roxboro 10.01.04, 15:03 Czy to jest prawdą,że w wyniku sprzeciwu Niemiec i Francji o systemie glosowania w UE,co efectem było nie uchwalenie pierwszej konstytucji, spowodowało przerwanie actywności internetowej w Leżajsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadow_k Re: Czy to.......??? 10.01.04, 18:28 Tez to zauwazylem, ale osttanio duze mrozy u nas panują więć być może iż światłowody poprzymarzały w ziemi i nie przepuszczają pakietów ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
kubusko Re: Czy to.......??? 11.01.04, 16:00 forum staje sie nudne bak ciekawych tematw, wogole brak tematów wniosek: jakie miasto takie forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
roxboro Re: Czy to.......??? 14.01.04, 03:02 Niedawno tylo pisano,że Leżajsk jest godny mieć wyższą uczelnie,a tu taki duży problem utrzymać forum.A co sie dzieje z nowym moderatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
kubusko Re: Czy to.......??? 14.01.04, 03:48 może jakby była uczelnia to było by o czym rozmawiać-buahahha W Leżajsku nic się nie dzieje, mało ludzi wogóle zagląda tu,na żadnej stornie chyba nie ma linku do tego forum... Przy najblizszej okazji forum zostanie pewnie zlikwidowane ...a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mpiotrek1 Re: Czy to.......??? 15.01.04, 10:48 Zobacz na www.um.miasto.lezajsk.pl to co udalo mi sie zalatwic u webmastera stron miasta... co do strony starostwa to tez pisalem, ale nie dostalem zadnej odpowiedzi :) Ostatnio naprawde sie cos obiajamy... mam nadzije, ze to krotkotrwale... W kazdym razie ja wracam na forum dopiero po sesji :( Pozdrowienia dla wszystkich, a szczegolnie tych studiujacych!!! Odpowiedz Link Zgłoś