Gość: gin Re: Tomasz Jargot-ginekolog- proszę pacjentki o o IP: 82.139.37.* 10.11.08, 19:22 Tu miejsce nie na takie komentarze,co mnie mogą obchodzić sprawy dotyczące ginekologi,spadłaś z księżyca że o takie sprawy pytasz.To forum już schodzi na dziady.Jak masz czelność pytać z nazwiska lekarza o opinie.Debilizm i to chyba wtórny. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 10.11.08, 19:50 Take it easy man! :) Dziewczyna ma prawo pytać. Jest odważna, założyła osobny wątek, nie wiem czy szukała w archiwum, ale widać, że nie boi się sama pytać. Równie dobrze może pytać wśród znajomych, i też prosto z mostu o tego lekarza. Być może to dobra okazja, by zapoczątkować nowe podforum Radomia, np. "Ludzie w Radomiu", gdzie pacjenci, klienci mogą zamieszczać swoje opinie lub pytać o nie. Tylko co wtedy zostanie na forum głównym? Idealnie by było, gdyby zostały tylko artykuły z komentarzami. Resztę możnaby poprzenosić w odpowiedniejsze miejsce niż "Ośla ławka"... Ale to jest tylko moja sugestia, którą polecam moderatorom do przemyślenia. P.S. Nie chcesz, nie czytaj wpisów. Nikt Ci przecież nie każe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martilia Re: Re IP: *.74.udn.pl 10.11.08, 20:48 Jak można pytać o opinie np. dot. filmów, firm, skarżyć na nierzetelne, obgadywać polityków i innych, to dlaczego nie można pytać o opinie o lekarzach? Szukałam już informacji o lekarzach, znalazłam mnóstwo wątków, ale o tym panu zbyt wiele nie pisano. Może zerknij na inne nazwiska osób. Znajdziesz mnóstwo podobnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 10.11.08, 20:51 Może klikaj we właściwe "Odpowiedz", co martilia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re2, to może tak: 10.11.08, 21:12 To może przeczytaj raz jeszcze, tym razem uważnie i bez zbędnych emocji co napisałam i zastanów się, czy właściwie kierujesz swoją agresję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martilia Re: Re2, to może tak: IP: *.74.udn.pl 10.11.08, 23:38 ok, ja nie jestem agresywna, tylko niechcący coś pochrzaniło mi się w tym odpowiadaniu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martilia Re: Tomasz Jargot-ginekolog- proszę pacjentki o o IP: *.74.udn.pl 10.11.08, 20:58 ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin Re: Tomasz Jargot-ginekolog- proszę pacjentki o o IP: *.230.udn.pl 10.11.08, 23:47 po raz kolejny odczytuję jako kryptoreklamę. Może jestem już starym cynikiem jak to mawiał mój przyjaciel. Za każdym razem wietrzę podstęp w takich pytaniach. Co on Ci jeszcse nie zrobił, skąd znasz to nazwisko. Jeżeli od koleżanek, to dlaczego nie masz do nich zaufania. Narażasz się na komentarze albo złośliwych skurczybyków, albo stetryczałych cyników. mnie to śmieddzi reklamą gabinetu pana doktora. A Ty jak masz wątpliwości to tam po prostu nie idź. Po co masz później wysłuchiwać od swoich bliskich, że zrobiłaś be... Odpowiedz Link Zgłoś