Dodaj do ulubionych

Sońta znów wisi na słupach. Ale inny

18.05.09, 20:06
ŻENUJĄCE!!! Miasto znów zaśmiecone i to czym? Reklamą strony, która nie
istnieje. To miał być niby taki inteligentny trick jak piwo bezlakoholowe z
przymrużeniem oka? Był inteligentny- ale na miarę inteligencji radomskiego (
choć chyba nie tylko ) PiS-u. Czy jest ktoś w mieście, kto odpowiada za jego
estetykę? Przecież żaden normalnie funkcjonujący urzędnik nie pozwoliłby na
takie szpecenie miasta!! Mam wrażenie, że p. K. Sońta strzelił sobie w
wyborach eurpoejsckich w drugą swoją stopę. Z drugiej strony- chyba zagłosuję
na p. Sońtę- chcę go mieć z głowy w moim mieście. Sam mu z chęcią zafunduję
bilet. W jedną stronę.
Obserwuj wątek
    • afro87 Sońta znów wisi na słupach. Ale inny 18.05.09, 20:14
      najlepszy przykład na to jak dostać się do polityki. burak buraka pogania i tyle
      w temacie.
    • Gość: Irasiad Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 20:23
      wuefista w europarlamencie, a co on tam zaprezentuje, skok przez kozla?
      • axel-1033 Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny 18.05.09, 20:34
        >>Ten pan nie ma za grosz ambicji o honoru ,tak pchać sie do żłoba potrafi
        tylko taki co krząka ...pisali już :"Boże uchroń nasze miasto i Polskę przed
        takim eurodeputowanym "Ul.Żółkiewskiego znów oklejona na słupach ale bez tej
        "przyjemnej "podobizny.Jednak prawdą jest to że świnia wór drze i kwiczy...
    • Gość: Chiff Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.radom.vectranet.pl 18.05.09, 20:28
      Żenująca i poniżej krytyki jest wypowiedź Kowslakiego.Aż bije na
      odległość jego nienawiść (a raczej zawiść) do Sońty.Kto zrobił go
      szefem kapanii?Toż to jedna wielka tragedia.
    • Gość: Tolek_Banan Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: 83.18.74.* 18.05.09, 20:51
      > Z drugiej strony- chyba zagłosuję na p. Sońtę- chcę go mieć z głowy

Przecież on na to liczy. Swoją drogą to Sońta sięgnął bruku - wiele tablic
      obsunęło się ze słupów jak majtki ...
      • Gość: Dymek Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.internet.radom.pl 18.05.09, 20:57
        A ja się tam bardzo cieszę.Reakcje ludzi dowodzą że Radomianie głupi
        nie są i mają dość takich gierek.I sam fakt że Sońta a raczej obaj
        Sońtowie puszczą PIS z torbami wręcz działają na mnie budująco!
        • Gość: Dymek Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.internet.radom.pl 18.05.09, 21:00
          Za Kowalskim nie przepadam ale ma on rację.Sońta pociągnie PIS na
          dno a i Suskiego załatwi na amen.Już pani Wróbel się o mało nie
          przekonała.
    • Gość: plugagosc WOŁAM - wiecej tolerancji IP: *.radom.vectranet.pl 18.05.09, 21:45
      gdzie się podziały zastępy "Gazetowskich" tolerancjuszy?! No powieszono. Wisi.
      Zapłacono za to. Gdzie problem?! Skoro mamy tolerować sodomitów, to po co taki
      alarm o kilka tabliczek z jakimś tam napisem?! Nie rozumiem...
      • Gość: anita Re: WOŁAM - wiecej tolerancji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 21:59
        W twoim przypadku to normalka, że nie rozumiesz. Bo ty niewiele
        rozumiesz, czego dowody dajesz tu na tym forum systematycznie. za
        mały rozumek, plugawygosciu
        • Gość: Dymek Re: WOŁAM - wiecej tolerancji IP: *.internet.radom.pl 18.05.09, 22:02
          Zrozumiesz gościu jak PIS przegra wybory samorządowe.A wtedy
          wyprowadzka z miasta.Skiba do Jedlni,Marszałkiewicz do Jedlińska a
          Kosztowniak do Urzędu Pracy.Reszta tez tam.
          • Gość: Barbi to szczyt cynzmu i obłudy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 22:11
            To co wyprawia ten chłoptaś i jego kumple to szczyt cynizmu i obłudy.Wypada
            tylko współczuć naiwniakom którzy dadzą się nabrać na te ich prymitywne zagrywki
            i zagłosują na w-f mena .No ale jesteśmy w Radomiu wiec wszystko możliwe .
            • Gość: mam to gdzieś Re: to szczyt cynzmu i obłudy... IP: *.radom.vectranet.pl 18.05.09, 22:47
              Statek tonie. Polska i Radom nigdy nie były tak zadłużone. Wszystkie szczury
              chcą uciec do parlamętu ełuropiejskiego. Nie pomagajmy im w tym. Niech się sami
              wybiorą. Po raz pierwszy od 1989 nie idę na wybory.
            • Gość: /))))))) Re: to szczyt cynzmu i obłudy... IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 09:06
              Ciemny lud i genetyczni patrioci mogą być zachwyceni taką partyzantką.
              Tu wynik każdych wyborów zaskakuje nie tylko radomian ale budzi zdziwienie całej
              Polski. Tu czasem bywa śmiesznie czasem strasznie a bardzo rzadko normalnie.
        • Gość: berek Re: WOŁAM - wiecej tolerancji IP: *.31.radom.pilicka.pl 19.05.09, 08:14
          On plugawy gość a ty frajer.Na dodatek czerwony śmierdzący komunistyczny.A teraz
          zobaczymy który post wykasuje twój czerwony admin.
    • Gość: AA reklama strony, która nie istnieje? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.09, 22:54
      Reklama strony, która nie istnieje - PiS jest śmieszny...
    • Gość: Radom Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.09, 23:40
      Ja znam przynajmniej jedno nazwisko Sońta z PO. Czy to ten na
      plakatach? Bo imienia niestety nie zdąrzyłem przeczytać a jechałem
      ok. 50 km/h.
      • Gość: cieniasy Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.radom.vectranet.pl 19.05.09, 07:19
        Ale cfanaiaki!
        • Gość: Kazik.W toż to jest antyreklama.. IP: *.radom.vectranet.pl 19.05.09, 07:51
          Czy ci panowie nie rozumieją że te cwaniackie zagrywki to jest ich
          antyreklama i osiągają tym samym efekt odwrotny od planowanego. W
          Brukseli nie życzymy sobie lokalnych awanturników którym zamarzyła
          się lukratywna posadka a do ciężkiej codziennej pracy raczej się nie
          palą i raczej już się nie nadają .
          • Gość: ustroń Re: toż to jest antyreklama.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 08:59
            Jak widzimy mieszkańcy Ustronia hojnie płacą swojemu pracownikowi
            Karolkowi Sońcie za "pracę" w spółdzielni że stać go na finansowanie
            akcji plakatowej nie wiadomo o czym.
    • Gość: zdziwiony Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 09:21
      Zagadka. Co Sońta Karol ma wspólnego z 5 rocznicą przystąpienia
      Polski do Unii Europejskiej ????????????????
      • Gość: historyk Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.31.radom.pilicka.pl 19.05.09, 09:50
        Już odpowiadam.To jego przodek - bohaterski "Ośka" walczył i przelewał krew o
        niepodległa Polskę a niepodległość Polski wiąże się z jej przystąpieniem do
        demokratycznych struktur Unii Europejskiej.
        • Gość: xcv Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 10:06
          czyli Karol Sońta nie ma z tym nic wspólnego

albo tyle samo co:
          Kubuś Puchatek, to już 5 lat
          marchewka, to już 5 lat
          most, to już 5 lat
          świerk, to już 5 lat
          sklep, to już 5 lat ...
          • Gość: Ciekawa Anna Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.32.radom.pilicka.pl 19.05.09, 11:08
            Witam, czy może mi ktoś wytłumaczyć-rozwinąć skrót PIS, bo jakoś z prawem w tym
            skrócie to mam kłopoty.
            • Gość: xcv Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 11:16
              Jeśli chodzi o nazwę partii, to dla mnie zrozumiały jest tylko
              spójnik "i".
            • Gość: Ja Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 11:20
              Paranoja i Schizofrenia jako piszą w necie.
              • Gość: Doors Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.31.radom.pilicka.pl 19.05.09, 11:38
                Czerwone ścierwo zmieniające nicki ty jesteś na etacie opluwacza?
                • Gość: xyz Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 12:20
                  hahaha :))))
                  za to ty pod nickiem Doors pisujesz tu od lat :)))))

ale niektórzy bywają bezczelni, co za tupet ? !!!
                  • Gość: Ciekawa Anna Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.32.radom.pilicka.pl 19.05.09, 13:48
                    i jeszcze jedno pytanko, t/z PIS, było jest i prawdopodobnie będzie przeciw UE,
                    po cholerę się tam pchają, tylko kasa i ustawienie rodzinki w głowie?
                    • Gość: skarbonka Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 17:38
                      tak, many many many ...
                  • Gość: Pluska Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.radom.vectranet.pl 19.05.09, 17:50
                    A ja popieram to co pisze Doors.Od lat na pewno nie pisuje bo nie znam tego
                    adresu.Natomiast wielu tu piszących adresów uaktywniło się kiedy PO przegrała
                    sromotnie i przestała tworzyć zarząd miasta tak jak kiedyś z generałem
                    (najgorsze rządy w w historii miasta).
            • Gość: Wiesław Grzmot Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.radom.vectranet.pl 19.05.09, 22:19
              Picie i sex
    • Gość: K. Sonta Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.radom.vectranet.pl 19.05.09, 17:51
      Tak kochani "To już 5 lat..." jak nic nie robię. Dzięki :)
      • Gość: Paweł do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 18:42
        Był sobie ciekawy wątek rozpoczęty przez czarną pati ,a dotyczył
        wyjazdów radnego Gajewskiego do Kanady.Radny Gajewski obiecał
        zorganizować w tej sprawie konferencję 18 ,lub 19 maja.Czas sie
        dokonał a wątek, który zleciał nisko, nagle zniknął.Co się z nim
        stało??Szukajmy!!!A tak zapowiadało się ciekawie.Kim jesteś
        Adminie,cenzorkiem??I czy napewno jesteś
        samodzielny ,czy "robisz "na czyjeś zlecenie polityczne??? Uwolnij
        mnie od tych wątpliwości.zaraz pewnie watek się odnajdzie ,a mnie
        wyzwiesz od ślepców..Ciekawe jak wybrniesz...
        • Gość: Ja Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 19:16
          Były też inny ciekawy wątek dotyczący wycieczki p. radnego Kowalskiego, częściowo za pieniążki Miasta, który też zniknął. I to też robota Admina, prawda ? Ale ja w zanadrzu mam inny ciekawy wątek, który rozwinę, jak poznam szczegóły. Informacyjnie tylko podaję, że doszły mnie słuchy jakoby jeden z viceprezydentów umorzył karę umowną pewnemu radomskiemu inwestorowi, mimo że ten nie wywiązał się z umowy z Miastem. Kara ta, to bagatela około 1 miliona zł. Czy może ktoś coś dorzucić na ten temat ? Na wypadek gróźb ze strony cz. pati i innych jego kolegów, jakobym siał zamęt, ferment oraz pomawiał kogoś informuję, że czytałem pismo prezydenta dot. tej kwestii i było tam napisane, jak się rzeczy miały, czarno, na białym.
          • Gość: jky Re: do admina IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 19:27
            a to ciekawostka, no proszę ...
        • Gość: / Re: do admina IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 19:43
          był wątek i jest nadal, nie siej fermentu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=95002415&a=95002415
          • Gość: antybolszewik Re: do admina IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.09, 08:06
            Dobra akcja, mam nadzieje że czerwone psy krew zaleje..... jak PIS
            wygra te wybory w Radomiu, Sońta pogoń to czerwone barachło!
            Powodzenia!!!
            • Gość: Krzysztof Gajewski Re: do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 09:04
              Wątek dotyczący moich "prywatnych" wyjazdów do Kanady z tego co wiem istnieje
              dalej. Za brak konferencji przeprosiłem internautów za pośrednictwem Pana
              Bogdana Karasia. Sprawozdanie z wyjazdu złożyłem w biurze Rady Miasta zaraz po
              powrocie do Polski. Wszystkie wyliczenia i podliczenia są już zrobione.
              Informacja o wyjeździe jest dostępna na stronie internetowej Urzędu Miasta
              Radomia. Jednym z punktów na najbliższej Sesji Rady Miasta jest sprawozdanie z
              mojego pobytu w Kanadzie. Proszę o uważne jej wysłuchanie podczas obrad Rady
              Miasta, a później za pośrednictwem TV Dami. Nie mogę z Państwem polemizować
              ponieważ mam uszkodzony prywatny komputer. Ten wpis pierwszy i ostatni raz
              robię ze słuzbowego komputera. Jak zwykle pozdrawiam i przesyłam wyrazy
              szacunku, no może nie wszystkim. Krzysztof Gajewski
              • Gość: gggajewski Re: do admina IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.09, 09:30
                Radny Gajewski lubi podróże i te małe i te duże, za pieniądze
                miejskie?!
              • Gość: GŁOS Z KRYCHNOWIC Moj znajomy to "S.....a" czy ktos go badał???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 09:30
                Ani nie Jacek ani nie Wiesiek ani radny ani poseł .Zwykły swir .Czy
                ktos go badał lub skierowal na oddział izolacyjny .Nie wiem gdzie
                On jest bo podobno ma zakaz robienia konferencji przez kierownika
                przychodni zdrowia psychicznego!!
                • Gość: kryjerowicz za for Re: Moj znajomy to "S.....a" czy ktos go badał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:03
                  Zapewniam cię ,że najlepszy sposób na odszukania kumpla z Krychnowic
                  to List Gonczy rozwieszony na miescie nawet w WC na dworcach.
    • Gość: łoł Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 14:04
      Sońta znów wisi na słupach. Ale inny
      Za co go powiesili, biedaka? I czy wolno tak karać ludzi w XXI wieku?
      • Gość: jfk Re: Sońta znów wisi na słupach. Ale inny IP: *.radom.vectranet.pl 21.05.09, 17:27
        powiesili go ci z wyborczej za walke z platformą.....w ramach
        wolności słowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka