1rafal_kow 01.09.08, 18:33 Interesuja mnie kierunki dziennikarskie , historia , wos i polski . Gdzie najlepiej udac sie do liceum na takie profile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xD Re: Licea IP: 82.139.45.* 02.09.08, 19:23 Chałubiński.... ale co prawda nie ma dziennikarstwa ale jest human... a to dobry początek jeżeli chcesz isc na studia dziennikarskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
1rafal_kow Re: Licea 03.09.08, 12:52 Dzieki A w ktorym liceum poza kochanowskim jest najlepszy profil humanistyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Licea IP: *.radom.vectranet.pl 03.09.08, 17:18 humanistyczny - to chyba katolik i Czachowski - bardzo dobre szkoly, gdzie jednak przedmioty scisle leza, wiec human musi byc rewelacyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student pw Re: Licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 22:49 w czachowskim mat-fiz lezy??? No no, kto by pomyslal. Jeszcze kilka lat temu nauczyli mnie tam dosyc sporo z tych dziedzin, chodzilam do mat-fiz-inf i poziom byl raczej wysoki, i chwale sobie to bardzo, bo na studiach bylo calkiem gladko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Licea IP: *.radom.pilicka.pl 04.09.08, 19:11 Kochanowski,Katolik, Czachowski- wybór więc spory:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Licea IP: 82.139.45.* 04.09.08, 20:01 Czachowski według mnie jest przereklamowany. Katolik to nuudna szkoła... A w Chałubińskim świetna atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: Licea IP: 82.139.52.* 04.09.08, 20:10 hamany są napradę dobre w czachowskim, Pisze tak mimo ze kończyłem Chałubińskiego (bio-chem, z których szkoła słynie), ale zdecydowanie pod wzgledem humanistycznego lepszy czachowski ew. kochanowski. Katolik wcale nie jest rewelacyjny, maturę zdaje 100 proc. 9ale cop to za problem skoro podchodzi do niej 50 osób), wyniki bez rewelacji. Wie.cej osób dostaje się na prawo z IVLO, czy III LO niż od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Licea IP: *.radom.vectranet.pl 05.09.08, 06:28 osobie o zacięciu humanistycznym nie polecam Kochanowskiego - ta szkoła słynie z przedmiotów ścisłych - a głównie fizyki. Ja myślę, że Czachowski, Chałubiński i Katolik - dla osób zarówno zdolnych jak i DOSYĆ pracowitych. Jeśli którejś z tych cech Ci brakuje - Traugutt i Baczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
1rafal_kow Re: Licea 05.09.08, 19:37 Dzieki za wszystkie wpisy :) No to mam dylemat :) a Gdybyscie mieli wybierac pomiedzy Czachowskim a Chalubinskim to gdzie jest wyzszy poziom? Dz z gory za wpisy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elomoto_ras19 Re: Licea 05.09.08, 20:04 Bez cienia wątpliwości Chałubiński. Ta szkoła zobowiązuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 21:34 Jeśli chodzi o klasy humanistyczne to tylko Czachowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaszka Re: Licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 22:43 Dla humanów polecam Hubala. Oczywiście to żart, lecz jest on odzwierciedleniem "fachowości" poprzednich wpisów. Na ra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foka Re: Licea IP: 193.111.147.* 08.09.08, 12:43 Rafałek, wydaje mi się, że z lekka dzielisz skórę na niedźwiedziu, który... jeszcze spaceruje... Przed Tobą przecież egzaminy gimnazjalne... Dobrze na nich wypadnij, to będziesz przebierał w ofertach. W innym przypadku, straciłeś energię na zbyt wczesne wpisy... Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajek Re: Licea IP: *.radom.pilicka.pl 11.09.08, 18:04 Jeśli chodzi o historię to tylko Konopnicka i prof. Zytnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Licea IP: *.radom.vectranet.pl 11.09.08, 20:28 zytnicki jest na zwolnieniu!! ja jestem w chalubinskim na humanie i sobie chwale:P:D warunki sportowe do dupy w czachowskim 100x leprze ale atmosfera w szkole zajebiaszcza:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Licea IP: *.45.udn.pl 14.09.08, 18:11 Coś u Ciebie drogi mon jednak nie najlepiej z tym "humanem" sądząc po ortografii i języku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dady Re: Licea IP: *.211.udn.pl 11.09.08, 21:23 sory - i to ma być radomsko - prawnicza inteligencja??!!o zgrozo........... Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Licea 12.09.08, 13:49 za moich czasów w kochanowskim nie było klasy stricte humanistycznej. Dlatego z powodu jej braku znalazlam się w klasie " językowej" z rozszerzoną fizyką i biologią ;). To prawda że w 6 LO prym wiodą mat-fizy, nimniej jednak jeżeli posiadasz umysł humanistyczny, na pewno się nie uwstecznisz...świetnym nauczycielami i ludźmi z pasją są p. Wieczorek i p. Spólna.Pozdrwaiam i zycze udanego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 17:49 Czachowski to szkola w ktorej nauczyciele komentuja wszystko wsrod uczniow. Nie zapomne wywodow pewnej matematyczki (oczywiscie na lekcjach) na temat innych nauczycieli, uczniow a nawet dyrekcji.Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Licea IP: 82.139.52.* 12.09.08, 21:54 zachwycacie sie tym żytnickiem jak niewiadomo co. Konopnicka nad czym ubolewm spadła na psy, co podkreślają sami nauczyciele w tej szkole, poziom uczniów bardzo spadł, matura od kilku lat wypada bardzo słabo i ludzie się praktycznie nei dostają na studia poza radom czy kielce. Przykre, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX??? Re: Licea IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.08, 12:30 toż jest w konopejce nowa dyrekcja i co nic nie rusza do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
ochronadanycho Re: Licea 14.09.16, 12:42 bezpłatne szkoły dla dorosłych Kielce www.edukatorkielce.pl/o-szkole Odpowiedz Link Zgłoś