Gość: milek IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:19 śmiech na sali... jak to coś ma pomóc to mi prędzej kaktus wyrośnie na ręcę... nie tędy droga... którędy? przykład trzeba wziąść z Anglii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szakal Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: *.rzeszow.mm.pl 22.01.04, 21:56 Kamery powinny być wszędzie tam gdzie jest duzo zgloszen.Po co mówić o tym...przeciez to jedna z bardziej sprawdzonych metod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJ Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: 66.189.0.* 23.01.04, 00:17 hehe , ze zdjec wynika , ze to banda szczyli i tyle. Takiemu 25 pasow na gola dupe i koniec z wyrywaniem lawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: 80.51.255.* 23.01.04, 12:34 Ludzie, to prosto powiedzieć, żeby wszędzie były kamery, ale nie wiecie ile to kosztuje. Stal, czy Resovia, to nie są kluby bogate, a wiadomo, że koszty wprowadzenia wielu kamer obciążą dodatkowo budżety klubów. Jakby tak PZPN dał na to pieniądze, to rozumiem, ale tak się napewno nie stanie, bo PZPN to PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmić Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: *.rop / *.ropwarszawa.pl 23.01.04, 09:20 Wszystkich kibiców-chuliganów rostrzelać i po sprawie. Po co tracić pieniądze to chore programy . Wielcej kultury i sztuki na stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniącyPielęgniarz A co z tymi na mieście??? IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 09:33 Którzy robią tzw. "ustawki" na środku ulicy przy zatrwożonych przechodniach którzy są bogu ducha winni (i przecież również mogą oberwać - oj i to bardzo...)?? Też do nich strzelać z kałaszy (a że przy okazji zginie paru niewinnych ludz to mało istotne)??? Czy może wyłapać a później zastrzelić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: A co z tymi na mieście??? IP: 80.51.255.* 23.01.04, 12:37 Jak ich wyłapiesz na stadionie, to nie będzie ich na mieście. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP rządzi :) Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 10:08 A może ciebie roztrzelać... Ja sam nie jestem kibicem ale nie mam nic przeciwko nim...to jest ich prywatny świat. W Wa-wie nie demolują ławek...napewno nie na swoim stadionie...a to że na stadion przychodzą nieresocjalizowane chamy z innych miast to już nie moja wina.... Ta ktoś rzucił pomysł żeby wzorować się na Anglii i to jest najlepszy pomysł. Jeżeli tego się nie zrobi to takie numery tylko zwiększają agresję kibiców....myślicie że rodzice nie wiedzą dlacxzego syn od czasu do czasu wraca ze złamaną ręką...pokieeszowaną twarzą...jeżeli nie wiedzą to znaczy że nie chcą wiedzieć.... Znam pewien niepisany "kodeks" kibiców. Na meczu nie atakujesz nikogo kto nie chce się bić. A ci którzy chcą to ich własna sprawa...dkla nic to forma rozładowania agresji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniącyPielęgniarz Kaftanik szanownemu pseudokibolowi?? IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 10:22 Czy pałą przez łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniącyPielęgniarz A ja myślę że to dobry pomysł... brakuje mu tylko IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 09:40 JEDNEGO aczkolwiek bardzo ważnego elementu. Ale o tym potem. Pokazywanie filmu rodzicom takiego delikwenta to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej będą świadomi za co odpowiadają (bo z punktu prawnego za szkody poczynione przez dziatwę odpowiadają rodzice). Jeśli zignorują to wyłącznie ich sprawa. Aha i najważniejsze nie będą mogli zgonić - że to wina systemu, że to przez biedę, że to w proteście tak rozwalają stadion, lub że to Andrew Lepper tak kazał rozwalać system... BRAKUJE TYLKO JEDNEJ WAŻNEJ RZECZY. Elementów systemu brytyjskiego - Kolosalnych kar pieniężnych wymierzanych przez sądy za takie zachowanie. Komornik powinien wchodzić do mieszkania (nawet w asyscie policji) jeśli rodzice nie zapłacą i zabierać!!!!! Może gdyby zabrał cenny telewizor (komputer?) tatusia lub biżuterię mamusi rodzice by się ocknęli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: A ja myślę że to dobry pomysł... brakuje mu t IP: 217.153.134.* 23.01.04, 10:15 Pomysł rzeszowski jest dobry bo być może stworzy jakąś prewencję (?). natomiast poza angielską technologią (dotkliwe kary finansowe i konfiskata mienia) policja powinna być możliwe brutalna w pacyfikowaniu tych gnojów (w ewidentntych przypadkach). Jeden z drugim dwa raz się zastanowią zanim nabiora znowu ochoty na zadymę. Lać pałami w komisariatach aż huczy - tak robili Czesi nawet w komunistycznych czasach - dwie godziny na kolanach w wynajętym hangarze i kto się rusza, pałą po łbie. Niestety innego języka towarzystwo to nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: A ja myślę że to dobry pomysł... brakuje mu t IP: 80.51.255.* 23.01.04, 12:40 A co rodzice mogą nawet jak chcą?? Mieszkałeś kiedyś na blokowisku?? Rodzice nic nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniącyPielęgniarz Re: A ja myślę że to dobry pomysł... brakuje mu t IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 13:58 To niech płacą za poczynania dzieci i już. A jak wtedy nie pójdą po rozum do głowy to będziemy mieli 1000 ballad o Januszku. No chyba że rodzice się wkurzą i po 18-tym roku życia wywalą bachora na zbity ryj z domu (może jak wtedy będzie musiał szukać dachu nad głową to się zastanowi nad sensem istnienia i własnym postępowaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRWAWA walka Re: Ja mysle ze źle postepują ,,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.res.pl 26.02.04, 22:43 Zgadam siez tobą poniewaz powinny być wieksze kary po 1000zł -2000zł . A nie rozumie takich kibiców jak Kibice stołecznej STALI którzy na swoim stadionie wyrywają ławki i demolują SWÓJ SWÓJ SWÓJ STADION !!! dlaczego taki KOLPORTER KIELCE LECH PONZŃ itd niedemoluja swojego stadinou bo są to kibice którzy kochają klub !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: *.greiner.at 23.01.04, 10:29 naucz sie ortografii pierdolo: NIE wziasc, a WZIAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniącyPielęgniarz Kaftanik na schizofrenie ??? IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 10:35 Widzę postępy w chorobie... paranoja i urojenia. Czy widzi Pan już węże lub mrówki?? Czy tylko na razie widzi pan wziasc lub wziac?? Jaki waćpan rozmiar nosi XXL czy XL ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Kaftanik na schizofrenie ??? IP: *.dnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:03 fragment z czata z Januszem Korwin - Mikke który się odbyl niedawno na www.onet.pl <~Chuligan> kiedyś czytałem pana wypowiedz o rozwiązaniach na meczach piłkarskich, jak by pan walczył ze stadionowymi chuliganami Janusz Korwin-Mikke: W ogóle. Wydzieliłbym na stadionach sektory, gdzie wolno byłoby się tłuc - a ludzie nie chcący się tłuc kupowaliby miejsce na innych sektorach. Ciekawe, jaka byłaby proporcja...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: 81.15.189.* 23.01.04, 13:13 po co szukać czegoś co inni już znaleźli, popatrzcie na mecze ligi angielskiej, niemieckiej i innych.Najciekawsze jest to że jest film są dowody i nie ma sprawy sądowej czyli jest niemoc. Ten progrm nic nie zmieni wiem to z pierwszej ręki a głównym nieszczęściem są kluby kibica nigdzie nie zarejestrowane i nie zewidencjonowane. Odpowiedz Link Zgłoś