Gość: ted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 10:32 W pełni popieram, zarzuty jak najbardziej zasadne do organizatorów może wrócić do publicznych egzekucji i palenia na stosie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jam Re: Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów IP: 78.133.189.* 07.10.09, 10:36 W tv dzieci oglądają o wiele drastyczniejsze zdjęcia, a na tych pokazana jest sama prawda. No cóż skoro są one demoralizujące to poseł pośrednio stwierdził, że sama aborcja też jest złem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 07.10.09, 11:04 sama prawda? to kiedy cie wyskrobali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z rz Re: Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów IP: *.rzeszow.mm.pl 07.10.09, 11:13 Jeśli dzieci oglądają programy nie dla ich kategorii wiekowej, to widocznie rodzice ich nie dopilnowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów IP: *.rzeszow.mm.pl 08.10.09, 05:12 Jam zgadzam się z tobą Pozdrawiam zibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław. Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 10:54 Brawo Pośle. Kościół nie może być bezkarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów IP: *.171.195.130.static.crowley.pl 07.10.09, 11:27 niech taka wystawę urządza w kurii a nie w miejscu publicznym. Takie akcje jeszcze wzmagaja niechęć do kościoła jako instytucji szczególnie młodych. Nie pomogą zabiegi rodem z PRL, wywaidy z jedynie słusznymi opiniami pokazane w tv. Dzieckiem już urodzonym nikt nie chce się zająć, ile dzieci z trudnych rodzin zwolnionych z opłat chodzi do przedszkoli wprowadzonych przez zakonnice? Sa dotacje do tych przedszkoli ze strony kuri? Zaklamanie i hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:36 A ja nie życzę sobie oglądać marszów równości. Nie chcę, żeby moje dzieci patrzyły na brodatych facetów przebranych w kolorowe piórka, obściskujących się na ulicy. Ale skoro taki marsz to przejaw wolności słowa, to taka wystawa również się w tą wolność wpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:50 proste - jak ci się nie podoba i uważasz że narusza to dobre obyczaje to złóż zawiadomienie do prokuratury - wszak żyjemy w państwie prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów IP: *.rzeszow.mm.pl 08.10.09, 05:20 Max, zgadzam się z tobą w 100% Kamiński był zadymiarzem Resowii i nikt go w tedy do prokuratorów nie wysyłał ,jednie straszył mundurowymi, On rozumie prawo jednostronnie. Pedały i lejby mogą mieć marsze Podczas nich robić to co robią i jakoś nie wykazuje świętego oburzenia Trafił się hipokryta Max pozdrowionko zibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIBERTY! Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:41 Niech ludzie widzą jak się traktuje nienarodzone dzieci. Poza tym jesli chodzi o dzieci to w internecie codziennie oglądają o wiele drastyczniejsze zdjęcia. Pieprzeni komuniści, wszędzie sie wpierd... Niech żyje wolność słowa i wyrażania poglądów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk co ty gadasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:53 Co ty gadasz, jakie dzieci, chyba twoje:].Bo jesli sie sprawuje piecze nad dzieckiem , to obowiazkiem rodzica jest dopilnowanie by wlaśnie nie olgadaly drastycznych zdjec , zreszta nie mow prosze ,ze taki 5,6 latek siedzi i wpisuje w wyszukiwarke"martwe plody" "trupy" "smierc" bp tylko robisz z siebie idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co ty gadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:57 no wiesz - pewnie tak został wychowany i takie wzorce dzieciom przekazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poseł kamiński (SLD) donosi na organizatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:56 niech kler przestanie się wpier**lać do wszystkiego... aborcja to wynik braku wiedzy na temat swojej seksualności, na temat środków antykoncepcyjnych - tego całego "zła" z którym walczy kościół... niech żyje wolność wyboru!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowianin Imbecyle na stołkach poselskich się wyraźnie nudzą IP: 79.139.91.* 07.10.09, 12:21 Stąd takie a nie inne działania i zabawy. Wystawa jest jak najbardziej potrzebna aby uświadomić społeczeństwu czym jest naprawde aborcja. Obrazki drastyczne ale czy aborcja nie jest szokującym i skandalicznym zachowaniem? Młodzi nastepcy komunistów z PZPR na pewno nie troszczą sie o dobro dzieci bo gorsze obrazki można codziennie znależć w internecie. Czy taki Kamiński wystąpiłby przeciwko paradzie gejów i innych dewiantów? A czy to nie byłoby deprawowaniem dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Imbecyle na stołkach poselskich się wyraźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 13:33 to proponuję żebyś sprawił sobie książkę ze zdjęciami zbrodni - tak dobre 500 stron - i żebyś codziennie przed snem ze swoim dzieciakiem ją przeglądał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikitaki Re: Imbecyle na stołkach poselskich się wyraźnie IP: 193.37.139.* 07.10.09, 14:37 "Młodzi nastepcy komunistów z PZPR"...PR byli komuniści? co to jest komunizm i kto to jest komunista ? i od kiedy to w PZPR takowi byli ? jak widać " młodym następcom" zależy na dobrze dzieci ...narodzonych w przeciwieństwie do niektórych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Imbecyle na stołkach poselskich się wyraźnie IP: 80.50.128.* 07.10.09, 23:05 > jak widać " młodym następcom" zależy na dobrze > dzieci ...narodzonychw przeciwieństwie do niektórych ... To że ten poseł tłumaczy swoje postepowaniem dobram dzieci to nie znaczy że chodzi mu o dobro dziecka (czego nie myślał o dzieciach jak ferenc zwikszał ilość sklepów z wódką), skacze ta wsza bo ludzie mogą zobaczyć prawdę. Boli to tych co zabili albo na zabijanie dawali przyzwolenie, a tłumaczenie można sobie wymyślić tysiące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Bękartom komunistyczneym już dziękujemy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 14:02 Widzialem wczoraj w TV Fijołka i to samo prezentowało co Kaminski. Zupełna miernota i ślepe popieranie prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Bękartom komunistyczneym już dziękujemy. IP: *.rzeszow.mm.pl 08.10.09, 05:24 Radek Co do oceny Fijołka to masz u mnie plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Poseł Kamiński (SLD) donosi na organizatorów wy... IP: 89.230.88.* 07.10.09, 14:04 git Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Poseł Kamiński (SLD) donosi na organizatorów wy... 07.10.09, 14:21 Nie mogę słuchać i patrzeć na takich buraczków jak Kamiński, ale sam protest jak najbardziej uważam za zasadny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A gdzie jest PiS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 14:37 Przecież oni publikację takich treści chcą ograniczyć!! www.pis.org.pl/dokumenty.php?s=sejm&iddoc=42&st=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPS Re: A gdzie jest PiS?? IP: *.150.177.87.csa-net.pl 07.10.09, 21:13 To może teraz w każdym temacie będziemy edukować prezentując treści w centrach miast: np pokazujmy zdjęcia zamordowanych, zgwałconych, duszonych, molestowanych, torturowanych etc. Niech ktoś zrobi wystawę zdjęć robionych przez esesmanów z gazowania Żydów, zdjęć likwidacji Żydów w borach głogowskich, zdjęć z egzekucji, publikujmy na bilbordach materiały dokumentacyjne Policji - np pedofilskie filmy. Pokażmy zdjęcia z eutanazji - może projekcje filmów. A jak! W centrach miast! Najlepiej na telebimie na scenie w Rynku. Niech zobaczą wszystkie problemy tego świata dzieci kilkuletnie, kilkunastoletnie , wszystkie. I nie ważne czy ktoś im problem wytłumaczy, nie ważne czy będą mieć traumatyczne wspomnienia! Ważne, że jakiś kretyn będzie uważał ŻE ZWRÓCIŁ UWAGĘ NA PROBLEM!!! Zadowolenie z prezentacji publicznej takich zdjęć jak te ,z tej "wystawy" mogą odczuwać tylko zaburzeni psychicznie. W końcu to spora grupa odbiorców , po coś się produkuje w końcu horrory. Na szczęście jest to margines. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZONKG Re: A gdzie jest PiS?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 00:05 Zapomniales dopisac do tych propozycji , sztandarowego argumentu , zwolennikow tej wystawy " nikt nie bedzie musial na to patrzeć" xd,więc mysle nie bedzie problemu z organizacja innych wystaw w tym projekcji na telebimie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: do UPS IP: 193.151.71.* 08.10.09, 09:17 Zdajesz się nie dostrzegać "drobnej" różnicy. Nikt publicznie nie akceptuje "morderstw, gwałtów, duszenia, molestowania, torturowania, pedofilstwa, eutanazji itp" więc nie ma żadnej potrzeby przekonywać, ze to jest zło, a w szczególności robić drastycznych wystaw. Z aborcją jest niestety inaczej - tu grono jej zwolenników jest całkiem i liczne i - co gorsza - głośne. Odpowiedz Link Zgłoś
karlakarla Re: do UPS 08.10.09, 13:39 Gość portalu: Julek napisał(a): > Zdajesz się nie dostrzegać "drobnej" różnicy. Nikt publicznie nie > akceptuje "morderstw, gwałtów, duszenia, molestowania, torturowania, > pedofilstwa, eutanazji itp" więc nie ma żadnej potrzeby przekonywać, > ze to jest zło, a w szczególności robić drastycznych wystaw. Z > aborcją jest niestety inaczej - tu grono jej zwolenników jest > całkiem i liczne i - co gorsza - głośne. Jak to nie akceptuje?? eutanazji ? www.eutanazja.info/ pedofilii ? pl.webbleu.net/malyksiaze/art23.htm gdyby każdy myślał że morderstwo, gwałt, duszenie, molestowanie, torturowanie, pedofilia , eutanazja itp sa złe, w więzieniach siedzieliby ludzie tylko za drobne kradzieże ... zastanówcie się później piszcie! jakie 3 letnie dziecko ogląda telewizor po 24 żeby zobaczyć krew i porozrywane ciała w horrorze ? niec tak dzieciaczkom nie poprawia humoru ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Poseł Kamiński (SLD) donosi na organizatorów wy... IP: *.rzeszow.mm.pl 07.10.09, 18:37 Tu akurat popieram Kamińskiego, choć generalnie mierzi mnie ta postać wypacykowanego karierowicza. Na plakatach wyborczych miał wydepilowane brwi i tego mu nigdy nie wybaczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Poseł Kamiński (SLD) donosi na organizatorów wy... IP: *.tvkstella.pl 08.10.09, 09:21 Jak najbardziej słuszny protest. A kościół jeśli jest taki prawy to niech na tablicach ogłoszeń wywiesi informację o mściwości szefa polskich biskupów czyli pana arcybiskupa Józefa Michalika z Przemyśla, który za to że został zatrzymany do kontroli drogowej WSADZIŁ policjanta który go zatrzymał do pierdla.Polecam artykuł w tym temacie na www.naszepoloniny.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Kamiński_a kto pozwolił pokazywać co SLD popiera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 09:32 no to doniósł aby nie wszyscy o tym wiedzieli! Przecież to tajemnica partyjna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kain ty abel Re: Kamiński_a kto pozwolił pokazywać co SLD popi IP: *.150.177.87.csa-net.pl 08.10.09, 22:04 NIE WIEM CO BIERZESZ ALE RZUĆ TO bo chrzanisz bez składu! Nie wiem, co chciałeś powiedzieć, bo z tego CO powiedziałeś nikt powyżej Twojego poziomu IQ nic nie zrozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kamiński_a kto pozwolił pokazywać co SLD popi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 10:05 a twój bełkot udowadnia że twój poziom IQ jest na poziomie wybitnego bolszewika z Kołymy czyli 0 więc czym prędzej zapisz się do I klasy sam wuml nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Ech Kamiński, Kamiński... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 10:51 ... rozumiem, że kampanię wyborczą czas zacząć? Mam nadzieję, że to i tak koniec kadencji i kariery. Drugi raz nikt chyba takiego błędu nie popełni. S. P.S. I o co tyle krzyku? Przcież Wy LUBICIE KOLOR CZERWONY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikitaki Re: Ech Kamiński, Kamiński... IP: 193.37.139.* 09.10.09, 11:03 jasne , że lubimy czerwony :) zwłaszcza w pasującym do Ciebie odcieniu buraczanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ech Kamiński, Kamiński... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 13:00 znaczy się że u was najwięcej buraków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikitaki Re: Ech Kamiński, Kamiński... IP: 193.37.139.* 09.10.09, 13:06 Bardziej , że z my miłością do buraków:) Widzisz nie tylko Mama Cię kocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ech Kamiński, Kamiński... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 15:48 ano buraki na pewno nie będą pałały miłością do smakoszów sałatek tylko do swoich...... a moja mama kochała wszystkie dzieci.... żadnego nie zamordowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikitaki Re: Ech Kamiński, Kamiński... IP: 193.37.139.* 09.10.09, 16:34 poddaje się... sprowadziłeś mnie do swojego poziomu a następnie pokonałaś doświadczeniem...:) zazdrościsz Kamińskiemu ? bo tak właśnie wynika z Twojej pierwszej wypowiedzi, pamiętaj zazdrość to jeden z 7 grzechów głównych ... Odpowiedz Link Zgłoś