Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 19:03 Witam.Kto bawił się w lokalu Karszówka.Proszę o opinie.Pozdrawiam.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:21 Byłam gościem na komunii.To co się tam działo to koszmar i wstyd. Zero organizacji.Było chyba z 10 komunii i 4 kelnerki,które nie dawały rady obsłużyc tylu gości.Czekaliśmy na obiad 2 godziny.Tyle smo na kawę i herbatę.Wszyscy goście byli wścieki.To co zafundowała nam właścicielka Kaszówki to horror.Nie polecam nikomu organizowania tam imprez. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivien Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:13 Lokal ładny, obsługa do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:58 w lokalu mieliśmy wesele; bardziej szczegółowy opis na poprzednich forach. Tutaj zwięźle - najmocniej jak potrafimy odradzamy! organizacja zawiodła nas na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-73 Re: karszówka 29.09.09, 20:05 karolina opowiadasz głupoty czy napewno to była ich wina ja tam zamówiłam sobie sale i z tego co wiem to szczegóły ustala sie indywidualnie to moze ty popełniłaś błąd Ja miałam okazje tam się bawić i wszystko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: karszówka IP: 80.249.5.* 15.10.09, 10:49 Masakra , szkoda ze taki lokal musi tak mocno tracic przez organizacje i zajebiste oszczednosci wlascicieli organizatorów, ludzie byli glodni wstyd !!! Strzezcie sie lokalu chyab ze wniesiecie tam wlasne jedzenie i obsluge Odpowiedz Link Zgłoś
rafaello73 Re: karszówka 06.10.10, 09:19 imprezy do bani robią, oszukują ludzi, nie płacą za zamówiony i przyjęty towar - w moim przypadku są winni ponad 5 tys zł brutto - zresztą to już sprawa firmy windykacyjnej. Zastanówcie się zanim zaczniecie współpracę z Karszówką. pozdrawiam, faktura do wglądu dla zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś