Dodaj do ulubionych

Poszukuję Mariusza Kosno

01.08.09, 02:11
Mariusz Kosno ur.2.01.1968 to oszust matrymonialny
Obserwuj wątek
    • pempek_lubelski Re: Poszukuję Mariusza Kosno 01.08.09, 17:04
      A jak już go znajdziesz, to się z nim ożenisz?
    • pempek_lubelski Re: Poszukuję Mariusza Kosno 01.08.09, 19:49
      Właściwie jak się dorwie takiego drania, to co innego można z nim zrobić - przed ołtarz i niech ma za swoje!
      • Gość: Henio Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.radom.vectranet.pl 01.08.09, 23:07
        Obiecał że ożeni się z Tobą ? Jak go poznałaś ? Więcej szczegółów
    • Gość: mitek Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.radom.vectranet.pl 02.08.09, 06:47
      Oj kobiety,kobiety... facet sobie popykał i tyle. Kobieta myśli ,że
      jak już facet się z nią pzreśpi to od razu trzeba z nią za rękę
      chodzić albo iść do ołtarza... Sztuką jest się czasmi wycofać niż z
      schizofremiczką zmarnować życie...
      • Gość: :))) Mariusz jest boski IP: *.radom.vectranet.pl 10.12.09, 14:14
        To prawdziwy mężczyzna. Umie zadowolić prawdziwą kobietę we
        wszystkich tematach. Facet jednak musi się dobrze odżywiać a to są
        koszty.
    • Gość: Jadwiga S Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 08:54
      Jaki oszust matrymonialny? To pospolity złodziej i naciągacz. Taki
      właśnie wybrał sobie sposób na życie. Poza dobrym gadanym żadnych
      innych walorów sobą nie reprezentuje, ani on wygląda, ani on
      przystojny...nie wspomnę o innych rzeczach. Robi z siebie bogacza a
      nawet na kromkę chleba nie ma. Ale za czyjeś pieniądze kupił sobie
      Kugę..ciekawe kto go tak zasponsorował.
      • Gość: JS prawdziwa Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 09:50
        Nie podszywaj się pode mnie kimkolwiek jesteś...
        Masz problem zgłoś go na policję!!!
        Nie chcę mieć nic wspólnego ani z tym człowiekiem ani z jego
        kobietami................
        DAJCIE MI SPOKÓJ
      • Gość: sabiduria Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.152.152.251.dsl.dynamic.eranet.pl 19.08.09, 22:52
        ile nas jest ?ofiar Mariuszka, albo naszej naiwnosci? Czemu
        płaczecie w zciszu domowym, może czas zewrzec szeregi, lub chocby
        uchronic nastepne. Dziewczyny odezwijcie sie!!!
        • Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:23
          505493778
      • bb12345 Re: Poszukuję Mariusza Kosno 25.02.20, 20:36
        Mariusz Kosno ur.02.01.1968 to jest oszust i złodziej gra na uczuciach kobiet wyłudza pieniądze na różne kłamstwa.Jest dużo zgłoszeń na policji .Niedługo znów pójdzie za kraty tam jego miejsce.Panie zainteresowane proszę o kontakt.
        • bb12345 Re: Poszukuję Mariusza Kosno 25.02.20, 20:38
          Minęło już 10 lat i dalej oszukuje
          • Gość: beatab Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.20, 17:40
            Czy mozna się z Panią jakoś skontaktować prywatnie?
    • sabiduria Re: Poszukuję Mariusza Kosno 13.08.09, 16:54
      Wiem, gdzie jest Mariusz
      • Gość: Krzysia Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.08.09, 18:44
        Gdzie? bo ja też jestem zainteresowana
        • Gość: sabiduria Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.152.155.138.dsl.dynamic.eranet.pl 17.08.09, 00:16
          napiszcie cos wiecej o co z nim chodzi, chętnie pomogę
      • Gość: wróżbitka Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:23
        Co wywróżysz to z kart?
    • Gość: mariusz kosno Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 18:03
      bardzo jestem ciekaw czy ktos wie gdzie jestem?
      po 1 slub bym wzioł,ale tylko z jedna z was z prawdziwa jadwiga,po2 kuge sam kupilem niepolecam ,modul padl 2 razy,jednak focus jest lepszy,jadziu zazdroszcze Ci auta.wiec czekam od tej laski co pisze gdzie jestem na znak,numer telefonu mam ten sam,a nie jestem oszustem ,dostajecie co chcialyscie same,zreszta pa
      • Gość: Silnoręki Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 19:21
        Ja też już wiem gdzie jesteś. Jak tylko dostanę kasę od tej kobiety to sam się do ciebie zgłoszę. A właściwie po ciebie. Pa
        • Gość: sabiduria Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.152.153.151.dsl.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 19:53

dziwne jestescie, szukacie go, ale zadna sie do mnie nie odezwała, a
          ja go dorwe i tak
        • Gość: normals Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 06:21
          Czy ADM może skasować tę idiotyczną paplaninę?
      • Gość: Ona Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.16.240.lan.e-wab.pl 07.09.09, 10:17
        Jesteś złodziejem i naciągaczem. Jesli kogoś stać na wóz to i niech
        będzie stać na przewóz, a nie naciąganie. Jesteś po prostu malutkim
        biednym człowiekiem, który nadrabia swoje braki krzywdząc innych po
        drodze.. Swoje braki nadrabiasz gadaniem i chwaleniem się. A tak
        naprawdę jesteś nikim. Zwykłe zero...po prostu zero. Nic nie
        warte...Tfuuuuuu
        • Gość: czysciciel Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 09:47
          Czy mozna usunąc ten wątek? Szkoda tego forum, naprawdę.
          • nemo-08 Re: Prośba ..... 09.12.09, 11:03
            Gość portalu: czysciciel napisał(a):

> Czy mozna usunąc ten wątek? Szkoda tego forum, naprawdę.

>>Bordzo mądry wniosek do moderatora forum.Panie moderatorze do dzieła przecież pan potrafi.
      • Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:01
        no co mariuszku nie masz cywilnej nodwagi nabrałes mnie na 7500zł 2
        telefony i jeszcze moja córke w to wciagasz. Chciałam ci ponóc tylko
        a ty umiesz tylko krasc. Moze i kocham cie ale jestem głupia a żenic
        sie z toba bym nie chciała
      • Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:06
        ja wiem w warszawie i wczoraj wyciagbnałes odemnie 1000zł kolejne
      • Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:07
        a telefon zmieniłes wczoraj
      • Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.09, 08:06
        JA WIEM W WARSZAWIE
      • bb12345 Re: Poszukuję Mariusza Kosno 25.02.20, 20:39
        Jesteś złodziejem i oszustem
    • Gość: Policja Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.chello.pl 16.09.09, 21:13
      Sprawa została zgłoszona na policję. Odpowiednie osoby zajmą się tym.
      • Gość: kasia51 Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 19:02
        a ja wstydze siue isc na policje
        • Gość: prawnik Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 21:14
          idź na policję!jak widzisz nie jesteś jedyna.
        • Gość: informator Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.centertel.pl 14.01.10, 23:28
          Psychologia

Mój psychomąż
          Anna Golan
          Norman Daniels to przykładny mąż i szanowany policjant. Tylko jego żona Rose
          wie, że to fasada skrywająca prawdziwą naturę mężczyzny. Norman i Rose to
          bohaterowie thrillera Stephena Kinga, jednak realny świat pełen jest podobnych
          historii. Dramatów kobiet, które odkrywają, że ich ukochany jest psychopatą.

Związek 33-letniej Sabiny zaczął się niczym spełnienie kobiecych marzeń o
          idealnej miłości: „Jacka poznałam 10 lat temu na imprezie u znajomych. Gdy go
          zobaczyłam, pomyślałam, że istnieje miłość od pierwszego wejrzenia. Był uroczy,
          wręcz fascynujący, wspaniały w łóżku”. Wkrótce pojawiły się sygnały, że coś jest
          nie tak, jednak Sabina starała się je ignorować. „Sprzedawał mi masę pokrętnych
          informacji, zarówno w kwestii uczuć do mnie, jak i w kwestii jego przeszłości. Z
          jednej strony przyciągał, za chwilę jednak odpychał, a ja się zastanawiałam, co
          zrobiłam źle i jak mogę mu pomoc. Uwielbiał mówić mi bardzo przykre rzeczy, a
          potem patrzeć z uśmiechem, jak płaczę”. Konfrontacja z rzeczywistością okazała
          się wyjątkowo bolesna. „Od osób trzecich dowiedziałam się, że wielokrotnie mnie
          zdradzał. Twierdził, że jest bardzo religijny, cytował Biblię, regularnie
          chodził do kościoła. Kiedy ktoś mu wytknął, że uczynił wiele krzywdy innym,
          szedł do spowiedzi, po czym radośnie oznajmiał, że «licznik mu się wyzerował»”.
          Zakończenie związku wcale nie oznaczało końca kłopotów Sabiny.

„Najgorsze zaczęło się po naszym rozstaniu, kiedy już byłam z kimś innym. Jacek
          skutecznie niszczył mój nowy związek – szantażował wysłaniem «naszych fotek»
          mojemu chłopakowi, dzwonił do niego. Potrafił mną tak manipulować, że nadal
          uważałam go za dobrego przyjaciela. Jednak gdy mój związek się rozpadł, z dnia
          na dzień przestał się do mnie odzywać. Po kilku miesiącach znów się pojawił.
          Daje o sobie znać mniej więcej co dwa lata i próbuje coś w moim życiu zniszczyć.
          Myślę, że chce mnie upokorzyć, ukarać...”.

Dziś Sabina nie ma żadnych wątpliwości, że była uwikłana w relację z człowiekiem
          głęboko zaburzonym – psychopatą. Dyssocjalne zaburzenie osobowości – nazywane
          również antyspołecznym zaburzeniem osobowości, osobowością nieprawidłową,
          socjopatią lub psychopatią – dotyka 2–3 proc. każdej populacji i częściej
          występuje u mężczyzn.

Psychopata w twoim domu
          Określenie „psychopata” najczęściej przywodzi na myśl seryjnych zabójców, takich
          jak Ted Bundy czy Charles Tex Watson, albo przerażające postaci fikcyjne, jak
          Hannibal Lecter z „Milczenia owiec”. Jednak dużo bardziej prawdopodobne, a tym
          samym znacznie bardziej zagrażające jest uwikłanie się w relację, w której osoba
          jest wykorzystywana, oszukiwana, systematycznie pozbawiana godności i szacunku
          dla siebie. Wbrew powszechnemu wyobrażeniu psychopata nie zawsze jest przestępcą
          czy seryjnym mordercą. Może nim być partner, mąż, sąsiad, kolega z pracy. Łamie
          prawo moralne poprzez takie zachowania jak zdrady małżeńskie, finansowe i
          emocjonalne zaniedbywanie rodziny, najczęściej nie naruszając prawa karnego.
          Poza tym, w społeczeństwie nastawionym na rywalizację, bezwzględność i
          umiejętność naginania reguł mogą przyczynić się nawet do odnoszenia sukcesów.
          Według Herveya Cleckleya, amerykańskiego psychiatry, psychopata to człowiek
          całkowicie pozbawiony poczucia winy i wstydu, lekceważący wszelkie zobowiązania
          i normy społeczne. Nie odczuwa skruchy, choć potrafi doskonale ją udawać. Nie
          jest zdolny do prowadzenia uporządkowanego życia, brania odpowiedzialności za
          swoje czyny. Za to każdy swój postępek potrafi usprawiedliwić. Jeżeli zostanie
          przyłapany na gorącym uczynku, natychmiast przedstawi gotowe uzasadnienie oraz
          będzie starał się pomniejszyć znaczenie czynu albo uczyni z siebie „prawdziwą
          ofiarę”. Psychopata nie potrafi spojrzeć na siebie oczami innych ani postawić
          się na ich miejscu. Obce jest mu zatem uczucie zakłopotania z powodu swoich
          długów, kłopotów prawnych czy braku pracy.

Psychopata nie okazuje wdzięczności za okazaną pomoc i przychylność. Przyjmuje
          je jako coś oczywistego, należącego mu się. Ubóstwo emocjonalne i egocentryzm
          sprawiają, że nie jest w stanie tworzyć autentycznych związków. Kontakty z
          innymi są płytkie, nastawione wyłącznie na eksploatację. Jego pozorna
          towarzyskość, życzliwość i optymizm są jedynie środkami do osiągania celów. Inny
          charakterystyczny objaw to patologiczne kłamstwo. Osoby dotknięte dyssocjalnym
          zaburzeniem osobowości kłamią dla przyjemności albo „dla hecy”, często bez
          konkretnego celu.

Psychopata dąży do uzyskania kontroli nad bliskimi. W tym celu korzysta z
          rozmaitych mechanizmów manipulacyjnych. Może nawet uciekać się do szantażowania
          otoczenia samobójstwem czy próby odebrania sobie życia, co pozwala mu uzyskać
          natychmiastowe potwierdzenie, że nadal kontroluje partnerkę lub rodzinę.

Psychopaci żyją tak, jakby istniała wyłącznie chwila obecna. Dążą do
          natychmiastowego zaspokojenia popędów i potrzeb. Często zmieniają plany i nie ma
          dla nich znaczenia, jakie skutki może przynieść ich postępowanie. W efekcie mogą
          mieć problemy z utrzymaniem pracy czy pełnieniem roli rodzica.

Według Roberta Kegana, psychologa z Uniwersytetu Harvarda, psychopatia jest
          związana z opóźnieniem rozwoju. Osoba zaburzona pod wieloma względami
          funkcjonuje jak dziewięcio- czy dziesięcioletnie dziecko. Potwierdzają to
          badania aktywności mózgu prowadzone z użyciem elektroencefalografu. Ich wyniki
          pokazują, że niektóre struktury mózgu psychopaty rozwijają się w wolnym –
          odbiegającym od normy – tempie. Ludzie cierpiący na dyssocjalne zaburzenie
          osobowości niewątpliwie posiadają pewne cechy typowe dla dzieci: są
          egocentryczni, impulsywni, dążą do natychmiastowego zaspokojenia pragnień. Być
          może właśnie te cechy sprawiają, że wzbudzają u kobiet troskę i potrzebę
          opiekowania się.

Seks, przygoda & kłamstwa
          Kobiety, które były w związkach z osobami dotkniętymi dyssocjalnym zaburzeniem
          osobowości, początkowy okres znajomości zwykle opisują jako niezapomnianą
          przygodę, świetną zabawę, czas wypełniony intensywnymi doznaniami. Przy
          niezwykle atrakcyjnym i uwielbiającym przygody mężczyźnie inni muszą wypadać
          blado i nieciekawie.
          Psychopatia wiąże się z impulsywnością i dążeniem do doświadczania przyjemności.
          Zakochana kobieta może to odbierać jako kreatywność i swobodę, nieprzeciętność.
          Osoby dotknięte tym zaburzeniem odczuwają także nieustanną potrzebę silnych
          doznań, stymulacji. Nie tolerują nudy i jednostajnych zajęć, wymagających
          skupienia. Mogą sprawiać wrażenie dziecka z nadpobudliwością psychoruchową.
          Pragną żyć intensywnie, na krawędzi, jakby przyświecała im zasada „sex, drugs &
          rock’n’roll”. Może to się objawiać niezapowiedzianymi wizytami w środku nocy,
          dramatycznymi wyznaniami uczucia i gorącym seksem. Być może partner będzie
          cudownym kochankiem, jednak wcześniej czy później kobieta zapłaci za tę dobrą
          zabawę wysoki rachunek. Odkryje bowiem, że nie była partnerką, a jedynie źródłem
          rozrywki, zaspokojenia seksualnego, pieniędzy. A kiedy źródło się wyczerpie,
          zaburzony mężczyzna szybko znajdzie nowe.

Osobom cierpiącym na psychopatię niezwykle trudno osiągnąć stan fizjologicznego
          pobudzenia, który jest związany z przeżywaniem emocji, zwłaszcza strachu.
          Badania Roberta D. Hare’a, emerytowanego już profesora Uniwersytetu Kolumbii
          Brytyjskiej w Kanadzie, pioniera badań nad psychopatią pokazały, że psychopaci
          prezentują inne reakcje w sytuacji strachu niż osoby zdrowe. U osób zdrowych,
          które spodziewają się wystąpienia zagrożenia, np. w postaci głośnego dźwięku lub
          porażenia prądem, wzrasta tętno. Tętno psychopatów natomiast nie zmienia się lub
          rośnie dopiero w ostatniej chwili. Stale niski poziom pobudzenia może też
          sprawiać, że życie jawi się psychopatom jako niezwykle nudne. Z tego powodu
          • Gość: Ala Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.32.radom.pilicka.pl 15.01.10, 07:48
            Dziewczyny, dajcie zdjęcie tego gacha-przystojniaka co was tak nakręcił.
            • Gość: REWa Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.radom.vectranet.pl 15.01.10, 11:26
              Najśmieszniejsze w całej tej aferze jest to, że facet jest obleśny jak mało kto
              :D Myślę, że owe Panie musiały być na prawdę nieźle zdesperowane :D
              • Gość: m Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: 81.210.17.* 27.01.10, 11:10
                do rewa icos tam.sama jestes oblesna a jak sslas bylo ok,pozatym
                popatrz w lustro i bedziesz jak gosiewski wygladac,po co wam ten
                blog idiotki,pomijajac prawdziwa J.nic nie wskuracie a jak cos i tak
                nic nie udowodnisz.niestety aby sie dowartosciowac szukacie h,,,, do
                dupy
                • Gość: Ciekawy Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: 213.17.227.* 30.01.10, 13:41
                  czy jadzie też przeleciałeś
                  • Gość: m Re: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 20:41
                    nie ciekawy ,nie pamietasz, najpierw przeleciałem ciebie butem.
                    a ona mi sie wymskła
                    • Gość: ciekawy Re: ciekawe IP: *.radom.vectranet.pl 02.02.10, 20:25
                      a co umoczył męskość ,przytrzymał a teraz szukasz tatusia dla synusia .
              • Gość: kkkkk Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 22:35
                sama jestes oblesna i odpieprzcie sie wszystkie od niego
            • Gość: Ona Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:00
              daj maila to Ci wyślę.
    • Gość: MK Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 14:23
      KTOS SIE PODSZYWA PODEMNIE,NIECIEKAWE ZACZYNA SIE TO ROBIC,KOGOS
      DUPA SWIEDZI WIEC ZAPRASZAM,A OD JADZI TO WY WON PATAŁACHY I DROBNE
      UDAJACE KOBIETY DZI......KI.MARIUSZ K
      • Gość: Kruszynka Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.radom.vectranet.pl 15.02.10, 23:51
        Mariuszu K ! Byłeś boski. czy pamiętasz swoją milutką kruszynkę,
        której szeptałem do uszka słodkie słówka ? Ożenisz się ze mną ?
        Liczę na Ciebie stale i myślę że jesteś prawdziwym manem
        • Gość: mk Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: 81.210.17.* 19.02.10, 11:14
          kruszynka, zadzwon domnie.niepamietam cie
          • Gość: Łysy ilawiu IP: *.radom.vectranet.pl 19.02.10, 12:13
            ku... kocham cie słoneczko
    • Gość: czytelnik Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 17:53
      Ale ten świat jest niesprawiedliwy niektórzy ,, zarabiają ,, na kobietach – a ja
      to zawsze dokładam GDZIE TE NAIWNE KOBIETY ????????/
      • Gość: kkkkk Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 22:43
        to dołóż mi ha ha bo tone w długach przez niego
    • Gość: xxx Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.pcbc.gov.pl 19.03.10, 07:51
      osoba, której wątek dotyczy, jest ZŁODZIEJEM!!
      Bardzo proszę o informację na temat miejsca jego obecnego pobytu.
      • Gość: gina Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 14:04
        podobno szlaja sie po Zakopanem. Podobno...
        • Gość: m Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 11:42
          ktos was wprowadzw w h..... on jet w mielnie am wiem bo to ja
          • iryda-1 Re: Poszukuję Mariusza Kosno 20.04.10, 21:15
            Tu już jakaś cnotliwa Zuzanna szukała podobnego o takim rysopisie , bo go poznała i zakochała się jadąc pociągiem.
            • Gość: gość Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.knc.pl 06.05.10, 08:26
              przez miesiąc będzie w zakładzie karnym więc proszę składać zawiadomienia w
              sprawie oszustw podając jego miejsce przebywania zk
              pozdro
              • Gość: gość Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: 82.197.42.* 06.05.10, 10:34
                w końcu go dorwali !!!!
                a w którym siedzi? wyślę mu paczkę ;-)
                • Gość: xxxxxx Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 15:14
                  bzdura nie wierzcie
                  • Gość: gość Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.centertel.pl 10.05.10, 09:51
                    wierzcie:) hurraaaaa! Kobitki wszystkich krajów łączcie się!I na komendę w
                    Warszawie na Grenadierów z informacjami...
                    • Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.10, 12:16
                      ciekawe po co?
                      • Gość: gina Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 13:58
                        jak to po co? jesli sa kobiety naciagniete przez rzeczonego m.k. to powinny to
                        zglosić - tak mysle
      • Gość: gina Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 16:46
        koci zamek, zakopane - najprawdopodobniej na dzien dzisiejszy
        • Gość: gina Re: Poszukuję Mariusza Kosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:36
          a co tam u nadobnego mariuszka? Zapudlowali go faktycznie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka