Dodaj do ulubionych

domy drewniane

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 12:36
Czy ktoś z szanownych internautów z Radomia i okolic korzystał z usłu firm
budujących domy z drewna? Jestem na etapie oglądania takowych, ale chciałbym
zasięgnąć opinii użytkowników.
Obserwuj wątek
    • Gość: uzzi Re: domy drewniane IP: *.udn.pl 04.01.04, 22:32
      Nikt nie wie o takich firmach?
      • Gość: drzewolubna Re: domy drewniane IP: *.udn.pl 05.01.04, 19:50
        rzucam temat nagórę, bo mnie też interesują informacje o takowych firmach: ile
        kosztuje taki dom, jak z utrzymaniem ciepła, czy można łączyć ze starymi z
        odzysku itd... a little help, anyone?
        • Gość: Pello Re: domy drewniane IP: *.internet.radom.pl 05.01.04, 22:59
          Nie będę oryginalny, ale proponuję szukać przez wyszukiwarki, hasło: domy
          drewniane. Zagadnienie skomplikowane, najlepiej zwracać się bezpośrednio do
          firm. Swoją drogą drewniane domy nie są popularne w Polsce. Zapewnie z powodu
          tańszych technologii, a równie termoizolacyjnych jak drewno. Może przez stronę
          Muratora?
          Powodzenia
          • Gość: uzzi Re: domy drewniane IP: *.udn.pl 05.01.04, 23:11
            Ale my nie chcemy obłudnych reklam tylko opinii tych, którzy takie domy
            niedawno zbudowali.
            • Gość: GregorY Re: domy drewniane IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 09:50
              o własnie.
              Dziekuję za reanimację pytania :)
              Wiem jak się toto buduje i tak dalej - chciałem tylko zobaczyć i porozmawiać z
              użytkownikiem po np. 1 roku mieszkania w takim domu.

Pozdrawiam zainteresowanych
              • Gość: klok Re: domy drewniane IP: *.udn.pl 06.01.04, 10:40
                Piekny drewniany dom jest przy drodze do Suchej od Białobrzegów.
              • Gość: Pello Re: domy drewniane IP: *.internet.radom.pl 06.01.04, 11:36
                Cóż może się stać z domem po 1 roku. Dom, jak dom, jak jest dobrze zrobiony, to
                to, czy jest z drewna czy z Ytongu nie powinno robić różnicy. Ciekawszą sprawą
                po 1 roku może być efekt zastosowanego rozwiązania ogrzewania i ciepłej wody.
                Natomiast ciekawiej byłoby porozmawiać z użytkownikiem po 5 i 10 latach
                używania.
                Pozdrawiam.
    • Gość: Robert Re: domy drewniane IP: 79.162.234.* 05.01.14, 21:37
      Witaj.
      Szczerze odradzam firmę Log Hause domy z bali. Firma oszukuje na dociepleniu budynku słaba jakość wykończenia, a co najgorsze w moim przypadku zrobili sobie samowolkę budowlaną o niczym mnie nie informując. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka