marysia.piekos
05.07.09, 21:05
Dziewczyny!
Sprawy mają się tak:
Warsztaty KANGA poprowadzi wykwalifikowany doradca chustowy Agnieszka Duda. Odbędą się one 31 lipca. Koszt - ok. 45 zł (na pewno nie więcej).
Zajęcia będą trwały 2 - 2,5 godziny. W ich trakcie dostaniemy po głowie odrobiną teorii (dlaczego warto nosić, czego w chuście robić nie wolno ;) itd), nauczymy się dokładnie dwóch wiązań - kieszonki i 2X (jeśli grupa będzie ciut bardziej zaawansowana w noszeniu - namówimy instruktorkę na pokazanie przynajmniej jednego plecaczka). Jeżeli czas pozwoli - wjedzie kółkowa i w niej pozycja na biodrze.
Razem z instruktorką przyjedzie 10 chust wiązanych (więc nie trzeba przynosić własnych), lalki do ćwiczeń (więc nie trzeba przynosić dziecka ;) ) oraz cyt. "szeroki wybór nosidełek i rozmaitych rodzajów chust do wypróbowania" (więc będzie się działo).
Sala będzie bardzo wygodna, z dużym lustrem - dodatkowo będzie można się obejrzeć ze wszystkich stron, w stanie zachustowanym).
Zajęcia zarówno dla mam jak i ojców, dla już odziecionych jak i spodziewających się dziecka.
W zajęciach może wziąć udział 10 uczestników. Zostało jeszcze tylko 7 miejsc. Piszę najpierw tutaj bo lubię faworyzować tych co już znam ;) Za tydzień wrzucę ogłoszenie na ogólne forum radomskie.
Także wpisujcie się dziewczyny.
Zgłoszenia wysyłajcie na mojego gazetowego maila. Zamieście informacje:
- swoje imię i nazwisko
- wiek dziecka
- telefon kontaktowy
- adres e-mail
- doświadczenie chustowe
Jeśli wyślecie zgłoszenie, dajcie znać w tym wątku - to dlatego, że moja skrzynka jak szwankowała tak szwankuje nadal (albo jakimś cudem sama przypadkowo kasuję nieprzeczytane maile) - wtedy łatwo mi będzie sprawdzić czy wszystko co miało dojść - doszło.
Dokładne godziny ustalimy sobie jakoś później.
Jeżeli macie jakieś pytania - chętnie odpowiem.
O właśnie, prośba do Was - nie ukrywam, że pierwszy raz organizuję warsztaty. Napiszcie jakie macie oczekiwania od strony formalnej. Ciacha? Woda? Sok? Czy może po prostu każdy przyniesie ze sobą co będzie chciał?
Dodam jeszcze, że potrzebne będą buty na zmianę.
Przepraszam za chaotyczność postu ale mam urwanie głowy, wszystko piszę na gorąco i bardzo szybko.
Pozdrawiam
Marysia