Dodaj do ulubionych

bar kaskada na Wolanowskiej

IP: *.xdsl.centertel.pl 15.10.08, 10:22
prosze o jakies opinie na temat organizacji wesel w kaskadzie
Obserwuj wątek
    • Gość: radomianka Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.17.udn.pl 19.10.08, 00:26
      Tylko nie kaskada. Przeczytaj opinie wczesniejsze na ten temat.
    • Gość: kowal Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 07.09.09, 19:49
      totalna beznadzieja
      • Gość: mm Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 08.09.09, 09:01
        niezgodze sie z poprzednikami, robilam wesele w kaskadzie w czerwcu i nie mam
        nic do zarzucenia, profesjonalnie obsluzona od początku przy podpisywaniu umowy,
        do konca w momencie rozliczenia. faktycznie mialam obawy na początku kiedy tez
        wczytywalam sie w posty, ale są troche nie aktualne ze wzgledu na to ze obsługa
        lokalu włącznie z wlascicielem sie zmienila. tak wiec gorąco polecam to miejsce
        tak jak pewnie polecają go moi znajomi bedący na mmoim weselu
        • Gość: elżbieta Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 12:14
          a od kiedy zmienił się tam właściciel, jak ostatnio go tam widziałam?
          • Gość: Leszek i Teresa Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 18:37
            W niedzielne popołudnie w Kaskadzie miła niespodzianka po zmianie właściciela, miła obsługa, kuchnia już dla koneserów, a do tego mogliśmy posłuchać na żywo muzyki na pianinie, nawet "Dla Elizy" Beethovena i standardów jazzowych.
            Dlatego wybieramy się na dancing w piątek.
            Polecamy.
            • Gość: DanielJ Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 11.10.09, 19:24
              Chociaż jesteśmy młodzi, to podobał nam się dancing w Kaskadzie, a pstrąg był
              wyśmienity. Zmiany od września w zarządzaniu restauracją na plus. Tak trzymać
              • Gość: aczorna Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.centertel.pl 15.10.09, 13:58
                Super kuchnia super właściciele!! Polecam Piątkowe Dancing!!!!
          • Gość: mariola Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: 178.56.90.* 17.08.10, 22:40
            Właściciel zmienił się od 13 sierpnia 2009 r.a efekty zmian jakie
            dokonują się w Kaskadzie oceniają klienci :)
    • Gość: kaka Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:30
      oj, chyba reklama w radio nie przyniosła efektów
      • Gość: gość Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 16.10.09, 20:52
        Absolutnie NIE !!!!!
        • Gość: Gosia B Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 20.10.09, 00:07
          i ja z mężem byłąm w ostatni piątek w Kaskadzie, zespół dał czadu a mąż nie
          pamietał jak to się stało ze obudził w domu:) potancówka pierwsza liga:) i za
          wstęp nie trzeba płacic.
          pozdrawiam obsługę Gosia:)
        • Gość: gość Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.centertel.pl 20.10.09, 18:51
          dlaczego nie? napisz konkretnie co jest nie tak?
        • Gość: kasia Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.centertel.pl 20.10.09, 18:57
          Absolutnie nie ,to nie jest żadna odpowiedź,może napisz konkretnie
          co co jest nie tak w kaskadzie?
          • Gość: Di Du Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.09, 19:41
            Tylko nie Kaskada!!! Po pierwsze, obsługa, po drugie kuchnia nie dostaniesz tego
            co oczekujesz, po trzecie ja po swoim weselu byłam zdegustowana, wszystko było
            nie tak!!!
            • Gość: kasia Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.centertel.pl 22.10.09, 21:28
              Kiedy miałaś to wesele w Kaskadzie ? Czy to było w ostatnich dwóch
              miesiącach kiedy inna osoba prowadzi ten lokal?
            • Gość: redonion Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 04.11.09, 16:31
              twoje zdegustowanie mogo wynikać z tego że lokal wczesniej wspópracował z
              restauracja z milejowic, z tego co wiem ten mezalians już nie ma miejsca i od
              razu widać wyniki. pozdrawiam ekipę z Kaskady
      • Gość: mariola Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: 178.56.90.* 17.08.10, 22:33
        oj KAKA, właśnie reklama w radio przyniosła efekty chociaż
        zdecydowanie lepsza jest poczta pantoflowa i to właśnie cieszy
        najbardziej. Tak więc nie masz powodu do radości a ja wręcz
        odwrotnie :) A tak przy okazji bardzo proszę nie łączyć Kaskady z
        żadną inną restauracją w okolicach Radomia,od roku jest to lokal
        prowadzony przez zupełnie inną osobę. Pozdrawiam wszystkich i cóż
        zapraszam do Kaskady może tylko niekoniecznie wszystkich :)
    • depaula Re: bar kaskada na Wolanowskiej 04.11.09, 15:15
      > Gdy zobaczyłam to miejsce, to mnie ZAUROCZYŁO PODWÓJNIE (wnętrze sali, jak i
      to, co na zewnątrz)!. Tego szukaliśmy i okazał się to świetny wybór ;).
      Zorganizowaliśmy tam nasze przyjęcie weselne we wrześniu 2009r. Wszystko zależy
      od tego, czego szukasz i czy masz trochę inwencji twórczej. My chcieliśmy
      przyjęcie weselne w oryginalnym klimacie, coś w stylu "garden party", na
      powietrzu. Ze względu na wrześniową pogodę musieliśmy ustawić stoły wewnątrz
      sali, ale i tak było Bajecznie. Okrągłe stoły, 120 m białych światełek w sali z
      kamienia i na zewnątrz + podwieszana organza,(zero balonów), duży grill na
      powietrzu, fontanna czekolady zamiast typowego wiejskiego stołu itd. A do tego:
      Uczciwa, Życzliwa i Profesjonalna obsługa(szefostwo), pyszne jedzenie, fajni
      kelnerzy. Powiem krótko: nasi goście, przyjaciele stwierdzili, ze bawili się w
      niepowtarzalnym klimacie. I ze nigdy nie byli na takim weselu...:). Chyba nie
      muszę już nic dodawać;). POLECAM!!!
      • Gość: gość Re: bar kaskada na Wolanowskiej IP: 83.2.230.* 04.11.09, 22:51
        Dzięki za iformację

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka