Dodaj do ulubionych

zespół Mini-Max

IP: *.46.udn.pl 26.07.08, 18:23
Bardzo proszę o opinie na temat tego zespołu. Będę
bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: :P Re: zespół Mini-Max IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 21:01
      Spoczko. Sporo nowych kawałków maja, ale nie graja disco- polo a z włąsnego doswiadczenia wiem ze ludzie najlepiej sie przy takiej muzyce bawia :P
    • Gość: aaa Re: zespół Mini-Max IP: *.46.udn.pl 30.07.08, 14:15

dzieki bardzo pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Olga Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:24
        nie polecam. niedawno bylam na weselu na
        Gebarzewskiej.Chaltura,kierownik zmanierowany,widac,ze nie chce mu
        sie juz spiewac,trudno sie dziwic nie pierwszej mlpodosci,a
        najgorsze to ,ze udaja,ze graja na zywo,a jada z dyskietek,widac,ze
        nawet wokal nagrany.Za co wiec placic,to lepiej disc jokeja
        wziac.Szkoda szmalu!
        • Gość: xenon Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 15:08
          pewnie nie zagrali ci dedykacji i tak się mścisz??? hehehehe Nawet
          wielkie koncerty są z półplejbeku i większe pieniądze dostaja....
        • Gość: XXX Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:36
          Widze ze komus związanemu na stale z sala G-106 nie przeszlo
          smarowanie zespolow grajacych na tej sali. Ile już padlo pomowien z
          waszej strony? Zawisc czy sprawianie sobie przyjemnosci?
          Normalnie kompromitacja.
    • Gość: aaa Re: zespół Mini-Max IP: *.46.udn.pl 24.08.08, 13:36
      nie wiem Olga byc moze jestes z konkurencji... bo juz mam wyrobiona opinie o
      zespole ktory wziełam na swoje wesele wiem ze sa znakomici bo byłam ostatnio na
      weselu na ktorym grali
      • Gość: Olga Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 14:23
        Jakbym byla z konkurencji,tobym polecila w zamian zespol,a nie
        zrobilam tego.Bylam tez pod lipami,gdzie grali i mam to samo
        zdanie,chalturniki.Najstarszy,kierownik,zuzyty glos,bez przerwy
        SMSuje,a wokal leci,o czym to swiadczy?A kilka lat temu grali na
        studniowce w mojej szkole i ten,niby plejboj b.podrywal nas,a mial
        strasznie wulgarne teksty,nawet oblesne,nie chcialam tego
        wspominac,ale daje dobra rade.Udanej imprezy!
        • Gość: aaa Re: zespół Mini-Max IP: *.46.udn.pl 30.08.08, 15:51
          dzieki olga napewno bedzie udana:)
          • Gość: Irek Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 11:19
            Zgadzam się z Olga,zespol niewart polecenia.Tydzien temu byłem na
            weselu,gdzie grali,poczatkowo zapowiadało się dobrze,ale póżniej
            robili b.długie przerwy,chałturzyli ,a szef,prostak zaczął rzucac
            b.odważne teksty,np.z metra cięty,na gościa weselnego.Im nie chce
            sie już grac,wpadli w rutynę,i rzeczywiście lecą z dyskietek.Zgroza
            • Gość: xenon Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 20:07
              Nauczcie się najpierw pisać porawnie, a potem dopiero kogoś
              krytykować(olga).
              • Gość: Becia Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 17:03
                Olga,zgadzam sie z toba,ze tanteta,duze przerwy,koniec o 4.00,gdzie
                goscie chca sie bawic,a ten kierownik niezle napalony na mlode
                dziewczyny,nawet na weselach szuka "obiektow".Do kitu,a ten drugi z
                zespolu wylatuje na parkiet i pajacuje.Nie warto!!!!!!!
                • Gość: renia Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 13:33
                  osobiście byłam na weselu z zespołem mini max i powiem ze są fajni a wokalistka
                  ma super głos naprawde polecam
                • Gość: Minimax do beci ktora mysli ze wszystko wie.... IP: 89.108.221.* 29.10.08, 22:57
                  tak naprawde jestes wulgarna, i glupia kobieta mozna nawet
                  powiedziec ze dziewczynka 14 letnia ktora jest bardzo
                  zagubiona...nie bede tlumaczyl dlaczego tak jest ze robimy duze
                  przerwy....itp...to wiedza tylko profesjonalisci... a Ty do nich nie
                  nalezysz..znajdz w sobie wiecej pokory....i zrelasksuj sie zamiast
                  pisac bzdury o moim zespole...przynajmniej mamy zawalony caly sezon
                  poczawszy od kwietnia do polowy listopada...a to??o czyms swiadczy.
                  pozdrawiamy minimax
                  • Gość: gość Re: do beci ktora mysli ze wszystko wie.... IP: *.radom.pilicka.pl 30.10.08, 11:30
                    Ale burak
                  • lucjan1.dwa Re: do beci ktora mysli ze wszystko wie.... 28.11.08, 13:09
                    jestem jedną z klijentek. niezraziły mnie wypowiedzi na wasz temat
                    ale gdy potwierdziłeś zagadnienie nt. przerw zaczełam się obawiac bo
                    mi mówiłeś zupełnie co innego a to narusza twą wiarygodność. mam
                    nadzieje ze niezawiode się bo zawsze może znaleść się gość któremu
                    się nie spodoba i wcale nie będzie gościem podstawionym umyślnie.
                    mam nadzieje że wiesz o czym mówie i to nie jest grożba tylko
                    sugestia z naszej ostatniej rozmowy pozdrawiam i czekam do
                    sierpnia!!!!! anka
                    • Gość: Wera Re: do beci ktora mysli ze wszystko wie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 16:36
                      Ludzie czy Wy wiecie że Wasze posty są już dawno nieaktualne??
                      Przecież MINI-MAX chociaż był naprawdę fajnym i dobrym zespołem na
                      nieszczęście sie rozpadł-wiem bo tydzień temu mieli grać u mojej
                      kumpeli na weselu i niestety grała ta szmira Ambasador. Byliśmy
                      zawiedzeni że nie bedzie Mini-Max`u no ale nie spodziewaliśmy się że
                      takie zespoły jak ten Ambasador to jeszcze wogóle istnieją-lipa aż
                      ich mało. Szkoda tylko że lider Mini Maxa zapewnia ludzi do
                      ostatniego dnia że wszystko jest ok i że będą grali a tak nie jest.
    • paw123_pl Re: zespół Mini-Max 25.05.09, 10:39
      witam uważam ze zespól bombowy!!!!!!!!wokalistka prześliczna a do tego głos
      przepiękny!!!!!!!!!wiem że chłopak marcin chyba ma na imie to brat wokalistki
      głos również super....słuchajcie polecam ten zespół każdemu uważam ze dziewczyna
      i chłopak maja najlepsze głosy w Polsce!!!!
      • Gość: remek Re: zespół Mini-Max IP: 193.111.144.* 27.05.09, 13:45
        Zespol sie rozpadl i ta dziewczyna zalozyla z bratem nowy,nie wiem
        nazwy,a do starego zespolu wzial jakiegos z lapanki,tamci sie
        poznali,ze chalturzy,oszukuje.jadac z dyskietek.Dobrze,ze sie
        rozpadli,a szef niech nie oszukuje,tylko oddaje zadatki i spada na
        emeryture.
    • Gość: Magda Re: zespół Mini-Max IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.09, 16:50
      Zgadzam się z Tobą totalna chałtura .
      • Gość: obserwator do magd Re: zespół Mini-Max IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.09, 17:44
        magda weź i nie szalej po wszystkich forach, widzę że na każdy zespół music
        wypluc ślinę, wszędzie cie pełno, daj sobie na wstrzymanie
        • Gość: maciek Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 18:33
          teraz robi pizze w złotej grocie.......
          • Gość: Ela Re: zespół Mini-Max IP: *.radom.vectranet.pl 28.05.09, 22:45
            Obiektywnie to mnie nie obchodzi czym sie zajmuje szef zespołu
            jakieś osobiste insynuacje przygłupów. Widziałam Mini-Max na
            imprezie w G2 w piątek 22 maja i z tego co pamiętam to była ta sama
            młoda dziewczyna wokalistka co na poprzednich imprezach a chłopaka
            nie pamietam, widocznie nawet jak go nie ma to nie zauważyłam. Grali
            super, dawno nie widziałam takiej zabawy.
            A wogóle to każdemu życze takiego głosu i energii jaką ma szef tego
            zespołu, w sumie niezły gość.
            • Gość: magda Re: zespół Mini-Max IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.09, 08:56
              Jassiu nie pisz sam o sobie nie było żadnej imprezy w G2 nie rób
              wstydu i tak jestęs słaby.
              • Gość: okland Re: zespół Mini-Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 12:06
                przecież to kapela weselna , kiedy koncertowali w G2 ????! może to dwa
                różne zespoły?
                • Gość: Remik Re: zespół Mini-Max IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.09, 21:18
                  Kto Go weżmie do G2 on się nadaje na dechy na wieś i to jeszcze na
                  wieś głęboką stary chałturnik niskiej klasy i basta.
                  • Gość: ela Re: zespół Mini-Max IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.09, 22:35
                    Trzeba być niezłym tempakiem, żeby nabrać sie na na ten wasz dialog,
                    Magda i Remik piszą z tego samego IP ( JESLI WOGÓLE WIESZ O CZYM
                    PISZE).Dialog między samym sobą.
                    A co do imprezy w G2 to poprostu jesteś za cienki by tam bywać i
                    wiedzieć kto gra, ale warto spytać 500 osób które tam się bawiło
                    przy muzyce Mini-Max.
                    Zapraszam do jutrzejszego wydania Echa Dnia, tam dowiesz się jak
                    grał Mini-Max, będą fotki, żeby nie było nieporozumień.
                    pozdrawiam Magde i Remika z głębokiej wsi
        • Gość: remik Re: zespół Mini-Max IP: *.xdsl.centertel.pl 30.05.09, 07:33
          Obserwator i ela to to samo IP JAsiu nie broń się po co wdajesz się
          w dialogi to cię gubi ,uważaj bo możesz dostać zawału.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka