Dodaj do ulubionych

ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 20:16
Nie znam się na szkolnictwie i polityce, nie chciałabym oceniać wyglądu
zewnętrznego, ale chciałabym podziękować im:
1) ZA ICH NIEZŁOMNĄ POSTAWĘ W OBRONIE WYŻSZYCH RACJI.
2) ZA NIESPLAMIENIE GODNOŚCI I HONORU RADNEGO.
3) ZA PRZYPOMNIENIE INNYM RADNYM KTO ICH WYBRAŁ I KOMU MAJĄ SŁUŻYĆ.
4) ZA NIEPRZEJEDNANIE I NIESPRZEDANIE SIĘ.
5) ZA POKAZANIE RZĄDZĄCYM ŻE NIE KAŻDEGO MOŻNA KUPIĆ.
6) ZA GODNE REPREZENTOWANIE INTERESÓW SPOŁECZEŃSTWA, KTÓRE ICH WYBRAŁO A NIE
TYLKO WĄSKICH GRUP INTERESU.
7) ZA NIEOSZUKIWANIE RADOMIAN-WYBORCÓW (NIEKTÓRZY SZLI Z INNYMI HASŁAMI A
TERAZ REPREZENTUJĄ CAŁKOWICIE COŚ ODMIENNEGO).
8) ZA PRAWOŚĆ I UCZCIWOŚĆ.
aby nigdy nie zmienili swoich postaw i nadal byli otwarci na wszelką krzywdę
i niesprawiedliwość ludzką.
P.S. A teraz do moich potencjalnych adwersarzy.Teraz możecie już na mnie pluć.

Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek II Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 09:52
      Chociaż nie przepadam za wyglądem muszkietera to w tym względzie popieram w
      całej rozciągłości.
      • Gość: ja Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.01.04, 11:09
        i nie tylko wy macie podobne zdanie, w nowym roku wszystkiego dobrego
    • Gość: miron Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.internet.radom.pl 02.01.04, 12:49
      wszystkim dobrym ludziom wszystkiego dobrego, a innym tego co najbardziej im
      brakuje czyli rozumu
    • Gość: nB Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 20:40
      i ja też
      • Gość: volta Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.udn.pl 03.01.04, 00:29
        F. i S. sami sobie piszą życzenia i bardzo dobrze, że sobie dobrze życzą.
    • Gość: Brat Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.udn.pl 03.01.04, 21:38
      Odnosze sie do ptk 3 podziekowań, które brzmi: ZA PRZYPOMNIENIE INNYM RADNYM
      KTO ICH WYBRAŁ I KOMU MAJĄ SŁUZYC. Ja wiem, kto wybrał pana Sońtę.Mój brat był
      jednym z nich, jak i jego koledzy spod blaszaka. Zycie by oddali za tanie
      wino, wiec co im szkodziło glosowac na jakiegos tam, jak mówili.
      • Gość: ja Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.01.04, 07:12
        i twój jeden brat od wina spod blaszaka załatwił mu wybór do rady??????????
        cholera, to co w takim razie załatwi ten od piwa w pubie?????????????????
        przed następnymi wyborami daj namiar na brata.
    • Gość: ZAŁAMANY Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.udn.pl 04.01.04, 12:10
      Tym panom dziękować za prawość i uczciwość hmmmmmmmmm ciekawe stwierdzenie.
      Ludzie na jakim świecie wy żyjecie
      • Gość: wielki brat Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.udn.pl 04.01.04, 15:46
        Życzę im aby załatwili siedzibę województwa w Radomiu. Może zbyt pochopnie
        prezydent oddał najbardziej reprezentacyjne piętro dla 2 /słownie
        dwóch /sędziów. Gdzie teraz będzie wojewoda urzędował?
    • Gość: szyfrant Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 22:26
      volta, brat, ZAŁAMANY i wielki brat = rozgoryczony SURMA?
      • Gość: volta Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.udn.pl 05.01.04, 22:46
        Surma wygrał proces z wojewodą, więc trudno by był rozgoryczony.
        • Gość: życzliwa Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.radom.pilickanet.pl 08.01.04, 21:00
          Panie Wojtku Ściborze, nie zaden Surma to pisał tylko jak wszystkie pliki z
          udn.pl pisze Pan Bogusław Bek z PSP 3 na michałowie
          • Gość: Wojtek Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 18:53
            Aaaaaaa to przepraszam
    • Gość: naj Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY IP: *.udn.pl 08.01.04, 17:41
      Co Wy chcecie od Pana Sońty. Był moim dyrektorem w jednej ze szkół.Tak prawego
      i uczciwego człowieka nigdy nie spotkalismy. I te wszystkie podziekowania
      za....sa sluszne. Zawsze Pan Sońta był wlasciwym czlowiekiem na wlasciwym
      miejscu. Pozdrawiam.
      • elektron_staly_nick Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA PANA FAŁKA I SOŃTY 08.01.04, 21:05
        a ja powiem tyle:

życze wszystkim nie gorzej niż oni mi
        pzdr

elektron

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka