Gość: Agnieszka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.01.10, 23:14 Czy możecie mi polecić wiarygodną firmę ubezpieczeniową, u której mogę wykupić ubezpieczenie zdrowotne na okres 6 miesięcy. Proszę o opinie, ewentualnie ceny. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: prywatne ubezpieczenie zdrowotne IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.01.10, 20:27 Ponawiam prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: prywatne ubezpieczenie zdrowotne 28.01.10, 22:49 Signal Iduna oraz Interrisk. Ubezpieczenie kupisz w Internecie na stronach tych firm ubezpieczeniowych. Podobno można w Medyku wykupić pakiet usług medycznych coś na wzór Medicover. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: prywatne ubezpieczenie zdrowotne IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.01.10, 23:39 Dziękuję za zainteresowanie moją prośbą i informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinman Re: prywatne ubezpieczenie zdrowotne 31.01.10, 12:53 Ja bym Ci zaproponował PZU plan na życie plannazycie.pl/ elastyczna oferta z tego co czytałem ale nie wiem jak to dokładnie działa w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: prywatne ubezpieczenie zdrowotne IP: *.aster.pl 02.02.10, 21:09 A czy Ty masz to prywatne ubezpieczenie na życie ? co ono tak naprawde obejmuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewka Re: prywatne ubezpieczenie zdrowotne IP: *.pzu.pl 03.02.10, 09:04 Proponuję PZU Życie Opieka Medyczna-tak sie chyba nazywa-usługi świadczone są w Medicorze-tez maja fajna ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
kilon12 Re: prywatne ubezpieczenie zdrowotne 19.01.16, 08:25 Witam. Ja mogę z czystym sumieniem polecić Firmę "Vivartex". Mają bardzo ciekawe oferty ubezpieczeń w tym ubezpieczenia zdrowotne. Osobiście wybrałem u nich ubezpieczenie zdrowotne na 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś