patsy79 28.08.08, 13:21 z racji tego,że w przyszłym tyg. rozpoczyna się wrzesień, to może zacznijmy ustalać termin spotkania i miejsce, no i to czy z dziećmi czy bez... czekam na wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.w.o.n.k.a pn - pt ,16-18,Żeromskiego/park Kościuszki 28.08.08, 21:31 Bez dzieci to może być problem,nie każda ma z kim zostawić a i nie każda chce zostawić;D.No i jedne pracują, drugie też pracują ale w domu.Wpisujcie może w temacie jaki dzień, jakie godziny i może rejon miasta to się może jakoś dogadamy.Ja swoje preferencje wpisałam, elastyczna jestem więc się chyba załapię :)) A za parę dni wyciągniemy średnią, czerwona róża w zęby cobyśmy się rozpoznały i dawaj! na zlot... Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: pn - pt ,16-18,piaskownica w Leśniczówce :) 28.08.08, 22:50 Ja z dzieciem. A inny termin też mogę dopasować :) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: uwaga! spotkanko 28.08.08, 23:43 Godziny pasują, miejsce bez znaczenia (byleby było gdzie zaparkować samochód) i również z dzieciaczkami, bo M. w rozjazdach, a ... Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: uwaga! spotkanko 29.08.08, 06:56 dzień obojętny,godzina po 17,z racji tego,że mieszkam na ustroniu bardziej pasowałby mi park obok katedry ale dostosuję się-małż przywiezie,małż odwiezie...może być z dzieckiem albo bez. Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: uwaga! spotkanko 29.08.08, 20:57 ja sie dostosuję, w pracy urlop, może być z dzieckiem i bez :) Miejsce obojętne , bo i tak mieszkam w Jedlni Letnisko Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: uwaga! spotkanko 29.08.08, 21:11 Ja też dojeżdżam spoza Radomia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re:do patsy79 30.08.08, 12:13 > Miejsce obojętne , bo i tak mieszkam w Jedlni Letnisko< O masz do mnie bardzo po drodze bo ja w Rajcu- moze mnie odwiedzisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re:do patsy79 30.08.08, 22:35 Imoenko, na jakiej ulicy? Z Lesiowa też jest niezbyt daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re:do annobr 31.08.08, 20:26 oj atk publicznie na forum???? ale tez masz do mnie blisko jadac przez wole golebiowska:)) Odpowiedz Link Zgłoś