Dodaj do ulubionych

Zdzisław Włodarski: Jestem spełniony

03.07.09, 23:16
Muszę przyznać, że jestem zaskoczony tą decyzją. Sądziłem, że dyr. Włodarski
będzie chciał doczekać wykończenia szkoły. O jej budowie mówiło się w zasadzie
od kiedy pamiętam (gdy jako 9-latek jeździłem na popołudniowe zajęcia :) i
zawsze widać było, że to jest jeden z głównych celów.
W każdym bądź razie dziękujemy i powodzenia w Kozienicach :)
Obserwuj wątek
    • Gość: llooomba Człowek z klasą! IP: *.24.radom.pilicka.pl 04.07.09, 10:08
      Politycy , patrzcie i uczcie się , może chociaż w 2 % uda Wam się mieć tyle
      honoru i braku zachłanności.
      Gratulacje i 100 albo 150 lat (kto wiec co medycyna wymyśli ;) )
    • Gość: Pis-da Re: Zdzisław Włodarski: Jestem spełniony IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.09, 14:28
      kolejna zacna osoba pogoniona przez pisiorów?! Gratuluję kolejnego 'sukcesu'
      • axel-1033 Re: Zdzisław Włodarski: Jestem spełniony 04.07.09, 14:47
        >>Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść.Przykre ale stare prawdziwe
        porzekadło.Przypuszczam że jest ono myślą przewodnią partii rządzącej w Radomiu.
        • Gość: plugagosc Re: Zdzisław Włodarski: Jestem spełniony IP: *.radom.vectranet.pl 04.07.09, 18:04
          jak to było w tym filmie?! Nie odpowiadamy tylko za gradobicie, koklusz...
          Dyrektor Włodarski odchodzi no i odpowiada za to Pis. Umorzenie przez NSA
          mandatu dla Skwarczyńskiego za zniszczenie jesiona?
          No własnie! Ciekawe na kogo glosowal ten sędzia. na pewno na Pis. Oj jak to
          czytam to rzygać sie chce.
          A teraz do Pana Włodarskiego:
          Dziekujemy za wyciąganie radomian za uszy (dosłownie :)) z nędzy kultury wyższej.
          No do włodarzy miasta:
          Jak jeszcze nie wiecie czyje imię powinna nosić główna sala koncertowa w
          powstającej szkole muzycznej - to myślcie Pany myślcie...
          • Gość: traper Re: Zdzisław Włodarski: Jestem spełniony IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 11:15
            Nie liczy się profesjonalizm tylko partyjniactwo.
            • Gość: ixka Tak samo postąpił SEMIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 19:43
              Życzymy, aby ciąg dalszy był analogiczny do Wielkiego Karola !
              • Gość: skandal Re: Tak samo postąpił SEMIK IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.09, 13:39
                Facet nie osiągnął wieku emerytalnego a idzie na emeryturę, wtedy
                kiedy powinien cieszyć się nową szkołą. A w zasadzie nie idzie tylko
                jedzie do Kozienic, jak poprzedni rzecznik konsumenta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka