anes_ines 28.07.08, 17:16 Co sądzicie na temat tej sali ??? bardzo proszę o opinię pod każdym względem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana9942 Re: Fantazja Milejowice 29.07.08, 12:17 jest świetna. Bawiłam się tam na weselu. Z tyłu maja super ogródek z efektywnym grilem taki mini bar. Jak dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Fantazja Milejowice IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.08, 17:23 Efektywnym czy efektownym :PP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Fantazja Milejowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 16:51 jedzenie i obsługa w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adinka Re: Fantazja Milejowice IP: 193.201.167.* 03.12.08, 11:21 Ja zarezerwowałam tam wesele na sierpień 2009, ale niestety z powodów osobistych muszę zmienić termin, a z tego co wiem u nich nie ma już nic wolnego w wakacje:( Z żalem, ale mogę odstąpić komuś moją rezerwację. kontakt mrsmoon@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Fantazja Milejowice IP: 94.254.241.* 13.04.09, 10:26 napiszcie coś wicej na temat tej sali jaka cena od osoby na 2010rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Fantazja Milejowice IP: 89.174.58.* 15.04.09, 08:30 Odstąpię termin w sierpniu 2009 w restauracji Fantazja w Milejowicach. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na e-mail : aplutka@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Fantazja Milejowice IP: 193.201.167.* 15.04.09, 14:05 Nie polecam tej sali, bo: 1. Jadą na opinii jaką sobie wyrobili dobrych parę lat temu, a ktora ze stanem obecnym nie ma nic wspólnego 2. Każda osoba z Fantazji, z ktorą rozmawiałam, a dzwoniłam 3 razy, żeby dopytać sie o szczegóły, mowila co inengo 3. Nawet moja znajoma, ktora zna wlaścicieli wolala zrobic wesele w innej restauracji niż tam 4. Dają mało jedzenia, a dania są inne niż ustalone wcześniej 5. Wiedzą, że i tak będą mieć Klientów (tych nieświadomych niczego), więc im specjalnie nie zależy i srednio się starają. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fantazja Milejowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 14:21 ja miałam swoje wesele w zeszłym roku i na moim weselu obsługa się bardzo starała, jedzenie było takie jak zamówiłam, grill był super, sali balowej tak przestronnej na żadnym innym weselu w radomiu i okolicach nie widziałam, w czerwcu będą tam chrzciny mojego dziecka, więc jak tam nie byliście na weselu to nie plećcie bzdur, a zazdrośni znajomi dużo rzeczy potrafią naopowiadać, wiem to z własnego doświadczenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Fantazja Milejowice IP: 193.201.167.* 15.04.09, 14:51 Nie od jednej osoby slyszłam same zle opinie o Fantazji. Natomiast dobrych w ogóle nie slyszałam. To chyba z nikąd się nie bierze? A znajoma nie z zazdrości nie robiła tylko żeby się nie denerowować jak jej jakiś numer wywiną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haneczka Re: Fantazja Milejowice IP: 195.93.162.* 15.04.09, 20:07 >a zazdrośni znajomi dużo rzeczy potrafią naopowiadać, wiem to z własnego doświadczenia,< Z własnego doświadczenia? Twoim znajomym tez się nie podobało? i pewnie naopowiadali z zazdrości, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fantazja Milejowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 20:38 ja i moi goście z wesela byliśmy zadowoleni, podziękowania dla obsługi i właścicielki (mam chyba do tego prawo? a może to forum nie jest dla osób mile wspominających swoje wesele?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Fantazja Milejowice IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.04.09, 01:21 więc jak to jest z tą salą w Milejowicach? ja wiem z doświadczenia,że ktoś kto robił tam wesele-bedzie wychwalał salę,żeby nawet przed sobą się nie przyznać-że wesele było nieudane-a więc bardzie interesuje mnie opinia gości-bezstronnych obserwatorów i konsumentów-ja spotkałam sie z negatywnymi opiniami-i nie wiem czy zdecydować się na tą salę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haneczka Re: Fantazja Milejowice IP: 195.93.162.* 17.04.09, 22:48 >więc jak to jest z tą salą w Milejowicach?< Wiolko, a co byś chciała przeczytać, komu uwierzysz? Wszystko jest kwestią gustu. Weż pierwszy lepszy zespół. Jedni będą nad nimi piać z zachwytu, inni otrząsną się ze wstrętem. Ta sama sala dla jednych będzie szczytem elegancji, dla innych totalnym bezguściem. Jedni chcą pieknej, porcelanowej zastawy stołowej, a dla innych do zaakceptowania będą półmiski ze stali nierdzewnej z "Leclerca". Jedni lubią marsza weselnego pod zaplutą klatką schodową na pierwszym lepszym blokowisku, drudzy nie potrzebują audytorium obcych ludzi na balkonach i bramek organizowanych przez okolicznych meneli, z którymi nawet raz w życiu słowa nie zamienili. Tu piszą różni ludzie, trudno tu być wiarygodnym. Najlepiej polegac na zdaniu znajomych, których gust mniej więcej znamy. Ja w "Fantazji" byłam raz, nie podobało mi się. Było zbyt pospolicie i właściciele nie stanęli na wysokości zadania. Ale my sie nie znamy i nie wiem czego Ty oczekujesz. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Fantazja Milejowice IP: 81.219.121.* 09.03.10, 20:27 Mam pytanie jaka jest obsługa w tej restauracji ?? Bo chciałbym zabrać żonę na wykwitną kolacje . Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedz pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Fantazja Milejowice IP: 81.219.150.* 11.03.10, 19:26 tak byłem tam parę razy obsługa nie polecam porostu odradzam odczułem pewna niechęć od osoby która mnie obsługiwała naprawdę nie POLECAM!!!! A jedzenie było bardzo ostre aż za ostre nie dało się zjeść tego !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Fantazja Milejowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 15:35 byłeś na imprezie zorganizowanej czy tylko na obiedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Fantazja Milejowice IP: *.internet.radom.pl 23.03.10, 15:00 Nie zgadzam się z tą opinią byłam na weselu i jestem za dozwolona Bardzo mila restauracja super obsługa. Przepyszne dania obiadowe oraz przystawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asnyk Re: Fantazja Milejowice IP: *.radom.vectranet.pl 23.03.10, 19:31 polecam ta slae weselna, pod wzgledem technicznym bedziecie zdowoeni, moze troszke mało miejsca na sali bankietowej ale da sie wytrzymać, patio idealistyczne dla rodzinki jak sobie troszke popije- jest gdzie usiąść na zewnątrz.. jezeli mogę jeszcze polecić wam sale weselną to zobaczcie sobie małęczyn nowy i stary- tam też jest w czym wybierać... POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Fantazja Milejowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 14:49 bylam tam na weselu jako gosc .JEDZENIE NIE ZACIEKAWE CZUC TYLKO MAKE I PRZYPRAWY.FLAKI OKROPNE .wiekszosc osob nie zjadla.nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Fantazja Milejowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 16:00 a ja byłem tam wczoraj na komuni, jedzenie mi bardzo smakowało, stoły zastawione po brzegi, osobiście ja polecam, podane czysto i elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta.clg Re: Fantazja Milejowice IP: 153.19.108.* 17.09.10, 20:26 odstąpię salę weselną "Fantazja" w Milejowicach - termin: 6 sierpnia 2011 - www.mr-fantazja.pl/motel.htm .Na salę weselną została dana zaliczka w wys. 1000 zł. Zainteresowane pary proszę o kontakt: Marta, tel.502273101 Jestem zmuszona salę odstąpić z powodów osobistych - jak ktoś jest zainteresowany ślubem w kościele na Borkach w Radomiu to też mogę termin odstąpić - godz. 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeJot Re: Fantazja Milejowice IP: *.wroclaw.mm.pl 02.12.13, 21:24 WŁAŚCICIELE SĄ ODPOWIEDNIMI OSOBAMI NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU A MIEJSCE ,,FANTAZJI,, FANTASTYCZNE....:):):) Odpowiedz Link Zgłoś