Dodaj do ulubionych

Naprawa sprzętu Philips-gdzie?

17.04.09, 10:13
Gdzie w Radomiu mogę oddać do naprawy odtwarzacze CD i DVD i liczyć
na fachową naprawę?Będę wdzięczna za namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: du Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.radom.pilicka.pl 17.04.09, 10:33
      Taniej kupić nowe, chyba że wymagają tylko czyszczenia
      laserów .Pozdrawiam
      • Gość: iwa Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 09:52
        Ile mniej wiecej trzeba zapłacić za czyszczenie laseru?
        • Gość: du Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.radom.pilicka.pl 21.04.09, 14:55
          Tyle co za wacik śrubokręt i odrobinę uwagi.To całkiem poważnie, w
          serwisie zapłacisz więcej za demontaż i montaż urządzenia.Kiedyś
          warto spróbować.Pozdrawiam
    • Gość: aaa Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 13:11
      spróbuj na rogu słowackiego/średnia.może będzie się oplacało
      naprawic.
    • Gość: gosc Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.radom.pl 17.04.09, 16:09
      Jesli Philips, to tylko Centrum Serwisowe Mik - ul. Chrobrego 22 ->
      mik.radom.pl
      • Gość: ja Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:01
        Hehe. Tanio? Tam samo zostawienie sprzętu do naprawy kosztuje nieco
        mniej niż 100zł. I musisz to zapłacić jeśli sprzęt odbierasz nie
        naprawiony. Ot taki serwis.
        • Gość: gosc Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.radom.pl 28.04.09, 12:25
          nigdzie nie jest napisane, ze tanio. poza tym jest to autoryzowany serwis
          Philips na Polskę, więc i to kosztuje. ale w zamian masz przynajmniej
          zagwarantowaną jakość naprawy.
    • Gość: Negro Naprawa sprzętu -gdzie? IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.09, 12:04
      a ja polecam serwis na ul. Moniuszki 13. Kilka razy ja i moi znajomi oddawaliśmy sprzęty do naprawy do pana Janusza i nigdy się nie zawiedliśmy. Fachowiec w swojej dziedzinie, zawsze powie ile m/w będzie kosztowała naprawa albo czy w ogóle jest sens w to inwestować. polecam z czystym sumieniem!
    • janusznitka Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? 05.02.16, 10:59
      do recepcja
      ?
      6.jpg
      ??
      7.jpg
      ??
      8.jpg
      ??
      9.jpg
      ?Witam - te fotki świadczą o Waszym ,,sumiennym " wykonywaniu napraw serwisowych ! Jak możecie twierdzić ,że maszynka jest sprawna ! Na załączonych zdjęciach - specjalnie powiększonych - widać,że włosy dostają się między ostrza ! Nikt tego nie naprawiał ! W TAKIM STANIE (na zdjęciach) STRZYŻARKA WRÓCIŁA Z WASZEGO SERWISU !!!!!!!!!!!! Pracownik , który ,,naprawiał "(???) nie raczył nawet ostrzy wyczyścić !!! Proszę sklep ,aby Wam odesłał maszynkę jeszcze raz . Pozdrawiam - Janusz
      4 załączniki
      Podgląd załącznika 6.jpg
      [Obraz]
      Podgląd załącznika 7.jpg
      [Obraz]
      Podgląd załącznika 8.jpg
      [Obraz]
      Podgląd załącznika 9.jpg
      Oto moja opinia o MIK RADOM- Pozdrawiam Janusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka