zbooycerz 02.02.06, 16:30 Witam Czy sensownym byloby otwarcie multiplesku w Otwocku? Skad dojezdzaliby chetni widzowie? pozdrawiam i czekam na opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom_tom1 Re: Multipleks w Otwocku 02.02.06, 16:54 A po co komu odrazu multpkeks ?? wystarczyło by jedno normalne kino z dwiema, góra trzema salami. Pozatym chyba juz był pomysł budowy multipleksu na terenie byłej zieleni miejskiej ale cos cisza, czyżby go odkurzono ?? pozdr tom_tom Odpowiedz Link
francesca12 Re: Multipleks w Otwocku 03.02.06, 20:13 Niech wybudują kino, ale proszę nie samą komerccję niech puszczają, jak te promenady, silvery i inne cinemasy.. Wiem, że to mrzonka :D Odpowiedz Link
abstrakt2003 sam multipleks 02.02.06, 18:24 raczej byłby bezsensowną inwestycja. Raczej trzeba by było pomysleć o czymś więcej. Uważam że należało by na terenie naszego miasta zlokalizować kompeks złożony z supemarketu (nie jednego), aqaparku i multipleksu. Tak to właśnie wyglada w innych miastach. W Otwocku powinno powstać centrum rozrywkowo-usługowo-handlowe. Odpowiedz Link
zbooycerz Re: sam multipleks 17.02.06, 18:06 no wlasnie chodzi o takie 3-4 sale np w Zamosciu takie cos buduja a jest tam 70tys mieszkancow + kafejki netowe, kompleks handlowy wiec dlaczego nie w Otwocku, chyba bogatszym miescie? dzieki za odpowiedzi pzdr Odpowiedz Link
kugliczka ale macie wymagania... 19.02.06, 12:32 mi tam starczy jedna sala, oby tylko repertuar się zmieniał często, i zawierał coś treściwszego w porównaniu z tym co jest - a nie ma nic jedna mała sala to już luksus Odpowiedz Link
weteran Był już w Otwocku multipleks 04.02.06, 23:35 Miał dwie sale kinowe A i B, a nazywał się Promyk. Zwykle na sam koniec filmu, chwilę przed pojawieniem się napisu KONIEC na sali rozlegał się łomot krzeseł. I to oznaczało, że trzeba już wychodzić. Odpowiedz Link
michaelandro Re: Był już w Otwocku multipleks 04.02.06, 23:36 Promyk był ekstra, chodziliśmy z klasą na poranki :) Mam jakiś sentyment do tych okolic :) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Był już w Otwocku multipleks 04.02.06, 23:57 Ja też byłam tam z klasą :) Ależ to była atrakcja :) Pamiętacie te specjalne okulary?? Hardcore :) Odpowiedz Link
grzeg_sz1 To chyba w Wawie;-) 05.02.06, 00:10 francesca12 napisała: > Pamiętacie te specjalne okulary?? > Hardcore :) > Nie pomyliłaś się? To nie były trójwymiarowe radzieckie filmy w warszawskim kinie? Odpowiedz Link
francesca12 Re: To chyba w Wawie;-) 05.02.06, 00:14 Nie, to było w Otwocku w pierwszej klasie podstawówki :) Koleżanka nosiła okulary, a w kinie miała swoje+te ochronne :DD Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: To chyba w Wawie;-) 05.02.06, 00:15 to pewnie na >Wejściu smoka< tak krew ostro tryskała:-) i taką młodszą młodzież wpuszczali na TAKIE filmy?;-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: To chyba w Wawie;-) 05.02.06, 00:33 Byliśmy na "Bułeczce" i na "Przyjacielu wesołego diabła" i jeszcze na czymś. Odpowiedz Link
chiste Re: Był już w Otwocku multipleks 06.02.06, 09:19 michaelandro napisał: > Promyk był ekstra, chodziliśmy z klasą na poranki :) > Mam jakiś sentyment do tych okolic :) To ja zarzucę mały lans; tekst sprzed dwóch lat: tinyurl.com/cepvl _______ Ospo czorna! Idź do Dorna! Odpowiedz Link
jackie_brown Promyk 06.02.06, 14:53 pamiętam jak byłam na "Piramidzie strachu" w Promyku. Ponieważ jeszcze nie umiałam czytać, to tata mnie trzymał na kolanach i mi po cichu czytał - taki prywatny lektor. Odpowiedz Link
michaelandro Re: Promyk 06.02.06, 15:04 Jackie brown,nie bylo Cie chyba z pięć lat, zaszyłaś się gdzieś na bkk? Odpowiedz Link
zwyczajny7 Re: Był już w Otwocku multipleks 13.02.06, 02:29 a ja obejrzałem pierwszy raz naszych dwóch wybitnych bliżniaczych polityków w promyku Odpowiedz Link