jotka24 13.07.09, 13:42 glupi fryzjer spod radomia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zx Suski to typowy kartoflany cham i bydlę. Kropka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin glupi fryzjer spod radomia IP: *.21.radom.pilicka.pl 13.07.09, 14:04 WSYDZĘ SIĘ ZA MIESZKAŃCÓW NASZEGO MIASTA KTÓRZY TAKICH POPIER....... WYBIERAJĄ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osieł Chocby osioł skończył studia to będzie i tak osłem IP: *.range86-133.btcentralplus.com 13.07.09, 18:16 nic to nie zmieni, słoma zawsze z butów wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi 13.07.09, 13:46 Może poseł Suski zechce posprzątać PO SOBIE? Odpowiedz Link Zgłoś
nocny-duch Czy on wie do czego to służy? 13.07.09, 13:47 w domu swoimi gaciami i koszulami wyciera podłogę i myje kibel Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Cham chamem na wieki wiekow-amen 13.07.09, 13:52 Moja babcia o takich,jak Suski mawiala: Cham chamem na wieki wiekow - amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Cham chamem na wieki wiekow-amen IP: *.polixel.pl 13.07.09, 14:19 Traktujmy wszystkich chamów tak samo, co by powiedziała o Palikocie cały czas bełkoczącym jakieś głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Nie porównuj chama Suskiego z Palikotem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:14 Suski zachowuje się jak obsrana małpa na salonach. Pozsrywa tu i tam bez swiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: Nie porównuj chama Palikota z Suskim IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 15:15 Palikot zachowuje się jak obsrana małpa na salonach. Pozsrywa tu i tam bez swiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Nie porównuj chama Palikota z Suskim IP: *.radom.vectranet.pl 14.07.09, 23:49 aaa to dlatego bo chce być jak palikot ??? palikot to inteligenty cham a suski to nawet nie wiem jak okreslic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Cham chamem na wieki wiekow-amen IP: *.171.85.66.static.crowley.pl 13.07.09, 15:28 > Traktujmy wszystkich chamów tak samo, co by powiedziała > o Palikocie cały czas bełkoczącym jakieś głupoty? Ja zauważam różnicę. Zwróćcie uwagę, że poseł Suski (czy jakiś inny działacz PiS) - jeżeli już obraża, to ogólnie - nie konkretnych ludzi a wszystkich, którzy mają odmienne w danej kwestii zdanie. Poseł Suski - generalnie obraził wszystkich, którzy słuchają radia Zet (i lubią to radio). Pan prezes PiS - obraża jeszcze bardziej ogólnie - np. przyrównanie wszystkich zwolenników PO do zomo. Wyjątkowo absurdalne, moim zdaniem głupie i - warte pamięci. Poseł Palikot obraża kogoś? Pana prezydenta? Innych polityków? I dobrze - ludzie publiczni - niech się wzajemnie obrażają. Nie pamiętam za to wypowiedzi, żeby wprost obraził np. kogoś, kto głosuje na PiS. Marszałek Niesiołowski? Ten to dopiero choleryk... Pewnie i można nazwać go chamem. Ale zwracam na jego wypowiedzi uwagę - jeżeli już obraża to - podobnie jak pan Palikot - konkretne osoby. Również nie pamiętam wypowiedzi, w której miałby obrażać "zwykłych" ludzi, głosujących na PiS czy inną partię... To jest właśnie ta różnica, która - mam nadzieję - spowoduje, że PiS (i politycy z nim związani) nigdy już nie będą mieli jakiegokolwiek wpływu na władzę. Nie wiem, czy media uwzięły się na PiS. Wg mnie media są w miarę obiektywne - krytykują wszelkie głupie występki. A że PiS w tym przodował (i przoduje) - cóż - trudno się dziwić, że to PiS jest poszkodowany. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: Cham chamem, a PiSuarczyk PiSuarczykiem... IP: 132.170.58.* 13.07.09, 16:07 Ja zauważam różnicę. Zwróćcie uwagę, że poseł Suski (czy jakiś inny działacz PiS) - jeżeli już obraża, to ogólnie - nie konkretnych ludzi a wszystkich, którzy mają odmienne w danej kwestii zdanie. Poseł Suski - generalnie obraził wszystkich, którzy słuchają radia Zet (i lubią to radio). Pan prezes PiS - obraża jeszcze bardziej ogólnie - np. przyrównanie wszystkich zwolenników PO do zomo. Wyjątkowo absurdalne, moim zdaniem głupie i - warte pamięci. Poseł Palikot obraża kogoś? Pana prezydenta? Innych polityków? I dobrze - ludzie publiczni - niech się wzajemnie obrażają. Nie pamiętam za to wypowiedzi, żeby wprost obraził np. kogoś, kto głosuje na PiS. Marszałek Niesiołowski? Ten to dopiero choleryk... Pewnie i można nazwać go chamem. Ale zwracam na jego wypowiedzi uwagę - jeżeli już obraża to - podobnie jak pan Palikot - konkretne osoby. Również nie pamiętam wypowiedzi, w której miałby obrażać "zwykłych" ludzi, głosujących na PiS czy inną partię... To jest właśnie ta różnica, która - mam nadzieję - spowoduje, że PiS (i politycy z nim związani) nigdy już nie będą mieli jakiegokolwiek wpływu na władzę. Nie wiem, czy media uwzięły się na PiS. Wg mnie media są w miarę obiektywne - krytykują wszelkie głupie występki. A że PiS w tym przodował (i przoduje) - cóż - trudno się dziwić, że to PiS jest poszkodowany. M. ------------------------------------------------------------------- Bardzo dobre i bardzo istotne obserwacje w poscie napisanym przez "M". PiSuarczycy zazwyczaj obrazaja i sa wulgarni w stosunku do calych (czesto sporych) grup spolecznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: Cham chamem na wieki wiekow-amen! IP: 132.170.58.* 13.07.09, 15:59 Widzisz "h"... Palikot czasem czyni niezbyt madre rzeczy ale nigdy nie posuwa sie do tak jawnego chamstwa (i braku podstawowej oglady) jak PiSuarczyk Suski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: Cham chamem na wieki wiekow-amen! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 16:04 Widzisz "k"... Suski czasem czyni niezbyt madre rzeczy ale nigdy nie posuwa sie do tak jawnego chamstwa (i braku podstawowej oglady) jak POsraniec Palikot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: "Trazybulu" - plyta ci sie zaciela??? IP: 132.170.58.* 13.07.09, 16:12 A tak, poza tym, osobniku podpisujacy sie jako "Trazybul"... wszyscy w domu zdrowi? P.S. Czy stac cie tylko na tak mizerna i malo inteligenta riposte jak "malpowanie" cudzych wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: "Trazybulu" - plyta ci sie zaciela??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 16:20 Ja po prostu odwracam strumień rzygowin wypuszczany przez dyżurujących na forach POsrańców, tak żeby leciał w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: "Trazybulu" - plyta ci sie zaciela??? 13.07.09, 16:55 Gość portalu: kaczo i ponuro napisał(a): > A tak, poza tym, osobniku podpisujacy sie jako "Trazybul"... wszyscy > w domu zdrowi? > > P.S. Czy stac cie tylko na tak mizerna i malo inteligenta riposte > jak "malpowanie" cudzych wypowiedzi? Daj mu spokój!!! Ma tylko dwie komórki mózgowe, jedna pilnuje by nie us..rał się na środku pokoju, a druga jest przeciążona, bo kazałeś mu myśleć. PiSuary tak już mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: "Trazybulu" - plyta ci sie zaciela??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 16:59 Masz tylko dwie komórki mózgowe, jedna pilnuje byś nie us..rał się na środku pokoju, a druga jest przeciążona, bo kazałeś jej myśleć. POsrańcy tak już mają. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi 13.07.09, 13:57 Wielkie sprzątnie łącznie z dezynfekcja i dezynsekcją to zrobimy, gdy wreszcie PiS ze swoimi popaprancami w stylu Suski odejdzie w niebyt polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Piętnaście tysięcy pięćset sześćdziesiąt pięć IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 15:13 postów wycisnęła Wanda43 na forum gazeta.pl. Mam nadzieję, że świat stał się przez to lepszy albo przynajmniej wasze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi IP: *.aster.pl 13.07.09, 13:59 "Przyjmę mopa, będę miał czym posprzątać brudy po rządach Platformy Obywatelskiej" Dyzio-marzyciel :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qazokm Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi 13.07.09, 14:12 Mopa zanieście Grasiowi, to nieodłączny atrybut ciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 14:18 A co, Twój stary nigdy się z tym nie rozstawał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm MD IP: *.ericsson.net 13.07.09, 14:33 A co Mlodzi Demokraci zrobili dla miasta? Dzieki tej akcji dowiedzialem sie ze posel Suski jest z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: MD IP: *.tktelekom.pl 13.07.09, 15:00 Suski nie jest z Radomia tylko z Grójca. Fakt że został wybrany z okręgu wyborczego w Radomiu to nie znaczy że wygrał wybory. Poporstu był pierwszy na liście PIS w Radomiu. Dopóki prawo wyborcze będzie opierac się na głosowaniu na listy dopóty takie święte krowy będą siedzieć na Wiejskiej :/ Jestem całym sercem za nowelizacją prawa wyborczego! Niech wreszcie zaczną nas reprezentować nasi Kandydaci a nie przywiezieni w teczkach spadochroniarze z Wawy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano ano Re: MD IP: *.radom.vectranet.pl 13.07.09, 21:49 przepros grojc bo nizej z wsanialej wsi wspanialych ludzi co sa temu winii,nauczyciele ksieza ,wychowawcy ,przypadek dla lekarzy wiadomej specjalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Brudy po PO.......... 13.07.09, 14:39 Tych szmat potrzeba wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny-duch Niech Suski garów nim nie myje 13.07.09, 16:30 taki intelygent to wszystko moze, hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Niech Suski garów nim nie myje 13.07.09, 16:58 nocny-duch napisał: > taki intelygent to wszystko moze, hehehehehehehehe Oczywiście, jak każdy prawdziwy moher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.Patryk Re: wystarczy, suski, jak posprzątasz po sobie. IP: 194.168.231.* 13.07.09, 14:42 O tym gosciu szkoda w ogole mowic. Takie nic, taka kreatura Ani to inteligent,ani polityk Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Suski tym razem ma rację. Liberalne merdia 13.07.09, 14:51 służą do przekonywania ludzi do jednynie słusznego rządu i systemu. To system złodziejskiego wyzysku. Oprócz tego idzie propaganda zboczeń i absurdalnej "poprawności politycznej" pod dyktando Brukseli. Program w Radiu Z czy TOK FM jest opracowawany wg. ścisłej ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Radio Zet jest dla idiotów IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 14:59 Trzeba być skończonym debilem, żeby słuchać bez przerwy słodko - pierdzącej muzyki i znosić głupawe żarty "dziennikarzy". I to niezależnie od tego, jakiej partii redakcja włazi aktualnie w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: Radio Zet jest dla idiotów IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 15:01 I właśnie z tego powodu wstydziłbym się pracować w tym radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: Radio Zet jest dla idiotów... IP: 132.170.58.* 13.07.09, 16:14 A dla kogo sa pozbawione inteligencji i polotu "prop-agitki" niejakiego "Trazybula"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: Radio Zet jest dla idiotów... IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 16:18 Dla Lilabaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Radio Zet jest dla idiotów 14.07.09, 17:43 Skoro wiesz, co w tym radiu można usłyszeć - najwyraźniej go słuchasz (a przynajmniej słuchałeś, wszystko jedno). Ergo - jesteś skończonym debilem, jak sam stwierdziłeś. Tylko po co o tym wszystkich zawiadamiać, skoro i tak wynika to z twoich postów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: Radio Zet jest dla idiotów IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 17:59 Są dwie możliwości: albo lubisz nurkować w szambie albo nie lubisz. Jeżeli lubisz, to jesteś debilem, gdyż tylko debile lubią nurkować w szambie. Jeżeli nie lubisz, to znaczy, że w nim nurkowałeś albo przynamniej próbowałeś, więc też jesteś debilem, bo tylko debil próbowałby nurkować w szambie. Tak właśnie wygląda twoja argumentacja. Wnioski wyciągnij sam, ośle. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi 13.07.09, 15:11 a monisi do obsługi mopa nie dostał? Pewnie nie ma odpowiednich kwalifikacji! u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sziwa Re: Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi IP: *.chello.pl 13.07.09, 16:48 A ty dziewczynko powinnaś dostać instrukcje obsługi kopa, głupiaś jak Suski, a i pewnie inteligencje masz też patriotyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
biber Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi 13.07.09, 15:51 Czy ktoś mi wytłumaczy? Jak można, z jednej strony nienawidzić jakiejś stacji radiowej, a z drugiej strony w tej stacji występować??? BTW nie słucham Zetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi IP: 132.170.58.* 13.07.09, 16:03 "Czy ktoś mi wytłumaczy? Jak można, z jednej strony nienawidzić jakiejś stacji radiowej, a z drugiej strony w tej stacji występować??? BTW nie słucham Zetki." Coz... rozdwojenie jazni to chyba jedna z najpopularniejszych chorob u czolowych PiSuarczykow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: To Radom mozna jeszcze bardziej osmieszyc? IP: *.bmwgroup.com 13.07.09, 16:19 od czasu jak wybral genetycznego przyglupa posla Suskiego to juz nie. Niejeki posel Dorn nie jest z mojej bajki, uwazam ze jest inteligentnym aroganckim chamem (bure suki, slowa otuchy dla zalosnego Mularczyka i wiele innych wypowiedzi) ale w jedny musze sie z dornem zgodzic - postepuje suskizacja (czytaj: skretynienie PISu, tyle ze Dorna to martwi a mnie cieszy, kazdy idiotyzm, chamstwo wypowiedziane przez Brudzinskiego, Kaczynskich, zaocznego intelektualiste Putre, to wszystko cieszy bo myli sie klamczuszek Kurski, ciemna narod tego nie kupi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_v Radio zet nadaje sie do chlewa 13.07.09, 16:25 Radio zet nadaje sie do sprzatania chlewa a nie do mycia podlogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane właściwy człowiek na właściwym miejscu 13.07.09, 16:25 właściwy człowiek na właściwym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi 13.07.09, 16:29 PiSi qutas. I tyle w "tym temacie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 16:33 POwskie qutasy. I tyle w "tym temacie". Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz żałosne to.... Mam nadzieję, że ten gnojek z MD 13.07.09, 16:35 nie będzie miał dane wyjść poza takie akcje dystrybucyjne środków czystość bo nie chciałbym takich kretynów oglądać np. s Sejmie robiących za reprezentantów narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sziwa Re: żałosne to.... Mam nadzieję, że ten gnojek z IP: *.chello.pl 13.07.09, 16:45 Typowy PiSdziel z Ciebie, tej padlinie Suskiej wolno, a temu "gnojkowi" z MD nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: żałosne to.... Mam nadzieję, że ten gnojek z IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 17:01 Typowy POyeb z Ciebie, tej padlinie Niesiłowskiej wolno, a temu "gnojkowi" z MD nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sziwa Re: żałosne to.... Mam nadzieję, że ten gnojek z IP: *.chello.pl 13.07.09, 17:12 To oni podarowali Niesiołowskiemu mopa? Ty nie jesteś głupi, Ty jesteś PiSowiec! Następny, który nie rozumie treści, coraz głupszych tu przysyłają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recoba Re: żałosne to.... Mam nadzieję, że ten gnojek z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 23:16 rozumiem, że wolisz oglądać bucowatych, sztywnych cwaniaków, niż zdystansowanych, pomysłowych młodych ludzi, którzy być może mają lepszy stosunek do polityki i państwa niż obecni gwiazdorzy z sejmu na wiejskiej. Wieśniaków z wiejskiej. Mniej jadu, kim jesteś żeby nazywać kogoś gnojkiem., kolejne dziecko neostrady i mistrz klawiatury. żal, żal, żal Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi 13.07.09, 16:51 Suski dostał mopa, a powinien dostać - KOPA (w dupę)! Suski to wyjatkowo obrzydliwy "czereśniak" i to zarówno z wyglądu jak i z charakteru! Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Fanem Suskiego nie jestem, ale chłop trafił w 10! 13.07.09, 16:56 Do niczego innego się to prymitywne, obleśne wręcz brzęczydło nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Fanem Suskiego nie jestem, ale chłop trafił w IP: *.centertel.pl 13.07.09, 17:21 nadaje się...do sprzedawania reportaży na zamówienie. Pomyśleć że kiedyś to był obiektywne radio... Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Poseł Suski dostał mopa do zmywania podłogi 13.07.09, 17:24 Pokażcie tych ludzi, co głosowali na Suskiego, co za typ.. Odpowiedz Link Zgłoś
es54 Sięgnęli 13.07.09, 19:39 Dziennikarze i politycy Pis- u sięgnęli poniżej mopa. Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś