Gość: B IP: *.bloknet.org / *.org 11.12.03, 00:38 Gdzie jest bramownica? Ktos wie? Znowy jakis TIR zachaczył czy tym razem ukradli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: Bramownica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 06:08 A co znikneła?? Przez osttnie 3 dni była jakaś "niekompletna". Brakowała poprzeczek na łańcuchach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Bramownica? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.12.03, 08:17 Bramownica stwarza niebezpieczeństwo dla zdrowia i życia ludzkiego więc ją zdekompletowali. Widzisz tak to jest jak coś projektuje debil, a drugi debil z Miejskiego Zarządu Dróg płaci mu za fuszerkę 20tys zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torontoman Re: Bramownica? IP: 193.158.51.* 11.12.03, 10:30 zajebali bramownice? Polska to narod rzadzony przez palantow, idiotow i nierobow. co za idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Bramownica? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 14:43 Już kiedyś na tym forum przewidywałem, ze ktoś - raczej predzej niż później - oberwie tym w głowę. Jakiś czas temu widziałem jedną z poprzeczek owiniętą dokładnie, na całą długość łańcucha, wokół poziomej belki bramownicy. Można sobie wyobrazic z jaką prędkością musiała zostać uderzona. A co do kosztów, to pewnie było tak: 15 tys. projekt (wykonany przez kolegę - z czego połowa wróciła tam gdzie powinna), pozostałe 5 tys wykonanie (też przez kolegów). W mojej ocenie koszt całości jest ok. 4-krotnie wyższy od realnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Bramownica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 18:50 Nasz wsaniały cud budowlany został upgradowany. Przybyło mu nowych elementów. Ciekawe czy to się wiązało z dopłatą jakiś 5k zł. Odpowiedz Link Zgłoś