calineczka78 17.04.09, 10:13 Gdzie w Radomiu mogę oddać do naprawy odtwarzacze CD i DVD i liczyć na fachową naprawę?Będę wdzięczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: du Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.radom.pilicka.pl 17.04.09, 10:33 Taniej kupić nowe, chyba że wymagają tylko czyszczenia laserów .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 09:52 Ile mniej wiecej trzeba zapłacić za czyszczenie laseru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.radom.pilicka.pl 21.04.09, 14:55 Tyle co za wacik śrubokręt i odrobinę uwagi.To całkiem poważnie, w serwisie zapłacisz więcej za demontaż i montaż urządzenia.Kiedyś warto spróbować.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 13:11 spróbuj na rogu słowackiego/średnia.może będzie się oplacało naprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.radom.pl 17.04.09, 16:09 Jesli Philips, to tylko Centrum Serwisowe Mik - ul. Chrobrego 22 -> mik.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:01 Hehe. Tanio? Tam samo zostawienie sprzętu do naprawy kosztuje nieco mniej niż 100zł. I musisz to zapłacić jeśli sprzęt odbierasz nie naprawiony. Ot taki serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? IP: *.radom.pl 28.04.09, 12:25 nigdzie nie jest napisane, ze tanio. poza tym jest to autoryzowany serwis Philips na Polskę, więc i to kosztuje. ale w zamian masz przynajmniej zagwarantowaną jakość naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negro Naprawa sprzętu -gdzie? IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.09, 12:04 a ja polecam serwis na ul. Moniuszki 13. Kilka razy ja i moi znajomi oddawaliśmy sprzęty do naprawy do pana Janusza i nigdy się nie zawiedliśmy. Fachowiec w swojej dziedzinie, zawsze powie ile m/w będzie kosztowała naprawa albo czy w ogóle jest sens w to inwestować. polecam z czystym sumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
janusznitka Re: Naprawa sprzętu Philips-gdzie? 05.02.16, 10:59 do recepcja ? 6.jpg ?? 7.jpg ?? 8.jpg ?? 9.jpg ?Witam - te fotki świadczą o Waszym ,,sumiennym " wykonywaniu napraw serwisowych ! Jak możecie twierdzić ,że maszynka jest sprawna ! Na załączonych zdjęciach - specjalnie powiększonych - widać,że włosy dostają się między ostrza ! Nikt tego nie naprawiał ! W TAKIM STANIE (na zdjęciach) STRZYŻARKA WRÓCIŁA Z WASZEGO SERWISU !!!!!!!!!!!! Pracownik , który ,,naprawiał "(???) nie raczył nawet ostrzy wyczyścić !!! Proszę sklep ,aby Wam odesłał maszynkę jeszcze raz . Pozdrawiam - Janusz 4 załączniki Podgląd załącznika 6.jpg [Obraz] Podgląd załącznika 7.jpg [Obraz] Podgląd załącznika 8.jpg [Obraz] Podgląd załącznika 9.jpg Oto moja opinia o MIK RADOM- Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś