Gość: przyszła IP: *.radom.pilicka.pl 28.08.09, 08:08 Proszę o opinie o zespole Konsonans z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: zespół Konsonans IP: *.xdsl.centertel.pl 28.08.09, 08:28 nazywają ich chomiki lub łazarze lub nędzarze z Glinic szukają wokalistki już pięc lat muzyka i wykonanie tragedia zwykli chałturnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: zespół Konsonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 22:44 ja znam zespól konsonans z radomia. grali u mojej siostry są spoko,tylko szefa mają do dupy. poza tym skład wporzo.chociaz słyszałem ze wokalisstki zmieniaja sie czesto , uciekają bo nie moga wytrzymac z tym kierownikiem.;p poza tym moge polecic. wybawilem sie na weeselu siory:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ligia1983a Re: zespół Konsonans 11.02.10, 21:21 Zespół Konsonans to totalna porażka. Byliśmy na weselu w 2009 roku na którym oni grali. Wokalistka jakaś młoda dziewczyna całkiem nieżle śpiewała , za to "szef" tego bandu śpiewał tak że wogóle nie rozumieliśmy słów. Gdy śpiewali to muzyka sobie a oni sobie. Pod koniec wesela cały zespól oprócz wokalistki dobrze popili także całkowita żenada. Z tego co słyszeliśmy to takie zakrapianie na weselach często im się zdarza. NIE POLECAM w żadnym razie !! DNO !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wokal Re: zespół Konsonans IP: *.radom.vectranet.pl 14.01.11, 08:37 Wokalistka do zespołu w Radomiu potrzebna , Praca na terenie całej polski w wekendy. (zajęte terminy na cały rok 2011 i prawie cały 2012). Oferta tylko dla osób z Radomia i okolic. Wymagania: odpowiedzialność, dyspozycyjność czasowa, sumienność, zaangażowanie w pracy, przede wszystkim talent i umiejętności. Wynagrodzenie od 400 do 550 zł. za imprezę. Kontakt: mailmoj2@o2.pl Proszę napisać coś o sobie oraz podać swój telefon, na pewno oddzwonię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zespół Konsonans IP: *.radom.vectranet.pl 16.01.11, 16:34 Czy wokalistka jest potrzebna do zespołu Konsonans? Pytam, bo w tym wątku pojawiła się oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ani Re: zespół Konsonans IP: *.radom.vectranet.pl 17.01.11, 08:57 Wokalistka jest potrzebna do innego zespołu. proszę się skontaktować, kontakt jest podany w ogłoszeniu, lub podać swój nr. tel.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zespół Konsonans IP: *.radom.vectranet.pl 17.01.11, 10:32 To po co zasmiecasz inne wątki, dotyczace innych zespołów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: zespół Konsonans IP: 109.243.217.* 25.07.10, 17:49 Zacznijmy od umowy z "zespołem", radzę dobrze przeczytać najlepiej poprosić o kopię i przeanalizować, skonsultować. Ogólnie zespół gra poprawnie i można powiedzieć melodyjnie pod warunkiem że gra.... ponieważ starsi panowie są bardzo leniwi i częściej można zastać ich przy wiejskim stole ze szklaneczką bimbru niż przy instrumentach na sali tanecznej. Przez całe wesele raptem raz zagrali przy stołach, jawnie ignorując prośby gości. Z czterech konkursów obiecanych przy podpisywaniu umowy na weselu odbębnili tylko jeden. Częste i długie przerwy to dewiza zespołu KONSONANS. Jak ktoś chce tych obiboków na swoim weselu i cały czas ich ponaglać to proszę bardzo, moim zdaniem to lipa i nerwy zszarpane. Coś pozytywnego...? oczywiście wokalistka, potrafi zaśpiewać prawie wszystko. Wesele było w lipcu 2010 Pozdrawiam i NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: zespół Konsonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 20:24 Ten cały konsonans to totalne dno.. no może nie cały...przesadziłam-wokalistka widać ze przygotowana i ze jej zalezy zeby jakos to wyszlo, a zupelnie do reszty zespolu nie pasuje. najgorszy jest ten co niby gra na klawiszach , porazka jak on wyglada...i jeszcze gorzej sie zachowuje ma gosci w du...ie jest chamski ...szkoda gadac. w kazdym razie nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś