Gość: a. IP: *.radom.vectranet.pl 17.10.08, 13:39 jak wyglada slub w tym kosciele bo slyszalam ze nieladnie ksiadz odprawia msze i jaki jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiek Re: slub w kosciele na borkach IP: 82.139.46.* 19.10.08, 17:18 Że ksiądz jest nieładny ? Czy że tak odprawia msze ? A czy ma to znaczenie ? I tak nic nie zapamiętasz z kazania i całej mszy, więc po co to całe larum? Wszędzie księża "lecą" standardową gadkę, żaden z nich się nie wysila. Widziałem kilka razy tamtejszych księży w akcji, ale niczego nieładnego nie zauważyłem, myślę że jest wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: slub w kosciele na borkach IP: 195.93.162.* 19.10.08, 18:13 Koszt ślubu 500 zł.Ale odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: slub w kosciele na borkach IP: *.radom.vectranet.pl 20.10.08, 08:20 ja wlasnie jestem z borek,dlaczego odradzasz,co tam jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Re: slub w kosciele na borkach IP: *.88.udn.pl 27.10.08, 13:25 Ja też z borek i też jestem zainteresowana :) Co jest nie tak podczas ślubu? 500 zł za sam ślub, czy z zapowiedziami i dekoracją kościoła? Byłam w kwiaciarni u nas, zapytać o dekorację kościła to powiedziała, że zakonnica robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: slub w kosciele na borkach IP: 82.139.43.* 28.10.08, 00:52 Niedawno brałam ślub na Borkach.Mszę odprawiało dwóch księży bo ślub był o 18.Młody ksiądz miał kazanie.Uwierz,super kazanie. Takie właśnie do młodych,o życiowych sprawach powiedzianych z humorem.Ślub plus zapowiedzi 500 zł.Jeżeli chcesz dodatkowy przystrój kościoła to siostra zakonna to robi -dla niej 100 zł.Ale wydaje mi się to zbyteczne bo nasz kościół jest zawsze bardzo ładnie udekorowany kwiatami. Zdjęcia z kościoła wyszły super, oddały one jego piękno. Bardzo polecam tą parafię,wbrew temu co inni wygadują. Takie jest zdanie nie tylko moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: slub w kosciele na borkach IP: *.radom.vectranet.pl 25.02.09, 19:32 mogalbym cie prosic o jakies zdjecia na maila poniewaz ksiadz nam pozwolil udekorowac tylko oltarz i chce zobaczyc jak to wygladalo. mb163@interia.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: slub w kosciele na borkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 23:25 w kazda sobote (jesli sa slubu)zreszta zawsze nasz oltarz jest ladnie przystrojony, my jak sie pytalismy o dodatkowe przystrojenie, byl warunek ze nie moga to byc kwiaty sztuczne i zadne kokardki i itp,zeby ogolnie ladnie sie komponowalo z caloscia. Ale jak poszlam na jakis slub zobaczyc jak jest to wszystko przystrojone zdecydowalam ze nie bede nic juz cudowac. Przed ołtarzem jest ogromny i ladny bukiet i rownie duze bukiety sa na ambonie , przed mownica i kolo tabernakulum. A kwiaty to byly biale i zolte mieczyki i kalie. Jesli chodzi o zdjecie to nie mam w calosci oltarza, zawsze cos zaslania i nie widac tego efektu.....Ale uwierz naprawde ladnie to sie komponowalo Zreszta jak nam zakonnica mowila, proboszcz lubi kwiaty prawdziwe i zeby bylo je widac w kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: slub w kosciele na borkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 23:29 a i nic nie placilismy ekstra za ustrojenie tylko i wylacznie za slub. To co opisalam wyzej to taki standart, i tak jest kazdej soboty czy niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: slub w kosciele na borkach IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.08, 09:04 w ktorej kwiaciarni bylas?kiedy masz slub jesli mozna wiedziec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: slub w kosciele na borkach IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.08, 09:06 jest jakis chorek albo skrzypek czy trzeba wynajmowac kogos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Re: slub w kosciele na borkach IP: *.88.udn.pl 28.10.08, 15:23 Do mojego ślubu to jeszcze daleko :) 09.2010 Byłam w tej kwiaciarni po drugiej stronie, nie tej na wprost Kościoła. Skrzypka trzeba sobie samemu wynająć, nie wiem jak jest z chórkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: slub w kosciele na borkach IP: *.internet.radom.pl 28.10.08, 16:20 A moze chcecie trębaczy? POLECAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: slub w kosciele na borkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 23:34 jest siostra ktora bardzo ladnie spiewa....mozna sie dogadac jakie piesni zaspiewa.,,,,U nas sa duze i pieknie brzmiace organy....wiec nie widze sensu zagluszac je jakimis skrzypcami..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do reni Re: slub w kosciele na borkach IP: *.radom.vectranet.pl 26.02.09, 12:38 czy moglabys mi wyslac na maila jakies zdjecia z kosciola jak to wygladalo tylko z dekoracja oltarza,bo ksiadz nam na reszte nie pozwolil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: slub w kosciele na borkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:12 daj maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz to renia napis Re: slub w kosciele na borkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:13 Re: slub w kosciele na borkachIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: renia 25.02.09, 23:25 Odpowiedz w kazda sobote (jesli sa slubu)zreszta zawsze nasz oltarz jest ladnie przystrojony, my jak sie pytalismy o dodatkowe przystrojenie, byl warunek ze nie moga to byc kwiaty sztuczne i zadne kokardki i itp,zeby ogolnie ladnie sie komponowalo z caloscia. Ale jak poszlam na jakis slub zobaczyc jak jest to wszystko przystrojone zdecydowalam ze nie bede nic juz cudowac. Przed ołtarzem jest ogromny i ladny bukiet i rownie duze bukiety sa na ambonie , przed mownica i kolo tabernakulum. A kwiaty to byly biale i zolte mieczyki i kalie. Jesli chodzi o zdjecie to nie mam w calosci oltarza, zawsze cos zaslania i nie widac tego efektu.....Ale uwierz naprawde ladnie to sie komponowalo Zreszta jak nam zakonnica mowila, proboszcz lubi kwiaty prawdziwe i zeby bylo je widac w kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: slub w kosciele na borkach IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.09, 15:26 mb163@interia.pl mysle ze dogadam sie z zakonnica i ladnie nam udekoruje,bo z naszym proboszczem nieda sie rozmawiac,ciagle na nas krzyczal i na nic nie pozwala :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: slub w kosciele na borkach IP: *.radom.vectranet.pl 20.04.09, 13:17 tylko zastanawiam sie dlaczego nie pozwala na dekoracje calego kosciola bylby jeszcze ladniejszy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1304 Re: slub w kosciele na borkach IP: *.147.232.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.18, 11:40 Dzień dobry. Chciałabym skontaktować się z osobą, która w ostatnim czasie organizowała ślub w kościele na Borkach. Chciałabym spytać o kwestie organizacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś