nic rewelacyjnego, pieje i często fałszuje,
        wokalistka mało śpiewała sam playback miała "żabie oczy" chyba chora na tzw.
        wytszeszcz, straszyła gości i opalona, aż brudna, zwykła wiejska dziewucha, była
        tylko do stroju a straszyła, żałosna żenada. Fatalny repertuar nie wiedziałem co
        grają z kolumn trzaski i liczne piski często nie było nic słychać co grają! A
        ja chciałem dla syna zespół MEDIUM. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka