annobr 04.05.09, 13:33 aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=6505870&p=1&p=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia33 Re: Tanie buty na allegro 04.05.09, 19:11 naprawdę kupujecie buty na allegro, bez mierzenia?? ja bym nie mogła, moje stopy są tak "wymagające", że często nie mogę chodzić nawet w butach kupionych po przymierzeniu w sklepie:( a już różna numeracja do szału mnie doprowadza-jednej firmy dobre są na mnie 39, a drugiej 40! i zawsze gdzieś mnie uciskają, obcierają, robią odciski czy bąble, brr, nienawidzę kupować butów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Tanie buty na allegro 04.05.09, 20:01 inia - przybij piatkę :D ja też mam stopy całe w bąblach po butowych zakupach... Odpowiedz Link Zgłoś
joannanina Re: Tanie buty na allegro 04.05.09, 20:19 Ja kupuję z całkiem dobrym skutkiem:)Takie jakich nie zdobędę w Radomiu i w zdecydowanie niższej cenie niż w oryginale. Rozmiarówki juz kojarzę, ale zdarzyły się też skuchy, wystawiłam na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Tanie buty na allegro 04.05.09, 21:09 ja też kupuję-co nietrafione to wypycham na all.co do tych nowych i tanich-raz dałam się skusić na botki wiosenno-jesienne za 19 zł.owszem-niebrzydkie ale podeszwa ma chyba 1/10 milimetra grubości więc się cholernie niewygodnie chodzi,do tego czubek mi się wcisnął niechcący i-jak to plastik:)-nie chce wrócić do pierwotnego kształtu..jakbym je chciała sprzedać na all to najwyżej za złotówkę.. ale te zalinkowane balerinki fajne są i może dam się skusić:) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Tanie buty na allegro 16.05.09, 21:33 Już po zakupie... Kupiłam sobie czarne szpilki i jestem zadowolona. Bardzo wygodne! :) Odpowiedz Link Zgłoś