anwiel5 01.08.09, 02:11 Mariusz Kosno ur.2.01.1968 to oszust matrymonialny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pempek_lubelski Re: Poszukuję Mariusza Kosno 01.08.09, 17:04 A jak już go znajdziesz, to się z nim ożenisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pempek_lubelski Re: Poszukuję Mariusza Kosno 01.08.09, 19:49 Właściwie jak się dorwie takiego drania, to co innego można z nim zrobić - przed ołtarz i niech ma za swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.radom.vectranet.pl 01.08.09, 23:07 Obiecał że ożeni się z Tobą ? Jak go poznałaś ? Więcej szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitek Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.radom.vectranet.pl 02.08.09, 06:47 Oj kobiety,kobiety... facet sobie popykał i tyle. Kobieta myśli ,że jak już facet się z nią pzreśpi to od razu trzeba z nią za rękę chodzić albo iść do ołtarza... Sztuką jest się czasmi wycofać niż z schizofremiczką zmarnować życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Mariusz jest boski IP: *.radom.vectranet.pl 10.12.09, 14:14 To prawdziwy mężczyzna. Umie zadowolić prawdziwą kobietę we wszystkich tematach. Facet jednak musi się dobrze odżywiać a to są koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga S Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 08:54 Jaki oszust matrymonialny? To pospolity złodziej i naciągacz. Taki właśnie wybrał sobie sposób na życie. Poza dobrym gadanym żadnych innych walorów sobą nie reprezentuje, ani on wygląda, ani on przystojny...nie wspomnę o innych rzeczach. Robi z siebie bogacza a nawet na kromkę chleba nie ma. Ale za czyjeś pieniądze kupił sobie Kugę..ciekawe kto go tak zasponsorował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS prawdziwa Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 09:50 Nie podszywaj się pode mnie kimkolwiek jesteś... Masz problem zgłoś go na policję!!! Nie chcę mieć nic wspólnego ani z tym człowiekiem ani z jego kobietami................ DAJCIE MI SPOKÓJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabiduria Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.152.152.251.dsl.dynamic.eranet.pl 19.08.09, 22:52 ile nas jest ?ofiar Mariuszka, albo naszej naiwnosci? Czemu płaczecie w zciszu domowym, może czas zewrzec szeregi, lub chocby uchronic nastepne. Dziewczyny odezwijcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:23 505493778 Odpowiedz Link Zgłoś
bb12345 Re: Poszukuję Mariusza Kosno 25.02.20, 20:36 Mariusz Kosno ur.02.01.1968 to jest oszust i złodziej gra na uczuciach kobiet wyłudza pieniądze na różne kłamstwa.Jest dużo zgłoszeń na policji .Niedługo znów pójdzie za kraty tam jego miejsce.Panie zainteresowane proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
bb12345 Re: Poszukuję Mariusza Kosno 25.02.20, 20:38 Minęło już 10 lat i dalej oszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatab Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.20, 17:40 Czy mozna się z Panią jakoś skontaktować prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysia Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.08.09, 18:44 Gdzie? bo ja też jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabiduria Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.152.155.138.dsl.dynamic.eranet.pl 17.08.09, 00:16 napiszcie cos wiecej o co z nim chodzi, chętnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżbitka Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:23 Co wywróżysz to z kart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz kosno Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 18:03 bardzo jestem ciekaw czy ktos wie gdzie jestem? po 1 slub bym wzioł,ale tylko z jedna z was z prawdziwa jadwiga,po2 kuge sam kupilem niepolecam ,modul padl 2 razy,jednak focus jest lepszy,jadziu zazdroszcze Ci auta.wiec czekam od tej laski co pisze gdzie jestem na znak,numer telefonu mam ten sam,a nie jestem oszustem ,dostajecie co chcialyscie same,zreszta pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silnoręki Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 19:21 Ja też już wiem gdzie jesteś. Jak tylko dostanę kasę od tej kobiety to sam się do ciebie zgłoszę. A właściwie po ciebie. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabiduria Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.152.153.151.dsl.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 19:53 dziwne jestescie, szukacie go, ale zadna sie do mnie nie odezwała, a ja go dorwe i tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 06:21 Czy ADM może skasować tę idiotyczną paplaninę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.16.240.lan.e-wab.pl 07.09.09, 10:17 Jesteś złodziejem i naciągaczem. Jesli kogoś stać na wóz to i niech będzie stać na przewóz, a nie naciąganie. Jesteś po prostu malutkim biednym człowiekiem, który nadrabia swoje braki krzywdząc innych po drodze.. Swoje braki nadrabiasz gadaniem i chwaleniem się. A tak naprawdę jesteś nikim. Zwykłe zero...po prostu zero. Nic nie warte...Tfuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czysciciel Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 09:47 Czy mozna usunąc ten wątek? Szkoda tego forum, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo-08 Re: Prośba ..... 09.12.09, 11:03 Gość portalu: czysciciel napisał(a): > Czy mozna usunąc ten wątek? Szkoda tego forum, naprawdę. >>Bordzo mądry wniosek do moderatora forum.Panie moderatorze do dzieła przecież pan potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:01 no co mariuszku nie masz cywilnej nodwagi nabrałes mnie na 7500zł 2 telefony i jeszcze moja córke w to wciagasz. Chciałam ci ponóc tylko a ty umiesz tylko krasc. Moze i kocham cie ale jestem głupia a żenic sie z toba bym nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:06 ja wiem w warszawie i wczoraj wyciagbnałes odemnie 1000zł kolejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:07 a telefon zmieniłes wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.09, 08:06 JA WIEM W WARSZAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
bb12345 Re: Poszukuję Mariusza Kosno 25.02.20, 20:39 Jesteś złodziejem i oszustem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policja Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.chello.pl 16.09.09, 21:13 Sprawa została zgłoszona na policję. Odpowiednie osoby zajmą się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:02 a ja wstydze siue isc na policje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 21:14 idź na policję!jak widzisz nie jesteś jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.centertel.pl 14.01.10, 23:28 Psychologia Mój psychomąż Anna Golan Norman Daniels to przykładny mąż i szanowany policjant. Tylko jego żona Rose wie, że to fasada skrywająca prawdziwą naturę mężczyzny. Norman i Rose to bohaterowie thrillera Stephena Kinga, jednak realny świat pełen jest podobnych historii. Dramatów kobiet, które odkrywają, że ich ukochany jest psychopatą. Związek 33-letniej Sabiny zaczął się niczym spełnienie kobiecych marzeń o idealnej miłości: „Jacka poznałam 10 lat temu na imprezie u znajomych. Gdy go zobaczyłam, pomyślałam, że istnieje miłość od pierwszego wejrzenia. Był uroczy, wręcz fascynujący, wspaniały w łóżku”. Wkrótce pojawiły się sygnały, że coś jest nie tak, jednak Sabina starała się je ignorować. „Sprzedawał mi masę pokrętnych informacji, zarówno w kwestii uczuć do mnie, jak i w kwestii jego przeszłości. Z jednej strony przyciągał, za chwilę jednak odpychał, a ja się zastanawiałam, co zrobiłam źle i jak mogę mu pomoc. Uwielbiał mówić mi bardzo przykre rzeczy, a potem patrzeć z uśmiechem, jak płaczę”. Konfrontacja z rzeczywistością okazała się wyjątkowo bolesna. „Od osób trzecich dowiedziałam się, że wielokrotnie mnie zdradzał. Twierdził, że jest bardzo religijny, cytował Biblię, regularnie chodził do kościoła. Kiedy ktoś mu wytknął, że uczynił wiele krzywdy innym, szedł do spowiedzi, po czym radośnie oznajmiał, że «licznik mu się wyzerował»”. Zakończenie związku wcale nie oznaczało końca kłopotów Sabiny. „Najgorsze zaczęło się po naszym rozstaniu, kiedy już byłam z kimś innym. Jacek skutecznie niszczył mój nowy związek – szantażował wysłaniem «naszych fotek» mojemu chłopakowi, dzwonił do niego. Potrafił mną tak manipulować, że nadal uważałam go za dobrego przyjaciela. Jednak gdy mój związek się rozpadł, z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać. Po kilku miesiącach znów się pojawił. Daje o sobie znać mniej więcej co dwa lata i próbuje coś w moim życiu zniszczyć. Myślę, że chce mnie upokorzyć, ukarać...”. Dziś Sabina nie ma żadnych wątpliwości, że była uwikłana w relację z człowiekiem głęboko zaburzonym – psychopatą. Dyssocjalne zaburzenie osobowości – nazywane również antyspołecznym zaburzeniem osobowości, osobowością nieprawidłową, socjopatią lub psychopatią – dotyka 2–3 proc. każdej populacji i częściej występuje u mężczyzn. Psychopata w twoim domu Określenie „psychopata” najczęściej przywodzi na myśl seryjnych zabójców, takich jak Ted Bundy czy Charles Tex Watson, albo przerażające postaci fikcyjne, jak Hannibal Lecter z „Milczenia owiec”. Jednak dużo bardziej prawdopodobne, a tym samym znacznie bardziej zagrażające jest uwikłanie się w relację, w której osoba jest wykorzystywana, oszukiwana, systematycznie pozbawiana godności i szacunku dla siebie. Wbrew powszechnemu wyobrażeniu psychopata nie zawsze jest przestępcą czy seryjnym mordercą. Może nim być partner, mąż, sąsiad, kolega z pracy. Łamie prawo moralne poprzez takie zachowania jak zdrady małżeńskie, finansowe i emocjonalne zaniedbywanie rodziny, najczęściej nie naruszając prawa karnego. Poza tym, w społeczeństwie nastawionym na rywalizację, bezwzględność i umiejętność naginania reguł mogą przyczynić się nawet do odnoszenia sukcesów. Według Herveya Cleckleya, amerykańskiego psychiatry, psychopata to człowiek całkowicie pozbawiony poczucia winy i wstydu, lekceważący wszelkie zobowiązania i normy społeczne. Nie odczuwa skruchy, choć potrafi doskonale ją udawać. Nie jest zdolny do prowadzenia uporządkowanego życia, brania odpowiedzialności za swoje czyny. Za to każdy swój postępek potrafi usprawiedliwić. Jeżeli zostanie przyłapany na gorącym uczynku, natychmiast przedstawi gotowe uzasadnienie oraz będzie starał się pomniejszyć znaczenie czynu albo uczyni z siebie „prawdziwą ofiarę”. Psychopata nie potrafi spojrzeć na siebie oczami innych ani postawić się na ich miejscu. Obce jest mu zatem uczucie zakłopotania z powodu swoich długów, kłopotów prawnych czy braku pracy. Psychopata nie okazuje wdzięczności za okazaną pomoc i przychylność. Przyjmuje je jako coś oczywistego, należącego mu się. Ubóstwo emocjonalne i egocentryzm sprawiają, że nie jest w stanie tworzyć autentycznych związków. Kontakty z innymi są płytkie, nastawione wyłącznie na eksploatację. Jego pozorna towarzyskość, życzliwość i optymizm są jedynie środkami do osiągania celów. Inny charakterystyczny objaw to patologiczne kłamstwo. Osoby dotknięte dyssocjalnym zaburzeniem osobowości kłamią dla przyjemności albo „dla hecy”, często bez konkretnego celu. Psychopata dąży do uzyskania kontroli nad bliskimi. W tym celu korzysta z rozmaitych mechanizmów manipulacyjnych. Może nawet uciekać się do szantażowania otoczenia samobójstwem czy próby odebrania sobie życia, co pozwala mu uzyskać natychmiastowe potwierdzenie, że nadal kontroluje partnerkę lub rodzinę. Psychopaci żyją tak, jakby istniała wyłącznie chwila obecna. Dążą do natychmiastowego zaspokojenia popędów i potrzeb. Często zmieniają plany i nie ma dla nich znaczenia, jakie skutki może przynieść ich postępowanie. W efekcie mogą mieć problemy z utrzymaniem pracy czy pełnieniem roli rodzica. Według Roberta Kegana, psychologa z Uniwersytetu Harvarda, psychopatia jest związana z opóźnieniem rozwoju. Osoba zaburzona pod wieloma względami funkcjonuje jak dziewięcio- czy dziesięcioletnie dziecko. Potwierdzają to badania aktywności mózgu prowadzone z użyciem elektroencefalografu. Ich wyniki pokazują, że niektóre struktury mózgu psychopaty rozwijają się w wolnym – odbiegającym od normy – tempie. Ludzie cierpiący na dyssocjalne zaburzenie osobowości niewątpliwie posiadają pewne cechy typowe dla dzieci: są egocentryczni, impulsywni, dążą do natychmiastowego zaspokojenia pragnień. Być może właśnie te cechy sprawiają, że wzbudzają u kobiet troskę i potrzebę opiekowania się. Seks, przygoda & kłamstwa Kobiety, które były w związkach z osobami dotkniętymi dyssocjalnym zaburzeniem osobowości, początkowy okres znajomości zwykle opisują jako niezapomnianą przygodę, świetną zabawę, czas wypełniony intensywnymi doznaniami. Przy niezwykle atrakcyjnym i uwielbiającym przygody mężczyźnie inni muszą wypadać blado i nieciekawie. Psychopatia wiąże się z impulsywnością i dążeniem do doświadczania przyjemności. Zakochana kobieta może to odbierać jako kreatywność i swobodę, nieprzeciętność. Osoby dotknięte tym zaburzeniem odczuwają także nieustanną potrzebę silnych doznań, stymulacji. Nie tolerują nudy i jednostajnych zajęć, wymagających skupienia. Mogą sprawiać wrażenie dziecka z nadpobudliwością psychoruchową. Pragną żyć intensywnie, na krawędzi, jakby przyświecała im zasada „sex, drugs & rock’n’roll”. Może to się objawiać niezapowiedzianymi wizytami w środku nocy, dramatycznymi wyznaniami uczucia i gorącym seksem. Być może partner będzie cudownym kochankiem, jednak wcześniej czy później kobieta zapłaci za tę dobrą zabawę wysoki rachunek. Odkryje bowiem, że nie była partnerką, a jedynie źródłem rozrywki, zaspokojenia seksualnego, pieniędzy. A kiedy źródło się wyczerpie, zaburzony mężczyzna szybko znajdzie nowe. Osobom cierpiącym na psychopatię niezwykle trudno osiągnąć stan fizjologicznego pobudzenia, który jest związany z przeżywaniem emocji, zwłaszcza strachu. Badania Roberta D. Hare’a, emerytowanego już profesora Uniwersytetu Kolumbii Brytyjskiej w Kanadzie, pioniera badań nad psychopatią pokazały, że psychopaci prezentują inne reakcje w sytuacji strachu niż osoby zdrowe. U osób zdrowych, które spodziewają się wystąpienia zagrożenia, np. w postaci głośnego dźwięku lub porażenia prądem, wzrasta tętno. Tętno psychopatów natomiast nie zmienia się lub rośnie dopiero w ostatniej chwili. Stale niski poziom pobudzenia może też sprawiać, że życie jawi się psychopatom jako niezwykle nudne. Z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.32.radom.pilicka.pl 15.01.10, 07:48 Dziewczyny, dajcie zdjęcie tego gacha-przystojniaka co was tak nakręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWa Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.radom.vectranet.pl 15.01.10, 11:26 Najśmieszniejsze w całej tej aferze jest to, że facet jest obleśny jak mało kto :D Myślę, że owe Panie musiały być na prawdę nieźle zdesperowane :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: 81.210.17.* 27.01.10, 11:10 do rewa icos tam.sama jestes oblesna a jak sslas bylo ok,pozatym popatrz w lustro i bedziesz jak gosiewski wygladac,po co wam ten blog idiotki,pomijajac prawdziwa J.nic nie wskuracie a jak cos i tak nic nie udowodnisz.niestety aby sie dowartosciowac szukacie h,,,, do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: 213.17.227.* 30.01.10, 13:41 czy jadzie też przeleciałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 20:41 nie ciekawy ,nie pamietasz, najpierw przeleciałem ciebie butem. a ona mi sie wymskła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ciekawe IP: *.radom.vectranet.pl 02.02.10, 20:25 a co umoczył męskość ,przytrzymał a teraz szukasz tatusia dla synusia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 22:35 sama jestes oblesna i odpieprzcie sie wszystkie od niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:00 daj maila to Ci wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 14:23 KTOS SIE PODSZYWA PODEMNIE,NIECIEKAWE ZACZYNA SIE TO ROBIC,KOGOS DUPA SWIEDZI WIEC ZAPRASZAM,A OD JADZI TO WY WON PATAŁACHY I DROBNE UDAJACE KOBIETY DZI......KI.MARIUSZ K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszynka Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.radom.vectranet.pl 15.02.10, 23:51 Mariuszu K ! Byłeś boski. czy pamiętasz swoją milutką kruszynkę, której szeptałem do uszka słodkie słówka ? Ożenisz się ze mną ? Liczę na Ciebie stale i myślę że jesteś prawdziwym manem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: 81.210.17.* 19.02.10, 11:14 kruszynka, zadzwon domnie.niepamietam cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy ilawiu IP: *.radom.vectranet.pl 19.02.10, 12:13 ku... kocham cie słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 17:53 Ale ten świat jest niesprawiedliwy niektórzy ,, zarabiają ,, na kobietach – a ja to zawsze dokładam GDZIE TE NAIWNE KOBIETY ????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 22:43 to dołóż mi ha ha bo tone w długach przez niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.pcbc.gov.pl 19.03.10, 07:51 osoba, której wątek dotyczy, jest ZŁODZIEJEM!! Bardzo proszę o informację na temat miejsca jego obecnego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 14:04 podobno szlaja sie po Zakopanem. Podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 11:42 ktos was wprowadzw w h..... on jet w mielnie am wiem bo to ja Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Poszukuję Mariusza Kosno 20.04.10, 21:15 Tu już jakaś cnotliwa Zuzanna szukała podobnego o takim rysopisie , bo go poznała i zakochała się jadąc pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.knc.pl 06.05.10, 08:26 przez miesiąc będzie w zakładzie karnym więc proszę składać zawiadomienia w sprawie oszustw podając jego miejsce przebywania zk pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: 82.197.42.* 06.05.10, 10:34 w końcu go dorwali !!!! a w którym siedzi? wyślę mu paczkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 15:14 bzdura nie wierzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.centertel.pl 10.05.10, 09:51 wierzcie:) hurraaaaa! Kobitki wszystkich krajów łączcie się!I na komendę w Warszawie na Grenadierów z informacjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.10, 12:16 ciekawe po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 13:58 jak to po co? jesli sa kobiety naciagniete przez rzeczonego m.k. to powinny to zglosić - tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 16:46 koci zamek, zakopane - najprawdopodobniej na dzien dzisiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:36 a co tam u nadobnego mariuszka? Zapudlowali go faktycznie? Odpowiedz Link Zgłoś