yannick77 28.05.09, 19:50 Jestem tylko ciekawy co pan Sońta obiecał panu Sońcie za ten plakat:)? A swoją drogą pomysł jest wyjątkowo żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brutal [...] IP: *.radom.vectranet.pl 28.05.09, 21:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_PIS Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.2.algo.radman.pl 28.05.09, 21:35 Gość portalu: brutal napisał(a): > POlityczne POmioty do budy. Zgadzam się w 100 %, uważam jeszcze (a jestem nauczycielką z 12 letnim starzem), że nazwisko naszego najlepszego posła i radnego powinno być na zawsze związane z naszym miastem, na 100 % rodzina (dzieci, wnuki, czy nawet daleka rodzina ale na S)na zawsze powinny reprezentować nasze miasto. PIS na wieki, PIS=RADOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Czego z takim "starzem" nauczy pani naszych dzieci IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.09, 06:54 Popieram PIS, ale przerażają mnie nauczyciele z 12-to letnim "starzem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 09:59 Gość portalu: Anna_PIS napisał(a): > Gość portalu: brutal napisał(a): > > > POlityczne POmioty do budy. > Zgadzam się w 100 %, uważam jeszcze (a jestem nauczycielką z 12 letnim starzem) > , > że nazwisko naszego najlepszego posła i radnego powinno być na zawsze związane > z naszym miastem, na 100 % rodzina (dzieci, wnuki, czy nawet daleka rodzina al > e > na S)na zawsze powinny reprezentować nasze miasto. > PIS na wieki, PIS=RADOM To aż się boję zapytać czego ty uczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 14.03.10, 13:17 ŹŻenada.! Szkoda,że takie zero jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 28.05.09, 21:34 Jak to nie kpi sobie z wyborców ? Kpi i wprowadza w błąd, manipuluje i oszukuje. Chcieli innych kandydatów przechytrzyć, a wyborców wykiwać ? Czy to się udało ? Ocenią wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_PIS Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.2.algo.radman.pl 28.05.09, 22:17 Prawdziwi Polacy, Prawdziwi Radomianie słuchający naszego ukochanego radia zagłosują na PIS . PIS = Radom, precz z UE, nie chcemy Europy w Radomiu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wrona_kra_kra_kra Re: Karol Sońta: ja nie kpię 28.05.09, 22:28 K.Sońta sam przyznaje w wypowiedziach dla prasy że jet kompletnym nieudacznikiem i partaczem. A to drukarnia wydrukowała zbyt małą czcionką napisy a on biedny tego nie dopilnował. A to strona nie działa bo nie dopilnował by informatyk zrobił jak trzeba. Facet nie umie chodzić koło kilku własnych, ewidentnie prostych spraw. A składa mu się w ręce los ćwierćmilionowego miasta? Ludzie kogo Wy wybieracie? Chyba coś tu jest "nie halo". Ja bym mu kijka drewnianego nie powierzył bo albo zepsuje albo zgubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 23:10 Co ty pleciesz ? K. Sońta to łebski facet i wybitny prawnik. Zatrudnia go w końcu w tym charakterze największa spółdzielnia mieszkaniowa w Radomiu. Poza tym musi być człowiekiem o nieposzlakowanej opinii i odpowiedniej moralności, gdyż w przeciwnym wypadku nie pracowałby wcześniej w biurze parlamentarnym PiS w Radomiu. Poza tym jego twarz znamionuje upór, inteligencję a także powodzenie u kobiet. I przede wszystkim jest radomianinem z dziada pradziada. To był trafny wybór obywatele Radomia. Trzymać tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuman2 Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.09, 00:19 Chyba gościu sobie żartujesz albo chcesz wmówić nam chorobę. O tak K.Sońta to rzeczywiście łebski gnojek,który na fali bolszewii PIS-owskiej walnie przyczynił się do rozwalenia Spółdzieli Ustronie nie mając z nią żadnych powiązań ,jako choćby jej członek. Wcielając się w rolę obrońcy uciśnionych mieszkańców Ustronia z polecenia lub woli prawej i sprawiedliwej partii organizuje jak kiedyś Lenin rewolucję by przejąć władzę.Teraz nie będzie zatrudniony ,ale będzie zatrudniał. Prawda o trafnym wyborze radomian jest taka sama jak on z dziada pradziada radomianin.Jak chcesz to sobie tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 05:16 Ja sobie wypraszam. Jakbym śmiał sobie kpić ? To tak, jakbym kpił ze wszystkich radomian, którzy świadomie wybrali tę gwiazdę palestry do RM. Czy może wszyscy jego wyborcy się pomylili ? Czy też p. Sońta tak skutecznie się maskował, że udało mu się uśpić czujność swoich wyborców ? A może po prostu jego i pozostałych chłopaków z PiS wybrali tacy, którzy nie są w stanie samodzielnie wyciągnąć prawidłowych wniosków, tacy którym można wcisnąć każdy kit ? Czyli krótko mówiąc idioci ? To było pytanie retotyczne oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny2009 Re: Karol Sońta: ja nie kpię 29.05.09, 12:12 czy to ten sam łebski facet który bezsensowanie sądził się w imieniu spółdzielni Ustronie z Radpecem i przegrał sromotnie narażając spółdzielnię na straty??? Podziękujmy p. Sońtom, którzy nie grają fair raz na zawsze. Pokażmy że nie wystarczy zaplakatować całego miasta (za pieniądze innego p. Karola Sońty pozornie nie mającego nic wspólnego z p. Krzysztofem Sońtą) aby wygrać wybory do Europarlamentu. Zachęcam do zapoznania się na stronie www.wikinski.pl z programem p. posła Marka Wikińskiego. Pójdźmy na wybory 7 czerwca i zagłosujmy na mądrego człowieka - czyt. p. Marka Wikińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.internet.radom.pl 28.05.09, 22:37 moja suczka z upodobaniem leje na te zsuniete plakaty.i kandydat jest olany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 23:22 Oczywiście, że to kpiny. Jeśli ktoś chce na prawdę reklamować akcję społeczną polegającą na zachęcaniu społeczeństwa do dyskusji nad pięcioletnim członkostwem Polski w UE to nie produkuje plakatów ze swoim nazwiskiem (lub z jednakowo brzmiącym nazwiskiem swojego kuzyna) tylko z napisem np.: "Porozmawiajmy o Unii Europejskiej", "5 lat Polski w Unii Europejskiej" czy "Unia Europejska - blaski i cienie" itp. Bo nazwisko Sońta z pewnością nie kojarzy się nikomu z członkostwem Polski w Unii Europejskiej. Eksponowanie nazwiska zamiast przedmiotu Akcji świadczy o tym, że prawdziwy zamiar Sońty był zupełnie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.09, 06:15 DNO! Szczeniacka zabawa w politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytong Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.internet.radom.pl 29.05.09, 07:46 Hłe hłe hłe jakie cwaniaczki.Ciekawe co cwaniaczki z pis ugrają? Odpowiedz Link Zgłoś
wladziarm Karol Sońta: ja nie kpię 29.05.09, 07:53 Panie Karolu. Mam nadzieję, że pozwoli Pan zabrać głos innym na sali. Np. ja będę czekał na udzielenie głosu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkg Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 08:21 i co? p. Karol dziwi się, że ciemny lud nie chce tego kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.09, 09:03 obawiam sie, ze jednak ciemny lud to kupi... tacy cwaniacy zawsze spadaja jak kot na 4 lapy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyht Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.ats.pl 29.05.09, 09:11 a ja zagłosuję na Magdę Tusińską!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Radomski Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.31.radom.pilicka.pl 29.05.09, 09:27 Inni już mieli swoje szanse teraz tylko lista nr 1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejmo Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.09, 09:20 jestem wyborcom po i skandalizuje mnie takie zahowanie tego Sońty, on jest złym politykiem, głosójcie na PO, to jedyna partia która kocha swoich obywateli! Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Kto wydal pozwolenie na te plakaty? 29.05.09, 09:47 Na miejscy dyrektora MZDiK obciąłbym premię urzędnikowi, który wydał pozwolenie na tak szpecące miasto paskudztwa. Watpię, czy pan/ pani urzędnik zapoznał się przed wydaniem pozwolenia z estetyką i technologią mocowania tych reklamowych dziwactw. Miasto jest oszpecone, a jedynymi, którym te plakaty sprawiają satysfakcję są psy. Mój z ochotą przystaje, aby oddać mocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto wydal pozwolenie na te plakaty? IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.09, 21:21 A to Ty nie wiesz, że Sońta i Czyż (dyr. MZDiK są z jednego ugrupowania?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przytomniak Karol? IP: 212.180.184.* 29.05.09, 10:10 a to on nie ma na imię Krzysztof? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfa Ta cała akcja sońty nie przystoi kulturalnemu czło IP: 193.111.144.* 29.05.09, 11:00 wiekowi. Cóż... mówią, że z wrony orła nie zrobisz. Mam nadzieję, że wyborcy prawidłowo ocenią to postępowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.09, 13:11 sroch myślał że ludzi omami,zakichany PAJAC Odpowiedz Link Zgłoś
ketjowant Karol Sońta: ja nie kpię - ja odpowiadam 29.05.09, 19:43 Pan poseł Sonta jest tak konfliktowy, ze nawet w sprawie stworzenia nowego serwisu inaczej mowiac strony "www" reklamujacej jego "dokonania" nie potrafil sie porozumiec z wykonawca - chcialbym znac powody a napewno beda ciekawe radomianin od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: Karol Sońta: ja nie kpię - ja odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 22:09 Nie wiem, czy p. Karol Sońta jest, czy nie jest konfliktowy, ale z całą pewnością usiłuje zrobić ludzi w balona, wciskając kit, że plakaty wiszące obecnie w mieście mają zachęcić do dyskusji o UE i odwiedzin jego strony www, ( tej nieistniejącej ), a nie promować członka jego rodziny, posła Sońtę K., kandydata do EP. Kto go nam tu w Radomiu zrzucił ? I dlaczego ludzie wybrali gościa, który wypadł sroce spod ogona ? O pardon, chciałem powiedzieć p. posłowi Suskiemu oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myhair Re: Karol Sońta: ja nie kpię - ja odpowiadam IP: 78.88.133.* 30.05.09, 11:38 Jak można reklamować stronę www.sonta.pl jeśli nawet nie wykupiło się tej domeny?? Włascicielem tej domeny jest firma HOME.pl i nie została ona przypisana do żadnej osoby czy innej firmy. DOMAIN: sonta.pl registrant's handle: hmns244072 (INDIVIDUAL) nameservers: dns.home.pl. [62.129.252.30] dns3.home.pl. [81.210.44.122] dns2.home.pl. [213.25.47.166] created: 2007.12.11 10:19:43 last modified: 2008.12.08 14:39:58 no option REGISTRAR: Home.pl Sp. J. pl. Rodla 9 70-419 Szczecin Polska/Poland +48.914325555 +48.801445555 info@home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal Re: Karol Sońta: ja nie kpię - ja odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 11:58 Oto mamy pana prawnika Sońtę. Zwykły cwaniaczek. Ja bym z takim kimś w ogóle nie dyskutował. Dno moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Karol Sońta: ja nie kpię - ja odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 12:38 czyli oszustwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moralista Re: Karol Sońta: ja nie kpię - ja odpowiadam IP: *.radom.vectranet.pl 13.03.10, 22:54 Szanowny Panie Radny mam zasadnicze pytanie w sprawie moralności , którą wyznaje PIS czy w Pana zasadach moralnych mieści się pojęcie porzucenia rodziny z takich niskich pobudek jak zdrada? Czy takie zachowanie prominentów PIS-u jest naganne czy nie?Mam nadzieję ,że potraktuje Pan to z poważną rozwagą...ponieważ ten problem może dotyczyć najbliższego otoczenia ...naprawdę najbliższego otoczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cas Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 09.06.09, 22:35 Jak tam plakaciki się odsunęły> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly wyborca Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 18:16 banda pisowskich nieudacznikow, juz na was nie zaglosuje, sami srzelacie sobie gole jak sie patrzy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly ywborca Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 23:36 Czy Karol Sońta znowu startuje na radnego z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heya Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 13.03.10, 23:40 Idą wybory - spirala kłamstwa i przekrętów będzie się nakręcać jak sprężyna w zegarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly wyborca Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 10:31 Czy Sońta kandyduje z osiedla Borki jak ostatnio w 2006 r.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 14.03.10, 12:01 Tu masz słuszną rację ,popieram twój wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kpię Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.10, 12:29 Radny Sońta obficie wysyła życzenia na święta. Kartka zawiera herb Radomia. Na użycie herbu trzeba mieć pozwolenie Rady. Mam pytanie: czy pan Sońta ma zgodę Rady na używanie Herbu w kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczta Re: Karol Sońta: ja nie kpię IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.10, 20:56 On nie musi, jemu wszystko wolno... Odpowiedz Link Zgłoś