Dodaj do ulubionych

Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom

IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:19
śmiech na sali... jak to coś ma pomóc to mi prędzej kaktus wyrośnie na
ręcę... nie tędy droga... którędy? przykład trzeba wziąść z Anglii...
Obserwuj wątek
    • Gość: Szakal Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: *.rzeszow.mm.pl 22.01.04, 21:56
      Kamery powinny być wszędzie tam gdzie jest duzo zgloszen.Po co mówić o
      tym...przeciez to jedna z bardziej sprawdzonych metod.
      • Gość: NJ Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: 66.189.0.* 23.01.04, 00:17
        hehe , ze zdjec wynika , ze to banda szczyli i tyle. Takiemu 25 pasow na gola
        dupe i koniec z wyrywaniem lawek
        • Gość: Jarek_23 Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: 80.51.255.* 23.01.04, 12:34
          Ludzie, to prosto powiedzieć, żeby wszędzie były kamery, ale nie wiecie ile to
          kosztuje. Stal, czy Resovia, to nie są kluby bogate, a wiadomo, że koszty
          wprowadzenia wielu kamer obciążą dodatkowo budżety klubów. Jakby tak PZPN dał
          na to pieniądze, to rozumiem, ale tak się napewno nie stanie, bo PZPN to PZPN.
    • Gość: kosmić Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: *.rop / *.ropwarszawa.pl 23.01.04, 09:20
      Wszystkich kibiców-chuliganów rostrzelać i po sprawie. Po co tracić pieniądze
      to chore programy . Wielcej kultury i sztuki na stadionach.
      • Gość: goniącyPielęgniarz A co z tymi na mieście??? IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 09:33
        Którzy robią tzw. "ustawki" na środku ulicy przy zatrwożonych przechodniach
        którzy są bogu ducha winni (i przecież również mogą oberwać - oj i to
        bardzo...)?? Też do nich strzelać z kałaszy (a że przy okazji zginie paru
        niewinnych ludz to mało istotne)??? Czy może wyłapać a później zastrzelić???
        • Gość: Jarek_23 Re: A co z tymi na mieście??? IP: 80.51.255.* 23.01.04, 12:37
          Jak ich wyłapiesz na stadionie, to nie będzie ich na mieście. Proste.
      • Gość: KSP rządzi :) Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 10:08
        A może ciebie roztrzelać... Ja sam nie jestem kibicem ale nie mam nic
        przeciwko nim...to jest ich prywatny świat. W Wa-wie nie demolują
        ławek...napewno nie na swoim stadionie...a to że na stadion przychodzą
        nieresocjalizowane chamy z innych miast to już nie moja wina....
        Ta ktoś rzucił pomysł żeby wzorować się na Anglii i to jest najlepszy pomysł.
        Jeżeli tego się nie zrobi to takie numery tylko zwiększają agresję
        kibiców....myślicie że rodzice nie wiedzą dlacxzego syn od czasu do czasu
        wraca ze złamaną ręką...pokieeszowaną twarzą...jeżeli nie wiedzą to znaczy że
        nie chcą wiedzieć....
        Znam pewien niepisany "kodeks" kibiców. Na meczu nie atakujesz nikogo kto nie
        chce się bić. A ci którzy chcą to ich własna sprawa...dkla nic to forma
        rozładowania agresji...
        • Gość: goniącyPielęgniarz Kaftanik szanownemu pseudokibolowi?? IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 10:22
          Czy pałą przez łeb
    • Gość: goniącyPielęgniarz A ja myślę że to dobry pomysł... brakuje mu tylko IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 09:40
      JEDNEGO aczkolwiek bardzo ważnego elementu. Ale o tym potem. Pokazywanie filmu
      rodzicom takiego delikwenta to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej będą świadomi
      za co odpowiadają (bo z punktu prawnego za szkody poczynione przez dziatwę
      odpowiadają rodzice). Jeśli zignorują to wyłącznie ich sprawa. Aha i
      najważniejsze nie będą mogli zgonić - że to wina systemu, że to przez biedę, że
      to w proteście tak rozwalają stadion, lub że to Andrew Lepper tak kazał
      rozwalać system...

BRAKUJE TYLKO JEDNEJ WAŻNEJ RZECZY. Elementów systemu brytyjskiego -
      Kolosalnych kar pieniężnych wymierzanych przez sądy za takie zachowanie.
      Komornik powinien wchodzić do mieszkania (nawet w asyscie policji) jeśli
      rodzice nie zapłacą i zabierać!!!!! Może gdyby zabrał cenny telewizor
      (komputer?) tatusia lub biżuterię mamusi rodzice by się ocknęli...
      • Gość: Zorro Re: A ja myślę że to dobry pomysł... brakuje mu t IP: 217.153.134.* 23.01.04, 10:15
        Pomysł rzeszowski jest dobry bo być może stworzy jakąś prewencję (?).
        natomiast poza angielską technologią (dotkliwe kary finansowe i konfiskata
        mienia) policja powinna być możliwe brutalna w pacyfikowaniu tych gnojów (w
        ewidentntych przypadkach). Jeden z drugim dwa raz się zastanowią zanim nabiora
        znowu ochoty na zadymę. Lać pałami w komisariatach aż huczy - tak robili Czesi
        nawet w komunistycznych czasach - dwie godziny na kolanach w wynajętym
        hangarze i kto się rusza, pałą po łbie. Niestety innego języka towarzystwo to
        nie rozumie.
      • Gość: Jarek_23 Re: A ja myślę że to dobry pomysł... brakuje mu t IP: 80.51.255.* 23.01.04, 12:40
        A co rodzice mogą nawet jak chcą?? Mieszkałeś kiedyś na blokowisku?? Rodzice
        nic nie zrobią.
        • Gość: goniącyPielęgniarz Re: A ja myślę że to dobry pomysł... brakuje mu t IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 13:58
          To niech płacą za poczynania dzieci i już. A jak wtedy nie pójdą po rozum do
          głowy to będziemy mieli 1000 ballad o Januszku. No chyba że rodzice się wkurzą
          i po 18-tym roku życia wywalą bachora na zbity ryj z domu (może jak wtedy
          będzie musiał szukać dachu nad głową to się zastanowi nad sensem istnienia i
          własnym postępowaniem).
          • Gość: KRWAWA walka Re: Ja mysle ze źle postepują ,,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.res.pl 26.02.04, 22:43
            Zgadam siez tobą poniewaz powinny być wieksze kary po 1000zł -2000zł . A nie
            rozumie takich kibiców jak Kibice stołecznej STALI którzy na swoim stadionie
            wyrywają ławki i demolują SWÓJ SWÓJ SWÓJ STADION !!! dlaczego taki KOLPORTER
            KIELCE LECH PONZŃ itd niedemoluja swojego stadinou bo są to kibice którzy
            kochają klub !!!
    • Gość: gość Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: *.greiner.at 23.01.04, 10:29
      naucz sie ortografii pierdolo:
      NIE wziasc,
      a WZIAC
      • Gość: goniącyPielęgniarz Kaftanik na schizofrenie ??? IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 10:35
        Widzę postępy w chorobie... paranoja i urojenia. Czy widzi Pan już węże lub
        mrówki?? Czy tylko na razie widzi pan wziasc lub wziac?? Jaki waćpan rozmiar
        nosi XXL czy XL ???
        • Gość: kris Re: Kaftanik na schizofrenie ??? IP: *.dnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:03
          fragment z czata z Januszem Korwin - Mikke który się odbyl niedawno na
          www.onet.pl

<~Chuligan> kiedyś czytałem pana wypowiedz o rozwiązaniach na meczach
          piłkarskich, jak by pan walczył ze stadionowymi chuliganami

Janusz Korwin-Mikke: W ogóle. Wydzieliłbym na stadionach sektory, gdzie wolno
          byłoby się tłuc - a ludzie nie chcący się tłuc kupowaliby miejsce na innych
          sektorach. Ciekawe, jaka byłaby proporcja...?
    • Gość: jano Re: Rzeszowski program przeciw kibicom-chuliganom IP: 81.15.189.* 23.01.04, 13:13
      po co szukać czegoś co inni już znaleźli, popatrzcie na mecze ligi
      angielskiej, niemieckiej i innych.Najciekawsze jest to że jest film są dowody
      i nie ma sprawy sądowej czyli jest niemoc.
      Ten progrm nic nie zmieni wiem to z pierwszej ręki a głównym nieszczęściem są
      kluby kibica nigdzie nie zarejestrowane i nie zewidencjonowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka