Dodaj do ulubionych

DAMI KOLEJNA WPADKA

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:58
Rewelacyjna DAMI NET to kolejna wpadka tejze tELEWIZJI 3-krotnie zamowilem dami-
net poprzez internet i .........cisza nikt nie skontaktowal sie zemna, na moje
telefony panienka z dAMI powiedziala ze mieli uszkodzony serwer i wszystko sie
rozlecialo...(sic!) po ponownym (4 tyg. temu) wypelnieniu formularza i prosbe o
kontakt cisza....... Dami wyprowadz sie do Jeleniej Gory moze tam sa
jeszcze ....jelenie......
Obserwuj wątek
    • Gość: Pablo Re: DAMI KOLEJNA WPADKA IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 22:04
      Mnie odpowiedzieli na maila - po dłuuuuugim oczekiwaniu...
    • Gość: karolpl Re: DAMI KOLEJNA WPADKA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 22:47
      Wydaje mi sie, ze Dami zyskala sporo klientow na radomskim rynku i ...zaczela
      ich olewac.
      Wstyd, a ja wciaz apeluje - ODDAJCIE EUROSPORT!!!!!!
    • jassp Re: DAMI KOLEJNA WPADKA 16.01.02, 09:03
      Gość portalu: NET napisał(a):

> panienka z dAMI powiedziala ze mieli uszkodzony serwer i wszystko sie
      > rozlecialo...(sic!)

Server się rozleciał bo poczta została zarzucona prośbami o powrót Eurosportu.
    • Gość: michał Re: DAMI KOLEJNA WPADKA IP: *.radom.pl 16.01.02, 10:22
      JA byłem również bardzo zainteresowany ich ofertą, zrezygnowałem po tym jak
      przetestowałem łącze w ich siedzibie. Taka przepustowość sobie pomyślałem.
      Po przetestowaniu udałem się do ATS i właśnie sobie surfuje w domku :)))
      Założyli mni w ciągu tygodnia.
      • Gość: gofia Re: DAMI KOLEJNA WPADKA IP: *.rado.gazeta.pl 16.01.02, 15:08
        Gość portalu: michał napisał(a):

> JA byłem również bardzo zainteresowany ich ofertą, zrezygnowałem po tym jak
        > przetestowałem łącze w ich siedzibie. Taka przepustowość sobie pomyślałem.
        > Po przetestowaniu udałem się do ATS i właśnie sobie surfuje w domku :)))
        > Założyli mni w ciągu tygodnia.

Ile placisz miesiecznie? Czy to siec osiedlowa?

• Gość: Rafał Re: DAMI KOLEJNA WPADKA rafal@dami.com.pl IP: 172.16.0.* 30.01.02, 22:20
      Jestem uzytkownikiem DamiNet, który posiada umowę o numerze 1/2001, czyli krótko mówiac jestem pierwszym użytkownikiem tej sieci w Radomiu !!! ( ha ha ha ......w Dami już z pewnościa wiedzą o kogo chodzi, bo pamietaja pierwszego klienta). Na poczatku byłem bardzo zadowolony, a teraz podłączanie się do Dami Net to wyrzucanie pieniedzy w błoto. Jakość połączenia jest bardzo niska. Strony ładuja sie nieraz z predkoscia 100-300 B/s, co praktycznie uniemożliwia korzystanie z internetu. Jeśli na załadowanie niewielkiej strony trzeba czekać kilka minut, to może to skutecznie wyprowadzić z równowagi. Wejście na tak podstawowe strony jak onet.pl czy wp.pl też wymaga sporo czasu. We wrzesniu i październiku 2001 połączenie było nawet 100 szybsze od obecnego - nie przesadzam - tak było !!!!! Można było np. ściagac różne cuda z prędkościa do około 250KB/s, a nawet 350 KB/s. Obecnie - w porywach ( tzn. w nocy gdy wiekszośc internautow śpi ) można wycisnac 20-30 KB/s, ale to na prawdę w porywach i przy dużym szczęściu. Byłem na początku bardzo zadowolony i sam namówiłem na DamiNet kilka osób, za co ich teraz serdecznie i puiblicznie przepraszam. Generalnie odradzam podłaczenie przynajmniej na razie. Czekam na zakończenie 12 miesięcznej umowy i jeśli nic się nie poprawi pomyslę o czymś innym. Pozdrawiam : Rafał - moj adres - rafal@dami.com.pl
      • Gość: MarcinZ Re: DAMI KOLEJNA WPADKA rafal@dami.com.pl IP: 172.16.0.* 08.02.02, 14:26
        Panie Rafale, czy nie sadzi Pan przypadkiem, że może być Pan mocno
        zmanierowany. Jeden użytkownik na łączu 2Mbps PolpakT i 512kbps czystego E-bone
        to chyba była lekka przesada z naszej strony...
        Zapewniam jednak, że jeśli jest Pan tak bardzo niezadowolony z usługi to prosze
        pokusić sie o łącze u innego providera, na szczęście nie jesteśmy monopolistą
        na radomskim rynku w tej branży. Jeśli uzyska Pan lepsze parametry łącza
        zapewniam, że bez ponoszenia jakichkolwiek dodatkowych kosztów będzie miał Pan
        możliwość zwrotu modemu bez oczekiwania na zakończenie 12 miesięcznej umowy.
        I jeszcze jedno - dlaczego nie wpłynęła do naszej firmy żadna Pana skarga na
        funkcjonowanie łącza skoro jest Pan tak bardzo niezadowolony?
        Marcin Zwierzchowski
        DamiNet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka