magda8043 28.11.08, 13:36 Witam serdecznie. poszukuje jakiegoś kontaktu do właścicielki zlkwidowanego komisu ślubnego w Radomiu przy ul. 25-go czerwca 37. Pani monika Wróbel lub Zofia Zagożdżon, Za wszelkie informacje z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta Re: komis ślubny IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.09, 10:23 Ja posiadam numer telefonu jednak jest on od dłuższego czasu wyłączony, a suknie przekazane jakiemuś mężczyźnie, który nie ma zamiaru ich oddać. Jeśli również nie masz sukni ani kontaktu zgłoś sprawę na policję. Zrobiło to już wiele dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: komis ślubny IP: *.radom.vectranet.pl 13.01.09, 08:57 tez jestem w tej samej sytuacji a nawet w gorszej bo zapodziałam gdzies umowę z tym komisem... i nie mam własciwie na jakiej podstawie zgłosic to na policje... a znacie namiary na tego pana, ktoremu zostały przekazane sukienki???bo mozna to załatwic inaczej ale namiary by sie przydały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: komis ślubny IP: 88.156.227.* 21.01.09, 19:23 ja właśnie dzwoniłam do tego pana i on twierdzi że pani Zagożdżon wysyłała smsy do właścicielek sukienek, jednak ja żadnego smsa nie dostałam, zresztą tak się spraw nie załatwia. Na razie mam mu wysłać zdjęcie z sukienką, a on ma sprawdzić czy jeszcze ją ma (rzekomo jest w Poznaniu), ale boję się, że on coś kręci. Nie wiem co zrobić, on twierdzi, że pani Zagożdżon jest za granicą. Jeśli macie jakieś pomysły to piszcie. Mój email to alicja_brzozka@o2.pl lub gg 10601689. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: komis ślubny IP: *.colc.cable.ntl.com 02.07.09, 01:32 mam pytanie,suknie odzyzkane?wiecie gdzie ta kobitka sie podziewa/? Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: komis ślubny-do Madzi!!!! 22.01.09, 09:11 >>>>Miła "madziu" pomyliłaś forum,wejdź na fora "oferty" lub"po godzinach a nam nie przeszkadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: ..do administratora forum...... 22.01.09, 09:18 >>>znów piszą o komisach ślubnych,czas z tym skończyć.-uprzejmie proszę o przeniesienia ich na inny forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ..do administratora forum...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 09:24 ło matko... ludzie mają problem to szukają pomocy wszędzie gdzie się da. mnie to nie dziwi. oraz nie przeszkadza. może akurat tu znajdzie się ktoś kto im pomoże. wielkie dziwowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
1000loginow Re: komis ślubny-do Madzi!!!! 22.01.09, 11:40 Drogi axelu, nie jestes wlascicielem ani moderatorem tego forum. Nie podoba ci sie czyjs post to go nie czytaj. Kogos moze nie obchodzic twoj problem z parkingiem na Michalowie czy rzewne wspomnienia z dziecinstwa podczas wycieczki rowerowej. Ale nie wypisuje od razu pod twoimi postami komentarzy: idz na forum z problemami parkingowymi czy wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: komis ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 14:33 to jeszcze raz ja proponuje żebysmy sie jakoś skontaktowały i zrobiły coś w końcu żeby odzyskać nasze sukienki, namiary podałam wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16 loginów Re: komis ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 16:01 Axel ale z ciebie baran.Gdzieś ty się uchował i jakieś szkoły kończył.Czy matole przeprosiłeś radomian za nazwanie ich motłochem i menelstwem.Problem kobiet poważny w przeciwieństwie do ciebie.Znikaj z forum i nie zawracaj głowy. Poprostu s.p.a.d.a.j.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakka4.1 Re: komis ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 12:08 Dziewczyny już zostało ustalone, że nasze spotkanie jest 03.02 o godz. 14 przed komisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczur Re: komis ślubny IP: 82.139.54.* 24.02.09, 16:03 jestem w tej samej sytuacji, ale dopiero dziś znalazłam wpis na ten temat. Czy to spotkanie 3 lutego się odbyło i czy coś ustaliłyście? Czy wiadomo coś więcej na ten temat? gg 3988533. Odpowiedz Link Zgłoś