Gość: DOMINO IP: *.energis.pl 02.12.03, 17:06 Finał zapowiada się ciekawie jest już znana pierwsza czwórka JASTRZĄB się podnieca że ogra ROSABUD i zagra w finale. Finały podobno w niedziele 14.12.03 godz.15.00. ZAPRASZAMY KIBICÓW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.radom.pl 03.12.03, 17:19 no jak mu sie uda - im chwala to dobrze, politechnika bedzie miala łatwiejszy finał(o ile ogra Grafix) co jest niemożliwe, więc pozostaje tylko walka o 3 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Amatorska liga siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Amatorska liga siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 00:14 NAREŚCIE WYGRANA PRZEZ SIATKARZY MERITUM(SZKODA ZE WALKOWEREM) I PIERSZWE PUNKTY ZDOBYTE PRZEZ "KRZYSIA " NA NAILEPSZEGO SIATKARZA SZKODA ZE TAK PUŻNO- JUŻ NIE BEDZIE NAJLEPSZY NA KONIEC RUNDY.STUDENCII STRASZNIE MĘCZYLI SIE Z PRYMUSEM'A'.Z TAKĄ FORMA BEDĄ MIELI PROBLEMY W WALCE O 3 MIEJSCE Z DOMINO,KTÓRZY FUKSEM WESZLI DO 4. NICZYM NIE ZACHWYCILI W MECZU Z CORTESEM, KTORY POPROSTU MIAŁ SŁABY DZIEŃ, A TAKICH W TYCH ROZGRYWKACH BYŁO JUŻ PARĘ. MIELI FATALNY DZIEŃ PRZEGRYWAJĄC TEŻ Z GRAFIKSEM I TRACĄC ZNIKOME SZANSE NA WEJŚCIE DO 4.STUDENCI Z PRYWATNEJ SZKOLY NIE SPROSTALI KADETOM Z LEŚNICZÓWKI KTÓRZY WYGRALI 2-0.W TYM PRZYPADKU NIE POMOGŁO DOŚWIADCZENIE LICZYŁY SIE UMIEJĘTNOŚCI A PWSOŚ ICH WOGÓLE NIE POSIADA. ROSABUD PEWNIE POKONAŁ DRÓŻYNE Z NAJLEPSZYM MENAGEREM LIGI 'PANEM K' KTÓRY JUŻ WPROWADZIŁ 1 ZAWODNIKA DO 3 LIGI.SPRĘŻCIE SIE WSZYSCY MOŻE WASZE NAZWISKA ZNAJDĄ SIE W JEGO NOTESIE. NA JEDNA KOLEJKĘ PRZED KOŃCEM JUŻ JEST WSZYSTKO WYJAŚNIONE. ROSABUD ZAGRA Z DOMINEM I SIE OKARZE KTO BEDZIE DOMINOWAŁ NA BOISKU. DRUGI POJEDYNEK ZAPOWIADA SIE BARDZIEJ WYRÓWNANIE I EMOCJONUJĄCO. GRAFIX ZAGRA Z POLITECHNIKĄ I O ZWYCIESTWIE ZADECYDUJE DYSPOZYCJA DNIA.NA ZAJĘCIE 1 MIEISCA MAJA SZANSE 3 ZESPOŁY,BO DOMINO NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS.ZAWIODŁY ZESPOŁY CORTESU, KTÓRYM NIE POMÓGŁ ROZGRYWAJĄCY Z POLITECHNIKI, A PRZEDE WSZYSTKIM ZAWIODŁO MERITUM KTÓRE MIAŁO NAJLEPSZY TRANSFER W SEZONIE(A ZARAZEM NAJGŁOŚNIEJSZY). STUDENCII KUPCIE IM ZGRZEWKĘ ZA TO.NIECH SIE CHOCIAZ CHŁOPAKI OPIJĄ ZA TO WIELKIE NIEPOWODZENIE. PIERWSZA TROJKA NICZYM NIE ZASKOCZYŁA BO ZAWSZE JEST W CZOŁÓWCE, NA POCHWAŁY ZASŁÓGUJE ZESPOŁ TPSA KTÓREMU MAŁO ZABRAKŁO NA WEIŚCIE DO 4. POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA PO FINAŁACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliens Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.radom.pl 04.12.03, 09:23 hehehehe Bombel daj mi swoj numer gg. widze ze masz podobne poglady co ja. Brawo za ta opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedźwiedź niedziela 14-12 WSZYSTKO JASNE! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 11:40 Jest OK bo przeżywamy troche zabawy na parkiecie nasze... mimo animozji i antypatii wyraźnych coniektórych do niektórych, niech zwyciężą najlepsi (oczywiście Grafix!!! hehehe). zapomnijcie o transferach i kapownikach, sedziach i organizatorach. Najważniejze jest że nam się chce grać a coponiektórym oglądać i ekscytowac. pozdrawiam finalistów i gratuluje sukcesów już osiągniętych. Tym druzynom którym się nieudało proponuję pomału zapomnieć.... niedługo nowa runda i emocjee.. Mam nadzieje że będę oglądał finały z parkietu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliens Re: niedziela 14-12 WSZYSTKO JASNE! IP: *.radom.pl 04.12.03, 19:21 No gratuluję optymizmu jednak juz raz z politechnika przegraliscie i to 2:0. ale jezeli politechnika z wami nie wygra, bede trzymal za was kciuki w finale. Ale poki co sprezcie sie na politechnike. A jezeli chodzi o DOMINO!! prawdopodobnie bedzie walczyc ze studentami o 3 miejsce, ale to jest sport wiec jeszcze wszystko jest mozliwe. Sprawdzcie DOMINO niespodzianke i zagrajcie w finale, stac was na to!!! PYTAM sie jastrzab i domino!!! odpowiedzcie stac was na to?? czekam na odpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: niedziela 14-12 WSZYSTKO JASNE! IP: *.energis.pl 05.12.03, 19:34 nasza wygrana nie jast niespodzianką jaśli wygra rosabud to wtedy będzie niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: niedziela 14-12 WSZYSTKO JASNE! IP: *.neo / 217.96.36.* 11.12.03, 19:04 drużyne to może stać ale nie z tym wystawiaczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.neo / 217.96.36.* 11.12.03, 19:20 TY BOMBEL JAK ZNASZ SIE TAK DOBRZE NA KULINARIACH TO JAK CI SMAKOWAŁ BIGOS W PIŃCZOWIE CO GO PODOBNO 'buraki ' Gotowały.JESZCZE JEDNO Z MAPY TO TRZEBA UMIEĆ KORZYSTAĆ.NAPISZ MI DLACZEGO SIE LUDZI CZEPIASZ - ŻE LEPSI SĄ.A JAK UWAŻASZ INACZEJ TO WYJDZ NA PARKIET I POKARZ CO POTRAFISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOMBEL Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 15:13 MIAŁEM PO NIM SRAKE PRZEZ TRZ DNI. NA PRZECZYSZCZENIE JEST ZAJ.... MOŻE NA FINALY BYŚCIE JESZCZE UGOTOWALI, BO TO WASZA JEDYNA SZANSA ZEBY WYGRAC W NICH JAKIŚ MECZ. UMYLIBYSCIE SIE NA NIE WREŚCIE BO CHŁOPAKI MÓWIĄ ZE JAK DO BLOKU SIE Z WAMI SKACZE TO SIE NIEDOBRZE ROBI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jastrząb Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.energis.pl 04.12.03, 18:56 niedwiedz masz racje czyli domino a bombel i aliens niech sie schowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:48 PRZEPRASZAM! WIE KTOŚ GDZIE LERZY TEN JASTRZĄB???SZUKAŁEM NA MAPIE WOJSKOWEJ ALE NIE MOGĘ ZNALEŹĆ!!!!!! MOŻE MI KTOŚ POMÓC? Z GÓRY DZIEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOMBEL Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:54 PRZEPIS NA SAŁATKĘ Z BURAKÓW!!!!!!! WRZUCIC DO PKS-U RADOM JASTRZĄB GRANATA I CZEKAĆ JAK WYBUCHNIE. NAJLEPIEJ W CZWARTEK. POTEM DO SŁOIKÓW I ZAWEKOWAĆ. ŻYCZE SMACZNEGO, BO MINISTERSTWO ZDROWIA NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WSZELKI ZATRUCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.energis.pl 05.12.03, 19:42 bombel powiem ci jadno co taki burok jak ty może wiedzieć o siatkówce cał JASTRZĄB NA CIEBIE PIERDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 23:15 a niech pierdzi i tak jest mały.a na was cały radom sra i wam to nie przeszkadza i po gównach idziecie do 4. No cóż wiem ze to wasz żywioł i wam to nie przeszkadza, bedzie cie jutro na meczu czy macie zrywanie parkietu w oborze??? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jastrząb Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.energis.pl 06.12.03, 10:11 bombel nie martw się odwiedzimy cie kiedyś w tej BUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaj Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 13:05 Bombel nieźle piszesz.Nechcił byś pracować w gazecie. Daj jakieś namiary na siebie ja cie interesuje ta praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliens Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.radom.pl 06.12.03, 20:05 czlowieku naucz sie pisac!! i nie troj dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASTRZĄB Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.energis.pl 10.12.03, 14:54 FINAŁY SĄ OCZYWISCIE 14.12.03 GODZ.15.00 PIERWSZY MECZ ROSABUD- DOMINO ZAPRASZAMY SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grl Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.12.03, 14:50 Czesc. CZy moze mi ktos powiedziec kiedy w koncu sa finaly.?? Pozdrowienia dla "mlodego wilka" Plamy. Trzymaj sie zulu i szykuj forme na finaly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 17:29 Chcialem sie dowiedziec o ktorej i kiedy gra polibuda z grafixem-chodzi mi o fina??? Pozdrowionka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedz niedziela 15.00 i stało się!!!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 11:10 nareszcie wyniki... myślę że nie dla wszystkich satysfakcjonujące.....(4 plac najpaskudniejszy jak zawsze) gratuluje Rosabudowi (takich sześciu jak u nich dwóch "wiadomych" mogłoby zawojować niejedną ligę) przeskok z drugiej ligi na 3 miejsce w finałach to spory sukces i zasługa facetów którzy z siatkówką jeszcze do niedawna mieli niewiel wspólnego... Brawo!!!! o czwartych ....... można powiedzieć że rozegrali dobre mecze i zabrakło nieco szczęścia mimo wyraźnej pomocy kolegi Marcina w białych ubrankach.... który papiery i przepisy zna (gorzej z ich interpretacją na gorąco podczas meczu i brakiem skruchy po pojedynku by chociaż sie do nich przyznać). jest nastepny sezon i mam nadzieje w conajmniej niezmienionym składzie wystąpi Grafix....(drugie bardzo dobre miejsce gwarantuje następne emocje i aspiracje do bycia nalepszymi) z siatkarskim pozdrowieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mutu Niedzwiedz :) IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 15.12.03, 15:34 No to sie porobilo !!!!!!!!!!!!! Aejaaaaaaaooooooo Aejaaaaaaaaooooooooo Aejaooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedźwiedź mutuadresikjakisbysdal IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.03, 09:00 dobrze ze na internat czasem zagla... na adres marcin.c@xl.wp.pl nara do czwartku chyba?.. Odpowiedz Link Zgłoś