Gość: obywatel IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 10.12.03, 19:45 brawo chłopcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kojot Re: Policja zlikwidowała dziuplę w Jedlni Letnisk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.12.03, 22:24 Pewnie sa jeszcze takie dziuple, co na to sasiedzi tych dziupli. Oni musza to widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBI Re: Policja zlikwidowała dziuplę w Jedlni Letnisk IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.12.03, 20:42 WITAM WSZYSTKICH. CZY KTOS WIE GDZIE DOKLADNIE ZNALEZIONO TE AUTA. MIESZKALEM W JEDLNI LETNISKO , ALE TERAZ JESTEM ZA GRANICA I JESTEM CIEKAWY. POZDRAWIAM WSZYSTKICH MIESZKANCOW JEDLNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Policja zlikwidowała dziuplę w Jedlni Letnisk IP: *.240.81.adsl.skynet.be 11.12.03, 22:18 brawo dla policji ja rowniez mam przyjaciela ktoremu wlasnie w jedlni niedawno ukradziono samochod myslalem ze juz po nim bo serce nie wyrzymalo z nerwow tych co ukradli to ja znajde bo mam juz namiar i lepiej niech zwroca auto bo jak nie to sie do was dobiore i nikt wam nie pomoze to wasz koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Policja zlikwidowała dziuplę w Jedlni Letnisk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś